Część I
1 Golonka wieprzowa przednia surowa w ilości 50 kg, kod CPV 15113000-3
2 Karkówka bez kości w ilości 150 kg, kod CPV 15113000-3
3 Kaszanka w ilości 600 kg, kod CPV 15131134-3
4 Kiełbasa biała parzona w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5
5 Kiełbasa kanapkowa w ilości 1100 kg, kod CPV 15131130-5
6 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
7 Kiełbasa parówkowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5
8 Kiełbasa szynkowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
9 Kiełbasa śląska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
10 Kiełbasa targowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
11 Kiełbasa zwyczajna w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
12 Kiełbasa żywiecka w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
13 Kości wieprzowe schabowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131400-9
14 Łopatka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
15 Mielonka tyrolska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
16 Mielonka wieprzowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
17 Mięso mielone wieprzowe w ilości 1300 kg, kod CPV 15119000-5
18 Mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 300 kg, kod CPV 15113000-3
19 Mięso wołowe gulaszowe w ilości 100 kg, kod CPV 15111000-9
20 Mortadela w ilości 1000 kg, kod CPV 15131130-5
21 Ogonówka wędzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
22 Pachwina wieprzowa wędzona w ilości 200 kg, kod CPV 15131120-2
23 Parówki cienkie wieprzowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5
24 Pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1
25 Pieczeń rzymska w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5
26 Salceson włoski w ilości 300 kg, kod CPV 15131400-9
27 Schab wieprzowy surowy (bez kości) w ilości 70 kg, kod CPV 15113000-3
28 Smalec kostka w ilości 120 kg, kod CPV 15131700-2
29 Szynka konserwowa – blok w ilości 70 kg, kod CPV 15131130-5
30 Szynka wieprzowa gotowana w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
31 Szynka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 70 kg, kod CPV 15113000-3
Część II
Lp. Nazwa artykułu w ilości Szacowana ilość j.m., kod CPV Kod CPV
1 Ćwiartki tylne z kurczaka świeże w ilości 500 kg, kod CPV 15112100-7
2 Filet z piersi kurczaka świeży w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7
3 Kurczak świeży cały w ilości 500 kg, kod CPV 15112130-6
4 Mielonka drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0
5 Mięso mielone z drobiu świeże w ilości 400 kg, kod CPV 15119000-5
6 Parówki cienkie drobiowe w ilości 600 kg, kod CPV 15131135-0
7 Pasztet drobiowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1
8 Pasztetowa drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131310-1
9 Pieczeń drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0
10 Polędwica drobiowa w ilości 200 kg, kod CPV 15131135-0
11 Polędwica kanadyjska w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0
12 Polędwica miodowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0
13 Porcje rosołowe z kurczaka w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7
14 Serdelki drobiowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0
15 Skrzydełka świeże z kurczaka w ilości 1300 kg, kod CPV 15112100-7
16 Udziec z indyka surowy z kością w ilości 150 kg, kod CPV 15112100-7
17 Wątroba z kurczaka w ilości 700 kg, kod CPV 15112300-9
18 Żołądki świeże z kurczaka w ilości 600 kg, kod CPV 15112300-9
|
| GuidZP400 |
a7ca3668-9d54-482c-b7bf-9eb978ca8146
|
| Biuletyn |
549271-N-2020
|
| Zamawiajacy nazwa |
Zakład Karny
|
| Regon |
45067098200000
|
| Zamawiajacy adres ulica |
Grądy Woniecko
|
| Zamawiajacy adres numer domu |
34
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Grądy Woniecko
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
18-312
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
podlaskie
|
| Zamawiajacy telefon |
669-420-020,
|
| Zamawiajacy fax |
86 306-78-78
|
| Zamawiajacy email |
zk_grady_woniecko@sw.gov.pl,
|
| Adres strony url |
www.sw.gov.pl
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Rodzaj zamawiajacego |
8
|
| Rodzaj zamawiajacego inny |
Jednostka organizacyjna Służby Więziennej
|
| Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.zp.sw.gov.pl
|
| Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
| Wymagane przeslanie ofert inny |
Oferty powinny być złożone wyłącznie pisemnie (forma papierowa)
|
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zakład Karny w Grądach-Woniecko 18-312 Rutki-Kossaki, Grądy-Woniecko 34
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa mięsa, wędlin i podrobów
|
| Numer referencyjny |
Dkw.2232.03.2020
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Czy podzielone na czesci |
1
|
| Okreslenie przedmiotu |
