Przedmiotem zamówienia jest dostawa w 2015 roku artykułów żywnościowych dla Zakładu Aktywności Zawodowej w określonych ilościach i częściach.Podane ilości produktów składających się na przedmiot zamówienia w danej jego części stanowią wielkości szacunkowe, ustalone dla miesięcznych potrzeb Zamawiającego. Przedmiot zamówienia składa się z 6 części: Część 1) dostawa mięsa i wędlin, Część 2) dostawa warzyw i owoców, Część 3) dostawa pieczywa, Część 4) dostawa ryb, Część 5) dostawa artykułów spożywczych, Część 6) dostawa jaj
OpisDostawa codziennie od poniedziałku do piątku do godziny 8.00, faktury codziennie, termin płatności - stosownie do oferty - nie dłużej niż 30 dni, sposób zamawiania- fax, telefonicznie.
Mięso i wędliny: Antrykot 3 kg, Boczek wędzony b/k 10 kg, Ćwiartka z kurczaka 240 kg, Karczek wp b/k 50 kg, Kaszanka 8 kg, Kiełbasa podwawelska 5 kg, Kiełbasa swojska 5 kg,
Kiełbasa zwyczajna 90 kg, Kiełbasa biała 5 kg, Kiełbasa debreczyńska 50 kg, Korpus drobiowy 85 kg, Kura rosołowa 5 kg, Luncheon meat 5 kg, Łopatka wieprzowa b/k 85 kg,
Kabanosy 2 kg, Mięso mielone firmowe 300 kg, Mortadela 80 kg, Pasztet domowy 10 kg
Parówki drobiowe 10 kg, Pasztetowa 2 kg , Piersi drobiowe 200 kg,Płaty boczkowe 10 kg,
Polędwica drobiowa 5 kg, Salami 3 kg, Schab 80 kg, Skrzydło indycze 5 kg, Słonina 20 kg,Szynka drobiowa 6 kg, Szynka wieprzowa 7 kg, Uda drobiowe 5 kg, Wątroba drobiowa 30 kg, Wątroba wieprzowa 3 kg, Polędwica sopocka 10 kg, Filet z indyka 5 kg,
Podudzie (pałki) z kurczaka 5 kg,Dostawa 2 razy w tygodniu, do godziny 6.00, faktury 2 razy w tygodniu, termin płatności - stosownie do oferty - nie dłużej niż 30 dni, sposób zamawiania - fax, telefonicznie.
Warzywa i owoce: Brokuł 50 szt., Burak ćwikłowy 50 kg,Cebula 55 kg, Czosnek 10 szt., Kalafior 45 szt., Kapusta biała 130 kg, Kapusta kiszona 130 kg, Kapusta pekińska 100 kg, Kapusta czerwona 100 kg, Marchew 300 kg, Nać kopru 20 szt., Natka pietruszki 35 szt., Ogórek kiszony 40 kg, Ogórek 100 kg, Papryka czerwona 52 kg, Pietruszka 40 kg, Pieczarka 60 kg, Pomidory 35 kg, Por 50 szt., Sałata masłowa 50 szt.,Seler 45 kg,Ziemniaki 3500 kg,Jabłka 80 kg, Cukinie 30 kg, Kapusta włoska 40 kg, Szczypior 44 szt.,Brukselka 15 kg,
Sałata lodowa 10 szt., Rzodkiewka 15 szt., Mandarynki 10 kg, Winogrona białe 5 kg,
Winogrona czerwone 5 kg, Banany 5 kg, Śliwka węgierka 5 kg, Pomarańcza 5 kg, Kiwi 3 kgDostawa codziennie od poniedziałku do piątku, do godziny 8.00, faktury zbiorcze co 10 dni, termin płatności - stosownie do oferty - nie dłużej niż 30 dni, sposób zamawiania - fax, telefonicznie. Pieczywo: Bułka śniadaniowa 50g - 650 szt., Chleb wiejski 50 szt., Chleb graham 50 szt., Chleb mieszany razowy 50 szt., Chleb regionalny krojony 250 szt., Chleb sojowy 25 szt.,Chleb słonecznikowy 25 szt., Chleb cesarski 12 szt., Chleb żytni jasny 12 szt., Cebularz 50 szt., Chleb młodości 4 szt., Bułki puławianki 50 szt., Rogale kruche 50 szt.,Drożdżówka z nadzieniem 50 szt., Chałka 10 szt.Dostawa 1 raz w tygodniu, od poniedziałku do