Dostawa mięsa i wędlin do Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o.

Data publikacji 2017-12-06
Data zakończenia 2017-12-14 00:00:00
Instytucja Uzdrowisko Horyniec sp. z o.o.
Miejscowość Horyniec-Zdrój
Województwo podkarpackie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 628486-N-2017
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 151000009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wędlin własnym transportem Wykonawcy dla „Uzdrowiska Horyniec” Sp. z o.o. Do obowiązków Wykonawcy należeć będzie dostawa (wraz z wniesieniem do magazynu) przedmiotu zamówienia do Punktu Żywienia „Uzdrowiska Horyniec” Sp. z o.o. Asortyment: Schab wieprzowy świeży b/k (bez części grzbietowej) grubość 7-9 cm – 1350 kg, Łopatka wieprzowa b/k. świeża – 850 kg, Karkówka wieprzowa b/k świeża – 640 kg, Szynka wieprzowa b/k świeża – 740 kg, Żeberka wieprzowe paski mięsne świeże I klasa – 210 kg, Kości schabowe wędzone – 20 kg, Żeberka wędzone – 20 kg, Słonina świeża – 5 kg, Smalec (kostka 250g lub 200) – 470 kg, Mięso wołowe bez kości Rostbef – 80 kg, Mięso wołowe bez kości skrzydło – 50 kg, Flaki wołowe mrożone krojone (op. 1kg) – 190 kg, Baleron wieprzowy wędzony (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80%(wielkość jednej sztuki 1,5 kg-2kg) – 43 kg, Boczek rolowany pieczony (wielkość jednej sztuki 1,5 kg-2kg) – 80 kg, Boczek wieprzowy gotowany (opakowanie MAP) – 160 kg, Szynka wieprzowa gotowana (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80%, wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 170 kg, Szynka wieprzowa wiejska (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80%(wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg) – 100 kg, Szynka wieprzowa swojska (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 400 kg, Szynka wieprzowa ogonówka (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 200 kg, Szynka wieprzowa biała (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% - 300 kg, Schab w galarecie (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% - 155 kg, Schab wędzony (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 20 kg, Kiełbasa szynkowa (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% baton ok.1,5kg – 300 kg, Kiełbasa szynkowa podsuszana zaw. mięsa wieprz min 80% baton ok. 1,5kg – 150 kg, kiełbasa cienka z cielęciną opakowanie MAP I zaw. mięsa wieprz min 80% - 100 kg, Kiełbasa krakowska (grubo rozdrobniona, parzona, wielkość batona do 1,5kg. opakowanie MAP, zaw. mięsa wieprz min 80% - 400 kg, Polędwica wieprzowa sopocka (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 200 kg, Kiełbasa typu salami (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% - 7 kg, Kabanosy drobiowe – 10 kg, Kabanosy wieprzowe – 10 kg, Kiełbasa śląska (opakowanie MAP, waga jednej szt. ok. 150g) – 65 kg, Kiełbasa wiejska, staropolska – 8 kg, Kiełbasa cienka wiejska, swojska – 50 kg, Kiełbasa zwyczajna (wędzona, parzona w osłonkach, opakowanie MAP) – 140 kg, Kaszanka (w osłonkach naturalnych, waga jednostkowa ok.. 100 do 150g.,średnica 3-4cm, opakowanie MAP) – 550 