Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 3 w Rzeszowie w okresie od 1 stycznia 2015 r. do 31 grudnia 2015 r. wg zestawień stanowiących załączniki od 2.1 do 2.7. Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje: część I - Mięso, drób i wędliny; część II - Ryby i mrożonki; część III - Warzywa i owoce; część IV - Wyroby mleczarskie, nabiał i jaja; część V - Pieczywo; część VI - Wyroby garmażeryjne; część VII - Pozostałe art. spożywcze.
Opis1. Filet z piersi indyka, świeży - kg 157, 2. Filet z piersi kurczaka, świeży - kg 326, 3. Karkówka wieprzowa, bez kości, świeża - kg 152, 4. Kiełbasa podwawelska - kg 246,
5. Kiełbasa wiejska - kg 13, 6. Kurczak cały - kg 5, 7. Łopatka bez kości - kg 355,
8. Parówka (cielęca, drobiowa, wieprzowa) - kg 50,
9. Pasztet pieczony - kg 5,5;
10. Polędwica wieprzowa surowa - kg 50,
11. Porcja rosołowa - kg 490,
12. Schab bez kości - kg 300,
13. Smalec - szt. 230,
14. Szynka bez kości - kg 128,
15. Szynka drobiowa - kg 18,
16. Szynka wieprzowa - kg 10,
17. Szynka wieprzowa konserwowa - kg 17,
18. Żeberka surowe - kg 10,
19. Żeberka wędzone - kg 101. Brokuł mrożony, opak. 2,5 kg - kg 15,
2. Fasola szparagowa mrożona - kg 10,
3. Filet z dorsza - kg 110,
4. Filet z mintaja - kg 60,
5. Filet z miruny - kg 70,
6. Filet z soli - kg 60,
7. Kalafior mrożony - kg 30,
8. Mieszanka kompotowa mrożona (bez rabarbaru) - kg 480,
9. Paluszki rybne z fileta nie mielone - kg 45,
10. Papryka mrożona - kg 5,
11. Porzeczka czarna - kg 157,
12. Szpinak - kg 10,
13. Truskawki mrożone - kg 125,
14. Włoszczyzna paski mrożona - kg 540.1. Arbuz -kg 90,
2. Banan - kg 880,
3. Borówka - kg 3,
4. Brokuł świeży - szt. 17,
5. Brzoskwinia - kg 14,
6. Burak ćwikłowy - kg 403,
7. Cebula - kg 175,
8. Cebula czerwona - kg 10,
9. Cukinia - kg 10,
10. Cytryna - kg 18,
11. Czereśnie (owoc sezonowy) - kg 40,
12. Czosnek - kg 17,
13. Fasola Jaś karłowy - kg 80,
14. Fasola Jaś piękny - kg 30,
15. Fasolka szparagowa - kg 10,
16. Groch łuskany - kg 30,
17. Gruszka deserowa - kg 82,
18. Jabłko deserowe - kg 1100,
19. Kalafior - szt. 32,
20. Kapusta biała - kg 287,
21. Kapusta czerwona - kg 20,
22. Kapusta kiszona w wiaderku - kg 210,
23. Kapusta młoda - kg 100,
24. Kapusta pekińska - szt. 160,
25. Kapusta włoska - szt. 38,
26. Kiwi - kg 23,
27. Koperek - szt. 380,
28. Maliny - kg 10,
29. Mandarynka (w sezonie) - kg 155,
30. Marchew - kg 790,
31. Natka pietruszki - szt. 395,
32. Nektarynka - kg 45,
33. Ogórek kiszony w wiaderku - kg 160,
34. Ogórek świeży (w sezonie) - kg 280,
35. Ogórek świeży (poza sezonem) - kg 20,
36. Papryka czerwona - kg 33,
37. Pieczarki - kg 55,
38. Pietruszka korzeń - kg 145,
39. Pomarańcza - kg 35,
40. Pomidor (poza sezonem) - kg 20,
41. Pomidor (w sezonie) - kg 180,
42. Por - szt. 265,
43. Rzodkiewka - szt. 15,
