Sukcesywny zakup wraz z dostawą żywności dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku

Data publikacji 2017-12-11
Data zakończenia 2017-12-19 00:00:00
Instytucja Miejski Dom Pomocy Społecznej
Miejscowość Rybnik
Województwo śląskie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne,
  • Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych,
  • Różne produkty spożywcze

Szczegóły

Numer ogłoszenia 630543-N-2017
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 150000008, 158000006, 156000004
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywny zakup wraz z dostawą żywności dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku w podziale na zadania. Zadanie nr 1 - Zakup wraz z dostawa różnych produktów spożywczych. Zadanie nr 2 - zakup wraz z dostawą artykułów sypkich. Szczegóły dotyczące przedmiotu zamówienia zostały opisane w SIWZ.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 49b3fc28-013c-4d35-a7f8-8a37f4d7d722
Biuletyn 630543-N-2017
Zamawiajacy nazwa Miejski Dom Pomocy Społecznej
Regon 27822893400000
Zamawiajacy adres ulica Żużlowa
Zamawiajacy adres numer domu 25
Zamawiajacy miejscowosc Rybnik
Zamawiajacy kod pocztowy 44-200
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo śląskie
Zamawiajacy telefon 32 423 60 75 wew. 118,
Zamawiajacy fax 32 426 11 28
Zamawiajacy email zamowienia@mdps.rybnik.pl,
Adres strony url www.mdps.rybnik.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 2
Dostep dokumentow zamowienia bip.mdps.rybnik.pl
Zamieszczona bedzie specyfikacja bip.mdps.rybnik.pl
Nazwa nadana zamowieniu Sukcesywny zakup wraz z dostawą żywności dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku
Numer referencyjny MDPS/GT/PN/2/2017
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia jest sukcesywny zakup wraz z dostawą żywności dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku w podziale na zadania. Zadanie nr 1 - Zakup wraz z dostawa różnych produktów spożywczych. Zadanie nr 2 - zakup wraz z dostawą artykułów sypkich. Szczegóły dotyczące przedmiotu zamówienia zostały opisane w SIWZ.
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 67742,36
Waluta calosc PLN
Okres w miesiacach 12
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że posiada środki transportu, którymi dostarczał będzie przedmiot zamówienia, odpowiadające wymaganiom sanitarnym, określonym w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jedn. z 2010r. Dz. U. nr 136, poz. 914 ze zm.) i prawie unijnym. - Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, zrealizował co najmniej dwie dostawy odpowiadające przedmiotowi zamówienia o wartości każda dostawa o wartości brutto minimum: Dla zadania nr 1 – 30 000,00 zł Dla zadania nr 2 – 10 000,00 zł W przypadku zamówień, których wartość została wyrażona w umowie w innej walucie niż PLN należy dokonać przeliczenia tej waluty na PLN przy zastosowaniu średniego kursu NBP na dzień zakończenia zamówienia (w przypadku zamówień rozliczanych wyłącznie w walutach innych niż PLN).
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen 1. Wykonawca, którego oferta zostanie najwyżej oceniona, zostanie wezwany do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni, terminie aktualnych na dzień złożenia oświadczeń lub dokumentów potwierdzających spełnianie przez Wykonawcę warunków udziału w postępowaniu, tj. : - wykaz dostaw wykonanych w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wraz z podaniem ich przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane na formularzu zgodnym z treścią załącznika nr 5 do SIWZ, oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane należycie, przy czym dowodami o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy były wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze Wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie Wykonawcy. - oświadczenie o posiadanych środkach transportu na formularzu zgodnym z treścią załącznika nr 7 do SIWZ. 2. Wykonawca, którego oferta zostanie najwyżej oceniona, na wezwanie Zamawiającego zobowiązany będzie złożyć oświadczenia i dokumenty podmiotu, na zdolności lub sytuację którego Wykonawca powoływał się w celu wykazania spełniania warunków udziału w postępowaniu. Wykonawca zobowiązany będzie złożyć dokumenty tego podmiotu potwierdzające spełnianie warunków udziału w postępowaniu w zakresie zdolności lub sytuacji, na których Wykonawca polegał w celu wykazania spełniania tych warunków (dokumenty wskazane w pkt 1).