kg, Kiełbasa kminkowa ( opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% - 250 kg, Pasztet pieczony wieprzowy ( w bloku lub formie aluminiowej) ok.. 1,5kg – 80 kg, Kiełbasa biała parzona (w osłonkach naturalnych, masa jednej sztuki ok. 100-150g.) – 200 kg, Parówki wieprzowe z szynki zaw. mięsa min 90% - 50 kg, Kiełbasa parówkowa w osłonkach naturalnych (waga jednej sztuki 100-150g) zaw. mięsa min 70% - 150 kg, Polędwica z indyka sopocka (wielkość batona 1,5-3kg., opakowanie MAP) zaw. mięsa drobiowego ok. 70% - 90 kg, Polędwica drobiowa (wielkość batona 1,5-3kg, opakowanie VAC) zaw. mięsa drobiowego ok.70% - 450 kg, Szynka drobiowa (wielkość bloku 1,5-3kg,opakowanie VAC) zaw. mięsa drobiowego ok.70% - 400 kg, Filet z indyka wędzony (opakowanie VAC) zaw. mięsa drobiowego ok.70% - 110 kg, Salceson drobiowy (wielkość batonu 1,5-3kg. ,opakowanie VAC)zaw. mięsa drobiowego ok. 60% - 60 kg, Pasztet drobiowy pieczony( w bloku lub formie aluminiowej) zaw. mięsa drobiowego ok. 60% - 100 kg, Rolada drobiowa wielkość bloku ok.1,5kg zaw. mięsa drobiowego ok. 60% opakowanie VAC – 290 kg, Parówki drobiowe (w osłonkach, masa jednej parówki ok. 70g. Typu Hot-dog opakowanie MAP) zaw. mięsa drobiowego ok. 70% - 350 kg, Kiełbasa szynkowa z kurczaka (opakowanie MAP) wielkość batona 1,5-3kg zaw. mięsa drobiowego ok.70% - 320 kg, Kiełbasa cienka z kurczaka drobiowa opakowanie MAP – 80 kg, Serdelki drobiowe (w osłonkach, masa jednej sztuki ok. 70g. średnica 3-4 cm. opakowanie MAP, zaw. mięsa drobiowego ok. 70% - 140 kg, Kurczak świeży (tusze po ok. 2,5kg.) – 1380 kg, Filet z kurczaka(jednakowej wielkości) – 1300 kg, Udka świeże (noga bez grzbietów) – 1350 kg, Wątróbka z kurczaka – 340 kg, Żołądki drobiowe – 160 kg, Korpusy drobiowe bez skrzydeł – 1050 kg, Filet z piersi indyka (od 2,5 do 3kg) – 550 kg, Mięso udowe b/k z indyka – 710 kg, Wątróbka z indyka – 340 kg.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 c70fd385-4116-4032-a52d-3c243d4aadcc
Biuletyn 628486-N-2017
Zamawiajacy nazwa Uzdrowisko Horyniec sp. z o.o.
Regon 78103200000
Zamawiajacy adres ulica ul. Sanatoryjna
Zamawiajacy adres numer domu 3
Zamawiajacy miejscowosc Horyniec-Zdrój
Zamawiajacy kod pocztowy 37620
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo podkarpackie
Zamawiajacy telefon 016 6313088, 6313147
Zamawiajacy fax 166 313 355
Zamawiajacy email biuro@uzdrowisko-horyniec.com.pl
Adres strony url www.uzdrowisko-horyniec.com.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Własność samorządowa
Dostep dokumentow zamowienia www.uzdrowisko-horyniec.com.pl
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.uzdrowisko-horyniec.com.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Oferta musi być sporządzona w formie pisemnej i złożona w sekretariacie Spółki lub przesłana listownie/za pośrednictwem firmy kurierskiej.
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Uzdrowisko Horyniec Sp. z o.o. ul. Sanatoryjna 3, 37-620 Horyniec-Zdrój
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa mięsa i wędlin do Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o.
