Część 1 – Artykuły nabiałowe i tłuszcze jadalne.
1. Mleko w proszku, odtłuszczone (opakowanie od 5 do 25 kg). Ilość 200 kg
2. Serek topiony- opakowanie jednostkowe 0,1 kg., ilość 700 kg
3. Ser twarogowy chudy - opakowanie jednostkowe do 0,250 kg. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. Ilość: 1500 kg.
4. Kefir - opakowanie jednostkowe do 0,200kg. Termin przydatności do spożycia min.10 dni od daty dostawy.ilość 300 kg.
5. Margaryna roślinna do smarowania pieczywa - opakowanie jednostkowe 0,200–0,250kg -kostka zawartość tłuszczu nie więcej niż 60%. ilość : 2200 kg.
6. Olej roślinny - opakowanie jednostkowe od 1 - 5 litrów. ilość 700 l.
7.Serek do smarowania- opakowanie jednostkowe do 0,100g. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. ilość 500 kg.
8. Jogurt naturalny - opakowanie jednostkowe do 0,200g. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. Ilość 400 kg.
Część 2 – Artykuły spożywcze.
1. Dżem owocowy, opak. jednostkowe do 1kg. Ilość : 820kg.
2. Groszek konserwowy kl. I, opak. od 0,4 do 1kg. Ilość : 160kg.
3. Koncentrat pomidorowy 30%, opak. do 1 kg. Ilość : 1100kg.
4. Fasola biała „Jaś”, opak. do 10 kg. Ilość : 360kg.
5. Groch obłuskany, opak. do 10 kg. Ilość : 150kg.
6. Krajanka sojowa, opak. do 30 kg. Ilość : 60kg.
7. Kotlety sojowe (schabowe), opak do 30 kg. Ilość : 130kg.
8. Granulat sojowy, opak. do 30 kg. Ilość : 100kg.
9. Herbata granulowana, opakowania do 25 kg.Ilość : 150kg.
10. Musztarda, opak. jednostkowe 1 kg.Ilość : 180kg.
11. Pieprz czarny mielony, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 15kg.
12. Majeranek – przyprawa, opak. jednostkowe do 1 kg. Ilość : 19kg.
13. Liść laurowy, opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 10kg.
14. Ziele angielskie ziarno, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 8kg.
15. Papryka słodka mielona, opak. jednostkowe do 1 kg. Ilość : 10kg.
16. Czosnek granulowany, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 8kg.
17. Przyprawa uniwersalna w proszku typu jarzynka lub równoważna, opak do 5 kg.Ilość : 150kg.
18. Sól jodowana paczkowana, opak. jednostkowe do 1kg. Ilość : 800kg.
19. Przyprawa w płynie typu „magi” w opakowaniach do 1l. Ilość : 700 l
20. Ocet spirytusowy 10 %, opak. jednostkowe 1l.Ilość : 360kg.
21. Przyprawa do mięs w proszku, opak. jednostkowe 5kg. Ilość : 50kg.
22. Sos biały w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 350kg.
23. Sos pieczeniowy w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 120kg.
24. Zupa w proszku – żurek, opak. do 3 kg.Ilość : 50kg.
25. Zupa w proszku – pomidorowa, opak. do 3 kg. Ilość : 70kg.
26. Zupa w proszku– grzybowa, opak. do 3 kgIlość : 100kg.
27. Zupa w proszku– bulion drobiowy, opak. do 15 kg. Ilość : 220kg.
28. Zupa w proszku– pieczarkowa, opak. do 3 kg.Ilość : 130kg.
29. Sos grzybowy w proszku, opak. do 3 kg.Ilość : 40kg.
30. Zupa w proszku– bulion jarzynowy, opak. do 15 kg. Ilość : 250kg.
31. Mąka pszenna, typ od 450 do 650 opak. do 1 kg.Ilość : 1000kg.
32. Kasza jęczmienna drobna, opak. do 1 kg. Ilość : 1000kg.
33. Makaron-różne rodzaje, opak. do 10 kg.Ilość :2000kg.
34. Woda mineralna niegazowana , opak. 1,5 l (pet)Ilość : 250 szt.
35. Kasza manna, opak. do 1 kg. Ilość : 200kg.
36. Ryż biały, opak. do 30 kg. Ilość : 1400kg.
37. Cukier biały, opak. do 30 kg. Ilość : 3500kg.
38. Majonez, opak. jednostkowe 1 kg. Ilość : 110kg.
