GuidZP400 |
b1f2c5f2-3625-4f03-bb7e-8e1bad888428
|
Biuletyn |
614972-N-2018
|
Zamawiajacy nazwa |
Gmina i Miasto Szadek
|
Regon |
73093446000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Warszawska
|
Zamawiajacy adres numer domu |
3
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Szadek
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
98240
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
łódzkie
|
Zamawiajacy telefon |
438 215 004
|
Zamawiajacy fax |
438 215 773
|
Zamawiajacy email |
urzad@ugimszadek.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
2
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
www.szadek.biuletyn.net
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.szadek.biuletyn.net
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
W formie pisemnej
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
ul. Warszawska 3, 98-240 Szadek
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 30 000 Euro, nieprzekraczającej 221 000 Euro na dostawę artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej w Szadku.
|
Numer referencyjny |
9/18
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych
w roku 2019 oraz w roku 2020 dla Szkoły Podstawowej w Szadku.
2. Przedmiot zamówienia został podzielony na 10 części (każdy pakiet stanowi jedną część).
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Dopuszcza się zmianę wynagrodzenia należnego Wykonawcy według następujących zasad:
a) ceny artykułów żywnościowych określonych w umowie, w czasie wykonywania zamówienia (w okresie obowiązywania umowy) może być korygowana (w górę lub w dół) na pisemny wniosek jednej ze stron, o wskaźnik zmiany cen żywności publikowany przez Główny Urząd Statystyczny (GUS), przedstawiany wraz z uzasadnieniem w formie pisemnej (wyciąg wskaźnika zmian cen z GUS).
b) Wskaźniki wzrostu cen żywności stanowią podstawę do wprowadzenia nowych cen w ramach części zamówienia, w formie aneksu do umowy na dostawy. Nowa cena obowiązuje od dnia podpisania aneksu do umowy z zastrzeżeniem, że waloryzacja może nastąpić nie częściej jeden raz na 12 miesięcy i nie wcześniej niż 12 miesięcy od dnia podpisania umowy.
c) Strony dopuszczają waloryzację jeżeli zmiana wskaźnika cen żywności przekroczy 3%.
|
IV 4 4 data |
2018-09-20T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 4 jezyki |
język polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Przetwory sypkie
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
L.P Artykuły spożywcze
Objętość produktu
Jednostka miary
Ilość szacunkowa
1. Cukier biały 1 kg kg 700
2. Cukier Trzcinowy 1 kg kg 40
3. Cukier puder 400 g kg 60
4. Proszek do pieczenia 30 g szt 20
5. Naturalna wanilia mielona 10g szt 10
6. Cukier wanilinowy 32 g szt 200
7. Drożdże piekarskie świeże 1kg kg 4
8. Mąka pszenna typu 500 ( 100% durum) 1kg kg 1200
9. Mąka ziemniaczana 1kg kg 20
10. Mąka żytnia 1kg kg 60
11. Mąka pełne ziarno z pierwszego przemiału 1kg kg 60
12. Ryż naturalny brązowy w saszetkach 400 g szt 400
