Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS w okresie: I - VI 2015 r. Część A: Dostawa mięsa i jego przetworów dla DPS w okresie: I - VI 2015 r.
Dostawy mięsa i jego przetworów w okresie od 01.01.2015 r. do 30.06.2015 r.: mięso wołowe i wieprzowe - łącznie 1776 kg, wędliny - łącznie 1968 kg, mięso drobiowe - łącznie 1605 kg, wędliny drobiowe - łącznie 504 kg;
Część B: Dostawa mleka i jego przetworów dla DPS w okresie: I - VI 2015 r.
Dostawy mleka i jego przetworów w okresie od 01.01.2015 r. do 30.06.2015 r.: mleko, śmietana - łącznie 11640 L, masło, margaryna - łącznie 1200 kg, sery różne - łącznie 1779 kg, jogurt, kefir - łącznie 828 L, mleko pełne w proszku 6 kg;
Część C: Dostawa pieczywa dla DPS w okresie: I - VI 2015 r.
Dostawy pieczywa w okresie od 01.01.2015 r. do 30.06.2015 r: chleb krakowski, graham - łącznie 13380 szt., bułki pszenne, weki - łącznie 50640 szt., bułka tarta - 180 kg, placek drożdżowy - 72 kg, pączek, drożdżówka - łącznie 1560 szt.;
Część D: Dostawa różnych artykułów spożywczych dla DPS w okresie: I - VI 2015 r.
Dostawy różnych artykułów spożywczych w okresie od 01.01.2015 r. do 30.06.2015 r.: cukier, cukier puder, cukier waniliowy, miód - łącznie 1292 kg, herbata, kawa, kakao - łącznie 1578 szt., makaron - 480 kg, mąka pszenna tortowa, mąka krupczatka, mąka ziemniaczana - łącznie 810 kg, kasze różne, ryż, płatki - łącznie 918 kg, musztarda, majonez - łącznie 690 szt., olej - 240 L, przyprawy - łącznie ok. 5020 szt., przetwory owocowe i warzywne - łącznie ok. 9350 szt., jaja - 17280 szt;
Część E: Dostawa warzyw i owoców dla DPS w okresie: I - VI 2015 r.
Dostawa warzyw i owoców od 01.01.2015 r. do 30.06.2015 r.: warzywa, owoce - marchew, buraki, seler, pietruszka korzeń, kapusta, cebula - łącznie 4375 kg, ziemniaki 7500 kg, kapusta kiszona, ogórki kiszone - łącznie 700 kg, sałata, por, szczypiorek - łącznie 1300 szt., ogórek zielony, pomidor, pieczarka - łącznie 125 kg, koper zielony, pietruszka zielona - łącznie 45 kg, mandarynka, banan - łącznie 165 kg, jabłka 1000 kg;
Część F: Dostawa warzyw i owoców mrożonych oraz ryb w okresie: I - VI 2015 r.
Dostawa warzyw, owoców i ich przetworów oraz ryb od 01.01.2015 r. do 30.06.2015 r.: warzywa i owoce mrożone, ryby - warzywa i owoce mrożone - łącznie 2010 kg, ryby mrożone - 300 kg, makrela wędzona - 108 kg, tuńczyk w kawałkach, szprot w pomidorach, w oleju - łącznie 1800 szt., śledź solony matjas - 96 kg;
Część G: Dostawa warzyw i owoców pozostałych: IV - VI 2015 r.
Dostawa warzyw i owoców pozostałych od 01.04.2015 r. do 30.06.2015 r.: warzywa, owoce - kapusta młoda - 90 kg, kalafior młody - 120 szt., botwinka - 60 pęcz., sałata, rzodkiewka - łącznie 340 szt., marchew młoda obcinana -120 kg, burak młody obcinany -120 kg, cebula młoda obcinana - 40 kg, pomidor, ogórek zielony - łącznie 180 kg, szczypiorek / cebula zielona - 120 pęczków, pietruszka, koperek ziel. - łącznie 16 kg , ziemniaki - 1300 kg, pieczarki - 10 kg, owoce; mandarynki, banany - łącznie 222 kg, kiwi - 270 szt
OpisDostawy mięsa i jego przetworów w okresie od 01.01.2015 r. do 30.06.2015 r.: mięso wołowe i wieprzowe - łącznie 1776 kg, wędliny - łącznie 1968 kg, mięso drobiowe - łącznie 1605 kg, wędliny drobiowe - łącznie 504 kgDostawy mleka i jego przetworów w okresie od 01.01.2015 r. do 30.06.2015 r.: mleko, śmietana - łącznie 11640 L, masło, margaryna - łącznie 1200 kg, sery różne - łącznie 1779 kg, jogurt, kefir - łącznie 828 L, mleko pełne w proszku 6 kgDostawy pieczywa w okresie od 01.01.2015 r. do 30.06.2015 r: chleb krakowski, graham - łącznie 13380 szt., bułki pszenne, weki - łącznie 50640 szt., bułka tarta - 180 kg, placek drożdżowy - 72 kg, pączek, drożdżówka - łącznie 1560 sztDostawy różnych artykułów spożywczych w okresie od 01.01.2015 r. do 30.06.2015 r.: cukier, cukier puder, cukier waniliowy, miód - łącznie 1292 kg, herbata, kawa, kakao - łącznie 1578 szt., makaron - 480 kg, mąka pszenna tortowa, mąka krupczatka, mąka ziemniaczana - łącznie 810 kg, kasze różne, ryż, płatki - łącznie 918 kg, musztarda, majonez - łącznie 690 szt., olej - 240 L, przyprawy - łącznie ok. 5020 szt., przetwory owocowe i warzywne - łącznie ok. 9350 szt., jaja - 17280 sztDostawa warzyw i owoców od 01.01.2015 r. do 30.06.2015 r.: warzywa, owoce - marchew, buraki, seler, pietruszka korzeń, kapusta, cebula - łącznie 4375 kg, ziemniaki 7500 kg, kapusta kiszona, ogórki kiszone - łącznie 700 kg, sałata, por, szczypiorek - łącznie 1300 szt., ogórek zielony, pomidor, pieczarka - łącznie 125 kg, koper zielony, pietruszka zielona - łącznie 45 kg, mandarynka, banan - łącznie 165 kg, jabłka 1000 kgDostawa warzyw, owoców i ich przetworów oraz ryb od 01.01.2015 r. do 30.06.2015 r.: warzywa i owoce mrożone, ryby - warzywa i owoce mrożone - łącznie 2010 kg , ryby mrożone - 300 kg, makrela wędzona - 108 kg, tuńczyk w kawałkach, szprot w pomidorach, w oleju - łącznie 1800 szt., śledź solony matjas - 96 kgDostawa warzyw i owoców pozostałych od 01.04.2015 r. do 30.06.2015 r.: warzywa, owoce - kapusta młoda - 90 kg, kalafior młody - 120 szt., botwinka - 60 pęcz., sałata, rzodkiewka - łącznie 340 szt., marchew młoda obcinana -120 kg, burak młody obcinany -120 kg, cebula młoda obcinana - 40 kg, pomidor, ogórek zielony - łącznie 180 kg, szczypiorek / cebula zielona - 120 pęczków, pietruszka, koperek ziel. - łącznie 16 kg , ziemniaki - 1300 kg, pieczarki - 10 kg, owoce; mandarynki, banany - łącznie 222 kg, kiwi - 270 szt |