39. Przyprawa do drobiu - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 75kg.
40. Kukurydza konserwowa - kl. I, opak. od 0,4 do 1kg. Ilość : 100kg.
41. Przyprawa do gulaszu wieprzowego - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 45kg.
42. Przyprawa do gulaszu wołowego - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 60kg.
43. Przyprawa do bigosu - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 10kg.
44. Suszona pietruszka- opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 6kg.
45. Suszona koper- opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 5kg.
46. Sos myśliwski w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 70kg.
47. Zupa ogonowa w proszku - opak. do 3 kg. Ilość : 60kg.
48. Kasza gryczana opak. do 1 kg. Ilość : 840kg.
49. Bazylia opak. 1 kg. Ilość : 2kg.
50. Przyprawa curry ilość 5 kg
51. Bulion wołowy opak. do 15 kg Ilość : 130kg.
52. Sos boloński opak. do 3 kg Ilość : 90kg.
53. Sos neapolitański opak. do 3 kg. Ilość : 40kg.
54. Sos carbonara opak. do 3 kg. Ilość : 90kg.
55. Sos do dań chińskich opak. do 3 kg Ilość : 120kg.
56. Sos cygański opak. do 3 kg Ilość : 120kg.
57. Sos węgierski opak. do 3 kg. Ilość : 70kg.
58. Zupa brokułowa opak. do 3 kg. Ilość : 100kg.
59 Zupa szparagowa opak. do 3 kg. Ilość : 100kg.
60. Kostka sojowa ilość 100 kg
61. Barszcz biały opak. do 3 kg Ilość : 70kg.
Część 3 – Ryby mrożone, przetwory rybne.
1. Śledź matias lekko solony w wiadrach 4 do 10 kg w ilość 70 kg
2. Burger rybny mielone mięso ryby, (ryba min. 40%) bez ości, łusek i skóry, olej roślinny, sól, przyprawy. Panier winien zawierać skrobię ziemniaczaną, sól. Burgery pakowane luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10 kg ilość : 600kg
Część 4 – Jaja spożywcze.
1. Jaja konsumpcyjne – klasa świeżości – A, kategoria wagowa M.ilość 22000,00 szt.
Część 5 – Warzywa mrożone, produkty głęboko mrożone.
1. Szpinak mrożony - ilość 150 kg
2. Brokuł mrożony -ilość . 150 kg
3. Pierogi ruskie mrożone - ilość 150 kg
4. Pierogi z kapustą mrożone - ilość 150 kg
5. Pierogi z owocami mrożone - ilość 100 kg
|
GuidZP400 |
9ce755eb-0bbf-436c-b293-445abe03b35d
|
Biuletyn |
630678-N-2017
|
Zamawiajacy nazwa |
Zakład Karny
|
Regon |
32083900000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Kochanowskiego
|
Zamawiajacy adres numer domu |
3
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Głubczyce
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
48100
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
opolskie
|
Zamawiajacy telefon |
774 852 016
|
Zamawiajacy fax |
774 859 771
|
Zamawiajacy email |
zk_glubczyce@sw.gov.pl
|
Adres strony url |
www.sw.gov.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Zakład Karny
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zakład Karny w Głubczycach, ul. Kochanowskiego 3, 48-100 Głubczyce
|
Nazwa nadana zamowieniu |
„Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Głubczycach”.
|
Numer referencyjny |
DKw.2232.5.2017.TO
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Część 1 – Artykuły nabiałowe i tłuszcze jadalne.
1. Mleko w proszku, odtłuszczone (opakowanie od 5 do 25 kg). Ilość 200 kg
2. Serek topiony- opakowanie jednostkowe 0,1 kg., ilość 700 kg
3. Ser twarogowy chudy - opakowanie jednostkowe do 0,250 kg. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. Ilość: 1500 kg.
