a) Pakiet I – mięso wieprzowe – Łopatka wieprzowa b/k, elementy (obrobiona) kg 1 500
Schab wieprzowy b/k kg 1 000
Szynka wieprzowa b/k, surowa, elementy (obrobiona) kg 2 000
Karkówka wieprzowa b/k kg 1 500
b) Pakiet II – wędliny wieprzowo-drobiowe –Szynkowa grubo rozdrobniona kg 200
Biała surowa kg 60
Polędwica drobiowa z indyka kg 100
Polędwica wieprzowa kg 100
Polędwica bez glutenu 100% mięsa kg 15
Śląska/Podwawelska kg 160
Ogonówka kg 300
Krakowska podsuszona kg 150
Salami szlacheckie kg 150
Szynka chłopska kg 120
Szynka bez glutenu 100% mięsa kg 15
Kiełbasa szynkowa kg 150
Szynka prasowana konserwowa kg 180
Szynka got. wędzona kg 300
Schab z zapiecka kg 100
Żywiecka wieprzowa podsuszana kg 380
Parówki bez glutenu 100% mięsa kg 20
Parówki z indyka podwędz. bez polifosforanów (bez MOM) kg 1 500
c) Pakiet III – mięso drobiowe – Kod CPV 15112000-6 -Ćwiartka tylna z kurczaka kg 2 100
Pierś drobiowa (filet) kg 1 000
Porcja rosołowa kg 1 300
Mięso drobiowe z indyka (filet) kg 80
d) Pakiet IV – artykuły spożywcze –Budyń, smak wiśniowy, brzoskwiniowy, op. ± 1 kg (produkt dopuszczony do spożycia przez dzieci) kg 200
Bazylia kg 2
Chrupki kukurydziane op. 80 g op. 3 000
Chrzan tarty op. 290 g kg 15
Chrzan śmietankowy op. 970 g kg 50
Cukier biały kryształ op. 1 kg kg 3 600
Cukier waniliowy z prawdziwą wanilią op. 16 g szt. 2 300
Cukier puder op. 1 kg kg 15
Czosnek granulowany kg 1
Cynamon kg 15
Dżem niskosłodzony czarna porzeczka op. 290 g szt. 200
Dżem niskosłodzony owoce leśne op. 280 g szt. 100
Dżem niskosłodzony aronia z jabłkiem op. 280 g szt. 150
Dżem niskosłodzony wiśnia op. 260 g szt. 100
Dżem niskosłodzony czerwona porzeczka op. 3,5 kg kg 50
Dżem niskosłodzony owoce leśne op. 3,5 kg kg 50
Dżem niskosłodzony wiśnia op. 3,5 kg kg 50
Fasola biała sucha kg 300
Galaretki owocowe, smak wiśniowy, brzoskwiniowy op. 1 kg (produkt dopuszczony do spożycia przez dzieci) kg 200
Groch suchy połówki kg 70
Herbata czarna ekspresowa w saszetkach pakowana w kartoniku po 100 szt.; pojedyncza torebka 1,4 g kg 50
Herbatniki maślane op. 100 g, pakowane po 10 szt. szt. 5 500
Kakao op. 200 g niskotłuszczowe, min. 80% kakao kg 30
Kasza gryczana drobna, op. 1 kg kg 350
Kasza jęczmienna średnia, op. 1 kg kg 150
Kasza manna, op. 1 kg kg 230
Kasza jaglana, op. 1 kg kg 20
Kawa rozpuszczalna – zbożowa, op. 1 kg kg 25
Kisiel, smak wiśniowy, brzoskwiniowy, op. 1 kg (produkt dopuszczony do spożycia przez dzieci) kg 170
Koncentrat pomidorowy tylko z pomidorów op. 190 g, 30%, bez konserwantów kg 60
Koncentrat pomidorowy w paście op. 800 g, 30%, bez konserwantów kg 300
Kwasek cytrynowy op. 20 g szt. 530
Ketchup 970 g, bez konserwantów i niezdrowych wzmacniaczy smaku, min. 184 g pomidorów na 100 g ketchupu kg 130
Ketchup 200 g, bez konserwantów i niezdrowych wzmacniaczy smaku, min. 184 g pomidorów na 100 g ketchupu kg 50
Kotlety sojowe op. 100 g op. 15
Kminek mielony kg 1
Liść laurowy, op. 10 g kg 2
Majonez op. 815 g kg 300
Majonez op. 280 g kg 100
