Dostawa artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego

Data publikacji 2018-11-27
Data zakończenia 2018-12-06 00:00:00
Instytucja Zakład Karny w Łupkowie
Miejscowość Komańcza
Województwo podkarpackie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 653797-N-2018
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 151000009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego:
ZADANIE I – mięso, wędliny, podroby wieprzowe i wołowe:
- mięso wołowe gulaszowe – klasy II, mrożone, b/k, mięso chude, nieznacznie ścięgniste,
pakowane w worki vac max. po 2,5kg, CPV 15111000-9, w ilości 900 kg,
- mięso wieprzowe gulaszowe, - klasy II a, mrożone, b/k, zawartość tłuszczu do 30 %, bez
ścięgien,pakowane w worki vac max. po 2,5kg, CPV 15113000-3, w ilości 1 200 kg,
- mięso mielone wieprzowe, dopuszczalny tłuszcz do 30%, bez dodatków, mrożone,
pakowane w worki vac max. po 2,5kg,CPV 15110000-2, w ilości 4 500 kg,
- hamburger wieprzowy, 1 szt. 80g,CPV 15895100-9, w ilości 1 600 kg,
- kaszanka, CPV 15131134-3, w ilości 1 600 kg,
- wątroba wieprzowa, świeża, CPV 15114000-0, w ilości 1 500 kg,
- serca wieprzowe, świeże, CPV 15114000-0, w ilości 600 kg,
- smalec wieprzowy, CPV 15412100-0, w ilości 30 kg,
- słonina b/s, CPV 15412100-0, w ilości 30 kg,
- kiełbasa zwyczajna, CPV 15131130-5, w ilości 5 000 kg,
- kiełbasa toruńska, CPV 15131130-5, w ilości 2 700 kg,
- kiełbasa krakowska parzona, CPV 15131130-5, w ilości 1 400 kg,
- kiełbasa lencz, w osłonce foliowej, CPV 15131130-5 w ilości 2 700 kg,
- kiełbasa mortadela, w osłonce foliowej, CPV 15131130-5, w ilości 3 100 kg,
- salceson, w osłonce foliowej, CPV 15131100-5, w ilości 2 600 kg,
- pieczeń rzymska, CPV 15131400-9, w ilości 2 300 kg,
- kiszka wątrobiana, CPV 15131131-2, w ilości 900 kg,
- mielonka prasowana, w osłonce foliowej, CPV 15131130-5, w ilości 2 300 kg,
- szynka mielona prasowana, w osłonce foliowej, CPV 15131410-2, w ilości 1 500 kg,
- sznycel wieprzowo- drobiowy, CPV 15110000-2, w ilości 1 700 kg,
- kiełbasa kminkowa, CPV 15131130-5, w ilości 2 600 kg,
- kiełbasa parówkowa, CPV 15131130-5, w ilości 1 400 kg,
- szynka konserwowa, CPV 15131000-5, w ilości 600 kg,
- pasztetowa wieprzowo – drobiowa, CPV 15131100-6, w ilości 500 kg.
ZADANIE II – mięso, wędliny, podroby drobiowe:
- parówki drobiowe, CPV 15131135-0, w ilości 550 kg,
- polędwica drobiowa, w osłonce foliowej, CPV 15131500-0, w ilości 800 kg,
- kiełbasa drobiowa zwyczajna, CPV 15131135-0, w ilości 1 500 kg,
- szynka drobiowa gotowana prasowana, w osłonce foliowej, CPV 15131500-0, w ilości 1 000 kg,
- pieczeń drobiowa, CPV 15131500-0, w ilości 1 000 kg,
- mielonka z indyka prasowana, w osłonce foliowej, CPV 15131500-0, w ilości 900 kg,
- baleron drobiowy, CPV 15131500-0, w ilości 1 000 kg,
- mortadela drobiowa, w osłonce foliowej, CPV 15131500-0, w ilości 900 kg,
- wątroba drobiowa, świeża, CPV 15112300-9,w ilości 500 kg,
- hamburger drobiowy, CPV 15895100-9, w ilości 700 kg,
- filet prasowany z kurczaka, CPV 15131500-0, w ilości 400 kg,
- kiełbasa krakowska drobiowa, CPV 15131135-0, w ilości 600 kg,
- kiełbasa wiejska drobiowa, CPV 15131135-0, w ilości 600 kg.
1. Ilości artykułów określone w poszczególnych zadaniach są szacunkowe i mogą ulec zmianie. Z tego tytułu wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec zamawiającego.
2. Miejsce realizacji zamówienia: magazyn Zakładu Karnego w Łupkowie, Łupków 45, 38-543 Komańcza oraz magazyn Oddziału Zewnętrznego w Moszczańcu, Moszczaniec 14, 38-543 Komańcza.
3. Transport artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy.
4. Dostawy będą częściowe i sukcesywne. Ilość i rodzaj zamawianych artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego zamawiający określał będzie każdorazowo telefonicznie na 48 godzin przed realizacją dostawy.
5. Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanych artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego w swojej siedzibie, w dniu dostawy każdej partii.
6. Dostawa artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego do magazynów zamawiającego odbywać się będzie raz w tygodniu (oprócz konserw), w godz. 8.00 – 13.00, z wyłączeniem sobót, niedziel i świąt.
7. Z uwagi na konstrukcję bram wjazdowych w Oddziale Zewnętrznym w Moszczańcu dostawy muszą być realizowane samochodem o wysokości do 3,40 m.
8. Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni, podrobów 3 dni, mięs mrożonych min. 30 dni.
9. Na każde żądanie zamawiającego wykonawca zobowiązany jest okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą, normami europejskimi itp.
10. Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane:
1) nazwę produktu,
2) dane dotyczące składników występujących w produkcie,
3) datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia,
4) dane identyfikujące producenta,
5) zawartość netto lub liczbę sztuk produktu w opakowaniu,
6) warunki przechowywania w przypadku, gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania,
7) oznaczenie partii produkcji,
8) klasę jakości handlowej.
9) dane dotyczące składników występujących w produkcie oraz znajdujących się w nich substancji
alergennych,