Inne dokumenty niewymienione 1. Formularz oferty. 2. Zestawienie kosztów. 3.W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez Wykonawców oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, składa każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie. Dokumenty te potwierdzają spełnianie warunków udziału w postępowaniu oraz brak podstaw wykluczenia w zakresie, w którym każdy z Wykonawców wykazuje spełnianie warunków udziału w postępowaniu oraz brak podstaw wykluczenia. 4. Pełnomocnictwo złożone w formie oryginału lub notarialnie poświadczonej kopii w sytuacji: 1) Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia – pełnomocnictwo do reprezentowania wszystkich Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia. Pełnomocnik może być ustanowiony do reprezentowania Wykonawców w postępowaniu albo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy, 2) podpisania oferty względnie innych dokumentów składanych wraz z ofertą przez osobę, dla której prawo do ich podpisania nie wynika z innych dokumentów złożonych wraz z ofertą – pełnomocnictwo do podpisania oferty. 5.Wykonawca, w terminie 3 dni od zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5, przekazuje Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Zamawiający zamieści informacje, o których mowa w art. 86 ust. 5 ustawy w pliku o nazwie „Zbiorcze zestawienie ofert” na swojej stronie internetowej: bip.mdps.rybnik.pl
IV 4 4 data 2017-12-19T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 09:30
IV 4 4 jezyki Polski
IV 4 5 okres 30

Powiązane

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Zakup wraz z dostawą różnych produktów spożywczych dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 48661,42
Waluta zal PLN
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis L.p. Wyszczególnienie towaru Jedn. miary Ilość 1. Aromat do ciasta migdałowy 10ml szt 5 2. Biszkopty 120g . Skład: mąka pszenna, jaja, cukier inwertowany, skrobia ziemniaczana, emulgatory. Zawartość w 100g produktu min: białko 10,9g, węglowodany 71,1g, tłuszcz 4,6g szt 500 3. Biszkopty z owocową galaretką oblane czekoladą 147g . Skład: min. galaretki 53%w tym koncentrat owocowy 1,5 % co najmniej 15% czekolada. Zawartość w 100g produktu min: białko 3,9g, węglowodany 71g, tłuszcz 7,3g szt 150 4. Brzoskwinia w puszcze 850ml- połówki brzoskwiń w lekkim syropie Skład: brzoskwinia , woda , cukier . Zawartość w 100g: białko 0,3g, węglowodany 16,9g, tłuszcz 0,1g szt 180 5. Budyń b/c 40g różne smaki . Skład: mąka ziemniaczana, mąka pszenna. Zawartość w 40g produktu min :białko 1,36g, weglowodany3,8g, tłuszcz 0,8g szt 400 6. Budyń z cukrem 60g różne smaki . Skład: mąka ziemniaczana, mąka pszenna, cukier. Zawartość w 100g produktu min: białko 1,8g, węglowodany 8,46g, tłuszcze 1,08g szt 800 7. Chrzan pasteryzowany na bazie kwasku cytrynowego - słoik 190g szt 180 8. Ciastka maślane bez dodatku cukru 125g . Skład: mąka pszenna, tłuszcz roślinny utwardzony, skrobia ziemniaczana, substancje słodzące, masło (min.5 %) żółtko, jajko w proszku, sól, substancje spulchniające, aromat, barwniki szt 400 9. Cukier wanilinowy 32g szt 250 10. Cynamon 15g szt 65 11. Czekolada bez cukru 100g . Skład: substancje słodzące, mleko w proszku pełne, tłuszcz i miazga kakaowa, emulgatory, aromaty, masa kakaowa min.36% szt 450 12. Czekolada pełnomleczna twarda 90g . Skład: cukier, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny, serwatka, masa