Mak kg 6
Makaron świderki drobne op. 500 g kg 300
Makaron wstążka op. 400 g durum kg 180
Makaron drobny muszelka op. 500 g kg 40
Makaron nitka rosołowa op. 500 g 4-jajeczny kg 180
Makaron do spaghetti op. 500 g, mąka razowa kg 50
Makaron do spaghetti op. 500 g, mąka pszenna kg 80
Makaron zacierka op. 5 kg kg 50
Mąka pszenna typ 400 op. 1 kg kg 1 600
Mąka pszenna typ 400 op. 25 kg kg 1 000
Mąka ziemniaczana op. 1 kg kg 50
Miód pszczeli 400 g naturalny z pasiek krajowych kg 80
Miód pszczeli 1 kg naturalny z pasiek krajowych kg 100
Majeranek kg 5
Musztarda op. 200 g szt. 200
Kasza kukurydziana op. 1 kg kg 10
Ocet spożywczy spirytusowy 10%, op. 0,5 l l 260
Oregano kg 2
Olejek do ciasta 9 ml szt. 50
Olej rzepakowy op. 3 l l 1 200
Olej rzepakowy op. 1 l l 100
Olej rzepakowy op. 0,5 l l 200
Olej słonecznikowy op. 1 l l 400
Pieprz naturalny mielony op. 500 g kg 22
Przyprawa do piernika op. 20 g szt. 20
Płatki na mleko - kuleczki zbożowe smak czekoladowy, zawartość błonnika nie mniejsza niż 5,0 g w 100 g produktu kg 200
Płatki na mleko - kółeczka zbożowe smak miodowy, zawartość błonnika nie mniejsza niż 5,0 g w 100 g produktu kg 200
Płatki na mleko - miodowo-orzechowe, zawartość błonnika nie mniejsza niż 5,0 g w 100 g produktu kg 150
Paluszki słone op. 100 g op. 50
Płatki na mleko - kukurydziane, zawartość błonnika nie mniejsza niż 5,0 g w 100 g produktu kg 200
Płatki owsiane górskie op. 500 g kg 100
Pieczywo chrupkie żytnie op. 210 g zawierające ok. 24 kromki op. 1 000
Pieczywo ryżowe op. 100 g szt. 50
Proszek do pieczenia op. 18 g szt. 1 000
Rodzynki op. 1 kg kg 50
Ryż biały paraboliczny op. 5 kg kg 500
Ryż brązowy op. 1 kg kg 100
Papryka mielona słodka kg 1
Soki op. 0,33 l, bez konserwantów szt. 10 000
Sól jodowana kg 15 000
Sok pomidorowy op. 0,2 l, bez konserwantów szt. 150
Syrop pitny wysokosłodzony op. 420 ml; głóg, aronia, czarna porzeczka, wiśnia, malina; bez konserwantów szt. 500
Suchary bezcukrowe op. 285 g szt. 100
Soda spożywcza op. 100 g szt. 500
Słodycze bożonarodzeniowe (mikołaje op. 100 g) szt. 250
Ziarno kukurydzy (popcorn), op. 250 g kg 200
Zioła prowansalskie kg 2
Ziele angielskie kg 2
Zioło estragon kg 1
Woda mineralna 1,5 l, gazowana, ogólna mineralizacja nie mniejsza niż 600 mg/l szt. 200
Woda mineralna 1,5 l, niegazowana, ogólna mineralizacja nie mniejsza niż 600 mg/l szt. 200
Koncentrat chlebowy bezglutenowy, op. 1 kg kg 50
Mąka bezglutenowa, op. 1 kg kg 15
Ciastka bezglutenowe, op. maks. 200 g op. 60
Ciastka bez glutenu i bez mleka, op. maks 200 g op. 20
Makaron bezglutenowy (różne kształty), op. maks. 500 g kg 20
Bułka tarta bezglutenowa, op. 1 kg kg 15
Budyń bezglutenowy, op. 40 g op. 20
e) Pakiet V –mrożonki owocowo-warzywne i rybne – Brokuły kg 430
Fasolka szparagowa kg 260
Groszek zielony kg 190
Kalafior kg 300
Kukurydza kg 190
Mieszanka kompotowa - 4 składniki kg 3 000
Papryka cięta kg 100
Pyzy ziemniaczane op. 1 kg kg 300
Szpinak liście kg 150
"Filet - mintaj ze skórą / „shatterpack” -
