| GuidZP400 |
766dd5f8-c1d3-43b7-af79-08df5124cb4b
|
| Biuletyn |
570514-N-2019
|
| Zamawiajacy nazwa |
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Ruścu
|
| Regon |
59226283300000
|
| Zamawiajacy adres ulica |
ul. Wieluńska
|
| Zamawiajacy adres numer domu |
33
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Rusiec
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
97-438
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
łódzkie
|
| Zamawiajacy telefon |
436 766 021
|
| Zamawiajacy fax |
436 766 021
|
| Zamawiajacy email |
zsz-przedszkolny@wp.pl
|
| Adres strony url |
www.zsprusiec.pl
|
| Adres strony internetowej |
www.zsprusiec.pl
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Rodzaj zamawiajacego |
2
|
| Dostep dokumentow zamowienia |
www.zsprusiec.pl
|
| Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.zsprusiec.pl
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
PrzedPrzedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej i stołówki przedszkolnej Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Ruścu w roku szkolnym 2019/2020.
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Czy podzielone na czesci |
1
|
| Okreslenie przedmiotu |
Dostawy obejmują następujący asortyment w zadaniach:
zadanie 1.CPV 15300000-1 „ Owoce, warzywa i podobne produkty”
zadanie 2.CPV 15500000-3 „ Produkty mleczarskie”
zadanie 3.CPV 15400000-2 „ Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne”
zadanie 4.CPV 15600000-4 „Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych”
zadanie 5.CPV 15200000-0 „Ryby przetworzone i konserwowane”
zadanie 6.CPV 15100000-9 „Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne”
zadanie 7.CPV 15900000-7 „Napoje”
zadanie 8.CPV 15810000-9 „Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie”
zadanie 9.CPV 15800000-6 „Różne produkty spożywcze”
|
| Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
| Data rozpoczecia |
2019-09-02T00:00:00+02:00
|
| Data zakonczenia |
2020-07-31T00:00:00+02:00
|
| Okreslenie warunkow |
Wykonawca spełni ten warunek poprzez złożenie oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu na formularzu stanowiącym załącznik nr 3 do siwz.
|
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Wykonawca spełni ten warunek poprzez złożenie oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu na formularzu stanowiącym załącznik nr 3 do siwz.
|
| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Wykonawca spełni ten warunek poprzez złożenie oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu na formularzu stanowiącym załącznik nr 3 do siwz. Wykonawca przedstawi aktualne postanowienie o dopuszczeniu do użytkowania pojazdu ze wskazaniem do przewozu jakich produktów jest przeznaczony.
|
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
| Inne dokumenty niewymienione |
Aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust.1pkt 2 ustawy,
Aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu – wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert.
Aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne lub potwierdzenia, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu- wystawione nie wcześniej iż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert.
|
| Zastosowanie procedury pzp |
1
|
| IV 4 4 data |
2019-07-16T00:00:00+02:00
|
| IV 4 4 godzina |
09:00
|
| IV 4 5 okres |
30
|
| Zalacznik czesc nr |
1
|
| Zalacznik nazwa |
Owoce, warzywa i podobne produkty
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-09-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2020-07-31T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Zgodnie z wymogami określonymi w załączniku nr 1- w opisie przedmiotu zamówienia do siwz.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
2
|
| Zalacznik nazwa |
Produkty mleczarskie
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-09-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2020-07-31T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Zgodnie z wymogami określonymi w załączniku nr 1- w opisie przedmiotu zamówienia do siwz.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
3
|
| Zalacznik nazwa |
Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-09-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2020-07-31T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Zgodnie z wymogami określonymi w załączniku nr 1- w opisie przedmiotu zamówienia do siwz.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
4
|
| Zalacznik nazwa |
Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-09-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2020-07-31T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Zgodnie z wymogami określonymi w załączniku nr 1- w opisie przedmiotu zamówienia do siwz.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
5
|
| Zalacznik nazwa |
Ryby przetworzone i konserwowane
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-09-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2020-07-31T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Zgodnie z wymogami określonymi w załączniku nr 1- w opisie przedmiotu zamówienia do siwz.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
6
|
| Zalacznik nazwa |
Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-09-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2020-07-31T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Zgodnie z wymogami określonymi w załączniku nr 1- w opisie przedmiotu zamówienia do siwz.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
7
|
| Zalacznik nazwa |
Napoje
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-09-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2020-07-31T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Zgodnie z wymogami określonymi w załączniku nr 1- w opisie przedmiotu zamówienia do siwz.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
8
|
| Zalacznik nazwa |
Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-09-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2020-07-31T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Zgodnie z wymogami określonymi w załączniku nr 1- w opisie przedmiotu zamówienia do siwz.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
9
|
| Zalacznik nazwa |
Różne produkty spożywcze
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-09-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2020-07-31T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Zgodnie z wymogami określonymi w załączniku nr 1- w opisie przedmiotu zamówienia do siwz.
|
| | |