PAKIET 1A Ryby świeże, przetworzone oraz śledzie
PAKIET 2A Oleje i tłuszcze roślinne
PAKIET 3A Owoce i warzywa przetworzone
PAKIET 4A Produkty cukiernicze w gastronomii
PAKIET 5A Cukier, kawa, herbata, słodycze, napoje, alkohol
Opisłosoś świeży filet kg 17
łosoś wędzony - plastry kg 5,5
pstrąg świeży patroszony kg 39
szczupak świeży patroszony kg 9
śledź małosolny kg 50
śledź marynowany kg 8
tuńczyk w puszce ( w oleju w kawałkach, lub w sosie własnym w kawałkach) szt. 17Olej uniwersalny, rzepakowy, rafinowany, o zawartości tłuszczu 10 g , pakowany w 1 litrowych butelkach L 1042
Margaryna francuska typu PUFF PASTRY 80 % tłuszczu, pakowana po 2 kg (w bloku) Kg 250
Margaryna kremowa do sporządzania deserów, mas i kremów oraz wykwintnych wyrobów cukierniczych, 80 % tłuszczu, pakowana 10 kg (w bloku) Kg 160
Margaryna do ciast i ciasteczek 80 % tłuszczu, pakowana po 10 kg (w bloku) Kg 1300
Masło roślinne , pakowane 0.25 kg lub 0,5 kg Kg 2,5ananasy w lekkim syropie - plastry, w puszce, pakowana 0,34 kg szt. 168
brzoskwinie w lekkim syropie, w puszce, połówki, pakowana 0.82 kg szt. 283
chipsy ziemniaczane kg 1,3
chrzan konserwowy, tarty, pakowany od 0,18 kg do 0.29 kg kg 37,8
dżem z czarnej porzeczki, niskosłodzony , pakowany 0,27 kg kg 32
fasola biała konserwowa, puszka 0,4 kg kg 2,90
fasola czerwona konserwowa, puszka 0,4 kg kg 7,2
groszek konserwowy - puszka 0,4 kg kg 47,5
kapusta kiszona, pakowana od 1,0 kg do 5 kg kg 564
Ketchup łagodny (1L) kg 49
kiełki sojowe puszka 0,4 kg kg 6,7
koncentrat buraczany ( zagęszczony sok z buraków ćwikłowych) 0,33 ml (szklane butelki) L 9
koncentrat pomidorowy 30 % , pakowany w szklanych opakowaniach - 1 kg kg 140
kukurydza w puszce, min 55% surowca, pakowana 0,4 kg szt. 312
Mandarynki w syropie, puszka, małe opakowania kg 3,4
marmolada cukiernicza twarda o smaku wieloowocowym , pakowana w wiadrach platikowych 25 kg kg 330
Mieszanka bakaliowa kandyzowana ANANAS MIX kg 43
ogórki kiszone, opakowanie 0,5 kg do 5 kg kg 398
ogórki konserwowe, całe, pasteryzowane, pakowane w szklanych słoikach, min. 0,87 kg kg 164
ogórki małosolne, pakowane w plastikowych wiaderkach max.5 kg kg 32
oliwki konserwowe (ciemne/jasne) bez pestek, w słoikach szklanych, pakowane od 0,9 kg do 1,8 kg kg 8,7
papryka konserwowana, marynowana - ćwiartki, w szklanych słoikach, pakowana od 0,9 kg do 1,8 kg kg 144
pieczarki marynowane, całe, pakowane w słoikach szklanych od 0,76 do 1 kg kg 14,5
pomidory suszone w oleju, pakowane od 0,67 kg do 1 kg kg 1
pomidory w puszce , całe, bez skórki pakowane 0,4 kg kg 1,6
seler marynowany, krojony (seler sałatka), w szklanych słoikach, pakowany 0,27 kg do 0,4 kg kg 2,3
skórka pomarańczowa kandyzowana, pakowana 0,1 kg kg 12,20
soki owocowe -syropy, różne smaki, zawartość węglowodanów w 100 ml powinna wynosić 8,14 g, pakowany w szklanych butelkach 0,42 ml L 23,5
sos spaghetti z kawałkami warzyw, zawierający w składzie : pomidory, cebulę w 10 % , syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, przecier jabłkowy, olej rzepakowy, bialko sojowe, pakowany w słoikach szklanych 0,52 kg kg 29,39
szczaw konserwowy, cięty, pakowany w szklanych słoikach 0,9 kg kg 22
wiśnie i czereśnie kandyzowane, pakowane 2 kg kg 2
żurawina do mięsa w słoikach szklanych 0,28 kg kg 2,3budyń śmietankowy )opakowania cateringowe min. 1 kg- max. 5 kg) kg 30
cukier waniliowy (opakowania cateringowe min. 1 kg - max. 5 kg) kg 23