piątku, do godziny 10.00, faktura 1 raz w tygodniu, termin płatności - stosownie do oferty - nie dłużej niż 30 dni, sposób zamawiania - fax, telefonicznie. Ryby: Dorsz filet 5 kg, Miruna filet 50 kg, Matjas śledź 10kg, Śledzie po kaszubsku 2 kg, Łosoś sałatkowy 1 kg, Paprykarz szczeciński 300g - 10 szt., Śledź w pomidorach 170g - 6 szt., Tuńczyk w oleju 170g - 6 szt., Szprot w sosie pomidorowym 170g - 6 szt. , Koreczki śledziowe 6 szt.Dostawa 1 raz w tygodniu, w godzinach pracy Zamawiającego, faktury 1 raz w tygodniu, termin płatności - stosownie do oferty - nie dłużej niż 30 dni, sposób zamawiania - fax, telefonicznie. Drożdże 100g -10, Masło 200 g min. 82% tłuszczu, bez dodatku tłuszczów roślinnych -50, Mleko 2% 1l - 150, Rama combi profit 3,7l - 2, Rama cremefine 15% 1l - 60, Ser żółty gouda 1 kg -30, Serek topiony hochland krążek 200 g - 35, Śmietana 18% 400ml -180, Twaróg półtłusty 1 kg- 60, Barszcz biały 1 kg bez konserwantów i o obniżonej zawartości soli - 6, Cukier kryształ 1 kg - 60, Cukier puder 400 g - 15, Curry 20 g - 10, Dżem 280g bez konserwantów, różne smaki truskawkowy, śliwkowy, morelowy, brzoskwiniowy, owoce leśne, czarna porzeczka, wiśniowy, wsad owocowy min. 40g owoców w 100g produktu - 20, Fasola Jas karłowy 0,5 kg - 80, Groch łuskany 0,5 kg - 25, Groszek konserwowy 0,4 g - 30, Herbata owocowa w saszetkach (20 szt.) - 50, Jabłka prażone 0,9 kg - 40, Kasza gryczana 0,9 kg - 50, Kasza jęczmienna 5 kg- 10, Keczup 1 kg - 5, Koncentrat pomidorowy 900 g pasteryzowany, zawartość ekstraktu min. 30%, bez konserwantów- 25, Koncentrat barszczu 0,3 l - 10, Pomidory suszone 20 g - 10, Kukurydza konserwowa 425 ml - 30, Majonez 0,7 kg -30, Mąka pszenna 1kg - 80, Mąka ziemniaczana 1 kg - 20, Musztarda 180 g - 10, Ocet 0,5 l - 5, Ogórek konserwowy 0,9 l - 20, Olej 0,9 l z pierwszego tłoczenia, tłoczony na zimno- 70, Papryka konserwowa 720 g - 10, Jogurt owocowy 135 g - 70, Ryż 1 kg - 90, Soczewica 0,4 kg -10, Sól 1kg - 50, Szczaw konserwowy 300 g - 40, Płatki kukurydziane 0,5 kg zawartość kukurydzy min.98% z substancjami wzbogacającymi min. Witamina C, niacyna, żelazo zredukowane, wartość energetyczna w 100g produktu min. 370 kcal - 5, Musli owocowe 0,5 kg
zawierające płatki owsiane pełnoziarniste, mieszankę owocowo- orzechową (rodzynki, banany, kostka papaja, orzechy kokosowe, laskowe, płatki pszenne, kukurydziane, wartość energetyczna w 100g produktu min. 380 kcal - 5, Płatki owsiane 0,5 kg - 5, Żelatyna 50g - 20, Aroma mix maślano-ziołowy 1,1 kg - 2, Consomme pasta 1,2 kg - 2, Bulion grzybowy 1,2 kg -2, Bulion drobiowo-wołowy 1,2 kg -2, Cukier waniliowy 16 g - 30, Bułka tarta 0,5 kg- 50, Cynamon 150 g - 20, Czosnek granulowany 0,5 kg - 5, Delikat do grilla 500 g - 2, Fix meksykański 1,1 kg - 2, Fix do gulaszu 1,1 kg- 4, Fix do potraw chińskich 1,1 kg - 4, Chrzan 0,3 kg bez dodatku octu - 20, Kminek 20 g - 25, Kwasek cytrynowy 20 g - 20, Liść laurowy 0,5 kg- 1, Majeranek 0,5 kg -1, Makaron kokardki durum 2 kg z pszenicy durum, wartość energetyczna w 100g produktu min. 360kcal, nie sklejający się -10, Makaron lasagne durum 2 kg z pszenicy durum, wartość energetyczna w 100g produktu min. 360kcal, nie sklejający się kg - 10, Makaron łazanki durum 2 kg z pszenicy durum, wartość energetyczna w 100g produktu min. 360kcal, nie sklejający się - 10, Makaron nitka cięta durum 2 kg
