GuidZP400 |
e4cc70ca-f57e-4971-8d87-f8d3b7b9193c
|
Biuletyn |
543767-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Przedszkole nr 31 w Bielsku-Białej
|
Regon |
72350149000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Pocztowa
|
Zamawiajacy adres numer domu |
24a
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Bielsko-Biała
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
43-309
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
śląskie
|
Zamawiajacy telefon |
33 814 00 20, 33 810 03 36,
|
Zamawiajacy fax |
33 810 03 36
|
Zamawiajacy email |
pm31@mzo.bielsko.pl,
|
Adres strony url |
http://p31.bip.mzo.bielsko.pl/
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
9
|
Wspolne udzielanie zamowienia |
Postępowanie o udzielenie zamówienia na sukcesywne dostawy artykułów spożywczych, mięs i wedlin, pieczywa, nabiału, ryb i mrożonek do stołówki Przedszkola nr 31, Przedszkola nr 37 i Przedszkola nr
42 w 2020 roku . Zamówienie udzielone na podstawie porozumienia zawartego na podstawie art. 16
ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych, w dniu 8 listopada 2019 r.
Przedszkole nr 37 i Przedszkole nr 42 wyznaczyły Przedszkole nr 31 jako zamawiającego
upoważnionego do przeprowadzenia postępowania w ich imieniu i na ich rzecz. Przedszkole nr 31
odpowiada za przygotowanie i przeprowadzenie postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, a
w szczególności a) pełną obsługę administracyjno-biurową, b) powołanie członków komisji
przetargowej, c)zapewnienie odpowiednich warunków pracy członkom komisji przetargowej,
Przedszkole nr 31 powołało komisje przetargową , której członkami są osoby wskazane przez
Przedszkole nr 31, Przedszkole nr 37 i Przedszkole nr 42. Każde Przedszkole będzie zawierać osobne
umowy z Wykonawcami wybranymi w postępowaniu, d) zamieszczanie ogłoszeń we właściwych
publikatorach, e) wszelkie inne czynności wynikające z przepisów prawa (wybór najkorzystniejszej
oferty, unieważnienie postępowania, itp.), w tym czynności podejmowane w postępowaniu
odwoławczym w przypadku wniesienia przez wykonawców ochrony prawnej, f) przechowywanie i
zabezpieczenie dokumentacji przetargowej.
|
Dostep dokumentow zamowienia |
http://p31.bip.mzo.bielsko.pl/
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
http://p31.bip.mzo.bielsko.pl/
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Oferty należy składać w formie pisemnej, za pomocą operatora pocztowego lub kuriera
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Przedszkole nr 31 w Bielsku-Białej, ul. Pocztowa 24a, 43-309 Bielsko-Biała
|
Nazwa nadana zamowieniu |
SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH,MIĘS I WĘDLIN, PIECZYWA, NABIAŁU, JAJ, PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTÓW, RYB I MROŻONEK DO PRZEDSZKOLA NR 31, PRZEDSZKOLA NR 37, PRZEDSZKOLA NR 42 w BIELSKU-BIAŁEJ W 2020 ROKU (lipiec-grudzień). (z podziałem na części)
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem
zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych, mięs i wędlin, pieczywa, nabiału, jaj,
przemiału ziarna, skrobi i jej produktów, ryb i mrożonek do Przedszkola nr 31, Przedszkola nr 37,
Przedszkola nr 42 w Bielsku-Białej w 2020 r. (od lipca do grudnia) zgodnie z załącznikiem
asortymentowo-cenowym dla poszczególnych części Zamówienie realizowane będzie w następujących
częściach: Przedszkole nr 31: Część nr 1 – P31.1 – OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE Część nr 2 – P31.2 –
JAJKA „L” Część nr 3 – P31.3 – MIĘSO I JEGO PRZETWORY Część nr 4 – P31.4 – OWOCE I
WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY Część nr 5 – P31.5 – PRODUKTY
MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE Część nr 6 – P31.6 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA,
SKROBI I JEJ PRODUKTY Część nr 7 – P31.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Część nr 8 –
P31.8 – PIECZYWO Część nr 9 - P31.9 – WODA ŹRÓDLANA Część nr 10 - P31.10 – OWOCE
SUSZONE Przedszkole nr 37 Część nr 11 – P37.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE Część nr 12 – P37.2
– JAJKA "L" , Część nr 13 – P37.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY Część nr 14 – P37.4 - OWOCE I
WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY Część nr 15 – P37.5 - PRODUKTY
MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE Część nr 16 – P37.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA,
SKROBI I JEJ PRODUKTY Część nr 17 – P37.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Część nr 18 –P37.8 – PIECZYWO Przedszkole nr 42 Część nr 19 - P42.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE Część nr
20 - P42.2 – JAJKA "L" Część nr 21 - P42.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY Część nr 22 - P42.4 -
OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE Część nr 23 - P42.5 - PRODUKTY
MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE Część nr 24 - P42.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA,
SKROBI I JEJ PRODUKTÓW Część nr 25 - P42.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Część nr 26 -
P42.8 – PIECZYWO Część nr 27 -
P42.9 – RYBY, PRODUKTY MROŻONE
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Inne dokumenty niewymienione |
I. Dokumenty składające się na ofertę:
1. Oferta przetargowa (w oryginale) sporządzona na formularzu Oferta, stanowiącym Załącznik nr 1 do SIWZ
2. Wypełniony Formularz asortymentowo-cenowy, stanowiący odpowiednio:
a) Załącznik nr 2.P31.1-10 do SIWZ – dla Przedszkola nr 31
b) Załącznik nr 2.P37.1-8 do SIWZ – dla Przedszkola nr 37
c) Załącznik nr 2.P42.1-9 do SIWZ – dla Przedszkola nr 42
3. Oświadczenie wykonawcy dotyczące wypełnienia obowiązków informacyjnych przewidzianych w art. 13 lub art. 14 RODO, zgodnie z Częścią III pkt 5 ppkt 9 SIWZ – będzie ono stanowić załącznik do oferty – wg wzoru stanowiącego Załącznik nr 1a do SIWZ.
