Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy warzyw, warzyw przetworzonych, jabłek i ziemniaków do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia:
CZĘŚĆ I – Warzywa i owoce:
1. Buraki czerwone – 1 000 kg,
2. Cebula wolska – 2 000 kg,
3. Czosnek - 3 kg,
4. Kapusta biała - 600 kg,
5. Kapusta pekińska - 100 kg,
6. Marchew – 2 500 kg,
7. Seler – 130 kg,
8. Por – 130 kg,
9. Groch łupany - 150 kg,
10. Fasola biała (jaś) - 150 kg,
11. Kapusta czerwona - 150 kg,
12. Pomidory - 30 kg,
13. Ogórek - 30 kg,
14. Pietruszka - 130 kg,
15. Koperek świeży - 10 kg,
16. Jabłka - 800 kg.
CZĘŚĆ II – Warzywa przetworzone:
1. Kapusta kiszona – 150 kg,
2. Ogórek kiszony – 150 kg.
CZĘŚĆ III – Ziemniaki: 6 000 kg.
OPIS dla części od I do III zamówienia:
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Warzywa i owoce muszą być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń,
bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez szkodniki,
a także powodujących obniżenie ich wartości użytkowej.
Zamawiający nie stawia wymagań dotyczących oznakowania.
Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 4 miesięcy.
Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ.
Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy warzyw, warzyw przetworzonych, jabłek i ziemniaków do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia:
CZĘŚĆ I – Warzywa i owoce:
1. Buraki czerwone – 1 000 kg,
2. Cebula wolska – 2 000 kg,
3. Czosnek - 3 kg,
4. Kapusta biała - 600 kg,
5. Kapusta pekińska - 100 kg,
6. Marchew – 2 500 kg,
7. Seler – 130 kg,
8. Por – 130 kg,
9. Groch łupany - 150 kg,
10. Fasola biała (jaś) - 150 kg,
11. Kapusta czerwona - 150 kg,
12. Pomidory - 30 kg,
13. Ogórek - 30 kg,
14. Pietruszka - 130 kg,
15. Koperek świeży - 10 kg,
16. Jabłka - 800 kg.
CZĘŚĆ II – Warzywa przetworzone:
1. Kapusta kiszona – 150 kg,
2. Ogórek kiszony – 150 kg.
CZĘŚĆ III – Ziemniaki: 6 000 kg.
OPIS dla części od I do III zamówienia:
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Warzywa i owoce muszą być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń,
bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez szkodniki,
a także powodujących obniżenie ich wartości użytkowej.
Zamawiający nie stawia wymagań dotyczących oznakowania.
Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 4 miesięcy.
Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ.
Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
Główne Kody CPV: 15300000-1 – Owoce, warzywa i podobne produkty, 03200000-3 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy.
Dodatkowe kody CPV: 03221000-6-warzywa, 03222321-9-jabłka, 03212100-1-ziemniaki, 15331000-7-warzywa przetworzone.
|
GuidZP400 |
5c255285-ffef-4700-88fb-f3f1ac295702
|
Biuletyn |
535409-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Zakład Karny
|
Regon |
32037700000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
N/N
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Medyka
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
37-732
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
podkarpackie
|
Zamawiajacy telefon |
0-16 671 57 44
|
Zamawiajacy fax |
0-16 671 53 80
|
Zamawiajacy email |
dkw_medy@s2.gov.pl
|
Adres strony url |
www.sw.gov.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Państwowa Jednostka Budżetowa
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.sw.gov.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Zamawiający przewiduje sposób porozumiewania się pisemnie – drogą pocztową, przez posłańca i e-mail-em. Dokumenty składające się na ofertę mogą być przekazywane wyłącznie w zamkniętych opakowaniach – w tym przypadku nie ma możliwości przesłania Zamawiającemu dokumentów e-mail-em.
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zakład Karny, 37-732 Medyka 404B, sekretariat.