z pszenicy durum, wartość energetyczna w 100g produktu min. 360kcal, nie sklejający się -10,Makaron spaghetti durum 2 kg z pszenicy durum, wartość energetyczna w 100g produktu min. 360kcal, nie sklejający się -20, Makaron świderki durum 2 kg z pszenicy durum, wartość energetyczna w 100g produktu min. 360kcal, nie sklejający się-20, Makaron wstążka durum 2 kg z pszenicy durum, wartość energetyczna w 100g produktu min. 360kcal, nie sklejający się- 5, Marynata do drobiu 700 g -2, Marynata do wieprzowiny 750 g -2, Papryka ostra 0,5 kg - 2, Papryka słodka 0,5 kg -2, Peperonata 2,5 kg- 4, Pieprz czarny 0,5 kg - 4, Pieprz ziołowy 0,5 kg - 4, Przyprawa do mięs i grilla maggi 1,1 kg - 25, Ziele angielskie 0,5 kg -1, Przyprawa do bigosu 0,5 kg -6, Przyprawa do kurczaka 0,5 kg zawierająca min: sól, paprykę, cebulę suszoną, czosnek,majeranek, rozmaryn,pieprz,seler suszony.tymianek,kurkumę, natkę pietruszki,liść laurowy,pieprz cayenne i kardamon, bez konserwantów - 5, Przyprawa do mięs 0,5 kg zawierająca min: sól, paprykę, cebulę suszoną, czosnek, natkę pietruszki, rozmaryn, pieprz, i majeranek, bez konserwantów- 5, Przyprawa do ryb 0,5 kg bez konserwantów - 5, Przyprawa delikat 1 kg -4, Przyprawa gyros 500 g bez konserwantów, w formie proszku -2, Przyprawa jarzynka 2,8 kg- 12, Sekret szefa drobiowy 0,8 kg-2, Sekret szefa wołowy 0,9 kg-2, Miód 1 kg wielokwiatowy, nektarowy, wartość energetyczna w 100g produktu min. 300kcal -4, Rosół drobiowy 1,2 kg-2,Rosół o smaku wędzonki 1 kg -1, Soda oczyszczona 70 g -5, Sos bolognese 0,9 kgz pomidorami, bazylią i oregano, bez konserwantów -8, Sos myśliwski 1,1 kg bez dodatku konserwantów, forma proszek-3, Sos sał. czosnkowy 0,9 kg -2, Sos sał. grecki 0,7 kg -2, Sos słodko-kwaśny 1,5 kg -5, Sos sał. koperkowy 0,8 kg- 2, Sos sał. ogrodowy 0,7 kg- 2, Sos serowy 1,1 kg- 3, Sos serowy brokułowy 0,9kg -2, Sos sojowy 150 ml-4, Sos sał. włoski 0,7 kg -2, Sos tomato pronto 2 kg -3, Sos węgierski 1,2 kg -2, Sos z grzybów leśnych maggi 0,9 kg -6, Nutella 35 g- 20,Tymianek 10 g- 5, Zioła prowansalskie maggi 700 ml- 5, Zupa borowikowa 0,9 kg z dodatkiem suszonych grzybów, bez konserwantów, w formie proszku - 4, Zupa barszcz czerwony 1,3 kg - 3, Zupa cebulowa 1,2 kg- 3, Margaryna Delma 0,5 kg-30, Margaryna Kasia 250 g -10, Zupa żur 0,9 kg bez konserwantów i o obniżonej zawartości soli, w formie proszku -5, Bazylia 20g -11,Oregano 20g -11,Sos carbonara 0,9 kg -1, Kakao 250 g- 3, Kawa Inka 200 g -2Dostawa 1 raz w tygodniu, w godzinach pracy Zamawiającego, faktury 1 raz w tygodniu, termin płatności - stosownie do oferty - nie dłużej niż 30 dni, sposób zamawiania - fax, telefonicznie. Jaja kurze klasa wagowa M. - 1450 szt. |