Zalacznik krotki opis |
1)Chłodziarka z zamrażarką – szt. 1, 2) Kuchenka mikrofalowa – szt. 1, 3) Dystrybutor napojów zimnych – szt. 1, 4)Ciśnieniowy ekspres do kawy – szt. 1, 5) Mikser barowy – szt. 1, 6) Drobny sprzęt barmański, a) Cooler 2l – szt. 4
b) Shaker bostoński ze szklanicą – szt. 2, c) Krustownica – szt. 1, d) Łyżeczka barmańska 280mm – szt. 2, e) Mata barmańska – szt. 1, f) Dyspensery do sosów – szt. 3, g) Zestaw akcesoriów do wina: - korkociąg, nalewak do wina, zatyczka butelek i termometr - 1 zestaw, h) Muddler długość 215mm – szt. 1, i) Dzbanek do spieniania mleka 0,35l – szt. 1, j) Zester - nóż do cytrusów – szt. 1, 7) Bielizna stołowa. a) Pokrowce na stoły prostokątne, pokrowce pasujące na stoły z części 3 – meble – szt. 6, b) Pokrowce na krzesło (pokrowce pasujące na krzesła z części 3 - meble– szt. 15, c) Obrusy 120x120 – szt. 6, d) Obrusy 180x 116(min110) – szt. 3, e) Serwetki 40x40 – szt. 24, 8) Zastawa stołowa a) Cedzak 225/140 – szt. 6, b) Garnek do gotowania ryb – szt. 1, c) Sitko stożkowe 200x150 – szt. 2, d) Sitko do przesiewania 230x55 – szt. 6, e) Szklanka niska typu next lub równoważna 0,2l, wysokość 71-78mm – szt. 50, f) Karafka do wody 1l – szt. 6, g) Szybkowar 5L – szt.1, h) Talerz finger food kwadratowy – szt. 100, i) Łyżeczki deserowe – szt. 50, j) Widelczyki deserowe – szt. 50, k) Widelce duże - szt. 30
l) Noże stołowe duże – szt. 30, m) Łyżki stołowe duże – szt. 30, n) Naczynia żaroodporne z pokrywką 2,4- 3l – szt. 1, o) Naczynie do zapiekania ceramiczne okrągłe średnica 24cmx wys.7cm – szt. 1, p) Salaterki szklane na sałatki poj. 150ml – szt. 6, q) Salaterki szklane j.w. poj. 1100ml – szt. 6, r) Kieliszki do wody (goblety) -200ml – szt. 24, s) Kieliszki do wina czerwonego 250ml – szt. 6, t) Kieliszki do wina białego 200ml – szt. 6, u) Kieliszki do szampana 170ml – szt. 6, v) Podkład pod tort okrągły, grubość 1,33 mm, średnica 22,8cm kolory- jasnoróżowy, czarny, biały, srebrny, złoty, niebieski - po 1 szt każdego koloru razem – 6 szt., w) Podkład pod tort okrągły, grubość 1,33 mm, średnica 35,5cm kolory- jasnoróżowy, czarny, biały, srebrny, złoty, niebieski - po 1 szt każdego koloru razem – 6 szt., x) Podkład pod tort, grubość 3mm, kolor złoty, średnica 16 cm - 10szt, y) Podkład pod tort, grubość 3mm, kolor złoty, średnica 21 cm - 10szt, z) Rant do pieczenia tortów okrągły, wysokość 12-14 cm, średnica 14 –3 szt , aa) Rant do pieczenia tortów okrągły, wysokość 12-14 cm, średnica 16 - 3 szt. , bb) Rant do pieczenia tortów okrągły, wysokość 12-14 cm, średnica 21 - 2szt, cc) Spinki do rantów dł.6cm, szerokość spinek 1,5cm - 21 szt.,dd) Patyczki do cakepopsów - długość 15cm, kolor: złoty, srebrny, błękitne paski, różowe paski, złote paski, srebrne paski, zielone paski po 2 opakowania każdego koloru – 14 opakowań, ee) Papilotki średnica ,35mm, kolor: czerwony, niebieski, białe, złote, srebrne po 50szt każdego koloru – 250 szt., ff) Mata silikonowa do koronek - 1 wzór, foremka silikonowa do ozdób z masy cukrowej, marcepana, czekolady plastycznej (kształt: różyczki, listki, kwiatuszki, kokardki, cyfry, litery alfabet duże po 1szt) – 4 szt., gg) Packa/skrobka 15x12,stal nierdzewna, do wyrównywania tynku, ganache - 6szt, hh) Szpatuła prosta do kremu 36cm- 2szt, ii) Szpatuła wygięta do kremu 36cm - 2szt, jj) Wałek do masy cukrowej 32cm - 1szt, kk) Talerz obrotowy do dekorowania tortów, plastikowy 27,5cm, wysokość 7cm - 2 szt., 9) Tace:a) Taca okrągła śr.25cm z pokrywą do room service – szt. 4, b) Taca prostokątna 50cm i 28cm, - szt. 2, c) Tace prostokątne - lustra 280-300 – szt. 2, 10) Drobny sprzęt kelnerki:a) Organizer do herbaty – szt. 1, b) Listwa do bonowania 450mm – szt. 2
c) Otwieracz do konserw – szt. 1, d) Młynek do przypraw z drewna (sól, pieprz)z możliwością regulacji – szt. 1,e) Żel do podgrzewaczy 5L – szt. 1, f) Worki cukiernicze jednorazowe 100szt z polietylenu 400mm wraz z końcówkami (różne 20 szt.) – komplet 1, g) Zestaw 2 elementowy przypraw (sól, pieprz) dla gości - szt. 6, h) Karafka na oliwę i karafka na ocet – 1 komplet, i) Syfon do bitej śmietany - 1L z 3 końcówkami i szczoteczką (w komplecie naboje N2O - 12szt) – 1 komplet, 11) Elementy dekoracji stołów: a) Świecznik pięcioramienny kandelabr w stylu retro – szt. 2, b) KLIPSY do mocowania skirtingów metalowe uniwersalne – szt. 20, c) Klasyczny, metalowy lampion z otwieranymi drzwiczkami – szt. 2, d) Wysoki wazon szklany o cylindrycznym kształcie – szt. 2, e) Tablica kredowa na stojaku – szt. 8, f) Girlanda dł 160cm; Sztuczna girlanda do dekoracji – szt.4, g) Girlandy perłowe złote, srebrne, czerwone – szt. 2, h) Materiał plusz, kolor granatowy, gładki, 2 m szerokości – 10 metrów.
|