III.1. Przedmiotem zamówienia są dostawy MROŻONEK dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego:
Część I zamówienia (warzywa mrożone):
a) Mieszanka warzywna - 7 składnikowa, składająca się z siedmiu spośród ośmiu wskazanych składników: kalafior, brokuł, marchew, fasola szparagowa, por, brukselka, seler, pietruszka; mrożona, w opakowaniu od 2 kg do 20 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram , ilość: 700 kilogramów,
b) Kalafior - mrożony, w opakowaniu od 2 kg do 20 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 600 kilogramów,
c) Mieszanka owocowa - składająca się z trzech spośród czterech wskazanych składników: czarna porzeczka, wiśnia, truskawka, śliwka; mrożona, w opakowaniu od 2 kg do 20 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu.; jednostka miary: kilogram, ilość: 500 kilogramów,
d) Marchew - kostka, w opakowaniu od 2 kg do 20 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 1600 kilogramów,
e) Włoszczyzna - mrożona, w opakowaniu od 2 kg do 20 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 1200 kilogramów,
f) Szpinak mrożony - w opakowaniu od 0,3 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 40 kilogramów.
Część II zamówienia (ryby):
a) Kotlet rybny z warzywami - okrągły od 50 g do 70 g, I gatunek, w opakowaniach papierowych od 2,5 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia jeden miesiąc od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 1200 kilogramów,
b) Filet rybny z Mintaja - w płacie od 150 g do 200 g, o maksymalnej zawartości glazury 7%, sucho mrożony, I gatunek, zamrożony, w opakowaniu foliowym od 5 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia jeden miesiąc od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 150 kilogramów,
c) Filet śledziowy Matias - I gatunek, w opakowaniu plastikowym od 1 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia jeden miesiąc od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 500 kilogramów.
2. Jakość wymienionego wyżej asortymentu nie może odbiegać od jakości towaru dostępnego w ogólnej sieci handlowej.
3. Wykonawca zapewnia transport MROŻONEK do magazynu w siedzibie zamawiającego na własny koszt, dlatego cena oferty musi zawierać koszty transportu i rozładunku.
4. Transport przedmiotowych artykułów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywać się w warunkach spełniających wymogi sanitarno - epidemiologiczne.
5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego przy ul. Św. Antoniego 11 we Włocławku.
6. Ilość przedmiotowych artykułów, o których mowa w pkt. III/1 może ulec zmianie wartościowo maksymalnie o minus 15 % ogółem od wartości umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia.
7. Zamawiający będzie zamawiał określoną partię towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpóźniej do godziny 13:00.
8. Dostawy będą odbywać się sukcesywnie przez okres obowiązywania umowy, ilościowo według zapotrzebowania zamawiającego:
- dla części I zamówienia - nie częściej niż trzy razy w tygodniu każdorazowo od godziny 7:00 do godziny 9:00,
- dla części II zamówienia - nie częściej niż jeden raz w tygodniu każdorazowo od godziny 7:00 do godziny 9:00,
W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilościowych i jakościowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jakościowych i uzupełnienia braki ilościowe: w terminie do dwóch godzin od momentu zgłoszenia reklamacji.
9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym określonym przez zamawiającego.
OpisCzęść I zamówienia (warzywa mrożone):
a) Mieszanka warzywna - 7 składnikowa, składająca się z siedmiu spośród ośmiu wskazanych składników: kalafior, brokuł, marchew, fasola szparagowa, por, brukselka, seler, pietruszka; mrożona, w opakowaniu od 2 kg do 20 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram , ilość: 700 kilogramów,
b) Kalafior - mrożony, w opakowaniu od 2 kg do 20 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 600 kilogramów,
c) Mieszanka owocowa - składająca się z trzech spośród czterech wskazanych składników: czarna porzeczka, wiśnia, truskawka, śliwka; mrożona, w opakowaniu od 2 kg do 20 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu.; jednostka miary: kilogram, ilość: 500 kilogramów,
d) Marchew - kostka, w opakowaniu od 2 kg do 20 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 1600 kilogramów,
e) Włoszczyzna - mrożona, w opakowaniu od 2 kg do 20 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 1200 kilogramów,
f) Szpinak mrożony - w opakowaniu od 0,3 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 40 kilogramów.Część II zamówienia (ryby):
a) Kotlet rybny z warzywami - okrągły od 50 g do 70 g, I gatunek, w opakowaniach papierowych od 2,5 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia jeden miesiąc od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 1200 kilogramów,
b) Filet rybny z Mintaja - w płacie od 150 g do 200 g, o maksymalnej zawartości glazury 7%, sucho mrożony, I gatunek, zamrożony, w opakowaniu foliowym od 5 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia jeden miesiąc od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 150 kilogramów,
c) Filet śledziowy Matias - I gatunek, w opakowaniu plastikowym od 1 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia jeden miesiąc od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 500 kilogramów. |