„Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Głubczycach”.

Data publikacji 2017-12-11
Data zakończenia 2017-12-19 00:00:00
Instytucja Zakład Karny
Miejscowość Głubczyce
Województwo opolskie
Branża
  • Produkty mleczarskie,
  • Produkty głęboko mrożone,
  • Kable energetyczne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 630678-N-2017
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 155000003, 31320005, 152210003, 31425003, 158960005
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Część 1 – Artykuły nabiałowe i tłuszcze jadalne.

1. Mleko w proszku, odtłuszczone (opakowanie od 5 do 25 kg). Ilość 200 kg
2. Serek topiony- opakowanie jednostkowe 0,1 kg., ilość 700 kg
3. Ser twarogowy chudy - opakowanie jednostkowe do 0,250 kg. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. Ilość: 1500 kg.
4. Kefir - opakowanie jednostkowe do 0,200kg. Termin przydatności do spożycia min.10 dni od daty dostawy.ilość 300 kg.
5. Margaryna roślinna do smarowania pieczywa - opakowanie jednostkowe 0,200–0,250kg -kostka zawartość tłuszczu nie więcej niż 60%. ilość : 2200 kg.
6. Olej roślinny - opakowanie jednostkowe od 1 - 5 litrów. ilość 700 l.
7.Serek do smarowania- opakowanie jednostkowe do 0,100g. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. ilość 500 kg.
8. Jogurt naturalny - opakowanie jednostkowe do 0,200g. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. Ilość 400 kg.

Część 2 – Artykuły spożywcze.

1. Dżem owocowy, opak. jednostkowe do 1kg. Ilość : 820kg.
2. Groszek konserwowy kl. I, opak. od 0,4 do 1kg. Ilość : 160kg.
3. Koncentrat pomidorowy 30%, opak. do 1 kg. Ilość : 1100kg.
4. Fasola biała „Jaś”, opak. do 10 kg. Ilość : 360kg.
5. Groch obłuskany, opak. do 10 kg. Ilość : 150kg.
6. Krajanka sojowa, opak. do 30 kg. Ilość : 60kg.
7. Kotlety sojowe (schabowe), opak do 30 kg. Ilość : 130kg.
8. Granulat sojowy, opak. do 30 kg. Ilość : 100kg.
9. Herbata granulowana, opakowania do 25 kg.Ilość : 150kg.
10. Musztarda, opak. jednostkowe 1 kg.Ilość : 180kg.
11. Pieprz czarny mielony, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 15kg.
12. Majeranek – przyprawa, opak. jednostkowe do 1 kg. Ilość : 19kg.
13. Liść laurowy, opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 10kg.
14. Ziele angielskie ziarno, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 8kg.
15. Papryka słodka mielona, opak. jednostkowe do 1 kg. Ilość : 10kg.
16. Czosnek granulowany, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 8kg.
17. Przyprawa uniwersalna w proszku typu jarzynka lub równoważna, opak do 5 kg.Ilość : 150kg.
18. Sól jodowana paczkowana, opak. jednostkowe do 1kg. Ilość : 800kg.
19. Przyprawa w płynie typu „magi” w opakowaniach do 1l. Ilość : 700 l
20. Ocet spirytusowy 10 %, opak. jednostkowe 1l.Ilość : 360kg.
21. Przyprawa do mięs w proszku, opak. jednostkowe 5kg. Ilość : 50kg.
22. Sos biały w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 350kg.
23. Sos pieczeniowy w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 120kg.
24. Zupa w proszku – żurek, opak. do 3 kg.Ilość : 50kg.
25. Zupa w proszku – pomidorowa, opak. do 3 kg. Ilość : 70kg.
26. Zupa w proszku– grzybowa, opak. do 3 kgIlość : 100kg.
27. Zupa w proszku– bulion drobiowy, opak. do 15 kg. Ilość : 220kg.
28. Zupa w proszku– pieczarkowa, opak. do 3 kg.Ilość : 130kg.
29. Sos grzybowy w proszku, opak. do 3 kg.Ilość : 40kg.
30. Zupa w proszku– bulion jarzynowy, opak. do 15 kg. Ilość : 250kg.
31. Mąka pszenna, typ od 450 do 650 opak. do 1 kg.Ilość : 1000kg.
32. Kasza jęczmienna drobna, opak. do 1 kg. Ilość : 1000kg.
33. Makaron-różne rodzaje, opak. do 10 kg.Ilość :2000kg.
34. Woda mineralna niegazowana , opak. 1,5 l (pet)Ilość : 250 szt.
35. Kasza manna, opak. do 1 kg. Ilość : 200kg.
36. Ryż biały, opak. do 30 kg. Ilość : 1400kg.
37. Cukier biały, opak. do 30 kg. Ilość : 3500kg.
38. Majonez, opak. jednostkowe 1 kg. Ilość : 110kg.
39. Przyprawa do drobiu - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 75kg.
40. Kukurydza konserwowa - kl. I, opak. od 0,4 do 1kg. Ilość : 100kg.
41. Przyprawa do gulaszu wieprzowego - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 45kg.
42. Przyprawa do gulaszu wołowego - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 60kg.
43. Przyprawa do bigosu - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 10kg.
44. Suszona pietruszka- opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 6kg.
45. Suszona koper- opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 5kg.
46. Sos myśliwski w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 70kg.
47. Zupa ogonowa w proszku - opak. do 3 kg. Ilość : 60kg.
48. Kasza gryczana opak. do 1 kg. Ilość : 840kg.
49. Bazylia opak. 1 kg. Ilość : 2kg.
50. Przyprawa curry ilość 5 kg
51. Bulion wołowy opak. do 15 kg Ilość : 130kg.
52. Sos boloński opak. do 3 kg Ilość : 90kg.
53. Sos neapolitański opak. do 3 kg. Ilość : 40kg.
54. Sos carbonara opak. do 3 kg. Ilość : 90kg.
55. Sos do dań chińskich opak. do 3 kg Ilość : 120kg.
56. Sos cygański opak. do 3 kg Ilość : 120kg.
57. Sos węgierski opak. do 3 kg. Ilość : 70kg.
58. Zupa brokułowa opak. do 3 kg. Ilość : 100kg.
59 Zupa szparagowa opak. do 3 kg. Ilość : 100kg.
60. Kostka sojowa ilość 100 kg
61. Barszcz biały opak. do 3 kg Ilość : 70kg.

