Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych II

Data publikacji 2013-12-10
Data zakończenia 2013-12-19 10:00:00
Instytucja Zespół Szkół Gastronomicznych
Miejscowość Białystok
Województwo podlaskie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne,
  • Przetworzone owoce i warzywa,
  • Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Napoje, tytoń i produkty podobne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 509838 / 2013
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 150000008, 154000002, 153300000, 158000006, 159000003, 152000000
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

PAKIET 1A Ryby świeże, przetworzone oraz śledzie
PAKIET 2A Oleje i tłuszcze roślinne
PAKIET 3A Owoce i warzywa przetworzone
PAKIET 4A Produkty cukiernicze w gastronomii
PAKIET 5A Cukier, kawa, herbata, słodycze, napoje, alkohol

Opis

łosoś świeży filet kg 17
łosoś wędzony - plastry kg 5,5
pstrąg świeży patroszony kg 39
szczupak świeży patroszony kg 9
śledź małosolny kg 50
śledź marynowany kg 8
tuńczyk w puszce ( w oleju w kawałkach, lub w sosie własnym w kawałkach) szt. 17Olej uniwersalny, rzepakowy, rafinowany, o zawartości tłuszczu 10 g , pakowany w 1 litrowych butelkach L 1042
Margaryna francuska typu PUFF PASTRY 80 % tłuszczu, pakowana po 2 kg (w bloku) Kg 250
Margaryna kremowa do sporządzania deserów, mas i kremów oraz wykwintnych wyrobów cukierniczych, 80 % tłuszczu, pakowana 10 kg (w bloku) Kg 160
Margaryna do ciast i ciasteczek 80 % tłuszczu, pakowana po 10 kg (w bloku) Kg 1300
Masło roślinne , pakowane 0.25 kg lub 0,5 kg Kg 2,5ananasy w lekkim syropie - plastry, w puszce, pakowana 0,34 kg szt. 168
brzoskwinie w lekkim syropie, w puszce, połówki, pakowana 0.82 kg szt. 283
chipsy ziemniaczane kg 1,3
chrzan konserwowy, tarty, pakowany od 0,18 kg do 0.29 kg kg 37,8
dżem z czarnej porzeczki, niskosłodzony , pakowany 0,27 kg kg 32
fasola biała konserwowa, puszka 0,4 kg kg 2,90
fasola czerwona konserwowa, puszka 0,4 kg kg 7,2
groszek konserwowy - puszka 0,4 kg kg 47,5
kapusta kiszona, pakowana od 1,0 kg do 5 kg kg 564
Ketchup łagodny (1L) kg 49
kiełki sojowe puszka 0,4 kg kg 6,7
koncentrat buraczany ( zagęszczony sok z buraków ćwikłowych) 0,33 ml (szklane butelki) L 9
koncentrat pomidorowy 30 % , pakowany w szklanych opakowaniach - 1 kg kg 140
kukurydza w puszce, min 55% surowca, pakowana 0,4 kg szt. 312
Mandarynki w syropie, puszka, małe opakowania kg 3,4
marmolada cukiernicza twarda o smaku wieloowocowym , pakowana w wiadrach platikowych 25 kg kg 330
Mieszanka bakaliowa kandyzowana ANANAS MIX kg 43
ogórki kiszone, opakowanie 0,5 kg do 5 kg kg 398
ogórki konserwowe, całe, pasteryzowane, pakowane w szklanych słoikach, min. 0,87 kg kg 164
ogórki małosolne, pakowane w plastikowych wiaderkach max.5 kg kg 32
oliwki konserwowe (ciemne/jasne) bez pestek, w słoikach szklanych, pakowane od 0,9 kg do 1,8 kg kg 8,7
papryka konserwowana, marynowana - ćwiartki, w szklanych słoikach, pakowana od 0,9 kg do 1,8 kg kg 144
pieczarki marynowane, całe, pakowane w słoikach szklanych od 0,76 do 1 kg kg 14,5
pomidory suszone w oleju, pakowane od 0,67 kg do 1 kg kg 1
pomidory w puszce , całe, bez skórki pakowane 0,4 kg kg 1,6
seler marynowany, krojony (seler sałatka), w szklanych słoikach, pakowany 0,27 kg do 0,4 kg kg 2,3
skórka pomarańczowa kandyzowana, pakowana 0,1 kg kg 12,20
soki owocowe -syropy, różne smaki, zawartość węglowodanów w 100 ml powinna wynosić 8,14 g, pakowany w szklanych butelkach 0,42 ml L 23,5
sos spaghetti z kawałkami warzyw, zawierający w składzie : pomidory, cebulę w 10 % , syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, przecier jabłkowy, olej rzepakowy, bialko sojowe, pakowany w słoikach szklanych 0,52 kg kg 29,39