Dodatkowe informacje

GuidZP400 4b1d001b-baff-4d51-9605-c1ab0321d08e
Biuletyn 653797-N-2018
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny w Łupkowie
Regon 32110600000
Zamawiajacy adres ulica Łupków
Zamawiajacy adres numer domu 45
Zamawiajacy miejscowosc Komańcza
Zamawiajacy kod pocztowy 38543
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo podkarpackie
Zamawiajacy telefon 013 467-70-49
Zamawiajacy fax 0-13 4677011
Zamawiajacy email dkw_lupkow@sw.gov.pl
Adres strony url www.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Zakład Karny
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia www.zp.sw.gov.pl
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.zp.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Pisemna ofertą należy złożyć osobiście w siedzibie Zamawiającego lub przesłać pocztą na adres Zamawiającego : Zakład Karny w Łupkowie, 38-543 Komańcza, Łupków 45
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego
Numer referencyjny 7/P/2018
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego: ZADANIE I – mięso, wędliny, podroby wieprzowe i wołowe: - mięso wołowe gulaszowe – klasy II, mrożone, b/k, mięso chude, nieznacznie ścięgniste, pakowane w worki vac max. po 2,5kg, CPV 15111000-9, w ilości 900 kg, - mięso wieprzowe gulaszowe, - klasy II a, mrożone, b/k, zawartość tłuszczu do 30 %, bez ścięgien,pakowane w worki vac max. po 2,5kg, CPV 15113000-3, w ilości 1 200 kg, - mięso mielone wieprzowe, dopuszczalny tłuszcz do 30%, bez dodatków, mrożone, pakowane w worki vac max. po 2,5kg,CPV 15110000-2, w ilości 4 500 kg, - hamburger wieprzowy, 1 szt. 80g,CPV 15895100-9, w ilości 1 600 kg, - kaszanka, CPV 15131134-3, w ilości 1 600 kg, - wątroba wieprzowa, świeża, CPV 15114000-0, w ilości 1 500 kg, - serca wieprzowe, świeże, CPV 15114000-0, w ilości 600 kg, - smalec wieprzowy, CPV 15412100-0, w ilości 30 kg, - słonina b/s, CPV 15412100-0, w ilości 30 kg, - kiełbasa zwyczajna, CPV 15131130-5, w ilości 5 000 kg, - kiełbasa toruńska, CPV 15131130-5, w ilości 2 700 kg, - kiełbasa krakowska parzona, CPV 15131130-5, w ilości 1 400 kg, - kiełbasa lencz, w osłonce foliowej, CPV 15131130-5 w ilości 2 700 kg, - kiełbasa mortadela, w osłonce foliowej, CPV 15131130-5, w ilości 3 100 kg, - salceson, w osłonce foliowej, CPV 15131100-5, w ilości 2 600 kg, - pieczeń rzymska, CPV 15131400-9, w ilości 2 300 kg, - kiszka wątrobiana, CPV 15131131-2, w ilości 900 kg, - mielonka prasowana, w osłonce foliowej, CPV 15131130-5, w ilości 2 300 kg, - szynka mielona prasowana, w osłonce foliowej, CPV 15131410-2, w ilości 1 500 kg, - sznycel wieprzowo- drobiowy, CPV 15110000-2, w ilości 1 700 kg, - kiełbasa kminkowa, CPV 15131130-5, w ilości 2 600 kg, - kiełbasa parówkowa, CPV 15131130-5, w ilości 1 400 kg, - szynka konserwowa, CPV 15131000-5, w ilości 600 kg, - pasztetowa wieprzowo – drobiowa, CPV 15131100-6, w ilości 500 kg. ZADANIE II – mięso, wędliny, podroby drobiowe: - parówki drobiowe, CPV 15131135-0, w ilości 550 kg, - polędwica drobiowa, w osłonce foliowej, CPV 15131500-0, w ilości 800 kg, - kiełbasa drobiowa zwyczajna, CPV 15131135-0, w ilości 1 500 kg, - szynka drobiowa gotowana prasowana, w osłonce foliowej, CPV 15131500-0, w ilości 1 000 kg, - pieczeń drobiowa, CPV 15131500-0, w ilości 1 000 kg, - mielonka z indyka prasowana, w osłonce foliowej, CPV 15131500-0, w ilości 900 kg, - baleron drobiowy, CPV 15131500-0, w ilości 1 000 kg, - mortadela drobiowa, w osłonce foliowej, CPV 15131500-0, w ilości 900 kg, - wątroba drobiowa, świeża, CPV 15112300-9,w ilości 500 kg, - hamburger drobiowy, CPV 15895100-9, w ilości 700 kg, - filet prasowany z kurczaka, CPV 15131500-0, w ilości 400 kg, - kiełbasa krakowska drobiowa, CPV 15131135-0, w ilości 600 kg, - kiełbasa wiejska drobiowa, CPV 15131135-0, w ilości 600 kg. 1. Ilości artykułów określone w poszczególnych zadaniach są szacunkowe i mogą ulec zmianie. Z tego tytułu wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec zamawiającego. 