4. Pełnomocnictwo (w oryginale) do reprezentowania Wykonawców ubiegających się wspólnie (np.: konsorcja, spółki cywilne) o przedmiotowe zamówienie, określające zakres udzielonego pełnomocnictwa (pełnomocnik winien być powołany przez wszystkich Wykonawców ubiegających się wspólnie o zamówienie).
5. Upoważnienie (pełnomocnictwo) (w oryginale bądź potwierdzonej notarialnie za zgodność
z oryginałem kopii) do podpisania oferty, dołączone do oferty, o ile nie wynika ono
z dokumentów rejestrowych Wykonawcy.
w razie potrzeby:
Zobowiązanie innych podmiotów (w oryginale), w formie pisemnej do oddania Wykonawcy, który
polega na zdolnościach lub sytuacji innych podmiotów, do dyspozycji niezbędnych zasobów na
potrzeby realizacji zamówienia, w celu udowodnienia Zamawiającemu, że realizując zamówienie,
będzie dysponował niezbędnymi zasobami tych podmiotów – w przypadku, gdy Wykonawca wskaże,
że będzie polegał na zdolnościach technicznych lub zawodowych lub sytuacji finansowej lub
ekonomicznej innych podmiotów, zgodnie z art. 22a ust. 1 ustawy Pzp. Dokument zobowiązania innych
podmiotów winien potwierdzać, że Wykonawca polegając na zdolnościach lub sytuacji innych
podmiotów na zasadach określonych w art. 22a ustawy Pzp, będzie dysponował niezbędnymi zasobami
w stopniu umożliwiającym należyte wykonanie zamówienia publicznego oraz, że stosunek łączący
Wykonawcę z tymi podmiotami gwarantuje rzeczywisty dostęp do ich zasobów, w szczególności musi
określać: zakres dostępnych Wykonawcy zasobów innego podmiotu; sposób wykorzystania
zasobów innego podmiotu, przez Wykonawcę, przy wykonywaniu zamówienia publicznego; zakres i
okres udziału innego podmiotu przy wykonywaniu zamówienia publicznego; czy podmiot, na
zdolnościach którego Wykonawca polega w odniesieniu do warunków udziału w postępowaniu
dotyczących wykształcenia, kwalifikacji zawodowych lub doświadczenia, zrealizuje dostawy, których
wskazane zdolności dotyczą.
|
Obejmuje ustanowienie informacje dodatkowe |
nie dotyczy
|
Warunki zamkniecia aukcji |
nie dotyczy
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
IV 3 1 minimalne wymagania |
nie dotyczy
|
IV 3 2 opis potrzeb |
nie dotyczy
|
IV 3 3 ElementyOpisu |
nie dotyczy
|
IV LicytacjeDodatkoweInformacje |
nie dotyzcy
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Istotne zmiany umowy zawarte we wzorze umowy
|
IV 6 1 sposob udostepniania |
nie dotyczy
|
IV 6 1 srodki ochrony |
nie dotyczy
|
IV 4 4 data |
2020-06-03T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
09:00
|
IV 4 4 jezyki |
język polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 1 – P31.1 – OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
:Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 2 – P31.2 – JAJKA „L”
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 3 – P31.3 – MIĘSO I JEGO PRZETWORY
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 4 – P31.4 – OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15220000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 5 – P31.5 – PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15430000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 6 – P31.6 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15600000-4
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 7 – P31.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 8 – P31.8 – PIECZYWO
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15811000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 9 - P31.9 – WODA ŹRÓDLANA
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15981000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
10
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 10 - P31.10 – OWOCE SUSZONE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15321000-4
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
11
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 11 – P37.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
12
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 12 – P37.2 – JAJKA „L”
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
13
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 13 – P37.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
14
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 14 – P37.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15220000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
15
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 15 – P37.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15430000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
:Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
16
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 16 – P37.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15600000-4
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
17
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 17 – P37.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
18
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 18 – P37.8 – PIECZYWO
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15811000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
19
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 19 - P42.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
20
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 20 - P42.2 – JAJKA „L”
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
21
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 21 - P42.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
22
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 22 - P42.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15220000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
23
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 23 - P42.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15430000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
:Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
24
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 24 - P42.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTÓW
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15600000-4
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
25
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 25 - P42.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
| |
Zalacznik czesc nr |
26
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 26 - P42.8 – PIECZYWO
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15811000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |
Zalacznik czesc nr |
27
|
Zalacznik nazwa |
Część nr 27 - P42.9 – RYBY, PRODUKTY MROŻONE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15332100-5
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
:Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| |