esencja luzem (opakowania cateringowe min. 0,8 L - mx. 1 L ) L 1,8
galaretka owocowa, cytrynowa (opakowania cateringowe min. 1 kg- max. 5 kg) kg 53
masa kajmakowa, klasyczna 777, (opakowania cateringowe 13 kg) kg 181
kakao extra ciemne, o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12% tłuszczu), o składzie zawierającym soję, gluten i mleko , pakowane 0,15 kg kg 28,5
kisiel różne smaki (opakowania cateringowe min. 1 kg, max. 5 kg) kg 10
masa cukiernicza TICCINOMASA (biała) - 2,5 kg kg 55
miód sztuczny, wielokwiatowy (opakowania cateringowe 5 kg) kg 83
nadzienie - jabłka prażone, kostka, zawierające 85 g owoców w 100 g produktu oraz zawierające 0.17 g cukru w 100 g produktu, (opakowania cateringowe
11 kg) kg 231
nadzienie o smaku jagodowym, zawierające w swym składzie owoce jagodowe, przecier jabłkowy, cukier i skrobię, w 100 g produktu 100 g owoców kg 117
Wiśnie w żelu (drążone 60% owoców w składzie) (opakowania cateringowe 3,2 kg) kg 42
polewa kakaowa ciemna, zawierająca cukier, tłuszcz roślinny, utwardzony, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (8%) , błonnik kakaowy, serwatkę w proszku(mleka), emulgator (lecytyna sojowa), aromat, sól /opakowania cateringowe 20 kg/ kg 170
Biała czekolada zestalona, zawartość tłuszczu 32,61 %, rozdrobnienie 25 µm, (opakowania cateringowe 1 kg lub 5 kg) kg 8,2
Masy dekoracyjne do powlekania i dekoracji tortów PETTINICE (białe i kolorowe) (opakowania cateringowe min. 1 kg, max.5 kg) kg 73
pomada wodna do wykańczania wyrobów ciastkarskich i pieczywa cukierniczego (opakowania cateringowe 15 kg) kg 74
proszek do pieczenia (opakowania cateringowe 5 kg) kg 22
soda oczyszczona 9opakowania cateringowe 1 kg) kg 7,6
kremowa śmietanka błyskawiczna w proszku, pakowana 0,06 kg szt. 32
wafle tortowe suche, prostokątne , pakowane 146 g szt. 560
Wiórki kokosowe , białe, drobno mielone (opakowania cateringowe 5kg) kg 62
żelatyna wieprzowa, spożywcza naturalna (opakowania cateringowe min. 1 kg max. 2 kg) kg 2
Neutralny środek żelujący w proszku, nadający połysk, przezroczysty, nadający się do mrożenia, odporny na działanie kwasów z możliwością wielokrotnego podgrzewania., bez zawartości cukru (opakowania cateringowe 2 kg) kg 12cukier biały, paczkowany (1kg) kg 1800
cukier kostka biała - 1 kg kg 54
cukier puder z glukozą - 10 kg kg 200
Posypka kolorowa o smaku owocowym (na barwnikach bezazowych) - 1 kg kg 3
pomadki mleczne typu KRÓWKA - opakowania 4 kg kg 31
cukierki typu TOFFI czekoladowe opakowania 3 kg kg 31
czekolada gorzka - opakowania 0,1 kg kg 2,6
herbata expresowa z zawieszką opakowanie min. 50 saszetek szt. 1916
kawa cappuccino waniliowe, opakowania 1 kg kg 1
kawa naturalna, mielona 250 g (typ ziaren - Arabica, głębokim smakiem i silnym aromatem nie gorsza niż Jacobs Kronung) kg 1,5
kawa rozpuszczalna, liofilizowana(typ ziaren - Arabica, głębokim smakiem i silnym aromatem nie gorsza niż Jacobs Kronung) , otrzymana w 100 % z ziaren kawy, nie gorsza niż Jacobs Kronung kg 14,4
napoje gazowane kolorowe min. 0,2 max. 2 L typu L 1545
napoje niegazowane kolorowe - pojemność 2 litry L 1709
soki owocowe, 100 % soku w produkcie(jabłkowe, grejpfrutowe, pomarańczowe), nektary z czarnej porzeczki - opakowanie kartonowe 1 L L 606
Spirytus rektyfikowany 95 % - 0,5 L L 1
wino czerwone, wytrawne - o,75 L L 0,75
woda mineralna gazowana i niegazowana min. 0,5 L max. 6 L L 2850
Wódka czysta 40 % L 6 |