szczaw konserwowy, cięty, pakowany w szklanych słoikach 0,9 kg kg 22
wiśnie i czereśnie kandyzowane, pakowane 2 kg kg 2
żurawina do mięsa w słoikach szklanych 0,28 kg kg 2,3budyń śmietankowy )opakowania cateringowe min. 1 kg- max. 5 kg) kg 30
cukier waniliowy (opakowania cateringowe min. 1 kg - max. 5 kg) kg 23
esencja luzem (opakowania cateringowe min. 0,8 L - mx. 1 L ) L 1,8
galaretka owocowa, cytrynowa (opakowania cateringowe min. 1 kg- max. 5 kg) kg 53
masa kajmakowa, klasyczna 777, (opakowania cateringowe 13 kg) kg 181
kakao extra ciemne, o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12% tłuszczu), o składzie zawierającym soję, gluten i mleko , pakowane 0,15 kg kg 28,5
kisiel różne smaki (opakowania cateringowe min. 1 kg, max. 5 kg) kg 10
masa cukiernicza TICCINOMASA (biała) - 2,5 kg kg 55
miód sztuczny, wielokwiatowy (opakowania cateringowe 5 kg) kg 83
nadzienie - jabłka prażone, kostka, zawierające 85 g owoców w 100 g produktu oraz zawierające 0.17 g cukru w 100 g produktu, (opakowania cateringowe
11 kg) kg 231
nadzienie o smaku jagodowym, zawierające w swym składzie owoce jagodowe, przecier jabłkowy, cukier i skrobię, w 100 g produktu 100 g owoców kg 117
Wiśnie w żelu (drążone 60% owoców w składzie) (opakowania cateringowe 3,2 kg) kg 42
polewa kakaowa ciemna, zawierająca cukier, tłuszcz roślinny, utwardzony, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (8%) , błonnik kakaowy, serwatkę w proszku(mleka), emulgator (lecytyna sojowa), aromat, sól /opakowania cateringowe 20 kg/ kg 170
Biała czekolada zestalona, zawartość tłuszczu 32,61 %, rozdrobnienie 25 µm, (opakowania cateringowe 1 kg lub 5 kg) kg 8,2
Masy dekoracyjne do powlekania i dekoracji tortów PETTINICE (białe i kolorowe) (opakowania cateringowe min. 1 kg, max.5 kg) kg 73
pomada wodna do wykańczania wyrobów ciastkarskich i pieczywa cukierniczego (opakowania cateringowe 15 kg) kg 74
proszek do pieczenia (opakowania cateringowe 5 kg) kg 22
soda oczyszczona 9opakowania cateringowe 1 kg) kg 7,6
kremowa śmietanka błyskawiczna w proszku, pakowana 0,06 kg szt. 32
wafle tortowe suche, prostokątne , pakowane 146 g szt. 560
Wiórki kokosowe , białe, drobno mielone (opakowania cateringowe 5kg) kg 62
żelatyna wieprzowa, spożywcza naturalna (opakowania cateringowe min. 1 kg max. 2 kg) kg 2
Neutralny środek żelujący w proszku, nadający połysk, przezroczysty, nadający się do mrożenia, odporny na działanie kwasów z możliwością wielokrotnego podgrzewania., bez zawartości cukru (opakowania cateringowe 2 kg) kg 12cukier biały, paczkowany (1kg) kg 1800
cukier kostka biała - 1 kg kg 54
cukier puder z glukozą - 10 kg kg 200
Posypka kolorowa o smaku owocowym (na barwnikach bezazowych) - 1 kg kg 3
pomadki mleczne typu KRÓWKA - opakowania 4 kg kg 31
cukierki typu TOFFI czekoladowe opakowania 3 kg kg 31
czekolada gorzka - opakowania 0,1 kg kg 2,6
herbata expresowa z zawieszką opakowanie min. 50 saszetek szt. 1916
kawa cappuccino waniliowe, opakowania 1 kg kg 1
kawa naturalna, mielona 250 g (typ ziaren - Arabica, głębokim smakiem i silnym aromatem nie gorsza niż Jacobs Kronung) kg 1,5
kawa rozpuszczalna, liofilizowana(typ ziaren - Arabica, głębokim smakiem i silnym aromatem nie gorsza niż Jacobs Kronung) , otrzymana w 100 % z ziaren kawy, nie gorsza niż Jacobs Kronung kg 14,4
napoje gazowane kolorowe min. 0,2 max. 2 L typu L 1545
napoje niegazowane kolorowe - pojemność 2 litry L 1709
soki owocowe, 100 % soku w produkcie(jabłkowe, grejpfrutowe, pomarańczowe), nektary z czarnej porzeczki - opakowanie kartonowe 1 L L 606
Spirytus rektyfikowany 95 % - 0,5 L L 1
wino czerwone, wytrawne - o,75 L L 0,75
woda mineralna gazowana i niegazowana min. 0,5 L max. 6 L L 2850
Wódka czysta 40 % L 6