poszczególne układane warstwy filetów oddzielane foliowymi przekładkami,
zawartość glazury 3-5% wagi ryby" kg 700
"Filet - morszczuk ze skórą / „shatterpack” -
poszczególne układane warstwy filetów oddzielane foliowymi przekładkami,
zawartość glazury 3-5% wagi ryby" kg 250
"Filet - dorsz ze skórą / „shatterpack” -
poszczególne układane warstwy filetów oddzielane foliowymi przekładkami,
zawartość glazury 3-5% wagi ryby" kg 200
Ryba wędzona - makrela kg 400
Truskawka kg 600
Wiśnia bez pestek kg 400
Mieszanka warzywna (4 składniki - marchew, pietruszka, seler, por) kg 200 |
GuidZP400 |
513b26e1-41ba-4e18-9e88-97026de92700
|
Biuletyn |
574987-N-2019
|
Zamawiajacy nazwa |
Wojewódzki Szpital Rehabilitacyjny dla Dzieci w Ameryce
|
Regon |
29623600000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
Ameryka
|
Zamawiajacy adres numer domu |
21
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Olsztynek
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
11-015
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
warmińsko-mazurskie
|
Zamawiajacy telefon |
089 5194867, 5194810
|
Zamawiajacy fax |
895 194 813
|
Zamawiajacy email |
szpital@ameryka.com.pl
|
Adres strony url |
www.ameryka.com.pl
|
Adres strony internetowej |
www.ameryka.com.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Czy przeprowadza centralny zamawiajacy |
1
|
Rodzaj zamawiajacego |
9
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.ameryka.com.pl
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych, mięsa wieprzowego oraz drobiowego,
|
Numer referencyjny |
ZP/05/PN/2019
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
5
|
Okreslenie przedmiotu |
a) Pakiet I – mięso wieprzowe – Łopatka wieprzowa b/k, elementy (obrobiona) kg 1 500
Schab wieprzowy b/k kg 1 000
Szynka wieprzowa b/k, surowa, elementy (obrobiona) kg 2 000
Karkówka wieprzowa b/k kg 1 500
b) Pakiet II – wędliny wieprzowo-drobiowe –Szynkowa grubo rozdrobniona kg 200
Biała surowa kg 60
Polędwica drobiowa z indyka kg 100
Polędwica wieprzowa kg 100
Polędwica bez glutenu 100% mięsa kg 15
Śląska/Podwawelska kg 160
Ogonówka kg 300
Krakowska podsuszona kg 150
Salami szlacheckie kg 150
Szynka chłopska kg 120
Szynka bez glutenu 100% mięsa kg 15
Kiełbasa szynkowa kg 150
Szynka prasowana konserwowa kg 180
Szynka got. wędzona kg 300
Schab z zapiecka kg 100
Żywiecka wieprzowa podsuszana kg 380
Parówki bez glutenu 100% mięsa kg 20
Parówki z indyka podwędz. bez polifosforanów (bez MOM) kg 1 500
c) Pakiet III – mięso drobiowe – Kod CPV 15112000-6 -Ćwiartka tylna z kurczaka kg 2 100
Pierś drobiowa (filet) kg 1 000
Porcja rosołowa kg 1 300
Mięso drobiowe z indyka (filet) kg 80
d) Pakiet IV – artykuły spożywcze –Budyń, smak wiśniowy, brzoskwiniowy, op. ± 1 kg (produkt dopuszczony do spożycia przez dzieci) kg 200
Bazylia kg 2
Chrupki kukurydziane op. 80 g op. 3 000
Chrzan tarty op. 290 g kg 15
Chrzan śmietankowy op. 970 g kg 50
Cukier biały kryształ op. 1 kg kg 3 600
