GuidZP400 |
498cde82-939e-4a4e-82d8-f65e80c42344
|
Biuletyn |
629163-N-2019
|
Zamawiajacy nazwa |
Szkoła Podstawowa Nr 65 im. Czesława Tańskiego z Oddziałami Integracyjnymi i Sportowymi
|
Regon |
25008990000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
Tomasza Golloba
|
Zamawiajacy adres numer domu |
7
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Bydgoszcz
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
85-791
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
kujawsko-pomorskie
|
Zamawiajacy telefon |
523 430 966,
|
Zamawiajacy fax |
523 433 244
|
Zamawiajacy email |
sp65@edu.bydgoszcz.pl,
|
Adres strony url |
http://www.sp65.bydgoszcz.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
2
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
http://bip.edu.bydgoszcz.pl/m/100/2200/zamowienia-publiczne.html
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
http://bip.edu.bydgoszcz.pl/m/100/2200/zamowienia-publiczne.html
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Forma pisemna
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Szkoła Podstawowa Nr 65 im. Czesława Tańskiego z Oddziałami Integracyjnymi i Sportowymi ul. Tomasza Golloba 7, 85-791 Bydgoszcz
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa produktów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej nr 65 z Oddziałami Integracyjnymi i Sportowymi w Bydgoszczy
|
Numer referencyjny |
SP-65.KUCH.261/1/2019
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
12
|
Okreslenie przedmiotu |
1) Przedmiotem postępowania jest udzielenie zamówienia w zakresie dostawy produktów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej nr 65 z Oddziałami Integracyjnymi i Sportowymi w Bydgoszczy. 2) Przedmiotem zamówienia będzie dostarczanie asortymentu w wysokiej jakości zgodnej z odpowiednimi normami jakościowymi, mającymi na uwadze w szczególności jakość asortymentu przy zachowaniu standardów zasad zbiorowego żywienia zgodnego z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach. 3) Przedmiot zamówienia realizowany będzie w zakresie 12 pakietów wymienionych w załączniku: nr 1A do SIWZ, stanowiących jednocześnie formularze cenowe. Nr pakietu Pakiet I - NABIAŁ Pakiet II- ART.SYPKIE, KONSERWY I PRZYPRAWY Pakiet III - WARZYWA I OWOCE Pakiet IV - JAJKA Pakiet V - PIECZYWO Pakiet VI - MIĘSO I PRZETWORY MIĘSNE Pakiet VII - MROŻONKI – Pakiet VIII - RYBY Pakiet IX - WYROBY GARMAŻERYJNE (nie mrożone) Pakiet X - SOKI TŁOCZONE Pakiet XI- SOKI 100% - Pakiet XII - JOGURTY SMAKOWE – (PRODUKT DLA SZKÓŁ I PRZEDSZKOLI)
|
Cpv glowny przedmiot |
15110000-2
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Wykonawca, w terminie 3 dni od zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 Pzp, przekazuje Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Oświadczenie Wykonawcy dotyczące przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej - załącznik nr 4 do SIWZ. Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 ustawy Pzp.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian: Zamawiający dopuszcza zmianę niniejszej umowy w zakresie: a) terminów realizacji przedmiotu umowy wskazanych w umowie, gdy jest to spowodowane następstwem okoliczności niezależnych od stron (siła wyższa) lub okoliczności leżących po stronie Zamawiającego; b) możliwości realizacji przedmiotu umowy po cenach niższych niż w formularzu cenowym, a zmiany w tym zakresie nie wymagają sporządzenia aneksu do umowy; c) nazwy lub producenta danego asortymentu – w przypadku braku dostępności - pod warunkiem zachowania tej samej lub lepszej jakości; cena zamiennika nie może być wyższa od podanej w formularzu cenowym.
