GuidZP400 |
db92f8b5-2dbf-4f6b-8636-cc6ca5668f81
|
Biuletyn |
629611-N-2017
|
Zamawiajacy nazwa |
22 Baza Lotnictwa Taktycznego
|
Regon |
19247126500000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. 17 Marca
|
Zamawiajacy adres numer domu |
20
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Malbork
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
82200
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
pomorskie
|
Zamawiajacy telefon |
261 536 713, 261 536 216,
|
Zamawiajacy fax |
261 536 275, 261 536 713
|
Zamawiajacy email |
22blt.przetargi@ron.mil.pl
|
Adres strony url |
www.22blot.wp.mil.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Jednostka Wojskowa
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
www.22blot.wp.mil.pl
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.22blot.wp.mil.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
pisemnie, pocztą, kurierem, osobiście
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Kancelaria Jawna, 22 Baza Lotnictwa Taktycznego, ul. 17 Marca 20, 82-200 Malbork
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych oraz drobiu i wędlin drobiowych dla 22 Bazy Lotnictwa Taktycznego w Malborku
|
Numer referencyjny |
ZP/166/XI/2017/NJ
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych oraz drobiu i wędlin drobiowych dla 22 Bazy Lotnictwa Taktycznego w Malborku
|
Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający uzna, że warunek zostanie spełniony, jeżeli wykonawca:
a) posiada aktualną decyzję administracyjną właściwego powiatowego lekarza weterynarii w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania albo przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, zgodnie z art. 20 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 16 grudnia 2005r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006r. Nr 17, poz. 127 ze zm.), lub właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania, przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu żywność pochodzenia nie zwierzęcego lub wprowadzają do obrotu produkty pochodzenia zwierzęcego, nie objęte urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej, zgodnie z art. 62 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia tj. Dz. U. z 2010r., Nr 136, poz. 914 ze zm., lub zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów zgodne z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 29 maja 2007r., w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz. U. z 2007r. Nr 106, poz. 730).
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający odstępuje od opisu sposobu dokonywania oceny spełnienia warunków w tym zakresie.
|
Sytuacja finansowa informacje dodatkowe |
Zamawiający nie dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający odstępuje od opisu sposobu dokonywania oceny spełnienia warunków w tym zakresie.
|
Zdolnosc techniczna informacje dodatkowe |
Zamawiający nie dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu.
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy PZP
|
Zakresie warunkow udzialu |
a) Aktualna Decyzji Administracyjnej, właściwego powiatowego lekarza weterynarii w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania albo przedłużania warunkowego zatwierdzania
zakładów, zgodnie z art. 20 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 16 grudnia 2005r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006r. Nr 17, poz. 127 ze zm.), lub właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania, przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu żywność pochodzenia nie zwierzęcego lub wprowadzają do obrotu produkty pochodzenia zwierzęcego, nie objęte urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej, zgodnie z art. 62 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia tj. Dz. U. z 2010r., Nr 136, poz. 914 ze zm., lub zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów zgodne z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 29 maja 2007r., w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz. U. z 2007r. Nr 106, poz. 730).
|
Inne dokumenty niewymienione |
a) Wypełniony Formularz ofertowy (zgodnie z zał. nr 1 do SIWZ).
b) Wypełniony Formularz cenowy zawierający ceny jednostkowe określone zgodnie z Rozdziałem 12 niniejszej SIWZ – załącznik nr 7 do SIWZ;
c) Informację o części zamówienia, którą Wykonawca zamierza powierzyć podwykonawcom, zgodnie z art. 36 ust. 4 ustawy – zgodnie ze wzorem załącznika nr 4 do SIWZ.
d) Pełnomocnictwo osób podpisujących ofertę, o ile fakt nie wynika z przedstawionych dokumentów rejestrowych (oryginał lub kopia poświadczona notarialnie);
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
1. Zamawiający wymaga, aby wybrany Wykonawca zawarł z nim umowę na warunkach określonych w Projekcie umowy stanowiącym załącznik nr 5 do SIWZ.
2. Zamawiający zastrzega sobie, iż ostateczna treść umowy w stosunku do projektu umowy może ulec zmianie, jednakże wyłącznie w zakresie nie zmieniającym istotnych warunków złożonej oferty i SIWZ.
3. Zamawiający, zgodnie z art. 144 ust. 1 pkt. 1 ustawy Pzp, przewiduje możliwość dokonania zmian postanowień zawartej umowy w sprawie zamówienia publicznego, w sposób i na warunkach określonych w projekcie umowy:
|
IV 4 4 data |
2017-12-15T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
09:00
|
IV 4 4 jezyki |
polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych dla 22 Bazy Lotnictwa Taktycznego w Malborku
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem umowy jest dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych taki jak:Antrykot wołowy b/k kręg.
Wołowina zrazowa b/k
Karkówka wieprzowa b/k
Łopatka wieprzowa b/k
Schab wieprzowy b/k
Żeberka wieprzowe
Szynka wieprzowa b/k
Golonka wieprzowa z/k
Golonka wieprzowa b/k - peklowana próżniowo
Ozorki wieprzowe
Wątroba wieprzowa
Pasztetowa
Salceson włoski
Salceson ozorkowy
Kaszanka z kaszy gryczanej
Kiełbasa myśliwska
Kiełbasa jałowcowa
Kiełbasa parówkowa
Parówki
Mortadela
Kiełbasa biała parzona
Kiełbasa podlaska
Kiełbasa śląska
Kiełbasa toruńska
Kiełbasa zwyczajna
Kiełbasa krakowska parzona
Kiełbasa szynkowa wieprzowa
Kiełbasa krakowska sucha
Kiełbasa żywiecka
Kabanosy
Baleron
Polędwica wędzona wieprzowa
Szynka wieprzowa wędzona
Szynka wieprzowa gotowana
Szynka wieprzowa mielona
Szynka wieprzowa konserwowa
Boczek wędzony parzony b/k
Pasztet wieprzowy pieczony
Rolada z boczku
Ogonówka
Smalec wieprzowy
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa drobiu i wędlin drobiowych dla 22 Bazy Lotnictwa Taktycznego w Malborku
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa drobiu i wędlin drobiowych takich jak: Noga z kurczaka
Filet z piersi kurczaka
Filet z piersi indyka
Wątroba z kurczaka
Żołądki kurczaka
Kabanosy drobiowe
Kiełbasa krakowska drobiowa
Parówki drobiowe
Szynka drobiowa
Szynka z indyka
Mortadela drobiowa
|
| |