Część I
1 Golonka wieprzowa przednia surowa w ilości 50 kg, kod CPV 15113000-3
2 Karkówka bez kości w ilości 150 kg, kod CPV 15113000-3
3 Kaszanka w ilości 600 kg, kod CPV 15131134-3
4 Kiełbasa biała parzona w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5
5 Kiełbasa kanapkowa w ilości 1100 kg, kod CPV 15131130-5
6 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
7 Kiełbasa parówkowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5
8 Kiełbasa szynkowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
9 Kiełbasa śląska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
10 Kiełbasa targowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
11 Kiełbasa zwyczajna w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
12 Kiełbasa żywiecka w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
13 Kości wieprzowe schabowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131400-9
14 Łopatka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
15 Mielonka tyrolska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
16 Mielonka wieprzowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
17 Mięso mielone wieprzowe w ilości 1300 kg, kod CPV 15119000-5
18 Mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 300 kg, kod CPV 15113000-3
19 Mięso wołowe gulaszowe w ilości 100 kg, kod CPV 15111000-9
20 Mortadela w ilości 1000 kg, kod CPV 15131130-5
21 Ogonówka wędzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
22 Pachwina wieprzowa wędzona w ilości 200 kg, kod CPV 15131120-2
23 Parówki cienkie wieprzowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5
24 Pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1
25 Pieczeń rzymska w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5
26 Salceson włoski w ilości 300 kg, kod CPV 15131400-9
27 Schab wieprzowy surowy (bez kości) w ilości 70 kg, kod CPV 15113000-3
28 Smalec kostka w ilości 120 kg, kod CPV 15131700-2
29 Szynka konserwowa – blok w ilości 70 kg, kod CPV 15131130-5
30 Szynka wieprzowa gotowana w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
31 Szynka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 70 kg, kod CPV 15113000-3
Część II
Lp. Nazwa artykułu w ilości Szacowana ilość j.m., kod CPV Kod CPV
1 Ćwiartki tylne z kurczaka świeże w ilości 500 kg, kod CPV 15112100-7
2 Filet z piersi kurczaka świeży w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7
3 Kurczak świeży cały w ilości 500 kg, kod CPV 15112130-6
4 Mielonka drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0
5 Mięso mielone z drobiu świeże w ilości 400 kg, kod CPV 15119000-5
6 Parówki cienkie drobiowe w ilości 600 kg, kod CPV 15131135-0
7 Pasztet drobiowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1
8 Pasztetowa drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131310-1
9 Pieczeń drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0
10 Polędwica drobiowa w ilości 200 kg, kod CPV 15131135-0
11 Polędwica kanadyjska w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0
12 Polędwica miodowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0
13 Porcje rosołowe z kurczaka w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7
14 Serdelki drobiowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0
15 Skrzydełka świeże z kurczaka w ilości 1300 kg, kod CPV 15112100-7
16 Udziec z indyka surowy z kością w ilości 150 kg, kod CPV 15112100-7
17 Wątroba z kurczaka w ilości 700 kg, kod CPV 15112300-9
18 Żołądki świeże z kurczaka w ilości 600 kg, kod CPV 15112300-9
|
| Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
149163,13
|
| Waluta calosc |
PLN
|
| Okres w miesiacach |
12
|
| Okreslenie warunkow |
Warunek ten zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca posiada stosowną dla charakteru swojej działalności decyzję organu Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jeśli przepisy nakładają na Wykonawcę obowiązek posiadania w/w decyzji.
|
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określił szczególnego warunku w tym zakresie.
|
| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Warunek ten zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca będzie dostarczał przedmiot zamówienia do siedziby Zamawiającego transportem spełniającym wymogi sanitarne zgodne z obowiązującymi przepisami i indywidualną decyzją Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w odniesieniu do danego środka transportu
|
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
| Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu.
|
| Zastosowanie procedury pzp |
1
|
| Zmiana umowy |
1
|
| Zmiana umowy tekst |
Zamawiający dopuszcza możliwość zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, jeżeli zmiany te są korzystne dla Zamawiającego lub konieczność wprowadzenia takich zmian wynika z okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy.