44. Sałata zielona - szt. 130,
45. Seler korzeń - kg 146,
46. Szczypiorek - szt. 385,
47. Śliwka - kg 15,
48. Truskawki świeże (w sezonie) - kg 50,
49. Winogron biały (w sezonie) - kg 10,
50. Ziemniaki - kg 5700,
51. Ziemniaki młode (produkt sezonowy - mc VI, VII) - kg 6251. Deser mleczny, op. 100 g - szt. 400,
2. Jaja L - szt. 4830,
3. Jogurt naturalny, op. 400 g - szt. 167,
4. Jogurt owocowy, różne smaki, op. 150 g - szt. 2280,
5. Masło 82 % - kg 290,
6. Maślanka - l 177,
7. Mleko od 2 % do 3,2 %, op. 1000 ml - l 3840,
8. Mleko smakowe, op. kartonik 200 ml - szt. 1440,
9. Ser biały półtłusty - kg 432,
10. Ser topiony, 100 g - szt. 260,
11. Ser żółty pełnotłusty - kg 45,
12. Serek homogenizowany naturalny, poj. 150 g - szt. 300,
13. Śmietana 18 %, 500 ml - l 390,
14. Śmietana 30 %, 500 ml - l 90.1. Bułka czerstwa - szt. 624,
2. Bułka kajzerka, 60 g - szt. 730,
3. Bułka tarta, 0,5 kg - kg 130,
4. Bułka typu rogal, 100 g - szt. 260,
5. Bułka typu weka (tzw. paryska, francuska), 400 g - szt. 540,
6. Bułka zwykła, 100 g - szt. 780,
7. Chałka, 400 g - szt. 209,
8. Chleb graham, 500 g - szt. 325,
9. Chleb razowy, 500 g - szt. 325,
10. Chleb zwykły, 700 g - szt. 690,
11. Drożdżówka z nadzieniem - z budyniem, serem, jabłkiem, marmoladą, jagodzianka, 50 g - szt. 490,
12. Pączek z nadzieniem (różne smaki), 50 g - szt. 1095,
13. Rogaliki drożdżowe - małe (na wagę) - kg 10.1. Kluski śląskie - kg 230,
2. Kopytka - kg 50,
3. Pierogi ruskie - kg 400,
4. Pierogi z kapustą słodką - kg 100.1. Ananasy w puszce, 340 g - szt. 9,
2. Barszcz czerwony, 0,3 l - szt. 21,
3. Bazylia, 10 g - szt. 20,
4. Bita śmietana w proszku, 60 g - szt. 26,
5. Brzoskwinie w puszce, 440 g - szt. 13,
6. Budyń w proszku, różne smaki - kg 25,
7. Bulion drobiowy w kostkach, 120 g - szt. 13,
8. Bulion grzybowy w kostkach, 120 g - szt. 24,
9. Chrupki kukurydziane, 250 g - szt. 70,
10. Chrzan tarty, 270 g - szt. 28,
11. Ciastka na wagę - kruche, z cukrem lub kokosem, maślane lub kakaowe - kg 10,
12. Ciasta na wagę przekładane - z masą, marmoladą, galaretką - kg 10,
13. Cukier biały kryształ 1 kg - kg 770,
14. Cukier puder - kg 3,
15. Cukier waniliowy, 16 g - szt. 110,
16. Cukierki Galaretka w czekoladzie - kg 4,
17. Cukierki Krówki - kg 4,
18. Cynamon w proszku, 20 g - szt. 35,
19. Czekolada gorzka, 100 g - szt. 10,
20. Drożdże w kostce, 0,1 kg - szt. 13,
21. Dżem owocowy, 300 g - szt. 8,
22. Filet z makreli w oleju w puszce, 170 g - szt. 127,
23. Filet śledziowy w pomidorach w puszce, 170 g - szt. 20,
24. Galaretka w proszku różne smaki - kg 35,
25. Groszek konserwowy, 0,4 l - szt. 6,
26. Groszek ptysiowy, 80 g - szt. 70,
27. Grzyby suszone - kg 0,4;
28. Herbata zwykła ekspresowa, 100 szt. - szt. 21,
29. Herbatniki, 16 g - szt. 740,
30. Jabłko prażone z brzoskwinią, 900 g - szt. 195,