Cukier waniliowy z prawdziwą wanilią op. 16 g szt. 2 300
Cukier puder op. 1 kg kg 15
Czosnek granulowany kg 1
Cynamon kg 15
Dżem niskosłodzony czarna porzeczka op. 290 g szt. 200
Dżem niskosłodzony owoce leśne op. 280 g szt. 100
Dżem niskosłodzony aronia z jabłkiem op. 280 g szt. 150
Dżem niskosłodzony wiśnia op. 260 g szt. 100
Dżem niskosłodzony czerwona porzeczka op. 3,5 kg kg 50
Dżem niskosłodzony owoce leśne op. 3,5 kg kg 50
Dżem niskosłodzony wiśnia op. 3,5 kg kg 50
Fasola biała sucha kg 300
Galaretki owocowe, smak wiśniowy, brzoskwiniowy op. 1 kg (produkt dopuszczony do spożycia przez dzieci) kg 200
Groch suchy połówki kg 70
Herbata czarna ekspresowa w saszetkach pakowana w kartoniku po 100 szt.; pojedyncza torebka 1,4 g kg 50
Herbatniki maślane op. 100 g, pakowane po 10 szt. szt. 5 500
Kakao op. 200 g niskotłuszczowe, min. 80% kakao kg 30
Kasza gryczana drobna, op. 1 kg kg 350
Kasza jęczmienna średnia, op. 1 kg kg 150
Kasza manna, op. 1 kg kg 230
Kasza jaglana, op. 1 kg kg 20
Kawa rozpuszczalna – zbożowa, op. 1 kg kg 25
Kisiel, smak wiśniowy, brzoskwiniowy, op. 1 kg (produkt dopuszczony do spożycia przez dzieci) kg 170
Koncentrat pomidorowy tylko z pomidorów op. 190 g, 30%, bez konserwantów kg 60
Koncentrat pomidorowy w paście op. 800 g, 30%, bez konserwantów kg 300
Kwasek cytrynowy op. 20 g szt. 530
Ketchup 970 g, bez konserwantów i niezdrowych wzmacniaczy smaku, min. 184 g pomidorów na 100 g ketchupu kg 130
Ketchup 200 g, bez konserwantów i niezdrowych wzmacniaczy smaku, min. 184 g pomidorów na 100 g ketchupu kg 50
Kotlety sojowe op. 100 g op. 15
Kminek mielony kg 1
Liść laurowy, op. 10 g kg 2
Majonez op. 815 g kg 300
Majonez op. 280 g kg 100
Mak kg 6
Makaron świderki drobne op. 500 g kg 300
Makaron wstążka op. 400 g durum kg 180
Makaron drobny muszelka op. 500 g kg 40
Makaron nitka rosołowa op. 500 g 4-jajeczny kg 180
Makaron do spaghetti op. 500 g, mąka razowa kg 50
Makaron do spaghetti op. 500 g, mąka pszenna kg 80
Makaron zacierka op. 5 kg kg 50
Mąka pszenna typ 400 op. 1 kg kg 1 600
Mąka pszenna typ 400 op. 25 kg kg 1 000
Mąka ziemniaczana op. 1 kg kg 50
Miód pszczeli 400 g naturalny z pasiek krajowych kg 80
Miód pszczeli 1 kg naturalny z pasiek krajowych kg 100
Majeranek kg 5
Musztarda op. 200 g szt. 200
Kasza kukurydziana op. 1 kg kg 10
Ocet spożywczy spirytusowy 10%, op. 0,5 l l 260
Oregano kg 2
Olejek do ciasta 9 ml szt. 50
Olej rzepakowy op. 3 l l 1 200
Olej rzepakowy op. 1 l l 100
Olej rzepakowy op. 0,5 l l 200
Olej słonecznikowy op. 1 l l 400
Pieprz naturalny mielony op. 500 g kg 22
Przyprawa do piernika op. 20 g szt. 20
Płatki na mleko - kuleczki zbożowe smak czekoladowy, zawartość błonnika nie mniejsza niż 5,0 g w 100 g produktu kg 200
Płatki na mleko - kółeczka zbożowe smak miodowy, zawartość błonnika nie mniejsza niż 5,0 g w 100 g produktu kg 200
Płatki na mleko - miodowo-orzechowe, zawartość błonnika nie mniejsza niż 5,0 g w 100 g produktu kg 150
Paluszki słone op. 100 g op. 50
