Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 255 w Warszawie, ul. Kamionkowska 36/44: Pieczywo i wyroby cukiernicze, Warzywa i owoce świeże, Produkty ogólnospożywcze i jaja, Mięso wołowo - wieprzowe, Mięso drobiowe, Mrożonki - warzywa, owoce, ryba, Koncentraty spożywcze.
 
 OpisPrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: bułki, chleby pszenne, razowe, wieloziarniste, placek drożdżowy, chałka, drożdżówki. Podane ilości produktów są szacunkowe i mogą ulec zmniejszeniu, tzn. nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia. Oferowane produkty winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności. Każdy produkt winny być wyprodukowany i wprowadzony do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 4.1 do Specyfikacji.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: warzyw i owoców krajowych, owoców cytrusowych. Podane ilości produktów są szacunkowe i mogą ulec zmniejszeniu, tzn. nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia. Oferowane produkty winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności. Każdy produkt winny być wyprodukowany i wprowadzony do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 4.2 do Specyfikacji.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: produktów mleczarskich, przyprawy, olej, ryż, mąka, kasze, płatki, cukier, dżemy, miód, krem czekoladowy, słodycze, herbata, kakao, jaja itp.. Podane ilości produktów są szacunkowe i mogą ulec zmniejszeniu, tzn. nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia. Oferowane produkty winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności. Każdy produkt winny być wyprodukowany i wprowadzony do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 4.3 do Specyfikacji.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: mięso wieprzowe, mięso wołowe, wędliny, parówki. Podane ilości produktów są szacunkowe i mogą ulec zmniejszeniu, tzn. nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia. Oferowane produkty winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności. Każdy produkt winny być wyprodukowany i wprowadzony do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 4.4 do Specyfikacji.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: mięso drobiowe, udka i podudzia z kurczaka, filety z kurczaka i indyka, udźce z indyka, porcje rosołowe. Podane ilości produktów są szacunkowe i mogą ulec zmniejszeniu, tzn. nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia. Oferowane produkty winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności. Każdy produkt winny być wyprodukowany i wprowadzony do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 4.5 do Specyfikacji.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: warzywa mrożone, mieszanki warzywne, zupy mrożone, mieszanki owocowe, owoce mrożone, mieszanki kompotowe, ryby mrożone, filety rybne mrożone, paluszki rybne mrożone, steki rybne mrożone. Podane ilości produktów są szacunkowe i mogą ulec zmniejszeniu, tzn. nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia. Oferowane produkty winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności. Każdy produkt winny być wyprodukowany i wprowadzony do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 4.6 do Specyfikacji.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: koncentraty, koncentrat pomidorowy, sosy, przyprawy w płynie, majonez, musztarda, chrzan, kukurydza i groszek konserwowy, makarony itp.. Podane ilości produktów są szacunkowe i mogą ulec zmniejszeniu, tzn. nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia. Oferowane produkty winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności. Każdy produkt winny być wyprodukowany i wprowadzony do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 4.7 do Specyfikacji. |