Część 3 – Ryby mrożone, przetwory rybne.

1. Śledź matias lekko solony w wiadrach 4 do 10 kg w ilość 70 kg
2. Burger rybny mielone mięso ryby, (ryba min. 40%) bez ości, łusek i skóry, olej roślinny, sól, przyprawy. Panier winien zawierać skrobię ziemniaczaną, sól. Burgery pakowane luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10 kg ilość : 600kg


Część 4 – Jaja spożywcze.

1. Jaja konsumpcyjne – klasa świeżości – A, kategoria wagowa M.ilość 22000,00 szt.

Część 5 – Warzywa mrożone, produkty głęboko mrożone.

1. Szpinak mrożony - ilość 150 kg
2. Brokuł mrożony -ilość . 150 kg
3. Pierogi ruskie mrożone - ilość 150 kg
4. Pierogi z kapustą mrożone - ilość 150 kg
5. Pierogi z owocami mrożone - ilość 100 kg

Dodatkowe informacje

GuidZP400 9ce755eb-0bbf-436c-b293-445abe03b35d
Biuletyn 630678-N-2017
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny
Regon 32083900000
Zamawiajacy adres ulica ul. Kochanowskiego
Zamawiajacy adres numer domu 3
Zamawiajacy miejscowosc Głubczyce
Zamawiajacy kod pocztowy 48100
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo opolskie
Zamawiajacy telefon 774 852 016
Zamawiajacy fax 774 859 771
Zamawiajacy email zk_glubczyce@sw.gov.pl
Adres strony url www.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Zakład Karny
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zakład Karny w Głubczycach, ul. Kochanowskiego 3, 48-100 Głubczyce
Nazwa nadana zamowieniu „Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Głubczycach”.
Numer referencyjny DKw.2232.5.2017.TO
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Część 1 – Artykuły nabiałowe i tłuszcze jadalne. 1. Mleko w proszku, odtłuszczone (opakowanie od 5 do 25 kg). Ilość 200 kg 2. Serek topiony- opakowanie jednostkowe 0,1 kg., ilość 700 kg 3. Ser twarogowy chudy - opakowanie jednostkowe do 0,250 kg. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. Ilość: 1500 kg. 4. Kefir - opakowanie jednostkowe do 0,200kg. Termin przydatności do spożycia min.10 dni od daty dostawy.ilość 300 kg. 5. Margaryna roślinna do smarowania pieczywa - opakowanie jednostkowe 0,200–0,250kg -kostka zawartość tłuszczu nie więcej niż 60%. ilość : 2200 kg. 6. Olej roślinny - opakowanie jednostkowe od 1 - 5 litrów. ilość 700 l. 7.Serek do smarowania- opakowanie jednostkowe do 0,100g. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. ilość 500 kg. 8. Jogurt naturalny - opakowanie jednostkowe do 0,200g. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. Ilość 400 kg. Część 2 – Artykuły spożywcze. 1. Dżem owocowy, opak. jednostkowe do 1kg. Ilość : 820kg. 2. Groszek konserwowy kl. I, opak. od 0,4 do 1kg. Ilość : 160kg. 3. Koncentrat pomidorowy 30%, opak. do 1 kg. Ilość : 1100kg. 4. Fasola biała „Jaś”, opak. do 10 kg. Ilość : 360kg. 5. Groch obłuskany, opak. do 10 kg. Ilość : 150kg. 6. Krajanka sojowa, opak. do 30 kg. Ilość : 60kg. 7. Kotlety sojowe (schabowe), opak do 30 kg. Ilość : 130kg. 8. Granulat sojowy, opak. do 30 kg. Ilość : 100kg. 9. Herbata granulowana, opakowania do 25 kg.Ilość : 150kg. 10. Musztarda, opak. jednostkowe 1 kg.Ilość : 180kg. 11. Pieprz czarny mielony, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 15kg. 12. Majeranek – przyprawa, opak. jednostkowe do 1 kg. Ilość : 19kg. 13. Liść laurowy, opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 