kakaowa w czekoladzie min. 25% szt 900 13. Czosnek mielony 20g szt 10 14. Deser dla dzieci 125g, bez dodatku cukru, bezglutenowy, z witaminą C. Zawartość w 100g produktu min: białko 0,40g, węglowodany 15,2g, tłuszcze 0,2g szt 550 15. Dżem b/c -słodzony fruktozą (minimum 45g owoców /100g dżemu) słoiki 240g- różne smaki zawartość w 100g produktu min : białko 0,3g, węglowodany 30g, tłuszcz 0,2g szt 800 16. Dżem niskosłodzony różne smaki 280g (co najmniej na 40g owoców/100g dżemu, 35g cukru/100g produktu). Zawartość w 100g produktu min: białko 0,1g, węglowodany 35,2g, tłuszcz 0,10g szt 450 17. Fasolka szparagowa konserwowa 720ml szt 100 18. Galaretka owocowa w proszku 75g różne smaki szt 800 19. Gorczyca 25g szt 8 20. Groszek konserwowy 400g szt 250 21. Herbata czarna ekspresowa. (skład: mieszanka czarnych herbat), okrągłe torebki 100szt w opakowaniu op 650 22. Herbata owocowa ekspresowa o smaku malinowym , 20 torebek w opakowaniu (skład: owoc malinowy min.0,5%, kwiat hibiskusa, jabłko, owoc dzikiej róży, aromaty owocu bzu czarnego) op 80 23. Kakao ciemne 150g . Skład : kakao odtłuszczone 100% szt 55 24. Kawa naturalna op. 400-500g - 100% ziaren kawy arabiki kg 95 25. Kawa rozpuszczalna naturalna słoik 100g ( 100% kawy naturalnej arabiki) szt 36 26. Kawa zbożowa 250g . Skład: żyto, jęczmień, cykoria, burak cukrowy - prażony szt 100 27. Kawa zbożowa rozpuszczalna 150g . Skład: zboża min.72% (jęczmień, żyto, cykoria, burak cukrowy prażony) szt 100 28. Ketchup łagodny 480g. Skład: pomidory (198g na 100g ketchupu) , cukier, ocet, sól, skrobia modyfikowana, aromat naturalny, bez konserwantów szt 110 29. Kisiel b/c 38g szt 400 30. Kisiel z cukrem 77g szt 800 31. Kompot agrestowy 0,9l szt 24 32. Koncentrat barszczu z buraków ćwikłowych 330ml(Skład: woda, zagęszczony sok z buraków ćwikłowych min 14%, cukier, sól, ocet spirytusowy, kwas cytrynowy, regulator kwasowości, przeciwutleniacz kwas askorbinowy, przyprawy aromatyczne) szt 200 33. Koncentrat pomidorowy 900g (min 30% z świeżych pomidorów, bez dodatków) szt 220 34. Kruchy wafelek z kremem kakaowym 17,5g - oblany czekoladą min.49,7% ,(min.30,7% czekolada, zawartość masy kakaowej min 43%) szt 150 35. Kruchy wafelek z kremem kakaowym 50g - oblany czekoladą min.49,7% ,(min.30,7% czekolada, zawartość masy kakaowej min 43%) szt 1188 36. Kukurydza konserwowa 390- 400g szt 24 37. Kwasek cytrynowy 50g szt 150 38. Liść laurowy 7g szt 30 39. Majeranek 10g szt 260 40. Majonez – słoik 835ml . Skład : olej roślinny min 80%, woda, musztarda, gorczyca cukier, sól, jajko kurze 4,3%, stabilizatory guma guar, guma ksantenowa szt 144 41. Mak- luz kg 9 42. Mieszanka cukierków czekoladowych - różne smaki. Skład: czekolada (miazga czekoladowa min18,50%, cukier, tłuszcz roślinny, emulgator sojowy kg 60 43. Migdały płatki - luz kg 7 44. Miód wielokwiatowy naturalny pochodzący z krajów członkowskich UE – słoik 1kg szt 54 45. Morele suszone- luz kg 7 46. Musztarda stołowa 200g . Skład : gorczyca, ocet, woda, sól, cukier, kwasek cytrynowy, przyprawy naturalne, kurkuma szt 600 47. Ocet spirytusowy min. 10% 0,5l szt 110 48. Ogórki konserwowe 860g. skład: ogórek, ocet spirytusowy 10%, cukier, gorczyca , sól, przyprawy naturalne szt 70 49. Olej rzepakowy rafinowany z pierwszego tłoczenia filtrowany na zimno 1l szt. 620 50. Olej rzepakowy rafinowany z pierwszego tłoczenia filtrowany na zimno 0,5l szt 