Płatki na mleko - kukurydziane, zawartość błonnika nie mniejsza niż 5,0 g w 100 g produktu kg 200
Płatki owsiane górskie op. 500 g kg 100
Pieczywo chrupkie żytnie op. 210 g zawierające ok. 24 kromki op. 1 000
Pieczywo ryżowe op. 100 g szt. 50
Proszek do pieczenia op. 18 g szt. 1 000
Rodzynki op. 1 kg kg 50
Ryż biały paraboliczny op. 5 kg kg 500
Ryż brązowy op. 1 kg kg 100
Papryka mielona słodka kg 1
Soki op. 0,33 l, bez konserwantów szt. 10 000
Sól jodowana kg 15 000
Sok pomidorowy op. 0,2 l, bez konserwantów szt. 150
Syrop pitny wysokosłodzony op. 420 ml; głóg, aronia, czarna porzeczka, wiśnia, malina; bez konserwantów szt. 500
Suchary bezcukrowe op. 285 g szt. 100
Soda spożywcza op. 100 g szt. 500
Słodycze bożonarodzeniowe (mikołaje op. 100 g) szt. 250
Ziarno kukurydzy (popcorn), op. 250 g kg 200
Zioła prowansalskie kg 2
Ziele angielskie kg 2
Zioło estragon kg 1
Woda mineralna 1,5 l, gazowana, ogólna mineralizacja nie mniejsza niż 600 mg/l szt. 200
Woda mineralna 1,5 l, niegazowana, ogólna mineralizacja nie mniejsza niż 600 mg/l szt. 200
Koncentrat chlebowy bezglutenowy, op. 1 kg kg 50
Mąka bezglutenowa, op. 1 kg kg 15
Ciastka bezglutenowe, op. maks. 200 g op. 60
Ciastka bez glutenu i bez mleka, op. maks 200 g op. 20
Makaron bezglutenowy (różne kształty), op. maks. 500 g kg 20
Bułka tarta bezglutenowa, op. 1 kg kg 15
Budyń bezglutenowy, op. 40 g op. 20
e) Pakiet V –mrożonki owocowo-warzywne i rybne – Brokuły kg 430
Fasolka szparagowa kg 260
Groszek zielony kg 190
Kalafior kg 300
Kukurydza kg 190
Mieszanka kompotowa - 4 składniki kg 3 000
Papryka cięta kg 100
Pyzy ziemniaczane op. 1 kg kg 300
Szpinak liście kg 150
"Filet - mintaj ze skórą / „shatterpack” -
poszczególne układane warstwy filetów oddzielane foliowymi przekładkami,
zawartość glazury 3-5% wagi ryby" kg 700
"Filet - morszczuk ze skórą / „shatterpack” -
poszczególne układane warstwy filetów oddzielane foliowymi przekładkami,
zawartość glazury 3-5% wagi ryby" kg 250
"Filet - dorsz ze skórą / „shatterpack” -
poszczególne układane warstwy filetów oddzielane foliowymi przekładkami,
zawartość glazury 3-5% wagi ryby" kg 200
Ryba wędzona - makrela kg 400
Truskawka kg 600
Wiśnia bez pestek kg 400
Mieszanka warzywna (4 składniki - marchew, pietruszka, seler, por) kg 200
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia warunku, tyko spełnienie będzie potwierdzone poprzez złożenie oświadczenia w celu potwierdzenia spełnienia warunków przez wykonawcę załącznik nr 6 do SIWZ
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia warunku, tyko spełnienie będzie potwierdzone poprzez złożenie oświadczenia w celu potwierdzenia spełnienia warunków przez wykonawcę załącznik nr 6 do SIWZ
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia warunku, tyko spełnienie będzie potwierdzone poprzez złożenie oświadczenia w celu potwierdzenia spełnienia warunków przez wykonawcę załącznik nr 6 do SIWZ
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Czy oswiadczenie spelnienie kryteriow |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
1) odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp;
2) zaświadczenia właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzającego, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, lub innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem podatkowym w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami łub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu;
3) certyfikatu/zaświadczenia od właściwego organu potwierdzającego, że Wykonawca spełnia zasady GHP/GMP oraz wymagania systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP);
4) aktualnej decyzji właściwego organu inspekcji sanitarnej o dopuszczeniu pojazdu Wykonawcy (lub Podwykonawcy), którym będzie przewożony zamówiony towar - żywność.
5) Oświadczenie – grupa kapitałowa (o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp).
|
Inne dokumenty niewymienione |
1. Sporządzony przez Wykonawcę, według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ, Formularz ofertowy – wg. wyboru Wykonawcy;
2. Sporządzony przez Wykonawcę, według wzoru stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ, stosowny Formularz asortymentowo-cenowy;
3. Oświadczenie, które stanowi załącznik nr 4 do SIWZ;
4. Oświadczenie, które stanowi załącznik nr 6 do SIWZ
5. Stosowne Pełnomocnictwo, jeżeli uprawnienie do podpisania Oferty osoby nie wynikają z właściwego rejestru lub centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej. Pełnomocnictwo należy dołączyć w oryginale lub kopii potwierdzonej notarialnie.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
IV 4 4 data |
2019-07-26T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
11:00
|
IV 4 4 jezyki |
Polskim
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
mięso wieprzowe
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15110000-2
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Łopatka wieprzowa b/k, elementy (obrobiona) kg 1 500
Schab wieprzowy b/k kg 1 000
Szynka wieprzowa b/k, surowa, elementy (obrobiona) kg 2 000
Karkówka wieprzowa b/k kg 1 500
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
wędliny wieprzowo-drobiowe
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15131130-5
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Szynkowa grubo rozdrobniona kg 200
Biała surowa kg 60
Polędwica drobiowa z indyka kg 100
Polędwica wieprzowa kg 100
Polędwica bez glutenu 100% mięsa kg 15
Śląska/Podwawelska kg 160
Ogonówka kg 300
Krakowska podsuszona kg 150
Salami szlacheckie kg 150
Szynka chłopska kg 120
Szynka bez glutenu 100% mięsa kg 15
Kiełbasa szynkowa kg 150
Szynka prasowana konserwowa kg 180
Szynka got. wędzona kg 300
Schab z zapiecka kg 100
Żywiecka wieprzowa podsuszana kg 380
Parówki bez glutenu 100% mięsa kg 20
Parówki z indyka podwędz. bez polifosforanów (bez MOM) kg 1 500
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
mięso drobiowe