4. Kefir - opakowanie jednostkowe do 0,200kg. Termin przydatności do spożycia min.10 dni od daty dostawy.ilość 300 kg.
5. Margaryna roślinna do smarowania pieczywa - opakowanie jednostkowe 0,200–0,250kg -kostka zawartość tłuszczu nie więcej niż 60%. ilość : 2200 kg.
6. Olej roślinny - opakowanie jednostkowe od 1 - 5 litrów. ilość 700 l.
7.Serek do smarowania- opakowanie jednostkowe do 0,100g. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. ilość 500 kg.
8. Jogurt naturalny - opakowanie jednostkowe do 0,200g. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. Ilość 400 kg.
Część 2 – Artykuły spożywcze.
1. Dżem owocowy, opak. jednostkowe do 1kg. Ilość : 820kg.
2. Groszek konserwowy kl. I, opak. od 0,4 do 1kg. Ilość : 160kg.
3. Koncentrat pomidorowy 30%, opak. do 1 kg. Ilość : 1100kg.
4. Fasola biała „Jaś”, opak. do 10 kg. Ilość : 360kg.
5. Groch obłuskany, opak. do 10 kg. Ilość : 150kg.
6. Krajanka sojowa, opak. do 30 kg. Ilość : 60kg.
7. Kotlety sojowe (schabowe), opak do 30 kg. Ilość : 130kg.
8. Granulat sojowy, opak. do 30 kg. Ilość : 100kg.
9. Herbata granulowana, opakowania do 25 kg.Ilość : 150kg.
10. Musztarda, opak. jednostkowe 1 kg.Ilość : 180kg.
11. Pieprz czarny mielony, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 15kg.
12. Majeranek – przyprawa, opak. jednostkowe do 1 kg. Ilość : 19kg.
13. Liść laurowy, opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 10kg.
14. Ziele angielskie ziarno, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 8kg.
15. Papryka słodka mielona, opak. jednostkowe do 1 kg. Ilość : 10kg.
16. Czosnek granulowany, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 8kg.
17. Przyprawa uniwersalna w proszku typu jarzynka lub równoważna, opak do 5 kg.Ilość : 150kg.
18. Sól jodowana paczkowana, opak. jednostkowe do 1kg. Ilość : 800kg.
19. Przyprawa w płynie typu „magi” w opakowaniach do 1l. Ilość : 700 l
20. Ocet spirytusowy 10 %, opak. jednostkowe 1l.Ilość : 360kg.
21. Przyprawa do mięs w proszku, opak. jednostkowe 5kg. Ilość : 50kg.
22. Sos biały w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 350kg.
23. Sos pieczeniowy w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 120kg.
24. Zupa w proszku – żurek, opak. do 3 kg.Ilość : 50kg.
25. Zupa w proszku – pomidorowa, opak. do 3 kg. Ilość : 70kg.
26. Zupa w proszku– grzybowa, opak. do 3 kgIlość : 100kg.
27. Zupa w proszku– bulion drobiowy, opak. do 15 kg. Ilość : 220kg.
28. Zupa w proszku– pieczarkowa, opak. do 3 kg.Ilość : 130kg.
29. Sos grzybowy w proszku, opak. do 3 kg.Ilość : 40kg.
30. Zupa w proszku– bulion jarzynowy, opak. do 15 kg. Ilość : 250kg.
31. Mąka pszenna, typ od 450 do 650 opak. do 1 kg.Ilość : 1000kg.
32. Kasza jęczmienna drobna, opak. do 1 kg. Ilość : 1000kg.
33. Makaron-różne rodzaje, opak. do 10 kg.Ilość :2000kg.
34. Woda mineralna niegazowana , opak. 1,5 l (pet)Ilość : 250 szt.
35. Kasza manna, opak. do 1 kg. Ilość : 200kg.
36. Ryż biały, opak. do 30 kg. Ilość : 1400kg.
37. Cukier biały, opak. do 30 kg. Ilość : 3500kg.
38. Majonez, opak. jednostkowe 1 kg. Ilość : 110kg.
39. Przyprawa do drobiu - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 75kg.
40. Kukurydza konserwowa - kl. I, opak. od 0,4 do 1kg. Ilość : 100kg.
41. Przyprawa do gulaszu wieprzowego - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 45kg.
42. Przyprawa do gulaszu wołowego - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 60kg.
43. Przyprawa do bigosu - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 10kg.
44. Suszona pietruszka- opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 6kg.
45. Suszona koper- opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 5kg.
46. Sos myśliwski w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 70kg.
47. Zupa ogonowa w proszku - opak. do 3 kg. Ilość : 60kg.
48. Kasza gryczana opak. do 1 kg. Ilość : 840kg.
49. Bazylia opak. 1 kg. Ilość : 2kg.
50. Przyprawa curry ilość 5 kg
51. Bulion wołowy opak. do 15 kg Ilość : 130kg.
52. Sos boloński opak. do 3 kg Ilość : 90kg.
53. Sos neapolitański opak. do 3 kg. Ilość : 40kg.
54. Sos carbonara opak. do 3 kg. Ilość : 90kg.