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Zespół Szkół Gastronomicznych
Ulica ul. Knyszyńska 12
Nr domu 12
Miejscowość Białystok
Kod Pocztowy 15-702
Województwo podlaskie
Tel 85 6513854
Fax 85 6513405
Internet http://www.zsg.bialystok.pl/
Regon 00018559000000
E-mail zsgastro@poczta.onet.pl
Obowiązkowa Tak
Dotyczy 1
Adres dyn zak zsgastro@poczta.onet.pl
Rodzaj zamówienia Administracja samorządowa
Rodz zam D
Czy częsci Tak
Liczba częsci 5
Czy dopusza się złożenie oferty wariantowej Nie
Czy dialog Nie
Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających Nie
Czas D
Data zakończenia 31/12/2014
Zaliczka Nie
Wiedza Zamawiający uzna, iż wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, o których mowa w pkt 3, poprzez złożenie przez wykonawcę oświadczenia wynikającego z art. 44 ustawy (wzór - zał. od nr 1 do 14, stosownie dla właściwego PAKIETU) i tym samym wykaże, iż w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert świadczył dostawy minimum trzem podmiotom w zakresie objętym zamówieniem.
Oswiadczenie potwierdzenia 4 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dokument podmiotów Tak
Inne dokumenty Ponadto do oferty należy dołączyć następujące informacje i dokumenty: a)formularz ofertowy (wzór - zał. od nr 1A do 5A, stosownie dla właściwego PAKIETU - FORMULARZ OFERTOWY W TRYBIE PRZETARGU NIEOGRANICZONEGO); b)pełnomocnictwo do podpisywania oferty oraz do podpisywania zobowiązań w imieniu wykonawcy/konsorcjum (np. jeśli ofertę podpisuje osoba/osoby nie figurujące w odpisie z właściwego rejestru); c)listę podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w przypadku gdy Wykonawca należy do grupy kapitałowej o której mowa w art. 24 ust. 2 pkt 5 ustawy; Złożenie przez wykonawcę fałszywych lub stwierdzających nieprawdę dokumentów lub nierzetelnych oświadczeń mających istotne znaczenie dla prowadzonego postępowania jest karalne. Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczpospolitej Polskiej zamiast dokumentów, o których mowa w ppkt. 2 lit. b-f, może przedłożyć równoważne dokumenty określone Rozporządzeniem Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 lutego 2013 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać Zamawiający od wykonawcy oraz form w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz. U. z 2013 poz. 231).tj. dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, Na podstawie art. 26 ust. 2b ustawy wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić Zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonaniu zamówienia. W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia (spółka cywilna, konsorcjum), każdy z wykonawców składa oddzielnie dokumenty wymienione w ppkt 2. W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia oraz w przypadku innych podmiotów, na zasobach których wykonawca polega na zasadach określonych w art. 26 ust. 2b ustawy, kopie dokumentów dotyczących odpowiednio wykonawcy lub tych podmiotów są poświadczane za zgodność z oryginałem odpowiednio przez wykonawcę lub te podmioty
Niepełnosprawne Nie
Kod trybu zamówienia PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy Zamawiający przewiduje możliwość zmiany umowy w zakresie terminu realizacji zamówienia w przypadku powstania okoliczności których nie można było wcześniej przewidzieć, a które uniemożliwiają realizację zamówienia w pożądanym terminie oraz w przypadku zmiany obowiązujących przepisów prawa związanych z przedmiotowym zamówieniem.
Kod kryterium A
Adres strony internetowej siwz http://www.zsg.bialystok.pl/
Adres uzyskania siwz Zespół Szkół Gastronomicznych ul. Knyszyńska 12 , 15-702 Białystok
Data składania wniosków 19/12/2013
Godzina składania wniosków 10:00
Miejsce Zespół Szkół Gastronomicznych ul. Knyszyńska 12 , 15-702 Białystok, pokój BIURA CKP
Termin Obowiązuje termin
Termin związania ofertą 30
Czy unieważnienie Nie
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)