„Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Bodzentynie na rok 2019 r.’’

Data publikacji 2018-12-05
Data zakończenia 2018-12-13 00:00:00
Instytucja Gmina Bodzentyn
Miejscowość Bodzentyn
Województwo świętokrzyskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Warzywa przetworzone,
  • Produkty mleczarskie,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Sprzęt nadawczy

Szczegóły

Numer ogłoszenia 657708-N-2018
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 158000006, 32210006, 151100006, 153311709, 31425003, 151000009, 155000003
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest „Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Bodzentynie na rok 2019 r.’’

2. Przedmiot zamówienia podzielony jest na 7 niezależnych części:

 CZĘŚĆ I ZAMÓWIENIA – Dostawa świeżych warzyw i owoców CPV: 03221000-6, CPV: 03222300-6.
 CZĘŚĆ II ZAMÓWIENIA – Dostawa wyrobów piekarniczych CPV: 1511000-6
 CZĘŚĆ III ZAMÓWIENIA – Dostawa mrożonek CPV: 15331170-9
 CZĘŚĆ IV ZAMÓWIENIA – Dostawa jaj kurzych świeżych o gramaturze 50 g
CPV: 03142500-3
 CZĘŚĆ V ZAMÓWIENIA – Dostawa drobnych artykułów spożywczych CPV: 15800000-6
 CZĘŚĆ VI ZAMÓWIENIA – Dostawa mięsa, wędlin i drobiu CPV: 15100000-9
 CZĘŚĆ VII ZAMÓWIENIA - Dostawa mleka i produktów mleczarskich
CPV: 15500000-3

Szczegółowy wykaz artykułów żywnościowych oraz ich ilość (w podziale na części zamówienia) zawiera Formularz cenowy stanowiący Załącznik 7A-G do SIWZ

3. Zamawiający informuje, że przy przedmiotowych dostawach zastosowanie będzie miało prawo opcji, oznacza to, że podane ilości są wielkościami maksymalnymi, które należy wycenić
w formularzu ofertowym. Zamawiający, będzie odbierał artykułu sukcesywnie w miarę potrzeb. Natomiast gwarantowana ilość artykułów, które zostaną odebrane to 80% artykułów wymienionych w Formularzu od Nr 7A do Nr 7G.

4. Szczegółowy opis realizacji zamówienia:

Wykonawca zobowiązany jest:

