Dostawy warzyw, owoców i warzyw kiszonych

Data publikacji 2020-05-20
Data zakończenia 2020-06-02 00:00:00
Instytucja Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy
Miejscowość Olszanica
Województwo podkarpackie
Branża
  • Warzywa przetworzone,
  • Sprzęt radiowy, telewizyjny, komunikacyjny, telekomunikacyjny i podobny

Szczegóły

Numer ogłoszenia 541282-N-2020
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 32000003, 153310007
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Zamówienie obejmuje sukcesywne dostawy warzyw, owoców i warzyw kiszonych w ilości i asortymencie podanym w załączniku nr 6 do SIWZ (zadania nr 1,2).

Dodatkowe informacje

GuidZP400 44d4bd03-cf81-4961-bf80-5a7bdff88ff1
Biuletyn 541282-N-2020
Zamawiajacy nazwa Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy
Regon 384899520
Zamawiajacy adres ulica Olszanica
Zamawiajacy adres numer domu 222
Zamawiajacy miejscowosc Olszanica
Zamawiajacy kod pocztowy 38-722
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo podkarpackie
Zamawiajacy telefon 134617450
Zamawiajacy email sebastian.ukleja@sw.gov.pl, odk_olszanica@sw.gov.pl
Adres strony url www.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia www.zp.sw.gov.pl
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.zp.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Oferty należy przesyłać drogą pocztową na adres Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy lub składać osobiście w biurze Kierownika Działu Kwatermistrzowskiego w ośrodku.
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy, Olszanica 222, 38-722 Olszanica
Nazwa nadana zamowieniu Dostawy warzyw, owoców i warzyw kiszonych
Numer referencyjny DKw.2232.9.2020.SU
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy 2
Okreslenie przedmiotu Zamówienie obejmuje sukcesywne dostawy warzyw, owoców i warzyw kiszonych w ilości i asortymencie podanym w załączniku nr 6 do SIWZ (zadania nr 1,2).
Cpv glowny przedmiot 03200000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data zakonczenia 2020-10-31T00:00:00+01:00
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Inne dokumenty niewymienione Wykonawca, zgodnie z art. 24 ust. 11 ustawy Pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
Zastosowanie procedury pzp 1
IV 4 4 data 2020-06-02T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 4 jezyki polski
IV 4 5 okres 30
IV 6 6 Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że: • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Komendant Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy, Olszanica 222, 38-722 Olszanica; • dane kontaktowe Inspektora Ochrony Danych Osobowych: e-mail: odk_olszanica@sw.gov.pl; tel. (013) 461 74 50, fax. (013) 461 74 50 • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego na „Dostawy warzyw, owoców i warzyw kiszonych”, numer sprawy: DKw.2232.9.2020.SU prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego; • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2019 r. poz. 1843), dalej „ustawa Pzp”; • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy; • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp; • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO; • posiada Pani/Pan: − na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących; − na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych [1]; − na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO [2]; − prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO; • nie przysługuje Pani/Panu: − w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych; − prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO; − na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO. [1] Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników. [2] Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Powiązane

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Dostawy warzyw i owoców
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03200000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-10-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Buraki czerwone kl. I Świeże - w ilości 350 kg. 2. Cebula kl. I Świeża - w ilości 500 kg. 3. Czosnek kl. I Czosnek świeży, w główkach - w ilości 150 szt. 4. Kapusta biała głowiasta kl. I - w ilości 500 kg. 5. Kapusta czerwona głowiasta kl. I - w ilości 150 kg. 6. Kapusta pekińska kl. I. Świeża, foliowana - w ilości 150 kg. 7. Koperek natka kl. I. - w ilości 300 pęczków. 8. Marchew korzeń kl. I Świeża, min. średnica 2 cm, min. długość 15cm - w ilości 550 kg. 9. Ogórek zielony kl. I. - w ilości 350 kg. 10. Papryka świeża kl. I. Odmiany papryki czerwonej, żółtej lub zielonej - w ilości 350 kg. 11. Pieczarki kl. I Świeże - w ilości 200 kg. 12. Pietruszka korzeń kl. I Świeża, min. średnica 2 cm, minimalna długość 15 cm - w ilości 150 kg. 13. Pietruszka natka kl. I, w pęczkach o wadze nie mniej niż 25 g. - w ilości 300 pęczków. 14. Pomidory kl. I. Świeże - w ilości 350 kg. 15. Por zielony kl. I Świeży - w ilości 150 kg. 16. Rzodkiewka kl. I całe, świeże- w ilości 150 pęczków. 17. Sałata zielona kl. I Świeża, minimalna waga główki sałaty nie mniej niż 200g.- w ilości 200 szt. 18. Seler korzeń kl. I Minimalna średnica 8 cm - w ilości 300 kg. 19. Szczypiorek natka kl. I., w pęczkach o wadze nie mniej niż 25 g. - w ilości 150 pęczków. 20. Ziemniaki jadalne kl. I. Ziemniaki jadalne jednej odmiany, średnica ziemniaka minimum 5 cm - w ilości 3500 kg. 21. Kalafior, w główkach, świeży - w ilości 100 kg. 22. Fasolka szparagowa, świeża - w ilości 100 kg. 23. Brokuł, świeży - w ilości 100 kg. 24. Cytryna kl. I. - w ilości 150 kg. 25. Jabłka deserowe kl. I. świeże, - w ilości 300 kg. 26. Banan kl. I. Całe, zdrowe - w ilości 150 kg. 27. Mandarynki kl. I. - w ilości 150 kg. 28. Pomarańcze kl. I. - w ilości 150 kg. 29. Truskawki - w ilości 100 kg. 30. Wiśnie - w ilości 100 kg.
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Dostawy warzyw kiszonych
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15331000-7
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-10-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. kapusta kiszona – w ilości 450 kg. 2. ogórki kwaszone – w ilości 350 kg.
  

Criterion

Kryteria cena oferty brutto
Znaczenie 60,00
  
Kryteria termin płatności
Znaczenie 40,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)