Przedmiotem Zamówienia jest Dostawa artykułów żywnościowych dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej
Przedmiot zamówienia został podzielony na 9 pakietów:
Pakiet 1 - Nabiał
Pakiet 2 - Pieczywo
Pakiet 3 - Warzywa i owoce
Pakiet 4 - Artykuły spożywcze
Pakiet 5 - Mięso i przetwory mięsne
Pakiet 6 - Ryby
Pakiet 7 - Jaja
Pakiet 8 - Kleiki, kaszki i zupki
Pakiet 9 - Woda mineralna
OpisLp. Opis przedmiotu zamówienia J.m Wielkość opakowania oczekiwana przez Zamawiającego Ilość zamawiana (wg. wielkości opakowania oczekiwanego przez Zamawiającego - wg kol. 4)
1. 2. 3. 4. 5.
1. Mleko świeże pasteryzowane 2% litr 1 litr 18 000
2. Śmietana 18% litr 1 litr 960
3. Masło exstra szt. kostka 200 gram 5 500
4. Ser topiony bez dodatków szt. opakowanie 100 gram 1 800
5. Ser żółty półtłusty; twardy podpuszczkowy typu gouda, krojony, pakowany hermetycznie op. 1 kg kg opakowanie 1 kg 240
6. Ser biały półtłusty mielony kg opakowanie 1 kg 1 740
7. Jogurt owocowy o zawartości tłuszczu 1 - 4% szt. pojemnik 125 g 1 470
8. Ser miękki solankowy - półtłusty kg opakowanie 1 kg 30
9. Ser biały półtłusty w pergaminie kg opakowanie 1kg 100
10. Jogurt naturalny o zawartości tłuszczu 0-1% szt. pojemnik 150 g 3 200Lp. Opis przedmiotu zamówienia Ilość J. m.
1. 2. 3. 4.
1. chleb pszenny krojony 700 g 6700 szt.
2. chleb graham 750g krojony 2700 szt.
3. chleb pszenno-żytni krojony 700g 4950 szt.
4. chleb bezglutenowy 300g 30 szt.Lp. Opis przedmiotu zamówienia Ilość J. m.
1. 2. 3. 4.
1. Banany 104 kg
2. Brokuły 140 kg
3. Buraki czerwone 2400 kg
4. Cebula 520 kg
5. Cytryna 105 kg
6. Fasola typu Jaś 30 kg
7. Frytki mrożone proste 100 kg
8. Grejfrut 460 kg
9. Jabłka deserowe 4250 kg
10. Kalafiory świeże 900 szt
11. Kapusta biała 1900 kg
12. Kapusta biała nowa 330 szt
13. Kapusta czerwona 220 kg
14. Kapusta kiszona 100 kg
15. Koper świeży 2700 pęk
16. Marchew 3650 kg
17. Morele 20 kg
18. Ogórek kiszony 600 kg
19. Ogórki świeże 400 kg
20. Papryka czerwona 200 kg
21. Pieczarki 240 kg
22. Pietruszka 670 kg
23. Pietruszka zielona świeża 2180 pęk
24. Pomidory 1710 kg
25. Pory 70 kg
26. Rzodkiewka 1030 pęk
27. Sałata zielona 2500 szt
28. Seler 550 kg
29. Susz buraczany 3 kg
30. Susz warzywny 3 kg
31. Szczypiorek 170 pęk
32. Śliwki 5 kg
33. Truskawki 25 kg
34. Ziemniaki 18500 kgLp. Opis przedmiotu zamówienia J.m Wielkość opakowania oczekiwana przez Zamawiającego Ilość zamawiana (wg. wielkości opakowania oczekiwanego przez Zamawiającego - wg kol. 4)
1. 2. 3. 4. 5.