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15112000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Ćwiartka tylna z kurczaka kg 2 100
Pierś drobiowa (filet) kg 1 000
Porcja rosołowa kg 1 300
Mięso drobiowe z indyka (filet) kg 80
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
artykuły spożywcze
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Budyń, smak wiśniowy, brzoskwiniowy, op. ± 1 kg (produkt dopuszczony do spożycia przez dzieci) kg 200
Bazylia kg 2
Chrupki kukurydziane op. 80 g op. 3 000
Chrzan tarty op. 290 g kg 15
Chrzan śmietankowy op. 970 g kg 50
Cukier biały kryształ op. 1 kg kg 3 600
Cukier waniliowy z prawdziwą wanilią op. 16 g szt. 2 300
Cukier puder op. 1 kg kg 15
Czosnek granulowany kg 1
Cynamon kg 15
Dżem niskosłodzony czarna porzeczka op. 290 g szt. 200
Dżem niskosłodzony owoce leśne op. 280 g szt. 100
Dżem niskosłodzony aronia z jabłkiem op. 280 g szt. 150
Dżem niskosłodzony wiśnia op. 260 g szt. 100
Dżem niskosłodzony czerwona porzeczka op. 3,5 kg kg 50
Dżem niskosłodzony owoce leśne op. 3,5 kg kg 50
Dżem niskosłodzony wiśnia op. 3,5 kg kg 50
Fasola biała sucha kg 300
Galaretki owocowe, smak wiśniowy, brzoskwiniowy op. 1 kg (produkt dopuszczony do spożycia przez dzieci) kg 200
Groch suchy połówki kg 70
Herbata czarna ekspresowa w saszetkach pakowana w kartoniku po 100 szt.; pojedyncza torebka 1,4 g kg 50
Herbatniki maślane op. 100 g, pakowane po 10 szt. szt. 5 500
Kakao op. 200 g niskotłuszczowe, min. 80% kakao kg 30
Kasza gryczana drobna, op. 1 kg kg 350
Kasza jęczmienna średnia, op. 1 kg kg 150
Kasza manna, op. 1 kg kg 230
Kasza jaglana, op. 1 kg kg 20
Kawa rozpuszczalna – zbożowa, op. 1 kg kg 25
Kisiel, smak wiśniowy, brzoskwiniowy, op. 1 kg (produkt dopuszczony do spożycia przez dzieci) kg 170
Koncentrat pomidorowy tylko z pomidorów op. 190 g, 30%, bez konserwantów kg 60
Koncentrat pomidorowy w paście op. 800 g, 30%, bez konserwantów kg 300
Kwasek cytrynowy op. 20 g szt. 530
Ketchup 970 g, bez konserwantów i niezdrowych wzmacniaczy smaku, min. 184 g pomidorów na 100 g ketchupu kg 130
Ketchup 200 g, bez konserwantów i niezdrowych wzmacniaczy smaku, min. 184 g pomidorów na 100 g ketchupu kg 50
Kotlety sojowe op. 100 g op. 15
Kminek mielony kg 1
Liść laurowy, op. 10 g kg 2
Majonez op. 815 g kg 300
Majonez op. 280 g kg 100
Mak kg 6
Makaron świderki drobne op. 500 g kg 300
Makaron wstążka op. 400 g durum kg 180
Makaron drobny muszelka op. 500 g kg 40
Makaron nitka rosołowa op. 500 g 4-jajeczny kg 180
Makaron do spaghetti op. 500 g, mąka razowa kg 50
Makaron do spaghetti op. 500 g, mąka pszenna kg 80
Makaron zacierka op. 5 kg kg 50
Mąka pszenna typ 400 op. 1 kg kg 1 600
Mąka pszenna typ 400 op. 25 kg kg 1 000
Mąka ziemniaczana op. 1 kg kg 50
Miód pszczeli 400 g naturalny z pasiek krajowych kg 80
Miód pszczeli 1 kg naturalny z pasiek krajowych kg 100
Majeranek kg 5
Musztarda op. 200 g szt. 200
Kasza kukurydziana op. 1 kg kg 10
Ocet spożywczy spirytusowy 10%, op. 0,5 l l 260
Oregano kg 2
Olejek do ciasta 9 ml szt. 50
Olej rzepakowy op. 3 l l 1 200
