GuidZP400 |
e1ae0ec9-1959-4038-9e72-05b9195cb5a6
|
Biuletyn |
535210-N-2019
|
Zamawiajacy nazwa |
Wojewódzki Szpital Zespolony
|
Regon |
00031023200000
|
Zamawiajacy adres ulica |
Kiepury
|
Zamawiajacy adres numer domu |
45
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Leszno
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
64-100
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
wielkopolskie
|
Zamawiajacy telefon |
(65) 5253100,5253761,5253764,
|
Zamawiajacy fax |
(65) 526 82 94
|
Zamawiajacy email |
zamowienia@wsz.leszno.pl, przetargi@wsz.leszno.pl
|
Adres strony url |
www.wsz.leszno.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
www.wsz.leszno.pl
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.wsz.leszno.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
pisemnie
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Wojewódzki Szpital Zespolony w Lesznie, ul. Kiepury 45, 64-100 Leszno, sekretariat pok. 21
|
Nazwa nadana zamowieniu |
sukcesywne dostawy świeżego pieczywa, wyrobów piekarskich i przetworów zbożowych
|
Numer referencyjny |
DZ-751-16/19
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy świeżego pieczywa, wyrobów piekarskich i przetworów zbożowych w ilościach i asortymentach określonych w formularzu cenowym, stanowiącym Załącznik nr 18.2 do niniejszej SIWZ, z podziałem na 2 pakiety – zadania.
Pakiet nr 1 – pieczywo świeże, wyroby piekarskie
Pakiet nr 2 – przetwory zbożowe
|
Cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okres w miesiacach |
18
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 4 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy,
Wykonawca, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5, przekazuje Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia - Wzór oświadczenia stanowi Załącznik nr 18.5. do SIWZ
|
Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
Wykonawca składa wraz z ofertą:
Wypełniony formularz „Formularz asortymentowo-cenowy” - z wykorzystaniem wzoru – Załącznik nr 18.2. do SIWZ ,Próbki wraz z ich wykazem zgodnie z pkt. 3.3. – dot. Pakietu nr 1
|
Inne dokumenty niewymienione |
Formularz ofertowy, pełnomocnictwo - jeżeli dotyczy,Dokumenty podmiotów zagranicznych:
Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w pkt. 6.1.2. SIWZ:
a) składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości – wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
Jeżeli w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt powyżej, zastępuje się je dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie Wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przed notariuszem lub przed organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania Wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby. Dokumenty, o których mowa w zdaniach poprzedzających powinny być wystawione w terminach odpowiednich dla dokumentów wymienionych w pkt. 6.1.2.
W przypadku wątpliwości co do treści dokumentu złożonego przez Wykonawcę, Zamawiający upoważniony może zwrócić się do właściwych organów odpowiednio kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, o udzielenie niezbędnych informacji dotyczących tego dokumentu
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Zgodnie ze wzorem umowy - par. 4 i 9.
|
IV 4 4 data |
2019-04-18T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
09:30
|
IV 4 4 jezyki |
polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Pakiet nr 1 - Świeże pieczywo, wyroby piekarskie
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
18
|
Zalacznik krotki opis |
Bułka długa (baton kielecki, kawiorka) krojona, foliowana, skórka bez uszkodzeń, nie popękana, nie odchodząca od miękiszu, miękisz nie zbity i nie gliniasty, elastyczny
Bułka poznańska podłużna świeża (łezka), chrupiąca - niedopuszczalna spłaszczona, wilgotna i ciągnąca się skórka
Bułka "Graham" świeża, bez dodatku karmelu i słodu jęczmiennego z chrupiącą skórką, ściśle powiązaną z miękiszem
Bułka poznańska okrągła świeża, chrupiąca - niedopuszczalna spłaszczona, wilgotna i ciągnąca się skórka, miękisz elastyczny, powiązany ze skórką
Chleb zwykły pszenno-żytni, krojony, foliowany, wyrośnięty, grubość skórki min. 2 mm równa na całej powierzchni, bez uszkodzeń, miękisz równomiernie porowaty bez grudek mąki, o swoistym zapachu bez zapachu stęchlizny, pleśni lub słodu jęczmiennego
Chleb razowy z formy, krojony, foliowany, bez zawartości słodu jęczmiennego i karmelu, o lekko kwaśnym posmaku, bez smaku goryczki, miękisz lekko wilgotny, kolor skórki szaro-brązowy- niedopuszczalny czekoladowo-rudy
Chleb razowy wieloziarnisty, bez zawartości słodu jęczmiennego i karmelu, krojony, foliowany, bez smaku goryczki, miękisz lekko wilgotny, kolor skórki szaro-brązowy- niedopuszczalny czekoladowo-rudy, min. skład 3 rodzaje ziaren: słonecznik, soja, siemię lniane, ziarna zbóż
Chleb orkiszowy, krojony, foliowany, z zawartością mąki orkiszowej pełnoziarnistej i ziarna słonecznika
Suchar drożdżowy, dobrze wypieczony koloru karmelowego
Bułka tarta, grubozmielona
Drożdże piekarnicze
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Pakiet nr 2 - Przetwory zbożowe
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15600000-4
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
18
|
Zalacznik krotki opis |
Mąka pszenna typ 450 tortowa
Mąka tortowa typ 405
Mąka ziemniaczana
Mąka pszenna typ 500
Mąka krupczatka
Ryż długoziarnisty, ziarna w całości nie popękane
Ryż brązowy niedozwolone ziarna innego koloru niż swoisty
Płatki owsiane górskie
Kaszka kukurydziana
Kaszka manna, kolor jasny, kremowy, pojedyncze ciemne centki
Kasza jęczmienna
Kasza gryczana prażona
Kasza jaglana
Kasza kuskus
Ryż Parboiled (paraboliczny)
|
| |