10kg. 14. Ziele angielskie ziarno, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 8kg. 15. Papryka słodka mielona, opak. jednostkowe do 1 kg. Ilość : 10kg. 16. Czosnek granulowany, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 8kg. 17. Przyprawa uniwersalna w proszku typu jarzynka lub równoważna, opak do 5 kg.Ilość : 150kg. 18. Sól jodowana paczkowana, opak. jednostkowe do 1kg. Ilość : 800kg. 19. Przyprawa w płynie typu „magi” w opakowaniach do 1l. Ilość : 700 l 20. Ocet spirytusowy 10 %, opak. jednostkowe 1l.Ilość : 360kg. 21. Przyprawa do mięs w proszku, opak. jednostkowe 5kg. Ilość : 50kg. 22. Sos biały w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 350kg. 23. Sos pieczeniowy w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 120kg. 24. Zupa w proszku – żurek, opak. do 3 kg.Ilość : 50kg. 25. Zupa w proszku – pomidorowa, opak. do 3 kg. Ilość : 70kg. 26. Zupa w proszku– grzybowa, opak. do 3 kgIlość : 100kg. 27. Zupa w proszku– bulion drobiowy, opak. do 15 kg. Ilość : 220kg. 28. Zupa w proszku– pieczarkowa, opak. do 3 kg.Ilość : 130kg. 29. Sos grzybowy w proszku, opak. do 3 kg.Ilość : 40kg. 30. Zupa w proszku– bulion jarzynowy, opak. do 15 kg. Ilość : 250kg. 31. Mąka pszenna, typ od 450 do 650 opak. do 1 kg.Ilość : 1000kg. 32. Kasza jęczmienna drobna, opak. do 1 kg. Ilość : 1000kg. 33. Makaron-różne rodzaje, opak. do 10 kg.Ilość :2000kg. 34. Woda mineralna niegazowana , opak. 1,5 l (pet)Ilość : 250 szt. 35. Kasza manna, opak. do 1 kg. Ilość : 200kg. 36. Ryż biały, opak. do 30 kg. Ilość : 1400kg. 37. Cukier biały, opak. do 30 kg. Ilość : 3500kg. 38. Majonez, opak. jednostkowe 1 kg. Ilość : 110kg. 39. Przyprawa do drobiu - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 75kg. 40. Kukurydza konserwowa - kl. I, opak. od 0,4 do 1kg. Ilość : 100kg. 41. Przyprawa do gulaszu wieprzowego - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 45kg. 42. Przyprawa do gulaszu wołowego - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 60kg. 43. Przyprawa do bigosu - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 10kg. 44. Suszona pietruszka- opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 6kg. 45. Suszona koper- opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 5kg. 46. Sos myśliwski w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 70kg. 47. Zupa ogonowa w proszku - opak. do 3 kg. Ilość : 60kg. 48. Kasza gryczana opak. do 1 kg. Ilość : 840kg. 49. Bazylia opak. 1 kg. Ilość : 2kg. 50. Przyprawa curry ilość 5 kg 51. Bulion wołowy opak. do 15 kg Ilość : 130kg. 52. Sos boloński opak. do 3 kg Ilość : 90kg. 53. Sos neapolitański opak. do 3 kg. Ilość : 40kg. 54. Sos carbonara opak. do 3 kg. Ilość : 90kg. 55. Sos do dań chińskich opak. do 3 kg Ilość : 120kg. 56. Sos cygański opak. do 3 kg Ilość : 120kg. 57. Sos węgierski opak. do 3 kg. Ilość : 70kg. 58. Zupa brokułowa opak. do 3 kg. Ilość : 100kg. 59 Zupa szparagowa opak. do 3 kg. Ilość : 100kg. 60. Kostka sojowa ilość 100 kg 61. Barszcz biały opak. do 3 kg Ilość : 70kg. Część 3 – Ryby mrożone, przetwory rybne. 1. Śledź matias lekko solony w wiadrach 4 do 10 kg w ilość 70 kg 2. Burger rybny mielone mięso ryby, (ryba min. 40%) bez ości, łusek i skóry, olej roślinny, sól, przyprawy. Panier winien zawierać skrobię ziemniaczaną, sól. Burgery pakowane luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10 kg ilość : 600kg Część 4 – Jaja spożywcze. 1. Jaja konsumpcyjne – klasa świeżości – A, kategoria wagowa M.ilość 22000,00 szt. Część 5 – Warzywa mrożone, produkty głęboko mrożone. 1. Szpinak mrożony - ilość 150 kg 2. Brokuł mrożony -ilość . 150 kg 3. Pierogi ruskie mrożone - ilość 150 kg 4. Pierogi z kapustą mrożone - ilość 150 kg 5. Pierogi z owocami mrożone - ilość 100 kg
Cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okres w miesiacach 12
Data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Okreslenie warunkow Zamawiający zastrzega sobie możliwość wezwania wykonawcy, którego złożona oferta została wybrana jako oferta najkorzystniejsza do dostarczenia przed podpisaniem umowy lub w trakcie jej trwania do wglądu niżej wymienione dokumenty (które dotyczą danego wykonawcy): dokumentu wystawionego dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy Wykonawca nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) lub certyfikatu wystawionego przez upoważnioną jednostkę certyfikującą stwierdzający, że w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCP; zgodnie z ustawą z dnia 25.08.2016r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn.zm) – warunek dotyczący kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia warunków w wyżej wymienionym zakresie. Informacje dodatkowe
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia warunków w wyżej wymienionym zakresie. Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen a) aktualny odpis z właściwego rejestru, lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia pa podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp, b) zaświadczenia właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzającego, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, lub innego dokumentu potwierdzającego, że Wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem podatkowym w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu, c) zaświadczenia właściwej terenowej jednostki organizacyjnej Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego albo innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, lub innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wy konania decyzji właściwego organu; d) pełnomocnictwo do reprezentowania wykonawcy w niniejszym zamówieniu, jeżeli wymieniona osoba/osoby nie zostały wskazane do reprezentacji we właściwym rejestrze lub ewidencji działalności gospodarczej, e) pełnomocnictwo – w przypadku podmiotów występujących wspólnie (spółka cywilna, konsorcjum).
Zakresie warunkow udzialu Oświadczenie o braku przesłanek wykluczenia z postępowania, które stanowi załącznik nr 2 do SIWZ
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian: Umowa może być zmieniona w stosunku do treści złożonej oferty w przypadkach wymienionych poniżej (zgodnie z art. 144 ust. 1 ustawy Pzp): 1. zmiana osób reprezentujących strony w przypadkach zmian organizacyjnych, 2. zmiana przepisów powszechnie obowiązujących, która wymusza zmianę treści umowy, 3. zmiany wynikające z okoliczności, których nie można było przewidzieć w dniu zawarcia umowy, a są one korzystne dla Zamawiającego.
IV 4 4 data 2017-12-19T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 5 okres 30