13. Ryż biały długi 1 kg kg 100
14. Ryż w saszetkach biały długoziarnisty 400 g szt 1400
15. Kasza jaglana 350g kg 40
16. Kasza manna orkiszowa 500g kg 20
17. Kasza manna zwykła 1 kg kg 40
18. Kasza jęczmienna średnia 1 kg kg 600
19. Kasza gryczana (niepalona) 1 kg kg 200
20. Pieprz mielony 20 g szt 240
21. Pieprz ziołowy 20 g szt 60
22. Pieprz ziarno 20 g szt 60
23. Papryka słodka mielona 20 g szt 700
24. Majeranek suszony 20 g szt 200
25. Liść laurowy suszony 6 g szt 280
26. Ziele angielskie suszone 15g szt 280
27. Kwasek cytrynowy spożywczy w proszku 20 g szt 140
28. Przyprawa do kurczaka łagodna bez glutaminianu sodu 20 g szt 40
29. Przyprawa do zup i mięs w proszku 400g szt 60
30. Groszek konserwowy w puszce 400 g szt 300
31. Brzoskwinia puszka 820g szt 200
32. Ananas puszka 560g szt 200
33. Czerwona fasola puszka 400ml szt 100
34. Majonez ( 100% naturalne składniki) 500 ml szt 140
35. Kukurydza konserwowa w puszce 400 g szt 60
36. Sos sałatkowy w proszku 20 g szt 360
37. Przyprawa do mięs bez konserwantów 200 g szt 40
38. Sałatka szwedzka 2,65l szt 100
39. Pomidor b/s puszka 200g szt 500
40. Przyprawa naturalna Curry 20g szt 40
41. Cynamon 15g szt 40
42. Kurkuma 20g szt 40
43. Oregano suszone 20 g szt 40
44. Bazylia suszona 20 g szt 60
45. Zioła prowansalskie suszone 20g szt 60
46. Kminek suszony 20g szt 40
47. Sos do spaghetti w słoiku 520 g szt 400
48. Sos słodko- kwaśny w słoiku 520 g szt 500
49. Sos grzybowy w proszku bez konserwantów ( 100% naturalnych składników) 35g szt 60
50. Sos pomidorowy w proszku bez konserwantów (100% naturalnych składników) 30g szt 60
51. Rodzynki gat.1 sułtanki 500g szt 40
52. Koncentrat pomidorowy 30% (100% naturalnych składników) 0.900 l szt 140
53. Ketchup łagodny, pikantny bez konserwantów ( 100% naturalnych składników) 0.5 l szt 80
54. Syrop żurawinowy z zagęszczonego soku, bezglutenowy 430 ml szt 100
55. Syrop malinowy z zagęszczonego soku, bezglutenowy 430 ml szt 200
56. Sok owocowy100% naturalny 1 l szt 30
57. Syrop klonowy 250ml szt 40
58. Kompoty w słoiku wisnia(100% naturalne składniki) 900ml szt 60
59. Kompoty w słoiku malina (100% naturalne składniki) 900ml szt 100
60. Kompoty w słoiku truskawka(100% naturalne składniki) 900ml szt 300
61. Bułka tarta pszenna jasna 0,5 kg szt 700
62. Makaron świderki (makaron pełnoziarnisty) 500 g szt 300
63. Makaron świderki (makaron z semoliny)( 100% durum) 500 g szt 1000
64. Makaron rosołowy nitka 5 jajeczny( 100% durum) 250 g szt 400
65. Makaron wstążka cięta (makaron z semoliny)( 100% durum) 500 g szt 100
66. Makaron rurka (makaron z semoliny)( 100% durum) 500 g szt 200
67. Makaron do spaghetti (makaron z semoliny)( 100% durum) 400 g szt 1000
68. Koncentrat buraczkowy min.59 % 330ml szt 40
69. Ocet jabłkowy 5% 300ml szt 20
70. Olej rzepakowy (100% naturalne składniki) 1l szt 1300
71. Olej lniany 250ml szt 20
72. Oliwa z oliwek 1l szt 40
73. Barszcz biały w płynie 1l szt 600
74. Żurek w proszku bez konserwantów 20 g szt 500
75. Musztarda popularna 200 g szt 20