31. Kakao rozpuszczalne, 0,5 kg - szt. 38,
32. Kasza gryczana prażona, 4 x 100 g - szt. 195,
33. Kasza jęczmienna średnia - kg 15,
34. Kasza jęczmienna saszetki, 4 x 100 g - szt. 240,
35. Kasza kukurydziana drobna - kg 13,
36. Kasza manna zwykła - kg 32,
37. Kawa zbożowa - szt. 34,
38. Keczup łagodny, min 73 %, 480-500 g - szt. 36,
39. Kisiel w proszku różne smaki - kg 34,
40. Kminek mielony, 20 g - szt. 35,
41. Koncentrat pomidorowy, 30 %, 900 g - szt. 150,
42. Krem czekoladowy, 350 g - szt. 23,
43. Kukurydza konserwowa, 340 g - szt. 85,
44. Kwasek cytrynowy, 20 g - szt. 80,
45. Liść laurowy, 0,6 g - szt. 105,
46. Lody owocowe - kg 15,
47. Majeranek, 15 g - szt. 64,
48. Majonez, 900 ml - szt. 35,
49. Makaron drobny (muszelki, gwiazdki, literki) - kg 25,
50. Makaron kokardki - kg 86,
51. Makaron łazanki - kg 50,
52. Makaron nitki (rosołowy) - kg 44,
53. Makaron pióra - kg 50,
54. Makaron spaghetti - kg 55,
55. Makaron świderki - kg 225,
56. Makaron zacierka, 0,25 kg - szt. 95,
57. Mąka pszenna - typ 500, 1 kg - kg 267,
58. Mąka ziemniaczana - kg 7,
59. Miód prawdziwy (różne rodzaje), 400 g - szt. 28,
60. Musztarda łagodna, 180 ml - szt. 45,
61. Napój owocowy, butelka plastikowa 400 ml - szt. 300,
62. Ogórki konserwowe, 430 g - szt. 41,
63. Olej uniwersalny, 1 l - l 335,
64. Paluszki francuskie - kg 6,
65. Paluszki solone, 200 g - szt. 50,
66. Papryka konserwowa, 390 g - szt. 25,
67. Papryka słodka w proszku, 20 g - szt. 10,
68. Pasztet drobiowy w puszce, 150 g - szt. 165,
69. Pestki dyni łuskane, 100 g - kg 2,
70. Pieprz naturalny mielony - kg 2,5;
71. Pierniki - kg 26,
72. Płatki czekoladowe, 1 kg - kg 24,
73. Płatki miodowe, 1 kg - kg 25,
74. Płatki owsiane, 1 kg - kg 4,
75. Płatki śniadaniowe kukurydziane, 1 kg - kg 26,
76. Polewa czekoladowa lub owocowa, 1000 g - szt. 29,
77. Powidło śliwkowe, 300 g - szt. 29,
78. Proszek do pieczenia, 16 g - szt. 20,
79. Przyprawa do bigosu, 20 g - szt. 10,
80. Przyprawa do fasoli, 20 g - szt. 45,
81. Przyprawa warzywna, 1 kg - kg 63,
82. Przyprawa w płynie do zup, 1 litr - l 62,
83. Rodzynki, 100 g - kg 2,
84. Ryba wędzona makrela - kg 3,
85. Ryż pełnoziarnisty, 1 kg - kg 225,
86. Ryż w saszetkach, 4 x 100 g - szt. 360,
87. Słonecznik łuskany, 100 g - kg 2,
88. Sok owocowy, kartonik 0,2 l - szt. 3530,
89. Sok owocowy, butelka plastikowa 0,3 l - szt. 200,
90. Sok owocowy, karton 1-2 l - l 180,
91. Sos boloński, 1000 g - szt. 5,
92. Sos pieczeniowy, 1000 g - kg 12,
93. Sól jodowana, 1 kg - kg 135,
94. Syrop owocowy - l 370,
95. Wafelki w czekoladzie, 35 g - szt. 328,
96. Wafelki domowe na wagę - kg 5,
97. Wafle tortowe - szt. 30,
98. Woda mineralna gazowana, 1,5 l - szt. 65,
99. Woda mineralna niegazowana, 1,5 l - szt. 300,
100. Ziele angielskie, 15 g - szt. 100,
101. Żurek (zakwas), 0,5 l - szt. 130 |