55. Sos do dań chińskich opak. do 3 kg Ilość : 120kg.
56. Sos cygański opak. do 3 kg Ilość : 120kg.
57. Sos węgierski opak. do 3 kg. Ilość : 70kg.
58. Zupa brokułowa opak. do 3 kg. Ilość : 100kg.
59 Zupa szparagowa opak. do 3 kg. Ilość : 100kg.
60. Kostka sojowa ilość 100 kg
61. Barszcz biały opak. do 3 kg Ilość : 70kg.
Część 3 – Ryby mrożone, przetwory rybne.
1. Śledź matias lekko solony w wiadrach 4 do 10 kg w ilość 70 kg
2. Burger rybny mielone mięso ryby, (ryba min. 40%) bez ości, łusek i skóry, olej roślinny, sól, przyprawy. Panier winien zawierać skrobię ziemniaczaną, sól. Burgery pakowane luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10 kg ilość : 600kg
Część 4 – Jaja spożywcze.
1. Jaja konsumpcyjne – klasa świeżości – A, kategoria wagowa M.ilość 22000,00 szt.
Część 5 – Warzywa mrożone, produkty głęboko mrożone.
1. Szpinak mrożony - ilość 150 kg
2. Brokuł mrożony -ilość . 150 kg
3. Pierogi ruskie mrożone - ilość 150 kg
4. Pierogi z kapustą mrożone - ilość 150 kg
5. Pierogi z owocami mrożone - ilość 100 kg
|
Cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okres w miesiacach |
12
|
Data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający zastrzega sobie możliwość wezwania wykonawcy, którego
złożona oferta została wybrana jako oferta najkorzystniejsza do dostarczenia przed podpisaniem
umowy lub w trakcie jej trwania do wglądu niżej wymienione dokumenty (które dotyczą danego
wykonawcy): dokumentu wystawionego dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy Wykonawca nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) lub
certyfikatu wystawionego przez upoważnioną jednostkę certyfikującą stwierdzający, że w procesie
produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCP; zgodnie z
ustawą z dnia 25.08.2016r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z
późn.zm) – warunek dotyczący kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności
zawodowej.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia warunków w wyżej wymienionym zakresie.
Informacje dodatkowe
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia warunków w wyżej wymienionym zakresie.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do
udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia
wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
a) aktualny odpis z właściwego rejestru, lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności
gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania
braku podstaw do wykluczenia pa podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp, b) zaświadczenia
właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzającego, że Wykonawca nie zalega z
opłacaniem podatków, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu
składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, lub innego dokumentu
potwierdzającego, że Wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem podatkowym w
sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności
uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności
lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu, c) zaświadczenia właściwej
terenowej jednostki organizacyjnej Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego
Ubezpieczenia Społecznego albo innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca nie zalega z
opłacaniem składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne, wystawionego nie wcześniej niż 3
miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w
postępowaniu, lub innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca zawarł porozumienie z
właściwym organem w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub
grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie
na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wy konania decyzji właściwego organu; d)
pełnomocnictwo do reprezentowania wykonawcy w niniejszym zamówieniu, jeżeli wymieniona
osoba/osoby nie zostały wskazane do reprezentacji we właściwym rejestrze lub ewidencji
działalności gospodarczej, e) pełnomocnictwo – w przypadku podmiotów występujących wspólnie
(spółka cywilna, konsorcjum).