76. Chrzan tarty słoik bez dodatków 200 g szt 20
77. Kisiel z sokiem owocowym bez sztucznych barwników ( różne smaki) na 3/4 litra wody 58 g szt 700
78. Herbata owocowa (100% naturalne składniki) 50g szt 140
79. Mięta suszona ekspresowa 60g szt 40
80. Herbata miętowa (100% naturalne składniki) 40g szt 200
81. Herbata czarna w saszetkach 100 szt szt 200
82. Galaretka bez sztucznych barwników( różne smaki) 75 g szt 440
83. Dżem niskosłodzony z kawałkami owoców (różne smaki) - słodzony zagęszczonym sokiem jabłkowym 525g szt 400
84. Wafle ryżowe 130g szt 140
85. Płatki owsiane 400g szt 20
86. Wafelki paczkowane (różne smaki) szt. 30g szt 300
87. Herbatniki bez cukru 100g szt 240
88. Chrupki kukurydziane 500 g szt 20
89. Chrupki zbożowe do mleka ( zawartość fosforu 142mg w 100g produktu) 500g szt 200
90. Zbożowe poduszeczki z nadzieniem różne smaki 500 g szt 160
91. Kawa zbożowa 147g szt 40
92. Kakao naturalne tradycyjne 250 g szt 40
93. Kakao bez gotowania (100% naturalne składniki) 500g szt 40
94. Woda mineralna niegazowana 1,5l szt 800
95. Biszkopty podłużne 500g szt 40
96. Biszkopty bez cukru 500g szt 100
97. Sól ziołowa (100% naturalne składniki) 30g szt 200
98. Sól czosnkowa (100% naturalne składniki) 30g szt 200
99. Sól morska o niskiej zawartości sodu- (sól potasowa KCL 30%) 1000g szt 440
100. Czosnek granulowany 30g szt 200
101. Miód duży pszczeli wielokwiatowy naturalny 1000g szt 500
102. Miód mały pszczeli wielokwiatowy naturalny 370g szt 500
103. Kostki rosołowe o niskiej zawartości soli 68g szt 120
104. Groszek ptysiowy 100g szt 400
105. Budyń bez cukru (3/4l) z naturalnych składników 64g szt 400
106. Suszone owoce mieszanka 300g szt 100
107. Grzanki 300g szt 300
108. Tuńczyk w puszce( w sosie własnym) 170g szt 100
109. Siemię lniane (mielone) 200g szt 20
110. Siemię lniane (nie mielone) 400g szt 10
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Warzywa i owoce (myte i oczyszczone)
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik krotki opis |
L.P Artykuły spożywcze
Objętość produktu
Jednostka miary
Ilość szacunkowa
1. Ziemniaki jadalne, nie pastewne, 1kg kg 24000
2. Ziemniaki młode 1kg kg 6000
3. Marchew 1kg kg 2200
4. Pietruszka 1kg kg 400
5. Seler 1kg kg 400
6. Por 1kg kg 400
7. Cebula biała 1kg kg 260
8. Cebula czosnkowa 1kg kg 40
9. Cebula czerwona 1kg kg 100
10. Kapusta biała 1kg kg 400
11. Kapusta młoda 1 szt 300
12. Kapusta czerwona 1kg kg 120
13. Kapusta pekińska 1kg kg 600
14. Kapusta kiszona 1kg kg 1600
15. Kapusta włoska 1kg kg 60
16. Fasola średni Jaś 1kg kg 200
17. Burak ćwikłowy 1kg kg 600
18. Ogórek kiszony 1kg kg 500
19. Ogórek konserwowy duża puszka 12,25 l. szt 10
20. Ogórek konserwowy mała puszka 4,2 l. szt 200
21. Ogórek zielony 1kg kg 800
22. Pomidor 1kg kg 600
23. Papryka 1kg kg 200
24. Sałata główka 1 szt. 1400
25. Sałata karbowana główka 1 szt. 600
26. Kalafior główka 1 szt. 100
27. Jabłko lobo 1kg kg 3600
28. Cytryna 1kg kg 500
29. Pieczarki 1kg kg 120
30. Szczypior ( pęczek) 1 szt. 200
