Przedmiotem zamówienia jest dostawa ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA ZADANIA.

Data publikacji 2016-07-15
Data zakończenia 2016-07-25 10:30:00
Instytucja Szkoła Policji w Pile
Miejscowość Piła
Województwo wielkopolskie
Branża
  • Warzywa przetworzone,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Przyprawy i przyprawy korzenne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 137919 / 2016
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 152000000, 153314001, 154851008, 158000006, 158700007, 153311709
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM
NA ZADANIA:

RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE orientacyjna ilość 1 650 kg
WARZYWA OWOCE KONSERWOWE orientacyjna ilość 2 490 kg
ŚWIEŻE WYROBY MĄCZNE orientacyjna ilość 2 000 kg
RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE cukier, herbata, mąka orientacyjna ilość - 2 940 kg
PRZYPRAWY RÓZNE , SOSY orientacyjna ilość 2 594 kg
WARZYWA I MIESZANKI WARZYWNE MROŻONE orientacyjna ilość 2 400 kg

Opis

RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE orientacyjna ilość 1 650 kgWARZYWA OWOCE KONSERWOWE orientacyjna ilość 2 490 kg 15331400-1ŚWIEŻE WYROBY MĄCZNE orientacyjna ilość 2 000 kgRÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE orientacyjna ilość
cukier, herbata, mąka 2 940 kgPRZYPRAWY RÓZNE , SOSY orientacyjna ilość 2 594 kg 15870000-7WARZYWA I MIESZANKI WARZYWNE MROŻONE orientacyjna ilość 2 400 kg

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Szkoła Policji w Pile
Ulica Pl. Staszica 7
Nr domu 7
Miejscowość Piła
Kod Pocztowy 64-920
Województwo wielkopolskie
Tel 067 3522134
Fax 067 3522322
Internet www.pila.szkolapolicji.gov.pl
Regon 57029066300000
E-mail sppil@zeus.miko.pila.pl
Obowiązkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zamówienia Inny: szkolenie policji
Rodzaj zam inny szkolenie policji
Rodz zam D
Czy częsci Tak
Liczba częsci 6
Czy dopusza się złożenie oferty wariantowej Nie
Czy dialog Nie
Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających Nie
Czas D
Data zakończenia 31/12/2016
Wadium nie dotyczy
Zaliczka Nie
Uprawnienie Wykonawcy muszą posiadać uprawnienia do wykonywania określonej działalności zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914 z późn. zm. oraz dołączyć zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie części zamówienia lub rodzaju żywności grupy produktów obejmujących tę część zamówienia, dysponują wdrożonym i utrzymanym systemem bezpieczeństwa żywności HACCP oraz posiadają aktualną decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914 z późn. zm. Sposób dokonania oceny spełnienia warunków będzie sprowadzał się do oceny treści złożonych dokumentów, które traktują o warunkach udziału w postępowaniu w systemie spełnia nie spełnia.
Wiedza Wykonawcy muszą posiadać wiedzę i doświadczenie. Sposób dokonania oceny spełnienia warunków będzie sprowadzał się do oceny treści złożonych dokumentów, które traktują o warunkach udziału w postępowaniu w systemie spełnia nie spełnia.
Potencjał Wykonawcy muszą dysponować odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; a w szczególności dysponować lub wykazać dysponowanie, co najmniej jednym środkiem transportu przystosowanym do przewozu artykułów żywnościowych objętych niniejszym zamówieniem i dołączyć do oferty: wykaz narzędzi, wyposażenia zakładu i urządzeń technicznych dostępnych Wykonawcy w celu realizacji zamówienia z informacją o podstawie dysponowania tymi zasobami, którego wzór stanowi załącznik nr 3 do SIWZ. Sposób dokonania oceny spełnienia warunków będzie sprowadzał się do oceny treści złożonych dokumentów, które traktują o warunkach udziału w postępowaniu w systemie spełnia nie spełnia.
Zdolne Wykonawcy muszą dysponować odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; a w szczególności dysponować lub wykazać dysponowanie, co najmniej jednym środkiem transportu przystosowanym do przewozu artykułów żywnościowych objętych niniejszym zamówieniem i dołączyć do oferty: wykaz narzędzi, wyposażenia zakładu i urządzeń technicznych dostępnych Wykonawcy w celu realizacji zamówienia z informacją o podstawie dysponowania tymi zasobami, którego wzór stanowi załącznik nr 3 do SIWZ. Sposób dokonania oceny spełnienia warunków będzie sprowadzał się do oceny treści złożonych dokumentów, które traktują o warunkach udziału w postępowaniu w systemie spełnia nie spełnia.
Sytuacja Wykonawcy muszą znajdować się w sytuacji ekonomicznej i finansowej umożliwiającej im realizację zadania. Sposób dokonania oceny spełnienia warunków będzie sprowadzał się do oceny treści złożonych dokumentów, które traktują o warunkach udziału w postępowaniu w systemie spełnia nie spełnia.
Oswiadczenie potwierdzenia 1 Tak
Oswiadczenie potwierdzenia 6 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 8 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dokument podmiotów Tak
Dok podm zag 2 Tak
Dok podm zag 3 Tak
Dok podm zag 4 Tak
Dok podm zag 5 Tak
Inne dokumenty Wypełniony i podpisany Formularz oferty. Wypełniony i podpisany Formularz cenowy. Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie części zamówienia lub rodzaju żywności grupy produktów obejmujących tę część zamówienia, dysponują wdrożonym i utrzymanym systemem bezpieczeństwa żywności HACCP. Aktualną decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914 z późn. zm.. Wykaz narzędzi, wyposażenia zakładu i urządzeń technicznych dostępnych Wykonawcy w celu realizacji zamówienia z informacją o podstawie dysponowania tymi zasobami, którego wzór stanowi załącznik nr 3 do SIWZ.
Niepełnosprawne Nie
Kod trybu zamówienia PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy Zamawiający zastrzega sobie możliwość dokonywania zmian do niniejszej umowy, spowodowanych okolicznościami niezależnymi i niezawinionymi przez strony: zmiany ilości dostawy, pod warunkiem nieprzekroczenia kwoty brutto, o której mowa w paragraf oraz pod warunkiem występowania produktu w opisie przedmiotu zamówienia oraz po cenie podanej w ofercie, na podstawie której zawarto niniejszą umowę. zmiany nazwy produktu producenta pod warunkiem zaoferowania produktów równoważnych, nie gorszych jakościowo od dotychczas dostarczanych produktów, przy jednoczesnym zachowaniu dotychczasowych lub niższych cen jednostkowych Zmiana dostarczanego asortymentu może nastąpić w przypadku: zakończenia produkcji danej pozycji asortymentowej, zmiany gramatury danej pozycji asortymentowej przez producenta produktu, niedostępności produktu na rynku powyżej 14 dni.
Kod kryterium A
Adres strony internetowej siwz www.pila.szkolapolicji.gov.pl
Adres uzyskania siwz Szkoła Policji w Pile Plac Staszica 7, 64-90 Piła - Sekcja Żywnościowa
Data składania wniosków 25/07/2016
Godzina składania wniosków 10:30
Miejsce Kancelaria Ogólna Szkoły Policji w Pile
Termin Obowiązuje termin
Termin związania ofertą 30
Czy unieważnienie Nie
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)