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa warzyw, warzyw przetworzonych, jabłek i ziemniaków do Zakładu Karnego w Medyce
|
Numer referencyjny |
D/Kw.2232.2.2020
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy warzyw, warzyw przetworzonych, jabłek i ziemniaków do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia:
CZĘŚĆ I – Warzywa i owoce:
1. Buraki czerwone – 1 000 kg,
2. Cebula wolska – 2 000 kg,
3. Czosnek - 3 kg,
4. Kapusta biała - 600 kg,
5. Kapusta pekińska - 100 kg,
6. Marchew – 2 500 kg,
7. Seler – 130 kg,
8. Por – 130 kg,
9. Groch łupany - 150 kg,
10. Fasola biała (jaś) - 150 kg,
11. Kapusta czerwona - 150 kg,
12. Pomidory - 30 kg,
13. Ogórek - 30 kg,
14. Pietruszka - 130 kg,
15. Koperek świeży - 10 kg,
16. Jabłka - 800 kg.
CZĘŚĆ II – Warzywa przetworzone:
1. Kapusta kiszona – 150 kg,
2. Ogórek kiszony – 150 kg.
CZĘŚĆ III – Ziemniaki: 6 000 kg.
OPIS dla części od I do III zamówienia:
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Warzywa i owoce muszą być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń,
bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez szkodniki,
a także powodujących obniżenie ich wartości użytkowej.
Zamawiający nie stawia wymagań dotyczących oznakowania.
Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 4 miesięcy.
Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ.
Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy warzyw, warzyw przetworzonych, jabłek i ziemniaków do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia:
CZĘŚĆ I – Warzywa i owoce:
1. Buraki czerwone – 1 000 kg,
2. Cebula wolska – 2 000 kg,
3. Czosnek - 3 kg,
4. Kapusta biała - 600 kg,
5. Kapusta pekińska - 100 kg,
6. Marchew – 2 500 kg,
7. Seler – 130 kg,
8. Por – 130 kg,
9. Groch łupany - 150 kg,
10. Fasola biała (jaś) - 150 kg,
11. Kapusta czerwona - 150 kg,
12. Pomidory - 30 kg,
13. Ogórek - 30 kg,
14. Pietruszka - 130 kg,
15. Koperek świeży - 10 kg,
16. Jabłka - 800 kg.
CZĘŚĆ II – Warzywa przetworzone:
1. Kapusta kiszona – 150 kg,
2. Ogórek kiszony – 150 kg.
CZĘŚĆ III – Ziemniaki: 6 000 kg.
OPIS dla części od I do III zamówienia:
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Warzywa i owoce muszą być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń,
bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez szkodniki,
a także powodujących obniżenie ich wartości użytkowej.
Zamawiający nie stawia wymagań dotyczących oznakowania.
Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 4 miesięcy.
Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ.
Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
Główne Kody CPV: 15300000-1 – Owoce, warzywa i podobne produkty, 03200000-3 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy.
Dodatkowe kody CPV: 03221000-6-warzywa, 03222321-9-jabłka, 03212100-1-ziemniaki, 15331000-7-warzywa przetworzone.
|
Cpv glowny przedmiot |
03200000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data rozpoczecia |
2020-06-01T00:00:00+02:00
|
Data zakonczenia |
2020-09-30T00:00:00+02:00
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Inne dokumenty niewymienione |
Wykonawca, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej Zamawiającego informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy (wzór dokumentu stanowi załącznik nr 4 do SIWZ). Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
IV 4 4 data |
2020-05-07T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 4 jezyki |
Ofertę należy sporządzić w formie pisemnej, w języku polskim. Dokumenty sporządzone w języku obcym należy złożyć wraz z tłumaczeniem na język polski.