Powiązane

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Artykuły nabiałowe i tłuszcze jadalne.
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Mleko w proszku, odtłuszczone (opakowanie od 5 do 25 kg). Ilość 200 kg 2. Serek topiony- opakowanie jednostkowe 0,1 kg., ilość 700 kg 3. Ser twarogowy chudy - opakowanie jednostkowe do 0,250 kg. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. Ilość: 1500 kg. 4. Kefir - opakowanie jednostkowe do 0,200kg. Termin przydatności do spożycia min.10 dni od daty dostawy.ilość 300 kg. 5. Margaryna roślinna do smarowania pieczywa - opakowanie jednostkowe 0,200–0,250kg -kostka zawartość tłuszczu nie więcej niż 60%. ilość : 2200 kg. 6. Olej roślinny - opakowanie jednostkowe od 1 - 5 litrów. ilość 700 l. 7.Serek do smarowania- opakowanie jednostkowe do 0,100g. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. ilość 500 kg. 8. Jogurt naturalny - opakowanie jednostkowe do 0,200g. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. Ilość 400 kg.
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Artykuły spożywcze.
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03132000-5
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Dżem owocowy, opak. jednostkowe do 1kg. Ilość : 820kg. 2. Groszek konserwowy kl. I, opak. od 0,4 do 1kg. Ilość : 160kg. 3. Koncentrat pomidorowy 30%, opak. do 1 kg. Ilość : 1100kg. 4. Fasola biała „Jaś”, opak. do 10 kg. Ilość : 360kg. 5. Groch obłuskany, opak. do 10 kg. Ilość : 150kg. 6. Krajanka sojowa, opak. do 30 kg. Ilość : 60kg. 7. Kotlety sojowe (schabowe), opak do 30 kg. Ilość : 130kg. 8. Granulat sojowy, opak. do 30 kg. Ilość : 100kg. 9. Herbata granulowana, opakowania do 25 kg.Ilość : 150kg. 10. Musztarda, opak. jednostkowe 1 kg.Ilość : 180kg. 11. Pieprz czarny mielony, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 15kg. 12. Majeranek – przyprawa, opak. jednostkowe do 1 kg. Ilość : 19kg. 13. Liść laurowy, opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 10kg. 14. Ziele angielskie ziarno, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 8kg. 15. Papryka słodka mielona, opak. jednostkowe do 1 kg. Ilość : 10kg. 16. Czosnek granulowany, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 8kg. 17. Przyprawa uniwersalna w proszku typu jarzynka lub równoważna, opak do 5 kg.Ilość : 150kg. 18. Sól jodowana paczkowana, opak. jednostkowe do 1kg. Ilość : 800kg. 19. Przyprawa w płynie typu „magi” w opakowaniach do 1l. Ilość : 700 l 20. Ocet spirytusowy 10 %, opak. jednostkowe 1l.Ilość : 360kg. 21. Przyprawa do mięs w proszku, opak. jednostkowe 5kg. Ilość : 50kg. 22. Sos biały w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 350kg. 23. Sos pieczeniowy w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 120kg. 24. Zupa w proszku – żurek, opak. do 3 kg.Ilość : 50kg. 25. Zupa w proszku – pomidorowa, opak. do 3 kg. Ilość : 70kg. 26. Zupa w proszku– grzybowa, opak. do 3 kgIlość : 100kg. 27. Zupa w proszku– bulion drobiowy, opak. do 15 kg. Ilość : 220kg. 28. Zupa w proszku– pieczarkowa, opak. do 3 kg.Ilość : 130kg. 29. Sos grzybowy w proszku, opak. do 3 kg.Ilość : 40kg. 30. Zupa w proszku– bulion jarzynowy, opak. do 15 kg. Ilość : 250kg. 