| Data publikacji |
2019-07-12 |
| Data zakończenia |
2019-08-19 00:00:00 |
| Instytucja |
Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych |
| Miejscowość |
Bielsko-Biała |
| Województwo |
śląskie |
| Branża |
- Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne,
- Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
- Owoce, warzywa i podobne produkty,
- Warzywa przetworzone,
- Różne produkty spożywcze,
- Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
- Kakao; czekolada i wyroby cukiernicze,
- Części lamp i sprzętu oświetleniowego
|
Szczegóły
|
| Numer ogłoszenia |
572915-N-2019 |
| Typ dokumentu |
ZP-400 |
| Kod CPV |
153000001, 151000009, 158000006, 150000003, 158100009, 153311709, 31425003, 158400008 |
| Adres strony internetowej siwz |
|
| BZP |
Zobacz
|
| GuidZP400 |
0ab32a4e-3c00-425a-9a75-8465e538814a
|
| Biuletyn |
572915-N-2019
|
| Zamawiajacy nazwa |
Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych
|
| Regon |
72332074000000
|
| Zamawiajacy adres ulica |
ul. Wyspiańskiego
|
| Zamawiajacy adres numer domu |
5
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Bielsko-Biała
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
43-300
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
śląskie
|
| Zamawiajacy telefon |
33 812 44 29
|
| Zamawiajacy fax |
33 812 44 29
|
| Zamawiajacy email |
zsgih@op.pl
|
| Adres strony url |
www.gastronom.edu.pl
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Czy przeprowadza centralny zamawiajacy |
1
|
| Rodzaj zamawiajacego |
2
|
| Dostep dokumentow zamowienia |
www.gastronom.edu.pl
|
| Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.gastronom.edu.pl
|
| Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
| Wymagane przeslanie ofert inny |
oferty należy dostarczyć dosekretariatu Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych
|
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
ul. Stanisława Wyspiańskiego 5, 43-300 Bielsko-Biała
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
|
| Numer referencyjny |
ZSGiH - K/26/2/2019
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Czy podzielone na czesci |
1
|
| Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do Warsztatów Szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej:
Pakiet 1a – Drób, mięso i jego przetwory (Załącznik nr 1a),
Pakiet 1b – Różne produkty spożywcze (Załącznik nr 1b),
Pakiet 1c – Warzywa i owoce (Załącznik nr 1c),
Pakiet 1d – Nabiał, oleje i tłuszcze (Załącznik nr 1d),
Pakiet 1e – Pieczywo (Załącznik 1 e)
Pakiet 1f – Warzywa, owoce i ryby mrożone, ryby wędzone (Załącznik 1f),
Pakiet 1g – Jaja (Załącznik 1g),
Pakiet 1h – Dodatki cukiernicze (Załącznik 1h).
Artykuły żywnościowe muszą być wolne od wad z aktualnym terminem przydatności do spożycia, muszą być zgodne z Normami Polskimi i wymogami sanitarnymi oraz dostarczone transportem i na koszt dostawcy. Termin dostawy i ilość wybranych artykułów żywnościowych będzie uzgadniany każdorazowo z Wykonawcą telefonicznie.
|
| Cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
| Data rozpoczecia |
2019-09-02T00:00:00+02:00
|
| Data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Okreslenie warunkow |
Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę dokumentu, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt. 1, punkt III, ppkt 1, 2.
|
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie przedstawionych przez Wykonawcę dokumentów, o których mowa w Części VII punkt II ppkt 1.
|
| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę oświadczenia, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt 1.
|
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
| Zastosowanie procedury pzp |
1
|
| IV 4 4 data |
2019-08-19T00:00:00+02:00
|
| IV 4 4 godzina |
09:00
|
| IV 4 5 okres |
30
|
| Zalacznik czesc nr |
1
|
| Zalacznik nazwa |
Drób mięso ijego przetwory
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-09-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia określa załącznik 1a - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
2
|
| Zalacznik nazwa |
Różne produkty spożywcze
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-09-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia określa załącznik 1b - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
3
|
| Zalacznik nazwa |
Warzywa i owoce
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-09-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia określa załącznik 1c - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
4
|
| Zalacznik nazwa |
Nabiał, oleje i tłuszcze
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-3
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-09-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia określa załącznik 1d - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
5
|
| Zalacznik nazwa |
Pieczywo
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-09-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia określa załącznik 1e - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
6
|
| Zalacznik nazwa |
Warzywa, owoce i ryby mrożone, ryby wędzone
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15331170-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-09-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia określa załącznik 1f - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
7
|
| Zalacznik nazwa |
Jaja
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-09-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia określa załącznik 1g - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
8
|
| Zalacznik nazwa |
Dodatki cukiernicze
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15840000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-09-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia określa załącznik 1h - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
|
| | |