- dostarczać produkty zgodnie z treścią zawartą w SIWZ oraz załącznikami do SIWZ stosownie dla właściwej CZĘŚCI ZAMÓWIENIA.
- dostarczać produkty, które są dopuszczone do sprzedaży.
- dostarczać artykuły nie wykazujące oznak nieświeżości lub zepsucia, świeże, zgodnie
z Systemami Bezpieczeństwa Jakości Żywności i Polskimi Normami Żywieniowymi oraz okresem przydatności do spożycia dla danego produktu.
- w zależności od rodzaju asortymentu dostarczać go w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach, które będą posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), informację w sprawie producenta (nazwie), dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze/litrażu,
- dostarczać produkty pierwszej klasy jakości ( ze względu na charakter i właściwości produktu)
posiadające właściwy okres przydatności do spożycia, w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością, które powinny zabezpieczać produkt przed uszkodzeniem
i zanieczyszczeniem, czyste bez obcych zapachów, zabrudzeń, pleśni i uszkodzeń mechanicznych.
Pierwsza klasa jakości mięsa oznacza: mięso chude, nieścięgniste o zawartości tłuszczu ok. 7%, bez tłuszczu zewnętrznego, nie zawierające skórek, chrząstek, ścięgien niekonsumpcyjnych.
- dostarczać produkty czyste, niezabrudzone, nieuszkodzone mechanicznie, spełniające wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich Normach, posiadające właściwe atesty, certyfikaty oraz posiadające ważne terminy ważności do spożycia (produkty sypkie i przyprawy min. 3 miesiące).
- dostarczać asortyment własnym transportem, na swój koszt zgodnie z wymogami sanitarnymi
i HACCP, w sposób zapobiegającym utracie walorów smakowych i odżywczych.
- realizować zamówienia do siedziby Zamawiającego środkami transportowymi dostosowanymi do przewozu artykułów spożywczych, w warunkach zapewniających utrzymanie właściwej ich jakości. Do przewozu mrożonek wymaga się zastosowania właściwego środka transportu tj. samochód lodówka. Do przewozu mięsa i wędlin wymaga się zastosowania odpowiedniego środka transportu tj. samochód izoterma.
- zagwarantować dowóz surowców w pojemnikach oraz opakowaniach posiadających atest PZH odnoście dopuszczenia do kontaktu z żywnością, tak, by dostawy realizowane były zgodnie
z zasadami „dobrej praktyki higienicznej” (dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, higieny osobistej kierowcy, daty przydatności do spożycia, temperatury przewozu).
- dostawa żywności następować będzie na podstawie zamówień składanych Wykonawcy przez Zamawiającego telefonicznie lub osobiście potwierdzonych pisemnym zleceniem. Przed wydaniem żywności, ilości dostarczonego towaru oraz jego zgodność z zamówieniem zostanie sprawdzona przez Zamawiającego.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 b763eee9-fefb-4892-bb65-37d766292a75
Biuletyn 657708-N-2018
Zamawiajacy nazwa Gmina Bodzentyn
Regon 53471800000
Zamawiajacy adres ulica ul. Suchedniowska
Zamawiajacy adres numer domu 3
Zamawiajacy miejscowosc Bodzentyn
Zamawiajacy kod pocztowy 26010
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo świętokrzyskie
Zamawiajacy telefon 041 3115010, 3115511, 3115114
Zamawiajacy fax 041 3115010, 3115511, 3115114
Zamawiajacy email inwestycje@bodzentyn.ugm.pl
Adres strony url www.bodzentyn.bip.jur.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Czy przeprowadza centralny zamawiajacy 1
Rodzaj zamawiajacego 2
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.bodzentyn.bip.jur.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny za pomocą operatora pocztowego,kuriera,osobiście
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Urząd Miasta i Gminy w Bodzentynie, ul. Suchedniowska 3, 26-010 Bodzentyn
Nazwa nadana zamowieniu „Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Bodzentynie na rok 2019 r.’’
Numer referencyjny BRO.271.61.2018
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Zastrzega prawo grup czesci 7
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy 7
Okreslenie przedmiotu 1. Przedmiotem zamówienia jest „Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Bodzentynie na rok 2019 r.’’ 2. Przedmiot zamówienia podzielony jest na 7 niezależnych części:  CZĘŚĆ I ZAMÓWIENIA – Dostawa świeżych warzyw i owoców CPV: 03221000-6, CPV: 03222300-6.  