|
IV 4 4 data |
2019-12-12T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
11:00
|
IV 4 4 jezyki |
polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
NABIAŁ
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Załącznik nr 1A do SIWZ FORMULARZ CENOWY - Pakiet nr I NABIAŁ Towar musi być wysokiej jakości, świeży z czytelnym i ważnym terminem przydatności do spożycia odpowiednim do danego towaru wg obowiązujących norm.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
ARTYKUŁY SYPKIE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03211300-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Załącznik nr 1A do SIWZ FORMULARZ CENOWY - Pakiet nr II ART.SYPKIE, KONSERWY I PRZYPRAWY Towar musi być wysokiej jakości, świeży z czytelnym i ważnym terminem przydatności do spożycia odpowiednim do danego towaru wg obowiązujących norm.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
WARZYWA I OWOCE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03220000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Załącznik nr 1A do SIWZ FORMULARZ CENOWY - Pakiet nr III WARZYWA I OWOCE Dostarczane warzywa, owoce i jarzyny powinny być czyste, świeże, zdrowe, bez uszkodzeń mechanicznych i oznak zwiędnięcia, wolne od zanieczyszczeń chemicznych, wolne od obcych zapachów i smaków, pleśni, zmian gnilnych, bez oznak wyrośnięcia, bez uszkodzeń przez szkodniki, mróz lub słońce, prawidłowo obcięte.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
JAJKA
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Załącznik nr 1A do SIWZ FORMULARZ CENOWY - Pakiet nr IV JAJKA, Towar musi być świeży, posiadać minimum 14-dniowy termin przydatności do spożycia (od dnia dostawy) wg obowiązujących norm. Wraz z dostawą należy obowiązkowo dostarczyć dokument HDI.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
PIECZYWO
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Załącznik nr 1A do SIWZ FORMULARZ CENOWY - Pakiet nr V Pieczywo.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
MIĘSO
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15110000-2
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Załącznik nr 1A do SIWZ FORMULARZ CENOWY - pakiet nr VI MIĘSO I PRZETWORY MIĘSNE, Towar musi być świeży z czytelnym i ważnym terminem przydatności do spożycia odpowiednim do danego towaru wg obowiązujących norm.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
MROŻONKI
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03220000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Załącznik nr 1A do SIWZ FORMULARZ CENOWY -Pakiet nr VII MROŻONKI - towar musi być zamrożony bez oznak rozmrożenia z czytelnym i ważnym terminem przydatności do spożycia odpowiednim do danego towaru wg obowiązujących norm.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
RYBY
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03311000-2
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Załącznik nr 1A do SIWZ FORMULARZ CENOWY -Pakiet nr VIII RYBY - towar musi być zamrożony bez oznak rozmrożenia z czytelnym i ważnym terminem przydatności do spożycia odpowiednim do danego towaru wg obowiązujących norm.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
WYROBY GARMAŻERYJNE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15851210-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Załącznik nr 1A do SIWZ FORMULARZ CENOWY -Pakiet nr IX WYROBY GARMAŻERYJNE - towar musi być świeży z czytelnym i ważnym terminem przydatności do spożycia odpowiednim do danego owaru wg obowiązujących norm.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
10
|
Zalacznik nazwa |
SOKI TŁOCZONE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15982100-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Załącznik nr 1A do SIWZ FORMULARZ CENOWY -Pakiet nr X SOKI TŁOCZONE - towar musi być szczelnie zapakowany z czytelnym i ważnym terminem przydatności do spożycia odpowiednim do danego towaru wg obowiązujących norm.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
11
|
Zalacznik nazwa |
SOKI 100%
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15321000-4
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Załącznik nr 1A do SIWZ FORMULARZ CENOWY -Pakiet nr XI SOKI 100% - towar musi być szczelnie zapakowany z czytelnym i ważnym terminem przydatności do spożycia odpowiednim do danego towaru wg obowiązujących norm.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
12
|
Zalacznik nazwa |
JOGURTY SMAKOWE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15551300-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
ałącznik nr 1A do SIWZ FORMULARZ CENOWY -Pakiet nr Xll JOGURTY SMAKOWE - towar musi być szczelnie zapakowany z czytelnym i ważnym terminem przydatności do spożycia odpowiednim do danego towaru wg obowiązujących norm.
|
| |