Olej rzepakowy op. 1 l l 100
Olej rzepakowy op. 0,5 l l 200
Olej słonecznikowy op. 1 l l 400
Pieprz naturalny mielony op. 500 g kg 22
Przyprawa do piernika op. 20 g szt. 20
Płatki na mleko - kuleczki zbożowe smak czekoladowy, zawartość błonnika nie mniejsza niż 5,0 g w 100 g produktu kg 200
Płatki na mleko - kółeczka zbożowe smak miodowy, zawartość błonnika nie mniejsza niż 5,0 g w 100 g produktu kg 200
Płatki na mleko - miodowo-orzechowe, zawartość błonnika nie mniejsza niż 5,0 g w 100 g produktu kg 150
Paluszki słone op. 100 g op. 50
Płatki na mleko - kukurydziane, zawartość błonnika nie mniejsza niż 5,0 g w 100 g produktu kg 200
Płatki owsiane górskie op. 500 g kg 100
Pieczywo chrupkie żytnie op. 210 g zawierające ok. 24 kromki op. 1 000
Pieczywo ryżowe op. 100 g szt. 50
Proszek do pieczenia op. 18 g szt. 1 000
Rodzynki op. 1 kg kg 50
Ryż biały paraboliczny op. 5 kg kg 500
Ryż brązowy op. 1 kg kg 100
Papryka mielona słodka kg 1
Soki op. 0,33 l, bez konserwantów szt. 10 000
Sól jodowana kg 15 000
Sok pomidorowy op. 0,2 l, bez konserwantów szt. 150
Syrop pitny wysokosłodzony op. 420 ml; głóg, aronia, czarna porzeczka, wiśnia, malina; bez konserwantów szt. 500
Suchary bezcukrowe op. 285 g szt. 100
Soda spożywcza op. 100 g szt. 500
Słodycze bożonarodzeniowe (mikołaje op. 100 g) szt. 250
Ziarno kukurydzy (popcorn), op. 250 g kg 200
Zioła prowansalskie kg 2
Ziele angielskie kg 2
Zioło estragon kg 1
Woda mineralna 1,5 l, gazowana, ogólna mineralizacja nie mniejsza niż 600 mg/l szt. 200
Woda mineralna 1,5 l, niegazowana, ogólna mineralizacja nie mniejsza niż 600 mg/l szt. 200
Koncentrat chlebowy bezglutenowy, op. 1 kg kg 50
Mąka bezglutenowa, op. 1 kg kg 15
Ciastka bezglutenowe, op. maks. 200 g op. 60
Ciastka bez glutenu i bez mleka, op. maks 200 g op. 20
Makaron bezglutenowy (różne kształty), op. maks. 500 g kg 20
Bułka tarta bezglutenowa, op. 1 kg kg 15
Budyń bezglutenowy, op. 40 g op. 20
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
mrożonki owocowo-warzywne i rybne
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15331170-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Brokuły kg 430
Fasolka szparagowa kg 260
Groszek zielony kg 190
Kalafior kg 300
Kukurydza kg 190
Mieszanka kompotowa - 4 składniki kg 3 000
Papryka cięta kg 100
Pyzy ziemniaczane op. 1 kg kg 300
Szpinak liście kg 150
"Filet - mintaj ze skórą / „shatterpack” -
poszczególne układane warstwy filetów oddzielane foliowymi przekładkami,
zawartość glazury 3-5% wagi ryby" kg 700
"Filet - morszczuk ze skórą / „shatterpack” -
poszczególne układane warstwy filetów oddzielane foliowymi przekładkami,
zawartość glazury 3-5% wagi ryby" kg 250
"Filet - dorsz ze skórą / „shatterpack” -
poszczególne układane warstwy filetów oddzielane foliowymi przekładkami,
zawartość glazury 3-5% wagi ryby" kg 200
Ryba wędzona - makrela kg 400
Truskawka kg 600
Wiśnia bez pestek kg 400
Mieszanka warzywna (4 składniki - marchew, pietruszka, seler, por) kg 200
|
| |