CZĘŚĆ II ZAMÓWIENIA – Dostawa wyrobów piekarniczych CPV: 1511000-6  CZĘŚĆ III ZAMÓWIENIA – Dostawa mrożonek CPV: 15331170-9  CZĘŚĆ IV ZAMÓWIENIA – Dostawa jaj kurzych świeżych o gramaturze 50 g CPV: 03142500-3  CZĘŚĆ V ZAMÓWIENIA – Dostawa drobnych artykułów spożywczych CPV: 15800000-6  CZĘŚĆ VI ZAMÓWIENIA – Dostawa mięsa, wędlin i drobiu CPV: 15100000-9  CZĘŚĆ VII ZAMÓWIENIA - Dostawa mleka i produktów mleczarskich CPV: 15500000-3 Szczegółowy wykaz artykułów żywnościowych oraz ich ilość (w podziale na części zamówienia) zawiera Formularz cenowy stanowiący Załącznik 7A-G do SIWZ 3. Zamawiający informuje, że przy przedmiotowych dostawach zastosowanie będzie miało prawo opcji, oznacza to, że podane ilości są wielkościami maksymalnymi, które należy wycenić w formularzu ofertowym. Zamawiający, będzie odbierał artykułu sukcesywnie w miarę potrzeb. Natomiast gwarantowana ilość artykułów, które zostaną odebrane to 80% artykułów wymienionych w Formularzu od Nr 7A do Nr 7G. 4. Szczegółowy opis realizacji zamówienia: Wykonawca zobowiązany jest: - dostarczać produkty zgodnie z treścią zawartą w SIWZ oraz załącznikami do SIWZ stosownie dla właściwej CZĘŚCI ZAMÓWIENIA. - dostarczać produkty, które są dopuszczone do sprzedaży. - dostarczać artykuły nie wykazujące oznak nieświeżości lub zepsucia, świeże, zgodnie z Systemami Bezpieczeństwa Jakości Żywności i Polskimi Normami Żywieniowymi oraz okresem przydatności do spożycia dla danego produktu. - w zależności od rodzaju asortymentu dostarczać go w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach, które będą posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), informację w sprawie producenta (nazwie), dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze/litrażu, - dostarczać produkty pierwszej klasy jakości ( ze względu na charakter i właściwości produktu) posiadające właściwy okres przydatności do spożycia, w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością, które powinny zabezpieczać produkt przed uszkodzeniem i zanieczyszczeniem, czyste bez obcych zapachów, zabrudzeń, pleśni i uszkodzeń mechanicznych. Pierwsza klasa jakości mięsa oznacza: mięso chude, nieścięgniste o zawartości tłuszczu ok. 7%, bez tłuszczu zewnętrznego, nie zawierające skórek, chrząstek, ścięgien niekonsumpcyjnych. - dostarczać produkty czyste, niezabrudzone, nieuszkodzone mechanicznie, spełniające wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich Normach, posiadające właściwe atesty, certyfikaty oraz posiadające ważne terminy ważności do spożycia (produkty sypkie i przyprawy min. 3 miesiące). - dostarczać asortyment własnym transportem, na swój koszt zgodnie z wymogami sanitarnymi i HACCP, w sposób zapobiegającym utracie walorów smakowych i odżywczych. - realizować zamówienia do siedziby Zamawiającego środkami transportowymi dostosowanymi do przewozu artykułów spożywczych, w warunkach zapewniających utrzymanie właściwej ich jakości. Do przewozu mrożonek wymaga się zastosowania właściwego środka transportu tj. samochód lodówka. Do przewozu mięsa i wędlin wymaga się zastosowania odpowiedniego środka transportu tj. samochód izoterma. - zagwarantować dowóz surowców w pojemnikach oraz opakowaniach posiadających atest PZH odnoście dopuszczenia do kontaktu z żywnością, tak, by dostawy realizowane były zgodnie z zasadami „dobrej praktyki higienicznej” (dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, higieny osobistej kierowcy, daty przydatności do spożycia, temperatury przewozu). - dostawa żywności następować będzie na podstawie zamówień składanych Wykonawcy przez Zamawiającego telefonicznie lub osobiście potwierdzonych pisemnym zleceniem. Przed wydaniem żywności, ilości dostarczonego towaru oraz jego zgodność z zamówieniem zostanie sprawdzona przez Zamawiającego.
Cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data rozpoczecia 2019-01-02T00:00:00+01:00
Okreslenie warunkow Wykonawca nie stawia żadnego warunku w tym zakresie
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Wykonawca nie stawia żadnego warunku w tym zakresie
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow W zakresie zdolności zawodowej Zamawiający nie stawia żadnego warunku. W zakresie zdolności technicznej: Dla części III zamówienia – dostawa mrożonek Wykonawca powinien dysponować właściwymi środkami transportu do przewozu mrożonek tj. samochód lodówka, minimum 1 pojazd. Dla części VI zamówienia – dostawa mięsa i wędlin Wykonawca powinien dysponować właściwymi środkami transportu do przewozu mięsa i wędlin tj. samochód izoderma, minimum 1 pojazd.
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen a) odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp;
Zakresie warunkow udzialu a) wykaz narzędzi, wyposażenia zakładu lub urządzeń technicznych dostępnych Wykonawcy w celu wykonania zamówienia publicznego wraz z informacją o podstawie do dysponowania tymi zasobami; (tylko dla części nr III i VI).
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Dopuszcza się istotne zmiany postanowień niniejszej umowy w stosunku do treści oferty: w następującym zakresie: • zmiany stawki podatku VAT, w odniesieniu do tej części wynagrodzenia, której zmiana dotyczy, • ograniczenia lub zwiększenia zakresu dostaw na danej części zamówienia wynikającej ze znacznego ograniczenia/zwiększenia liczby dzieci korzystających z posiłków, • waloryzacji cen jednostkowych w sytuacji gdy kwartalny wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych publikowany przez Prezesa GUS wykaże wzrost lub obniżkę cen o wartość minimum 2%.
IV 4 4 data 2018-12-13T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 12:00
IV 4 5 okres 30