60 51. Orzechy włoskie łuskane -luz kg 7 52. Owoce suszone (jabłka ) - luz kg 10 53. Papryka konserwowa 900g . skład: papryka czerwona, cukier, ocet spirytusowy 10%, sól, gorczyca szt 100 54. Papryka mielona słodka 15g szt 200 55. Pasztet drobiowy 50g. Skład: mięso z kurcząt min 38,4% tłuszcz roślinny, wątroba z kurcząt, sól, mleko w proszku, białko sojowe, kasza manna, przyprawy, bez konserwantów i glutaminianu sodu szt 950 56. Pasztet drobiowy 90g. Skład: surowce drobiowe co najmniej 34%,woda, tłuszcz wieprzowy 13%, mąka pszenna, białko sojowe, sól, przyprawy, regulator kwasowości, emulgatory szt 1300 57. Pieczarki marynowane 760ml . skład: pieczarka, ocet spirytusowy, sól, szt 32 58. Pieprz mielony czarny 20g szt 420 59. Pierniczki nadziewane w czekoladzie 150g (nadzienie co najmniej 29%, czekolada min.17%) szt 150 60. Podgrzybek suszony 40g, kraj pochodzenia Polska szt 15 61. Powidła śliwkowe węgierkowe 300g (min160g owoców /100g wyrobu , cukier 54g/100g) szt 650 62. Proszek do pieczenia 36g szt 180 63. Przecier ogórkowy - słoik 290g . Skład: ogórek kwaszony 100%, sól przyprawy naturalne szt 200 64. Przyprawa 1kg . Skład: warzywa suszone min.15,1%, sól, substancje wzmacniające smak szt 52 65. Przyprawa do bigosu 20g Skład: czosnek, kminek, kolendra, liść laurowy, majeranek, owoc jałowca szt 15 66. Przyprawa do flaków 20g . Skład: warzywa suszone: marchew, pasternak, czosnek, przyprawy: papryka słodka, ostra, imbir, gałka muszkatołowa, pieprz, liść laurowy ziele angielskie, substancje wzmacniające smak i zapach szt 25 67. Przyprawa do kurczaka 25g . Skład: czosnek, chili, papryka słodka, majeranek, liści laurowy, seler, tymianek, pietruszka liść, sól, cebula, mąka szt 110 68. Przyprawa w płynie 1litr . Skład: woda, sól, substancje wzmacniające smak i zapach, glutaminian monosodowy, regulator kwasowości, kwas cytrynowy, barwniki, aromaty szt 200 69. Rodzynki sułtańskie -luz kg 10 70. Śliwka suszona kalifornijska - luz kg 20 71. Śliwka w syropie 900g szt 45 72. Słodzik niskokaloryczny w pudrze nie zawierający sacharyny, na bazie aspartanu, substancja słodzona maltodekstryna - słoiki 150g . Zawartość w 100g produktu min: białko 2%, węglowodany 98%, tłuszcz 0% szt 20 73. Sok owocowo- warzywny przecierowy 300ml . Skład: przecier warzywny i soki min 55%,woda cukier, kwasek cytrynowy, wzbogacony witaminą C szt 1300 74. Sok wieloowocowy 1L, o obniżonej wartości energetycznej light wyprodukowany z zagęszczonego soku owocowego pasteryzowanego min 40%, bez środków konserwujących, bez dodatku cukru . Zawartość w 100ml soku min: białko 0,40g, węglowodany 10g, tłuszcz 0,3g szt 40 75. Sos do pieczeni ciemny 30g . Skład: co najmniej 2,7% warzywa suszone, skrobia ziemniaczana i modyfikowana, mąka pszenna, aromaty, tłuszcze roślin utwardzonych, przyprawy, koncentrat pomidorowy suszony, mąka ryżowa szt 260 76. Sos do spagetti 40g (min.40% suszonych pomidorów, co najmniej 9% koncentratu pomidorowego) szt 180 77. Sos sałatkowy 0,9g różne smak szt 600 78. Suchary b/c 285g . Skład: mąka pszenna, tłuszcz roślinny utwardzony, serwatka w proszku, emulgator – lecytyna sojowa, mąka sojowa, przeciw utleniacz kwas askorbinowy. Zawartość w 100g produktu min: białko 1,3g, węglowodany7,5g, tłuszcze 0,7g szt 400 79. Syrop wysoko słodzony 430ml. Skład: syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, woda, zagęszczony sok malinowy min 0,32%, koncentraty: czarna