|
Zakresie warunkow udzialu |
Oświadczenie o braku przesłanek wykluczenia z postępowania, które stanowi załącznik nr 2 do
SIWZ
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Umowa może być zmieniona w stosunku do treści złożonej oferty w przypadkach wymienionych
poniżej (zgodnie z art. 144 ust. 1 ustawy Pzp): 1. zmiana osób reprezentujących strony w przypadkach
zmian organizacyjnych, 2. zmiana przepisów powszechnie obowiązujących, która wymusza zmianę
treści umowy, 3. zmiany wynikające z okoliczności, których nie można było przewidzieć w dniu
zawarcia umowy, a są one korzystne dla Zamawiającego.
|
IV 4 4 data |
2017-12-19T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Artykuły nabiałowe i tłuszcze jadalne.
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1. Mleko w proszku, odtłuszczone (opakowanie od 5 do 25 kg). Ilość 200 kg
2. Serek topiony- opakowanie jednostkowe 0,1 kg., ilość 700 kg
3. Ser twarogowy chudy - opakowanie jednostkowe do 0,250 kg. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. Ilość: 1500 kg.
4. Kefir - opakowanie jednostkowe do 0,200kg. Termin przydatności do spożycia min.10 dni od daty dostawy.ilość 300 kg.
5. Margaryna roślinna do smarowania pieczywa - opakowanie jednostkowe 0,200–0,250kg -kostka zawartość tłuszczu nie więcej niż 60%. ilość : 2200 kg.
6. Olej roślinny - opakowanie jednostkowe od 1 - 5 litrów. ilość 700 l.
7.Serek do smarowania- opakowanie jednostkowe do 0,100g. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. ilość 500 kg.
8. Jogurt naturalny - opakowanie jednostkowe do 0,200g. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. Ilość 400 kg.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Artykuły spożywcze.
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03132000-5
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1. Dżem owocowy, opak. jednostkowe do 1kg. Ilość : 820kg.