Powiązane

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa CZĘŚĆ I ZAMÓWIENIA – Dostawa świeżych warzyw i owoców
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03221000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1 Banany o barwie od jasnozielonkawej do jasnożółtej kg 1300 2 Jabłka odmiana zimowa (lobo, gloster kg 1500 3 Mandarynka świeża kg 300 4 Buraki świeże jadalne czerwone kg 200 5 Cebula biała obcinana kg 200 6 Kapusta biała w główkach kg 100 7 kapusta pekińska kg 260 8 Marchewka świeża jadalna kg 290 9 Pomidory koktajlowe kg 50 10 Pietruszka świeża korzeń kg 220 11 Por świeży kg 50 12 Seler świeży korzeń kg 50 13 Koperek zielony świeży szt. 100 14 Ogórki kiszone do bezpośredniego spożycia kg 230 15 Ogórki zielone świeże kg 100 16 Pietruszka świeża -natka szt. 120 17 Pomidory świeże kg 250 18 Pieczarki świeże owocniki zamknięte lub lekko otwarte kg 130 19 Sałata zielona świeża szt. 100 20 papryka czerwona świeża kg 40 21 Ziemniak jadalny typ kulinarny lub ogólnoużytkowy kg 5000
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Dostawa wyrobów piekarniczych
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15110000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Chleb mieszany krojony o wadze 500g pakowany szt 3000 2 Bułki grahamki małe waga 0,05 g szt. 1000 3 Chleb żytni, 7 ziaren, razowy, słonecznikowy krojony waga 400g, pakowany w folię szt. 1000 4 Bułki kajzerki małe waga 0,05 g szt. 1000
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Dostawa mrożonek
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15331170-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1 Marchewka mini mrożona w oryginalnym opakowaniu kg 20 2 Mrożone warzywa w paski w oryginalnym opakowaniu po 2,5 kg kg 600 3 Mrożonka kalafior w oryginalnym opakowaniu po 2 kg kg 350 4 Mrożonka mieszanka 7-składnikowa w oryginalnym opakowaniu po 2 kg kg 350 5 Mrożone kartacze z mięsem wołowo-wieprzowym min.7,4% mięsa po 2,5 kg w oryginalnym opakowaniu kg 350 6 Mrożona papryka melanż 3 kolory w oryginalnym opakowaniu po 2 kg kg 350 7 Mrożona marchewka z groszkiem w oryginalnym opakowaniu po 2kg kg 225 8 Mrożona truskawka w oryginalnym opakowaniu po 2,5 kg kg 3 40 9 Mrożony filet z mintaja w oryginalnym opakowaniu tafla 6,80 kg kg 850 10 Mrożona mieszanka kompotowa min.4 składniki w oryginalnym opakowaniu po 2 kg kg 570 11 Mrożona marchewka kostka w oryginalnym opakowaniu po 2,5 kg kg 325 12 Mrożona fasolka szparagowa zielona i żółta w oryginalnym opakowaniu po 2,5 kg kg 120 13 Mrożony bukiet warzyw w oryginalnym opakowaniu kg 50
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa CZĘŚĆ IV ZAMÓWIENIA – Dostawa jaj kurzych świeżych o gramaturze 50 g
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03142500-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Jaja kurze świeże kategoria L o wadze 50 g, pakowane po 10 szt. szt. 2000
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa CZĘŚĆ V ZAMÓWIENIA – Dostawa drobnych artykułów spożywczych
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis L.p. Nazwa artykułu i wielkość opakowania jednostkowego Jednostka miary Ilość 1 Żurek śląski w butelce 400 ml szt 80 2 Przecier pomidorowy kartonik 200ml szt. 180 3 Barszcz czerwony w butelce szt 10 4 cukier trzcinowy w oryginalnym opakowaniu po 1 kg szt. 250 5 Dżem truskawkowy niskosłodzony min,100% owoców w 100 g,dżemu w oryginalnym opakowaniu kg 150 6 Cukier kryształ oryginalne opakowanie 1 kg, kg 250 7 Majonez sałatkowy min,4% jajka kurzego oryginalne opakowanie szt. 50 8 Powidła ze śliwek węgierek (180 g owocu na 100 g produktu bez syropu glukozowo fruktowego i konserwantów opakowanie oryginalne 200g szt. 20 9 Soki owocowe w opakowaniu 1 litr szt. 100 10 Groszek konserwowy w oryginalnym opakowaniu min,400g szt 50 11 Kukurydza konserwowa w opakowaniu pusz. min,400g szt. 60 12 Groch łuskany żółty min,400g, w oryginalnym opakowaniu szt. 100 13 Groch fasola jaś duża min,400 g,w oryginalnym opakowani