Dostawa świeżego pieczywa, bułki tartej, sucharków bez cukru, żuru i wyrobów cukierniczych dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie

Data publikacji 2014-03-21
Data zakończenia 2014-03-31 10:00:00
Instytucja Wojewódzki Szpital Zespolony
Miejscowość Konin
Województwo wielkopolskie
Branża
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 96694 / 2014
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 158100009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa świeżego pieczywa, bułki tartej, sucharków bez cukru, żuru i wyrobów cukierniczych. Szczegółowe informacje w Załączniku I - Informacje dotyczące ofert częściowych.2.Przedmiot zamówienia powinien być oznakowany, opatrzony etykietą zawierającą (jeżeli dotyczy):
-nazwę i adres producenta,-nazwę środka spożywczego,-wartość energetyczną i odżywczą w 100 g produktu,-termin przydatności do spożycia,-określenie warunków przechowywania,-numer partii.3.Zamawiający zastrzega, że wskazane wyżej ilości artykułów są ilościami szacunkowymi służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w podanych wielkościach. Zakupy dokonywane w trakcie obowiązywania umowy mogą dla poszczególnych pozycji różnić się ilościowo od podanych wartości jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości oferty wybranego wykonawcy.

Opis

Chleb zwykły krojony (podłużny 0,6 kg): średnia ilość dziennie Szt. 180, ilość w roku szt. 65 700,Chleb pszenny krojony (podłużny 0,35 kg): średnia ilość dziennie Szt.60, ilość w roku szt. 21 900,Chleb razowy krojony (podłużny 0,5 kg): średnia ilośc dziennie Szt.80, ilość w roku szt. 29 200,Bułka pszenna mała (0,05kg): średnia ilość dziennie Szt. 50, ilość w roku szt. 18 250Drożdżówka (100g):średnia ilość40 szt.2x w tygodniu, ilośc w roku 4 160 szt.,Bułka maślana (60g): średnia ilość 60 szt.3x w tygodniu, ilośc w roku 9 360 szt.,Rogal drożdżowy z pomadą lub polewą (100g): średnia ilość 40 szt.2x w tygodniu, ilość w roku 4 160
sztBułka tarta - luz:średnia ilość 1 dostawy 20 kg, ilość w roku 960 kg,Bułka tarta paczkowana (torebki 1 kg):średnia ilość 1 dostawy 15 kg, ilość w roku 720 kgŻur (op.0,5l lub 1l) L: średnia ilość 1 dostawy 30 L, ilość w roku 720 L, Sucharki (op. 0,5 kg lub1 kg): średnia ilość 1 dostawy 5 kg, ilośc w roku 120 kgCiasto drożdżowe: średnia ilość 1 dostawy 50 kg, ilośc w roku 100 kg

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Wojewódzki Szpital Zespolony
Ulica ul. Szpitalna 45
Nr domu 45
Miejscowość Konin
Kod Pocztowy 62-504
Województwo wielkopolskie
Tel 063 2404133
Fax 063 2404134
Internet www.szpital-konin.pl
Regon 00031159100000
E-mail szp@szpital-konin.pl
Obowiązkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zamówienia Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Rodz zam D
Czy częsci Tak
Liczba częsci 5
Czy dopusza się złożenie oferty wariantowej Nie
Czy dialog Nie
Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających Nie
Czas Obowiązuje termin
Czas w miesiącach 12
Wadium nie zastosowano
Zaliczka Nie
Uprawnienie Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Wiedza Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Potencjał Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Zdolne Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Sytuacja Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dokument podmiotów Tak
Dok potw 5 Tak
Inne dokumenty potwierdzające aktualne zaświadczenie Państwowej Inspekcji Sanitarnej o dopuszczeniu zakładu do obrotu produktami żywnościowymi oraz sprawowaniu nad nim urzędowej kontroli /podst. prawna art. 64, ust. 1 ustawy z dn. 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225 z późn.zm)
Inne dokumenty 1. Umocowanie do złożenia oferty o ile nie wynika wprost z innych dokumentów załączonych do oferty.2.Pisemne zobowiązanie innych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonaniu zamówienia (jeżeli dotyczy)
Niepełnosprawne Nie
Kod trybu zamówienia PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy Obniżenie cen jednostkowych asortymentu dostarczanego przez Wykonawcę w ramach niniejszej umowy może nastąpić w każdym czasie i nie wymaga zgody Zamawiającego ani sporządzenia aneksu do umowy
Kod kryterium A
Adres strony internetowej siwz www.szpital-konin.pl
Adres uzyskania siwz Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie , ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, Dział Zamówień Publicznych, pokój 3/14, II piętro
Data składania wniosków 31/03/2014
Godzina składania wniosków 10:00
Miejsce Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie , ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, Kancelaria, pokój 3/13, II piętro
Termin Obowiązuje termin
Termin związania ofertą 30
Czy unieważnienie Nie
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)