31. Mąka pszenna, typ od 450 do 650 opak. do 1 kg.Ilość : 1000kg. 32. Kasza jęczmienna drobna, opak. do 1 kg. Ilość : 1000kg. 33. Makaron-różne rodzaje, opak. do 10 kg.Ilość :2000kg. 34. Woda mineralna niegazowana , opak. 1,5 l (pet)Ilość : 250 szt. 35. Kasza manna, opak. do 1 kg. Ilość : 200kg. 36. Ryż biały, opak. do 30 kg. Ilość : 1400kg. 37. Cukier biały, opak. do 30 kg. Ilość : 3500kg. 38. Majonez, opak. jednostkowe 1 kg. Ilość : 110kg. 39. Przyprawa do drobiu - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 75kg. 40. Kukurydza konserwowa - kl. I, opak. od 0,4 do 1kg. Ilość : 100kg. 41. Przyprawa do gulaszu wieprzowego - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 45kg. 42. Przyprawa do gulaszu wołowego - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 60kg. 43. Przyprawa do bigosu - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 10kg. 44. Suszona pietruszka- opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 6kg. 45. Suszona koper- opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 5kg. 46. Sos myśliwski w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 70kg. 47. Zupa ogonowa w proszku - opak. do 3 kg. Ilość : 60kg. 48. Kasza gryczana opak. do 1 kg. Ilość : 840kg. 49. Bazylia opak. 1 kg. Ilość : 2kg. 50. Przyprawa curry ilość 5 kg 51. Bulion wołowy opak. do 15 kg Ilość : 130kg. 52. Sos boloński opak. do 3 kg Ilość : 90kg. 53. Sos neapolitański opak. do 3 kg. Ilość : 40kg. 54. Sos carbonara opak. do 3 kg. Ilość : 90kg. 55. Sos do dań chińskich opak. do 3 kg Ilość : 120kg. 56. Sos cygański opak. do 3 kg Ilość : 120kg. 57. Sos węgierski opak. do 3 kg. Ilość : 70kg. 58. Zupa brokułowa opak. do 3 kg. Ilość : 100kg. 59 Zupa szparagowa opak. do 3 kg. Ilość : 100kg. 60. Kostka sojowa ilość 100 kg 61. Barszcz biały opak. do 3 kg Ilość : 70kg.
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Ryby mrożone, przetwory rybne.
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15221000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Śledź matias lekko solony w wiadrach 4 do 10 kg w ilość 70 kg 2. Burger rybny mielone mięso ryby, (ryba min. 40%) bez ości, łusek i skóry, olej roślinny, sól, przyprawy. Panier winien zawierać skrobię ziemniaczaną, sól. Burgery pakowane luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10 kg ilość : 600kg
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa jaja
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03142500-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Jaja konsumpcyjne – klasa świeżości – A, kategoria wagowa M.ilość 22000,00 szt.
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa warzywa mrożone, produkty głęboko mrożone
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15896000-5
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Szpinak mrożony - ilość 150 kg 2. Brokuł mrożony -ilość . 150 kg 3. Pierogi ruskie mrożone - ilość 150 kg 4. Pierogi z kapustą mrożone - ilość 150 kg 5. Pierogi z owocami mrożone - ilość 100 kg
  

Criterion

Kryteria termin realizacji reklamacji
Znaczenie 20,00
  
Kryteria Cena
Znaczenie 60,00
  
Kryteria termin płatnośći faktury
Znaczenie 20,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)