2. Miejsce realizacji zamówienia: magazyn Zakładu Karnego w Łupkowie, Łupków 45, 38-543 Komańcza oraz magazyn Oddziału Zewnętrznego w Moszczańcu, Moszczaniec 14, 38-543 Komańcza. 3. Transport artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy. 4. Dostawy będą częściowe i sukcesywne. Ilość i rodzaj zamawianych artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego zamawiający określał będzie każdorazowo telefonicznie na 48 godzin przed realizacją dostawy. 5. Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanych artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego w swojej siedzibie, w dniu dostawy każdej partii. 6. Dostawa artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego do magazynów zamawiającego odbywać się będzie raz w tygodniu (oprócz konserw), w godz. 8.00 – 13.00, z wyłączeniem sobót, niedziel i świąt. 7. Z uwagi na konstrukcję bram wjazdowych w Oddziale Zewnętrznym w Moszczańcu dostawy muszą być realizowane samochodem o wysokości do 3,40 m. 8. Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni, podrobów 3 dni, mięs mrożonych min. 30 dni. 9. Na każde żądanie zamawiającego wykonawca zobowiązany jest okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą, normami europejskimi itp. 10. Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: 1) nazwę produktu, 2) dane dotyczące składników występujących w produkcie, 3) datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, 4) dane identyfikujące producenta, 5) zawartość netto lub liczbę sztuk produktu w opakowaniu, 6) warunki przechowywania w przypadku, gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, 7) oznaczenie partii produkcji, 8) klasę jakości handlowej. 9) dane dotyczące składników występujących w produkcie oraz znajdujących się w nich substancji alergennych,
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okres w miesiacach 12
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Inne dokumenty niewymienione 1. Wykonawca, który polega na zdolnościach lub sytuacji innych podmiotów, musi udowodnić Zamawiającemu, że realizując zamówienie, będzie dysponował niezbędnymi zasobami tych podmiotów, w szczególności przedstawiając zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia. 2. Wykonawca, zgodnie z art. 24 ust. 11 ustawy Pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty oraz warunki zmian określone zostały w projekcie umowy stanowiącym załącznik nr 4 do SIWZ.
IV 4 4 data 2018-12-06T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 12:00
IV 4 5 okres 30
IV 6 6 Wszystkie wymagane dokumenty i załączniki, wymagają podpisu Wykonawcy zgodnie z zasadami reprezentacji wskazanymi we właściwym rejestrze. Jeżeli oferta i załączniki zostaną podpisane przez upoważnionego przedstawiciela Wykonawcy należy dołączyć do oferty właściwe umocowanie prawne, np. stosowne pełnomocnictwo. Kopia pełnomocnictwa powinna zostać poświadczona za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę lub osobę uprawnioną do podejmowania czynności w imieniu Wykonawcy. Zaleca się, aby wszystkie strony oferty były spięte w sposób zapobiegający dekompletacji zawartości oferty. W przypadku złożenia kserokopii dokumentów poświadczenia za zgodność z oryginałem dokonuje odpowiednio Wykonawca, podmiot, na którego zdolnościach lub sytuacji polega Wykonawca, Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia publicznego albo podwykonawca, w zakresie dokumentów, które każdego z nich dotyczą.

Criterion

Kryteria Cena zamówienia
Znaczenie 60,00
  
Kryteria Termin płatności
Znaczenie 40,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)