porzeczka, marchew, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik karmel, aromat) . Zawartość w 100ml syropu min: białko 0,1g, węglowodany 84g, tłuszcz 0,1g szt 120 80. Szarlotka z brzoskwinią – jabłka prażone słoik 780g . Skład: min jabłko 70%, brzoskwinia min 15%, cukier, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca, kwas cytrynowy, kwas askorbinowy, aromat szt 45 81. Wafle - różne smaki 80g . Skład: mąka pszenna, tłuszcz roślinny utwardzony, cukier, serwatka w proszku, mleko w proszku, skrobia, olej roślinny, sól, aromat smakowy, emulgatory, substancje spulchniające szt 1200 82. Wafle bez dodatku cukru słodzone fruktozą 110g. Skład: mąka pszenna, tłuszcz roślinny utwardzony, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku substancje słodzące maltitol, chrupki kukurydziane, skrobia ziemniaczana, lecytyna sojowa, sól, aromaty. Zawartość w 100g produktu min: białko 9,7g, węglowodany 48g, tłuszcze 28g szt 750 83. Woda mineralna lekko gazowana 1,5l szt 950 84. Woda mineralna niegazowana 1,5l szt. 100 85. Zaprawa cytrynowa 1L . Skład: sok cytrynowy min. 40% z soku zagęszczonego kwasku cytrynowego, aromat naturalny, woda szt. 80 86. Żelatyna 50g szt 80 87. Zioła prowansalskie 10g. Skład: oregano, cząber rozmaryn, bazylia, majeranek, tymianek szt. 20 88. Ziele angielskie 15g szt. 30
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Zakup wraz z dostawą artykułów sypkich dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15600000-4
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 19080,92
Waluta zal PLN
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis L.p. Wyszczególnienie towaru Jedn. miary Ilość 1 Cukier 1000g kg 2200 2 Cukier puder 400g szt. 10 3 Kasza gryczana 1000g kg 80 4 Kasza Kus-kus 250-500g kg 100 5 Kasza manna 1000g kg 550 6 Kasza mazurska 1000g kg 180 7 Kaszka mleczno- ryżowa różne smaki 230g skład: kaszka ryżowa 38%, mleko modyfikowane 33%, mleko odtłuszczone, odmineralizowana serwatka w proszku, tłuszcz roślinny) szt. 400 8 Mąka na żurek 1000g kg 12 9 Mąka pszenna typ 500 wrocławska 1000g kg 700 10 Mąka ziemniaczana 1000g kg 80 11 Makaron - muszla 500g . Skład: mąka durum (semolina), woda . Zawartość w 100g makaronu min: białko 10,2g, węglowodany 72,8g, tłuszcz 1,3g kg 180 12 Makaron - świdry 500g . Skład: mąka durum (semolina), woda źródlana, witamina A . Zawartość w 100g makaronu min: białko 10,2g, węglowodany 72,8g, tłuszcz 1,3g kg 180 13 Makaron 500g - łazanki . Skład: mąka durum (semolina), woda źródlana, witamina A. Zawartość w 100g makaronu min: białko 10,2g, węglowodany 72,8g, tłuszcz 1,3g kg 56 14 Makaron -nitka 500g. Skład: mąka durum (semolina),woda. Zawartość w 100g makaronu min: białko 10,2g, węglowodany 72,8g, tłuszcz 1,3g kg 200 15 Płatki kukurydziane 500g. Skład : min grys kukurydziany 87%, cukier, ekstrakt słodowy, sól kg 106 16 Płatki owsiane 500g kg 106 17 Płatki ryżowe błyskawiczne 200-500g . Zawartość w 100g produktu min: białko 6,7g, węglowodany 76,5g, tłuszcz 0,7g kg 210 18 Ryż 1000g kg 400 19 Sól jodowana 1000g kg 380 20 Zacierka makaronowa 250g . Skład: mąka pszenna makaronowa, 2 jajka/1kg mąki, woda. Kurkuma. Zawartość w 100g produktu min : białko 11,7g, węglowodany 81,1g, tłuszcz 1,4g szt. 650
  

Criterion

Kryteria Termin realizacji pojedynczej dostawy (zlecenia)
Znaczenie 40,00
  
Kryteria Cena
Znaczenie 60,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)