Rodzaj zamowienia 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wędlin własnym transportem Wykonawcy dla „Uzdrowiska Horyniec” Sp. z o.o. Do obowiązków Wykonawcy należeć będzie dostawa (wraz z wniesieniem do magazynu) przedmiotu zamówienia do Punktu Żywienia „Uzdrowiska Horyniec” Sp. z o.o. Asortyment: Schab wieprzowy świeży b/k (bez części grzbietowej) grubość 7-9 cm – 1350 kg, Łopatka wieprzowa b/k. świeża – 850 kg, Karkówka wieprzowa b/k świeża – 640 kg, Szynka wieprzowa b/k świeża – 740 kg, Żeberka wieprzowe paski mięsne świeże I klasa – 210 kg, Kości schabowe wędzone – 20 kg, Żeberka wędzone – 20 kg, Słonina świeża – 5 kg, Smalec (kostka 250g lub 200) – 470 kg, Mięso wołowe bez kości Rostbef – 80 kg, Mięso wołowe bez kości skrzydło – 50 kg, Flaki wołowe mrożone krojone (op. 1kg) – 190 kg, Baleron wieprzowy wędzony (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80%(wielkość jednej sztuki 1,5 kg-2kg) – 43 kg, Boczek rolowany pieczony (wielkość jednej sztuki 1,5 kg-2kg) – 80 kg, Boczek wieprzowy gotowany (opakowanie MAP) – 160 kg, Szynka wieprzowa gotowana (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80%, wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 170 kg, Szynka wieprzowa wiejska (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80%(wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg) – 100 kg, Szynka wieprzowa swojska (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 400 kg, Szynka wieprzowa ogonówka (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 200 kg, Szynka wieprzowa biała (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% - 300 kg, Schab w galarecie (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% - 155 kg, Schab wędzony (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 20 kg, Kiełbasa szynkowa (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% baton ok.1,5kg – 300 kg, Kiełbasa szynkowa podsuszana zaw. mięsa wieprz min 80% baton ok. 1,5kg – 150 kg, kiełbasa cienka z cielęciną opakowanie MAP I zaw. mięsa wieprz min 80% - 100 kg, Kiełbasa krakowska (grubo rozdrobniona, parzona, wielkość batona do 1,5kg. opakowanie MAP, zaw. mięsa wieprz min 80% - 400 kg, Polędwica wieprzowa sopocka (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 200 kg, Kiełbasa typu salami (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% - 7 kg, Kabanosy drobiowe – 10 kg, Kabanosy wieprzowe – 10 kg, Kiełbasa śląska (opakowanie MAP, waga jednej szt. ok. 150g) – 65 kg, Kiełbasa wiejska, staropolska – 8 kg, Kiełbasa cienka wiejska, swojska – 50 kg, Kiełbasa zwyczajna (wędzona, parzona w osłonkach, opakowanie MAP) – 140 kg, Kaszanka (w osłonkach naturalnych, waga jednostkowa ok.. 100 do 150g.,średnica 3-4cm, opakowanie MAP) – 550 kg, Kiełbasa kminkowa ( opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% - 250 kg, Pasztet pieczony wieprzowy ( w bloku lub formie aluminiowej) ok.. 1,5kg – 80 kg, Kiełbasa biała parzona (w osłonkach naturalnych, masa jednej sztuki ok. 100-150g.) – 200 kg, Parówki wieprzowe z szynki zaw. mięsa min 90% - 50 kg, Kiełbasa parówkowa w osłonkach naturalnych (waga jednej sztuki 100-150g) zaw. mięsa min 70% - 150 kg, Polędwica z indyka sopocka (wielkość batona 1,5-3kg., opakowanie MAP) zaw. mięsa drobiowego ok. 70% - 90 kg, Polędwica drobiowa (wielkość batona 1,5-3kg, opakowanie VAC) zaw. mięsa drobiowego ok.70% - 450 kg, Szynka drobiowa (wielkość bloku 1,5-3kg,opakowanie VAC) zaw. mięsa drobiowego ok.70% - 400 kg, Filet z indyka wędzony (opakowanie VAC) zaw. mięsa drobiowego ok.70% - 110 kg, Salceson drobiowy (wielkość batonu 1,5-3kg. ,opakowanie VAC)zaw. mięsa drobiowego ok. 60% - 60 kg, Pasztet drobiowy pieczony( w bloku lub formie aluminiowej) zaw. mięsa drobiowego ok. 60% - 100 kg, Rolada drobiowa wielkość bloku ok.1,5kg zaw. mięsa drobiowego ok. 60% opakowanie VAC – 290 kg, Parówki drobiowe (w osłonkach, masa jednej parówki ok. 70g. Typu Hot-dog opakowanie MAP) zaw. mięsa drobiowego ok. 70% - 350 kg, Kiełbasa szynkowa z kurczaka (opakowanie MAP) wielkość batona 1,5-3kg zaw. mięsa drobiowego ok.70% - 320 kg, Kiełbasa cienka z kurczaka drobiowa opakowanie MAP – 80 kg, Serdelki drobiowe (w osłonkach, masa jednej sztuki ok. 70g. średnica 3-4 cm. opakowanie MAP, zaw. mięsa drobiowego ok. 70% - 140 kg, Kurczak świeży (tusze po ok. 2,5kg.) – 1380 kg, Filet z kurczaka(jednakowej wielkości) – 1300 kg, Udka świeże (noga bez grzbietów) – 1350 kg, Wątróbka z kurczaka – 340 kg, Żołądki drobiowe – 160 kg, Korpusy drobiowe bez skrzydeł – 1050 kg, Filet z piersi indyka (od 2,5 do 3kg) – 550 kg, Mięso udowe b/k z indyka – 710 kg, Wątróbka z indyka – 340 kg.