Warunkiem takiej zmiany jest podpisanie aneksu do istniejącej umowy oraz udokumentowanie w/w okoliczności.
|
| IV 4 4 data |
2020-06-19T00:00:00+02:00
|
| IV 4 4 godzina |
12:00
|
| IV 4 4 jezyki |
Język polski
|
| IV 4 5 okres |
30
|
| Zalacznik czesc nr |
1
|
| Zalacznik nazwa |
Dostawa mięsa, wędlin i podrobów
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
93474,88
|
| Waluta zal |
PLN
|
| Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
| Zalacznik krotki opis |
1 Golonka wieprzowa przednia surowa w ilości 50 kg, kod CPV 15113000-3
2 Karkówka bez kości w ilości 150 kg, kod CPV 15113000-3
3 Kaszanka w ilości 600 kg, kod CPV 15131134-3
4 Kiełbasa biała parzona w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5
5 Kiełbasa kanapkowa w ilości 1100 kg, kod CPV 15131130-5
6 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
7 Kiełbasa parówkowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5
8 Kiełbasa szynkowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
9 Kiełbasa śląska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
10 Kiełbasa targowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
11 Kiełbasa zwyczajna w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
12 Kiełbasa żywiecka w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
13 Kości wieprzowe schabowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131400-9
14 Łopatka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
15 Mielonka tyrolska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
16 Mielonka wieprzowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
17 Mięso mielone wieprzowe w ilości 1300 kg, kod CPV 15119000-5
18 Mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 300 kg, kod CPV 15113000-3
19 Mięso wołowe gulaszowe w ilości 100 kg, kod CPV 15111000-9
20 Mortadela w ilości 1000 kg, kod CPV 15131130-5
21 Ogonówka wędzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
22 Pachwina wieprzowa wędzona w ilości 200 kg, kod CPV 15131120-2
23 Parówki cienkie wieprzowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5
24 Pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1
25 Pieczeń rzymska w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5
26 Salceson włoski w ilości 300 kg, kod CPV 15131400-9
27 Schab wieprzowy surowy (bez kości) w ilości 70 kg, kod CPV 15113000-3
28 Smalec kostka w ilości 120 kg, kod CPV 15131700-2
29 Szynka konserwowa – blok w ilości 70 kg, kod CPV 15131130-5
30 Szynka wieprzowa gotowana w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
31 Szynka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 70 kg, kod CPV 15113000-3
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
2
|
| Zalacznik nazwa |
Dostawa mięsa, wędlin i podrobów
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
55688,25
|
| Waluta zal |
PLN
|
| Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
| Zalacznik krotki opis |
1 Ćwiartki tylne z kurczaka świeże w ilości 500 kg, kod CPV 15112100-7
2 Filet z piersi kurczaka świeży w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7
3 Kurczak świeży cały w ilości 500 kg, kod CPV 15112130-6
4 Mielonka drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0
5 Mięso mielone z drobiu świeże w ilości 400 kg, kod CPV 15119000-5
6 Parówki cienkie drobiowe w ilości 600 kg, kod CPV 15131135-0
7 Pasztet drobiowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1
8 Pasztetowa drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131310-1
9 Pieczeń drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0
10 Polędwica drobiowa w ilości 200 kg, kod CPV 15131135-0
11 Polędwica kanadyjska w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0
12 Polędwica miodowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0
13 Porcje rosołowe z kurczaka w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7
14 Serdelki drobiowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0
15 Skrzydełka świeże z kurczaka w ilości 1300 kg, kod CPV 15112100-7
16 Udziec z indyka surowy z kością w ilości 150 kg, kod CPV 15112100-7
17 Wątroba z kurczaka w ilości 700 kg, kod CPV 15112300-9
18 Żołądki świeże z kurczaka w ilości 600 kg, kod CPV 15112300-9
|
| | |