| GuidZP400 |
f253b78b-bf88-4f7a-9086-a6c08a8e0df7
|
| Biuletyn |
572263-N-2018
|
| Zamawiajacy nazwa |
Zespół Szkół Sportowych
|
| Regon |
26702200000
|
| Zamawiajacy adres ulica |
ul. Sybiraków
|
| Zamawiajacy adres numer domu |
11
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Lubin
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
59300
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
dolnośląskie
|
| Zamawiajacy telefon |
767 247 300
|
| Zamawiajacy fax |
767 247 301
|
| Zamawiajacy email |
b.makocka@zsslubin.pl
|
| Adres strony url |
www.zsslubin.pl
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Rodzaj zamawiajacego |
8
|
| Rodzaj zamawiajacego inny |
szkoła
|
| Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.zsslubin.pl
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Lubinie
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Czy podzielone na czesci |
1
|
| Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Lubinie tj.: ziemniaków, warzyw, jaj, produktów w formie mięsa i wyrobów mięsnych, ryb przetworzonych i konserwowanych,produktów mleczarskich,pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich oraz różnych produktów przemiału ziarna, olejów i tłuszczy zwierzęcych i roślinnych, warzyw przetworzonych zgodnie z wykazami określonymi w załącznikach SIWZ
|
| Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
| Waluta calosc |
PLN
|
| Data rozpoczecia |
2018-09-03T00:00:00+02:00
|
| Data zakonczenia |
2019-01-25T00:00:00+01:00
|
| Okreslenie warunkow |
Przedmiotowy warunek zostanie spełniony, jeżeli wykonawca udokumentuje uprawnienia do występowania w obrocie prawnym poprzez zaświadczenie o wpisie do właściwego rejestru działalności gospodarczej z podaniem numeru ewidencyjnego nazwy wykonawcy, adresem prowadzonej działalności zgodnie z PKD
|
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Wykonawca oświadcza, że znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej do realizacji zamówienia
|
| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Wykonawca oświadcza, że posiada potencjał techniczny i wiedzę zawodową do realizacji zamówienia.
|
| IV 4 5 okres |
30
|
| Zalacznik czesc nr |
1
|
| Zalacznik nazwa |
Artykuły sypkie, przetwory, wyroby cukiernicze
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15600000-4
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Waluta zal |
PLN
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2018-09-03T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
gat. I, klasa I, opakowania szczelnie zamknięte, bez oznak uszkodzenia z informacją na opakowaniu o składnikach zawartych w towarze, wyraźnie widoczna data produkcji i termin ważności, opakowanie bez oznak pęknięcia, rozerwania, zapach swoisty bez oznak zepsucia.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
2
|
| Zalacznik nazwa |
Gotowe produkty spożywcze
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Waluta zal |
PLN
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2018-09-03T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Produkty-wyroby gotowe powinny być świeże w opakowaniach zgrzanych na obrzeżach z etykietą, na której jest data produkcji i termin przydatności do spożycia. Opakowania szczelnie zamknięte, bez oznak uszkodzenia.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
3
|
| Zalacznik nazwa |
Produkty mleczarskie
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2018-09-03T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Wymagania dla produktów mleczarskich: klasa I, świeże, bez oznak pleśni i zanieczyszczeń ciałami obcymi, opakowanie bez oznak uszkodzenia, pęknięcia folii, sery powinny być w opakowaniu oryginalnym (folii) z datą produkcji i przydatności do spożycia na etykiecie.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
4
|
| Zalacznik nazwa |
Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Waluta zal |
PLN
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2018-09-03T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Wymagania dla mięsa: klasa I, świeże, czyste bez śladów zanieczyszczeń ciałami obcymi, konsystencja jędrna, odkształcająca się, elastyczna, smak i zapach swoisty bez oznak zaparzenia i zepsucia, niedopuszczalny zapach moczowy, barwa od jasnoczerwonej do ciemnoczerwonej, oznakowane przez lekarza weterynarii – zdatne do spożycia ze sztuk zdrowych, mięso wieprzowe nie pochodzące z knurów i loch, mięso wołowe z bydła młodego, podroby muszą być zapakowane w folię zgrzaną max 2 kg, na opakowaniu ma być naklejona etykieta z datą produkcji oraz terminem przydatności do spożycia.
Wymagania dla wędlin: klasa I, świeże, powierzchnia sucha, osłonka ściśle przylegająca, równomiernie pomarszczona, niedopuszczalne zacieki tłuszczu, pęknięcia, wyciek farszu, w osłonach naturalnych lub sztucznych, wędliny muszą być zapakowane w folię zgrzaną, w opakowaniach max do 3 kg, na opakowaniu ma być naklejona etykieta z datą produkcji oraz terminem przydatności do spożycia.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
5
|
| Zalacznik nazwa |
Warzywa, owoce, przetwory owocowo-warzywne, jajka
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03100000-2
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Waluta zal |
PLN
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2018-09-03T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Wymagania dla owoców i warzyw przetworzonych: gatunek I, klasa I, w opakowaniach od producenta z etykietą lub informacją o składnikach zawartych w produkcie, z czytelną datą produkcji i terminem ważności, opakowanie bez oznak uszkodzenia, pęknięcia, nierozmrożone, bez oznak zepsucia czy widocznego bombażu.
Wymagania dla jaj: gatunek I, opieczętowane, bez oznak zepsucia i pęknięć, w opakowaniach (wytłaczanki) przeznaczonych do przewozu jaj, na których powinna być etykieta lub informacja z datą produkcji, rodzajem i pochodzeniem jaj oraz terminem przydatności do spożycia.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
6
|
| Zalacznik nazwa |
Produkty głęboko mrożone
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15896000-5
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Waluta zal |
PLN
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2018-09-03T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Mrożonki: klasa I, opakowanie bez oznak uszkodzenia, pęknięcia, nierozmrożone, bez oznak zepsucia czy widocznego bombażu, z czytelną datą produkcji i terminem ważności.
Wymagania dla ryb: mrożone, gatunek I, z długim terminem ważności, zapach swoisty bez oznak zepsucia charakterystycznych dla ryb, w opakowaniach hermetycznie zamkniętych lub w opakowaniach oryginalnych, na których powinna być etykieta z datą produkcji i przydatności do spożycia.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
7
|
| Zalacznik nazwa |
PIECZYWO, ŚWIEŻE WYROBY CIASTKARSKIE
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Waluta zal |
PLN
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2018-09-03T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Wymagania dotyczące pieczywa: gatunek I, świeże, bez oznak uszkodzenia
|
| | |