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 212875,25
Waluta calosc PLN
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 8 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen 1. W celu potwierdzenia, że wykonawca nie podlega wykluczeniu, z powodów określonych w rozdziale VI, ust. 1 SIWZ wykonawca dołącza do oferty aktualne na dzień składania ofert oświadczenie o braku podstaw wykluczenia wykonawcy, według wzoru stanowiącego załącznik nr 3 do SIWZ. 2. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez wykonawców, ww. oświadczenie o braku podstaw wykluczenia wykonawcy składa każdy z wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie. 3. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez wykonawców oświadczenie, o którym mowa w rozdziale VII ust 1 SIWZ potwierdza brak podstaw wykluczenia w zakresie, w którym każdy z wykonawców ubiega się o udzielenie zamówienia. 4. W celu potwierdzenia braku podstaw do wykluczenia Wykonawcy z postępowania, o których mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy, Wykonawca składa w terminie 2 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji z otwarcia ofert, oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej oraz w przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, dowody potwierdzające, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu – zgodnie z Załącznikiem nr 4 do SIWZ 5.W związku z tym, że Zamawiający nie określił warunków udziału w postępowaniu nie będzie żądał dostarczenia żadnych dokumentów w tym zakresie. 6. Informacja dla Wykonawców, którzy mają siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w rozdziale VII ust 1 SIWZ: 1) składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości- wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem składania ofert. 2) jeżeli w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się ww. dokumentów, zastępuje się je dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie Wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przede notariuszem, lub przed organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania Wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby. Dokumenty sporządzone w języku obcym są składane wraz z tłumaczeniem na język polski.
Inne dokumenty niewymienione Wykonawca, którego oferta zostanie najwyżej oceniona zobowiązany będzie przedłożyć dokumenty aktualne na dzień złożenia, w terminie wyznaczonym przez Zamawiającego, tj.: 1) Zaświadczenie właściwego naczelnika Urzędu Skarbowego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert lub inny dokument potwierdzający, że Wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem podatkowym w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie dokument ten składa każdy z Wykonawców oddzielnie. 2) Zaświadczenie właściwej terenowej jednostki organizacyjnej Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego albo inny dokument potwierdzający, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie społeczne lub zdrowotne, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert lub inny dokument potwierdzający, że Wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie dokument ten składa każdy z Wykonawców oddzielnie. 3) Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie dokument ten składa każdy z Wykonawców oddzielnie. 4) Dokument dopuszczający środek transportu Wykonawcy do przewozu artykułów żywnościowych, zgodnie z wymogami Rozporządzenia WE NR 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dn. 29.04.2004 w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L 139 z dn. 30.04.2004 r. z późn. zm.).
IV 4 4 data 2017-12-14T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 09:00
IV 4 4 jezyki Polski
IV 4 5 okres 30

Criterion

Kryteria cena
Znaczenie 100,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)