szt. 100 14 Herbata lipton liściasta opakowanie 100g, szt. 100 15 Herbata lipton granulowana opakowanie min,100 g szt. 80 16 Fasola konserwowa czerwona w opakowaniu pusz,400 g szt. 80 17 Kasza jęczmienna wiejska w oryginalnym opakowaniu 1 kg kg 160 18 Kasza kuskus w oryginalnym opakowaniu min,300g szt. 100 19 koncentrat pomidorowy min,30% w oryginalnym opakowaniu słoiczek 200g, szt. 120 20 Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu kakaowego 10%-12% szt. 10 21 Kawa inka zbożowa 72% składników min,150 g szt. 8 22 Keczup łagodny 230g pomidorów na 100g produktu szt. 50 23 Makrela wędzona szt. 30 24 Sól morska jodowana w opakowaniu 1kg szt. 80 25 sól morska o obnizonej wartości sodu bez antyzbrylacz w opak, min 350 g szt. 80 26 Liść laurowy w oryginalnym opakowaniu 10 g szt. 120 27 Ziele angielski w oryginalnym opakowaniu 15 g szt. 100 28 Majeranek suchy mielony w oryginalnym opakowaniu min,8g szt. 100 29 Papryka mielona (słodka ostra ) op.min, 20 g szt. 60 30 Makaron lubella opa.400g, w opakowaniu oryginalym (nitki świderki ,kokardki, muszelki ) szt 1100 31 Makaron zacierka w oryginalnym opakowaniu min,300g, szt 110 32 Mąka pszenna wrocławska typ 550 w oryginalnym opakowaniu 1 kg kg 300 33 Mąka ziemniaczana w oryginalnym opakowaniu min,500g szt. 30 34 Ryż biały w oryginalnym opakowaniu 1 kg kg. 250 35 Kasza jaglana w oryginalnym opakowaniu min,400g szt. 140 36 Olej roślinny z pierwszego tłoczenia w oryginalnym opakowaniu butelka 900 ml szt. 540 37 makaron pełne ziarno ciemny( rurka świder )w oryginalnym opakowaniu min,400g szt. 350 38 Pieprz czarny mielony w oryginalnym opakowaniu min,20 g szt. 50 39 Herbata owocowa expresowa w oryginalnym opakowaniu min 20 saszetek szt 20 40 Oliwa z oliwek 1 litr szt. 30 41 Pomidory krojone w puszce min,350 g, szt. 50 42 Makaron wesołe literki opakowanie oryginalne min,500g, szt 150 43 Musztarda stołowa min,350 g szt. 20 44 Zioła prowansalskie (tymianek ,bazylia ,oregano)w opakowaniu min,10 g szt. 120 45 Miód naturalny wielokwiatowy opak.słoik min,500g szt. 40 46 Chrzan śmietankowy w opakowaniu słoik min,200ml, szt. 40 47 Bułka tarta drobna opakowanie oryginalne min,400g szt. 60
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa CZĘŚĆ VI ZAMÓWIENIA – Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Szynka wieprzowa b/k surowa poj , kawałki min,2 kg kg 900 2. Łopatka wieprzowa b/k i skóry surow odtłuszczona odbłoniona poj, kawałki 2 -3 kg, kg 1000 3. Żeberka wieprzowe paski I gatunek kg 20 4. Kurczak patroszony ,świeży ,tusza kg 200 5. Filety z piersi kurczaka, surowy świeży kg 1120 6. Boczek płaski parzony bez kości mięso max,1 cm tłuszczu kg 15 7. Kiełbasa wiejska wędzona parzona w osłonce naturalnej zawartość mięsa wieprzowego min78 % kg 100 8. Szynka konserwowa mięso wieprzowe 72% kg 135 9. kiełbasa krakowska zawartość mięsa 77% kg 130 10. Schab wieprzowy b/k surowy kg 100 11. Parówki cienkie zawart. mięsa85% kg 80 12. Szynka szlachecka zawartość mięsa 97 % kg 100 13. Kiełbasa żywiecka podsuszana zawartość mięsa 82 % kg 50 14. Karczek wieprzowy b/k surowy świeży kg 920
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa CZĘŚĆ VII ZAMÓWIENIA - Dostawa mleka i produktów mleczarskich
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik krotki opis 1. Mleko krowie o zawartości tłuszczu 2% pakowane w kartony po 1 litr litry 2200 2. jogurt naturalny w opakowaniu min,200ml szt. 800 3. Masło extra min. 82% tłuszczu kostka 200g szt. 260 4. Twaróg półtłusty kg 240 5. Ser żółty typu gouda o zawartości tłuszczu min,45% kg 35 6. Masło osełka górska min,82% tłuszczu kostka 300g szt. 400 7. Śmietana 12% tłuszczu do sałatek zup i sosów w opakowaniu 400 g szt. 300 8. śmietana 18% tłuszczu do zup i sosów min,200g szt. 700 9. Jogurt typu grecki opakowanie 350 g, szt. 250
  

Criterion

Kryteria Termin rozpatrzenia reklamacji i dostawy towaru objętego reklamacją
Znaczenie 40,00
  
Kryteria cena
Znaczenie 60,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)