31. Natka pietruszki ( pęczek) 1 szt. 700
32. Koperek (pęczek) 1 szt. 800
33. Rzodkiewka (pęczek) 1 szt. 200
34. Brokuł 1kg kg 100
35. Fasola szparagowa zielona/żółta 1kg kg 200
36. Czosnek świeży główka polski 1 szt. 160
37. Banan 1kg kg 4000
38. Mandarynka 1kg kg 1200
39. Śliwka 1kg kg 300
40. Winogrono 1kg kg 200
41. Brzoskwinia 1kg kg 800
42. Pomarańcza 1kg kg 400
43. Nektarynka 1kg kg 800
44. Arbuz 1kg kg 120
45. Gruszka 1kg kg 1000
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Jaja
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
L.P Artykuły spożywcze
Objętość produktu
Jednostka miary
Ilość szacunkowa
1 Jaja świeże duże kl. L chowu ściółkowego 65-70 g szt 26000
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Pieczywo
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
L.P Artykuły spożywcze
Objętość produktu
Jednostka miary
Ilość szacunkowa
1. Chleb (krojony) pszenno/żytni 500 g szt 2400
2. Bułka duża pszenna 100 g szt 1000
3. Bułka mała pszenna 50g szt 2000
4. Bułka razowa mieszana ( żynio - pszenna) 100g szt 700
5. Bułka z ziarnami i z dynią 50g szt 3200
6. Bułka graham 50g szt 1600
7. Chałka drożdżowe pieczywo pszenne 400 g szt 200
8. Angielka (krojona) 400 g szt 800
9. Chleb Pro - Body - żytni (krojony) 400g szt 100
10. Chleb żytni (krojony) 600g szt 600
11. Chleb żytni z dynią(krojony) 1100g szt 200
12. Chleb kukurydziany mieszany(krojony) 350g szt 100
13. Chleb pełnoziarnisty(krojony) 500g szt 60
14. Chleb orkoszowo - żytni (krojony) 500g szt 120
15. Bułka maślana 80g szt 600
17. Rogal pszenny 100 g szt 600
18. Chleb wieloziarnisty(krojony) 580g szt 100
19. Placek drożdżowy 500g szt 60
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Nabiał
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
L.P Artykuły spożywcze
Objętość produktu
Jednostka miary
Ilość szacunkowa
1. Masło zawartość tłuszczu 82% 1 kg kg 260
2. Mleko 2% pasteryzowane 1l. litry 200
3. Mleko 3.2% UHT 1l. szt 2400
4. Śmietana 10% 400ml szt 500
5. Śmietana 18% 400 ml szt 1800
6. Jogurty naturalny 400 g szt 1300
7. Jogurt owocowy (różne smaki zawierający kawałki owoców) 0% tłuszczu i cukru 125 g szt 1000
8. Twaróg półtłusty kl I 1kg kg 260
9. Twarożek kanapkowo- sernikowy nie wymagający mielenia 1kg kg 300
10. Ser żółty tłusty typu (Gouda) podpuszczkowy 1kg kg 30
11. Margaryna zawartość tłuszczu roślinnego min.39 % 500 g szt 20
12. Margaryna zawartość tłuszczu 60% witamina A i D3 500g szt 60
13. Maślanka 1l. litry 400
14. Kefir 200ml Szt. 8400
15. Kefir 400ml Szt. 400
16. Jogurt waniliowy 0% tłuszczu i cukru 125g Szt. 300
17. Jogurt czekoladowy 0% tłuszczu i cukru 125g Szt. 300
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Mięso i wędliny
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1. Kości wędzone 1kg kg 40
2. Schab b/k 1kg kg 1300
3. Karczek b/k 1kg kg 2000
4. Karczek b/k ( mielony) 1kg kg 1000
5. Biodrówka b/k 1kg kg 600
5. Biodrówka b/k ( mielona) 1kg kg 1000
6. Szynka surowa wieprzowa b/k ( mielona) 1kg kg 200
7. Szynka surowa wieprzowa b/k 1kg kg 200