2. Groszek konserwowy kl. I, opak. od 0,4 do 1kg. Ilość : 160kg.
3. Koncentrat pomidorowy 30%, opak. do 1 kg. Ilość : 1100kg.
4. Fasola biała „Jaś”, opak. do 10 kg. Ilość : 360kg.
5. Groch obłuskany, opak. do 10 kg. Ilość : 150kg.
6. Krajanka sojowa, opak. do 30 kg. Ilość : 60kg.
7. Kotlety sojowe (schabowe), opak do 30 kg. Ilość : 130kg.
8. Granulat sojowy, opak. do 30 kg. Ilość : 100kg.
9. Herbata granulowana, opakowania do 25 kg.Ilość : 150kg.
10. Musztarda, opak. jednostkowe 1 kg.Ilość : 180kg.
11. Pieprz czarny mielony, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 15kg.
12. Majeranek – przyprawa, opak. jednostkowe do 1 kg. Ilość : 19kg.
13. Liść laurowy, opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 10kg.
14. Ziele angielskie ziarno, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 8kg.
15. Papryka słodka mielona, opak. jednostkowe do 1 kg. Ilość : 10kg.
16. Czosnek granulowany, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 8kg.
17. Przyprawa uniwersalna w proszku typu jarzynka lub równoważna, opak do 5 kg.Ilość : 150kg.
18. Sól jodowana paczkowana, opak. jednostkowe do 1kg. Ilość : 800kg.
19. Przyprawa w płynie typu „magi” w opakowaniach do 1l. Ilość : 700 l
20. Ocet spirytusowy 10 %, opak. jednostkowe 1l.Ilość : 360kg.
21. Przyprawa do mięs w proszku, opak. jednostkowe 5kg. Ilość : 50kg.
22. Sos biały w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 350kg.
23. Sos pieczeniowy w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 120kg.
24. Zupa w proszku – żurek, opak. do 3 kg.Ilość : 50kg.
25. Zupa w proszku – pomidorowa, opak. do 3 kg. Ilość : 70kg.
26. Zupa w proszku– grzybowa, opak. do 3 kgIlość : 100kg.
27. Zupa w proszku– bulion drobiowy, opak. do 15 kg. Ilość : 220kg.
28. Zupa w proszku– pieczarkowa, opak. do 3 kg.Ilość : 130kg.
29. Sos grzybowy w proszku, opak. do 3 kg.Ilość : 40kg.
30. Zupa w proszku– bulion jarzynowy, opak. do 15 kg. Ilość : 250kg.
31. Mąka pszenna, typ od 450 do 650 opak. do 1 kg.Ilość : 1000kg.
32. Kasza jęczmienna drobna, opak. do 1 kg. Ilość : 1000kg.
33. Makaron-różne rodzaje, opak. do 10 kg.Ilość :2000kg.
34. Woda mineralna niegazowana , opak. 1,5 l (pet)Ilość : 250 szt.
35. Kasza manna, opak. do 1 kg. Ilość : 200kg.
36. Ryż biały, opak. do 30 kg. Ilość : 1400kg.
37. Cukier biały, opak. do 30 kg. Ilość : 3500kg.
38. Majonez, opak. jednostkowe 1 kg. Ilość : 110kg.
39. Przyprawa do drobiu - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 75kg.
40. Kukurydza konserwowa - kl. I, opak. od 0,4 do 1kg. Ilość : 100kg.
41. Przyprawa do gulaszu wieprzowego - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 45kg.
42. Przyprawa do gulaszu wołowego - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 60kg.
43. Przyprawa do bigosu - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 10kg.
44. Suszona pietruszka- opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 6kg.
45. Suszona koper- opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 5kg.
46. Sos myśliwski w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 70kg.
47. Zupa ogonowa w proszku - opak. do 3 kg. Ilość : 60kg.
48. Kasza gryczana opak. do 1 kg. Ilość : 840kg.
49. Bazylia opak. 1 kg. Ilość : 2kg.
50. Przyprawa curry ilość 5 kg
51. Bulion wołowy opak. do 15 kg Ilość : 130kg.
52. Sos boloński opak. do 3 kg Ilość : 90kg.
53. Sos neapolitański opak. do 3 kg. Ilość : 40kg.
54. Sos carbonara opak. do 3 kg. Ilość : 90kg.
55. Sos do dań chińskich opak. do 3 kg Ilość : 120kg.
56. Sos cygański opak. do 3 kg Ilość : 120kg.
57. Sos węgierski opak. do 3 kg. Ilość : 70kg.
58. Zupa brokułowa opak. do 3 kg. Ilość : 100kg.
59 Zupa szparagowa opak. do 3 kg. Ilość : 100kg.
60. Kostka sojowa ilość 100 kg
61. Barszcz biały opak. do 3 kg Ilość : 70kg.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Ryby mrożone, przetwory rybne.
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15221000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1. Śledź matias lekko solony w wiadrach 4 do 10 kg w ilość 70 kg
2. Burger rybny mielone mięso ryby, (ryba min. 40%) bez ości, łusek i skóry, olej roślinny, sól, przyprawy. Panier winien zawierać skrobię ziemniaczaną, sól. Burgery pakowane luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10 kg ilość : 600kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
jaja
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Jaja konsumpcyjne – klasa świeżości – A, kategoria wagowa M.ilość 22000,00 szt.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
warzywa mrożone, produkty głęboko mrożone
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15896000-5
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1. Szpinak mrożony - ilość 150 kg
2. Brokuł mrożony -ilość . 150 kg
3. Pierogi ruskie mrożone - ilość 150 kg
4. Pierogi z kapustą mrożone - ilość 150 kg
5. Pierogi z owocami mrożone - ilość 100 kg
|
| |