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Warzywa i owoce
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03200000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-06-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-09-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy warzyw, warzyw przetworzonych, jabłek i ziemniaków do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia:
CZĘŚĆ I – Warzywa i owoce:
1. Buraki czerwone – 1 000 kg,
2. Cebula wolska – 2 000 kg,
3. Czosnek - 3 kg,
4. Kapusta biała - 600 kg,
5. Kapusta pekińska - 100 kg,
6. Marchew – 2 500 kg,
7. Seler – 130 kg,
8. Por – 130 kg,
9. Groch łupany - 150 kg,
10. Fasola biała (jaś) - 150 kg,
11. Kapusta czerwona - 150 kg,
12. Pomidory - 30 kg,
13. Ogórek - 30 kg,
14. Pietruszka - 130 kg,
15. Koperek świeży - 10 kg,
16. Jabłka - 800 kg.
CZĘŚĆ II – Warzywa przetworzone:
1. Kapusta kiszona – 150 kg,
2. Ogórek kiszony – 150 kg.
CZĘŚĆ III – Ziemniaki: 6 000 kg.
OPIS dla części od I do III zamówienia:
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Warzywa i owoce muszą być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń,
bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez szkodniki,
a także powodujących obniżenie ich wartości użytkowej.
Zamawiający nie stawia wymagań dotyczących oznakowania.
Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 4 miesięcy.
Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ.
Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Warzywa przetworzone
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-06-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-09-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy warzyw, warzyw przetworzonych, jabłek i ziemniaków do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia:
CZĘŚĆ I – Warzywa i owoce:
1. Buraki czerwone – 1 000 kg,
2. Cebula wolska – 2 000 kg,
3. Czosnek - 3 kg,
4. Kapusta biała - 600 kg,
5. Kapusta pekińska - 100 kg,
6. Marchew – 2 500 kg,
7. Seler – 130 kg,
8. Por – 130 kg,
9. Groch łupany - 150 kg,
10. Fasola biała (jaś) - 150 kg,
11. Kapusta czerwona - 150 kg,
12. Pomidory - 30 kg,
13. Ogórek - 30 kg,
14. Pietruszka - 130 kg,
15. Koperek świeży - 10 kg,
16. Jabłka - 800 kg.
CZĘŚĆ II – Warzywa przetworzone:
1. Kapusta kiszona – 150 kg,
2. Ogórek kiszony – 150 kg.
CZĘŚĆ III – Ziemniaki: 6 000 kg.
OPIS dla części od I do III zamówienia:
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Warzywa i owoce muszą być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń,
bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez szkodniki,
a także powodujących obniżenie ich wartości użytkowej.
Zamawiający nie stawia wymagań dotyczących oznakowania.
Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 4 miesięcy.
Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ.
Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
Główne Kody CPV: 15300000-1 – Owoce, warzywa i podobne produkty, 03200000-3 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy.
Dodatkowe kody CPV: 03221000-6-warzywa, 03222321-9-jabłka, 03212100-1-ziemniaki, 15331000-7-warzywa przetworzone.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Ziemniaki
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03200000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-06-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-09-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy warzyw, warzyw przetworzonych, jabłek i ziemniaków do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia:
CZĘŚĆ I – Warzywa i owoce:
1. Buraki czerwone – 1 000 kg,
2. Cebula wolska – 2 000 kg,
3. Czosnek - 3 kg,
4. Kapusta biała - 600 kg,
5. Kapusta pekińska - 100 kg,
6. Marchew – 2 500 kg,
7. Seler – 130 kg,
8. Por – 130 kg,
9. Groch łupany - 150 kg,
10. Fasola biała (jaś) - 150 kg,
11. Kapusta czerwona - 150 kg,
12. Pomidory - 30 kg,
13. Ogórek - 30 kg,
14. Pietruszka - 130 kg,
15. Koperek świeży - 10 kg,
16. Jabłka - 800 kg.
CZĘŚĆ II – Warzywa przetworzone:
1. Kapusta kiszona – 150 kg,
2. Ogórek kiszony – 150 kg.
CZĘŚĆ III – Ziemniaki: 6 000 kg.
OPIS dla części od I do III zamówienia:
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Warzywa i owoce muszą być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń,
bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez szkodniki,
a także powodujących obniżenie ich wartości użytkowej.
Zamawiający nie stawia wymagań dotyczących oznakowania.
Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 4 miesięcy.
Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ.
Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
|
| |