8. Wołowina b/k 1kg kg 200
9. Brzuch Świeży surowy b/ż 1kg kg 300
10. Boczek wędzony b/ ż 1kg kg 400
11. Kiełbasa Szynkowa kl I 80% mięsa wieprzowego 1kg kg 60
12. Pachwina wędzona 1kg kg 60
13. Kiełbasa krakowska min. 68% mięsa 1 kg kg 40
14. Kiełbasa cienka Szynkówka min. 50 % mięsa 1kg kg 200
15. Kabanosy wieprzowe 1kg kg 60
16. Kiełbasa podwawelska cienka 1kg kg 400
17. Kiełbasa biała surowa 1kg kg 400
18. Szynka wędzona chuda 1kg kg 30
19. Kiełaba żywiecka sucha 1kg kg 10
20. Szynka wiejska 1kg kg 20
21. Szynka konserwowa 1kg kg 20
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Drób i przetwory drobiowe
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
L.P Artykuły spożywcze
Objętość produktu
Jednostka miary
Ilość szacunkowa
1. Porcja rosołowa ze skrzydełkami 1kg kg 1100
2. Pałka kurczaka 1kg kg 1600
3. Udko 1kg kg 600
4. Filet z kurczaka 1kg kg 2400
5. Filet z kurczaka ( mielona) 1kg kg 200
6. Filet z indyka 1kg kg 200
7. Filet z indyka ( mielona) 1kg kg 400
8. Polędwica drobiowa min.60% mięsa 1kg kg 40
9. Parówki cienkie drobiowe min. 60%mięsa 1kg kg 240
Pasztet wieprzowy 56 % mięsa (słoik) 500g szt 40
10. Pasztet drobiowy 56 % mięsa( słoik) 500g szt 100
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Ryby
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
L.P Artykuły spożywcze
Objętość produktu
Jednostka miary
Ilość szacunkowa
1. Filet z miruny 1kg kg 840
2. Paluszki rybne (100% z fileta ) 1kg kg 200
3. Filet z dorsza bez skóry 1kg kg 200
4. Filet z Pangi bez skóry 1kg kg 100
5. Kotlet rybny ( 100% z fileta) 1kg kg 800
6. Kostka rybna w panierce ( 100% z fileta) 1kg kg 100
7. Dorsz wędzony 1kg kg 20
8. Makrela wędzona 1kg kg 20
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
Garmażeria niemrożone
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
L.P Artykuły spożywcze
Objętość produktu
Jednostka miary
Ilość szacunkowa
1. Kluski kopytka 1kg kg 1600
2. Kluski śląskie 1kg kg 1400
3. Pierogi z mięsem 1kg kg 600
4. Pampuchy 50g szt 22000
5. Kluski leniwe 1kg kg 1400
6. Pierogi z kapustą i grzybami 1kg kg 300
7. Pierogi z serem 1kg kg 1600
8. Pierogi z owocami 1kg kg 300
9. Pyzy/knedle ze śliwkami 1kg kg 300
10. Pyzy z mięsem 1kg Kg 700
|
| |
Zalacznik czesc nr |
10
|
Zalacznik nazwa |
Mrożonki
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
L.P Artykuły spożywcze
Objętość produktu
Jednostka miary
Ilość szacunkowa
1. Bukiet warzyw 2 kg Szt. 40
2. Malina cała 2,50 kg Szt. 100
3. Mieszanka owocowa - kompot 2,5 kg Szt. 200
4. śliwka bez pestek 2,50 kg Szt. 100
5. Truskawki 2.5 kg Szt. 200
6. wiśnia 2.5kg Szt. 40
7. brokuły 2.5kg Szt. 500
8. Marchewka mini 2.5 kg Szt. 120
9. Marchewka z groszkiem 2,5 kg Szt. 200
10. Mieszanka 7 składnikowa lub 9 składnikowa 2.5kg Szt. 200
11. Fasolka szparagowa 2.5 kg Szt. 200
12. Kalafior 2kg Szt. 500
13. mieszanka warzywna 11 skł. 2,5kg Szt. 100
14. Szpinak mrożony 2,50 kg Szt. 100
15. Szpinak mrożony liść 450g Szt. 200
16. Włoszczyzna 2,5 kg Szt. 260
|
| |