1. Budyń bez cukru kg 1 kg 36
2. Chrupki kukurydziane bez dodatków op. 70 g 170
3. Chrzan tarty op. 290 g 100
4. Cukier kg 1 kg 1800
5. Cukier puder kg 0,4 kg 2
6. Cynamon op. 20 g 130
7. Drożdże op. 100 g 93
8. Dżem op. 280 g 1360
9. Groszek konserwowy op. 400 g 210
10. Herbata czarna w torebkach, ekspertowa op. 150 g 350
11. Kakao op. 100 g 100
12. Kasza jęczmienna mazurska 1 kg 1 kg 750
13. Kasza kukurydziana 1 kg 1 kg 300
14. Kasza manna 1 kg 1 kg 460
15. Kawa zbożowa op. 500 g 44
16. Ketchup op. 500 g 29
17. Kisiel bez cukru 1 kg 1 kg 30
18. Kminek op. 20 g 90
19. Koncentrat pomidorowy 1 litr 1 litr 275
20. Kukurydza konserwowa op. 400 g 170
21. Kwasek cytrynowy op. 50 g 240
22. Liście laurowe op. 50 g 6
23. Majeranek op. 10 g 84
24. Majonez op. 500 g 58
25. Makaron - nitka, łazanka, świdry 1 kg 1 kg 620
26. Mąka pszenna typ. 500 1 kg 1 kg 1350
27. Mąka ziemniaczana 1 kg 1 kg 40
28. Miód naturalny op. 400 g 76
29. Musztarda 1 litr 1 litr 2
30. Ocet 1 litr 1 litr 66
31. Ogórek konserwowy 1 litr 1 litr 170
32. Olej roślinny 1 litr 1 litr 840
33. Oregano op. 20 g 30
34. Papryka mielona ostra op. 50g 30
35. Papryka mielona słodka op. 20 g 100
36. Pieprz czarny mielony op. 20 g 270
37. Placek z mąki pszennej - Tortilla 30 cm op. 80 g/18 szt. 30
38. Płatki owsiane 1 kg 1 kg 490
39. Proszek do ciast op. 40 g 6
40. Przyprawa sypka 1 kg 1 kg 105
41. Przyprawa w płynie 1 litr 1 litr 385
42. Ryż 1 kg 1 kg 540
43. Sól 1 kg 1 kg 730
44. Sucharki op. 290 g 510
45. Ziele angielskie op. 15 g 60
46. Zioła prowansalskie op. 50g 30
47. Żurek w torebkach op. 50 g 190Lp. Opis przedmiotu zamówienia Ilość J. m.
1. 2. 3. 4.
1. Gulasz wołowy b/k 1180 kg
2. Kiełbasa drobiowa z warzywami, krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 100 kg
3. Kiełbasa drobiowa (gruba) krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 34 kg
4. Kiełbasa szynkowa (gruba), krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 640 kg
5. Kurczak cały 2500 kg
6. Łopatka wieprzowa b/k 420 kg
7. Filet z kurczaka 300 kg
8. Parówki drobiowe 210 kg
9. Pasztet drobiowy 40 kg
10. Schab wieprzowy b/k 2050 kg
11. Udko z kurczaka 270 kg
12. Szynka wieprzowa - gotowana, krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 900 kg
13. Wątróbka drobiowa 40 kgOpis przedmiotu zamówienia Ilość J. m.
2. 3. 4.
Ryba wędzona (makrela) 88 kg
Filet do smażenia (mintaj), mrożony płat filetowy, 0% glazury 800 kgLp. Opis przedmiotu zamówienia Ilość J. m.
1. 2. 3. 4.
1. Jaja kurze M - średnie: od 53 g do 63 g 13 800 szt.Lp. Opis przedmiotu zamówienia Nazwa handlowa Ilość J. m.
1. 2. 3. 4. 5.
1. Kleik ryżowy a180g+/-50g, nie zawierając białka mleka krowiego, produkt bezglutenowy, zawierając łatwo przyswajalną skrobię, wzbogacony w witaminę B1 14 szt.
2. Modyfikowane mleko początkowe dla niemowląt od urodzenia op. 350 g 5 szt.
3. Mleko następne dla niemowląt po 6. miesiącu op. 350 g 5 szt.
4. Kaszka mleczno-ryżowa a230g+/-50g, bez dodatków smakowych, dopuszcza się tylko i wyłącznie smak bananowy 20 szt.
5. Zupka marchewkowa z ryżem, o gładkiej konsystencji, produkt bezglutenowy, bez konserwantów, sztucznych barwników i dodatków smakowych, pasteryzowany w słoiczkach a125g+/-50g 200 szt.
6. Zupka jarzynowa z kurczakiem o gładkiej konsystencji, produkt bezglutenowy, bez konserwantów, sztucznych barwników i dodatków smakowych, pasteryzowany w słoiczkach a125g+/-50g 350 szt.
7. Zupka jarzynowa o gładkiej konsystencji, produkt bezglutenowy, bez konserwantów, sztucznych barwników i dodatków smakowych, pasteryzowany w słoiczkach a125g+/-50g 100 szt.Lp. Opis przedmiotu zamówienia Nazwa handlowa Ilość J. m.
1. 2. 3. 4. 5.
1. Woda mineralna, nienasycona CO2, wysoko-zmineralizowana, kationy w mg/l: wapniowe 130-220, sodowe 11-133, magnezowy 21-132, opakowanie PET -1,5 L 1 500 szt.
2. Woda mineralna, średnio-nasycona CO2, wysoko-zmineralizowana, kationy w mg/l: wapniowe 130-220, sodowe 11-133, magnezowy 21-132, opakowanie PET -1,5 L 5 000 szt.
3. Woda mineralna, średnio-nasycona CO2, wysoko zmineralizowana, kationy w mg/l: wapniowe 130-220, sodowe 11-133, magnezowy 21-132, butelka zwrotna - 0,33l; 1 000 szt. |