Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych różnych wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie

Data publikacji 2019-08-06
Data zakończenia 2019-08-14 00:00:00
Instytucja Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie
Miejscowość Władysławowo
Województwo pomorskie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 583187-N-2019
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 150000008
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1. BUDYŃ- śmietankowy, waniliowy, czekoladowy, powinien charakteryzować się dobrą rozpuszczalnością w wodzie, nie powinien podchodzić wodą po przyrządzeniu, po zagotowniu powinien mieć wyrazisty smak, kolor i gęstą konsystencję nie zawierającą grudek.Wydajność 120g/1 l mleka. Opakowanie min 90 g max1,50 kg firmy Winiary lub produkt równoważny kg 230
2. GALARETKA OWOCOWA (Ananas, truskawka, wiśnia, pomarańcza, cytryna)- powinna charakteryzować się dobrą rozpuszczalnością w wodzie, nie powinna podchodzić wodą po przyrządzeniu, po zagotowaniu powinna mieć wyrazisty smak, kolor i odpowiednio gęstą konsystencję, nie zawierającą grudek, wydajność 160g/1litr. pakowana min 90 gr max a'1,2 kg firmy Winiary lub produkt równoważny kg 400
3. KISIEL OWOCOWY -powinien charakteryzować się dobrą rozpuszczalnością w wodzie, nie powinien podchodzić wodą po przyrządzeniu, po zagotowniu powinien mieć wyrazisty smak, kolor i odpowiednio gęstą konsystencję nie zawierającą grudek. wydajność 160g/1l pakowany min 90 gr max a'1,30 kg firmy Winiary lub produkt równoważny. kg 280
4. MAJONEZ LIGHT - olej roślinny min 60%, żółtko jaja 6,0%, ocet, musztarda (woda, gorczyca, ocet, sól, cukier, przyprawy), cukier, sól, przyprawy, przeciwutleniacz E385, regulator kwasowości: kwas cytrynowy - słoik szklany o pojemności max 300 gr typu Winiary lub produkt równoważny. ..Cenę należy podać w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu kg 5
5. CHRZAN TARTY - Skład: chrzan, cukier, ocet, skrobia, sól, kwasek cytrynowy, przeciwutleniacze, Charakteryzuje się śnieżno białym kolorem, ostry w smaku. waga samego surowca netto w szklanym opakowaniu jednostkowym max 900 g typu Rolnik,Frutico lub produkt równoważny.
Cenę należy podać w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu kg 100
6. KETCHUP porcjowany saszetka Skład Pomidory (min 120 g na 100 g ketchupu), ocet, cukier, sól,
naturalne aromaty przypraw (m.in. seler), przyprawy. - opakowanie min 15g np. firmy Hellmanns, Roleski lub produkt równoważny. Cenę należy podać w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu. szt 36000
7. MUSZTARDA porcjowana saszetka - Skład: Woda, gorczyca (min 25%), ocet spirytusowy, sól, cukier,
regulator kwasowości- kwas cytrynowy, substancje konserwujące – siarczyny. opakowanie saszetka min. 15g
firmy Hellmanns, Roleski lub produkt równoważny…..Cenę należy podać w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu. szt 11000
8. MUSZTARDA SAREPSKA - umiarkowanie ostra o tradycyjnym smaku, gęstej konsystencji i stonowanej barwie z widocznymi ciemnymi kawałeczkami gorczycy,firmy Dawtona,Frutico lub produkt równoważny. opak min 1 kg max 3 kg.Cenę należy podać w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu. kg 200
9. RYŻ DŁUGOZIARNISTY paraboiled - preparowany tremicznie, ugotowany na sypko powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch, po ugotowaniu nie klei i pozostaje sypki nawet po wielokrotnym podgrzewaniu, ziarno ryżu nie rozpadada sie, nie rozdwaja, ma jednolity kształt, kolor jasnożółty, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozkleja sie) opak min 1 kg max 5 kg np.firmy Kupiec,ESCA,Dripol lub produkt równoważny kg 1600
10. Makaron Cannelloni - 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się. opakownaie max 1 kg typu Primo Gusto, Lubella, Malma lub produkt równoważny.. kg 25
11. Makaron Pene - (rurki) -100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin,podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny.. kg 650
12. Makaron typu Penette (piórka) - 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się. opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny.. kg 10
13. MAKARON typu TAGLIATELLE - (Gniazdka szeroka wstążka) 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się opakowanie max a' 3kg typu typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny kg 50
14. MAKARON typu GNOCHETTI SARDI (muszelka) - 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny. kg 40
15. MAKARON typu FARFALLE - (kokardki) -100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się, opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny. kg 200
16. MAKARON typu CRESTI DI GALLO (kolanka z falbanką) - 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się, opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny kg 50
17. MAKARON typu QUADRUCCI (Łazanki) - 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się, opakowanie max 3 kg lub produkt równoważny. kg 80
18. MAKARON typu MACCARONI (Nitka cięta) - 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się, opakowanie max 3 kg typu typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny.. kg 200
19. MAKARON W KSZTAŁCIE RYŻU - 100% semoliny z pszenicy DURUM - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch. a' 0,5 - 1,0 kg np. firmy Primo Gusto,lubella lub produkt równoważny. kg 15
20. MAKARON typu SPAGHETTI -100% semoliny z pszenicy DURUM - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie) opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny. kg 500
21. MAKARON typu FUSILI (świderki) -100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się, opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny. kg 500
22. MAKARON typu LASAGNE -100% semoliny z pszenicy DURUM - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie) opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny kg 120
23. Makaron typu Fusili Tricolore (Swiderki 3 kolory) - 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się, opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny. kg 250
24. Makarona razowy - różne kształty op max 3 kg np. firmy Lubella,Knor lub produkt równoważny…… kg 100
25. Mieszanka bezglutenowa 4 ziarna BIO-zawiera ziarno słoecznika prażone,siemię lniane brązowe prażone,pestki dyni prażone,sezam łuskany prażony opak min 450 gr typu Denver Food lub produkt równoważny…. kg 5
26. Makaron Tortellini-rodzaj pierścieniowego makaronu.wypełnioeny farszem np. mięsem,grzybami.szpinakiem itp. Opak max 1 kg np. firmy Knor,Primo Gusto lub produkt równoważny………. kg 10
27. Makaron Bezglutenowy-skład mąka kukurydziana - różne kształty op min 0.5 kg max 1 kg np. typu Barilla,Glutenex,Sotelii lub produkt równoważny…… kg 10
28. Pieczywo bezglutenowe różne gatunki- op 500g max kg 20
29. PŁATKI KUKURYDZIANE - delikatnie opiekane płatki kukurydziane wyprodukowane z I gatunku kukurydzy. wzbogacone o Witaminy i żelazo.Składniki: kukurydza (min 95 %), typu Nestle,BIFOOD lub produkt równoważny…opakowanie max 1 kg kg 80
30. PŁATKI KUKURYDZIANE z miodem - delikatnie opiekane płatki kukurydziane wyprodukowane z I gatunku kukurydzy z dodatkiem miodu. wzbogacone o Witaminy i żelazo. Składniki: kukurydza ( min 95%),opakowanie 500g- 3kg,typu Nestle lub produkt równoważny…………… kg 60
31. PŁATKI KUKURYDZIANE cynamonowe - Zbożowe płatki o smaku cynamonowym, zawierają pełne ziarno. Nie zawiera laktozy i konserwantów. Opakowanie 500g - 1,5kg,typu Lubella lub produkt równoważny… kg 50
32. PŁATKI zbożowe czekoladowe - zbożowe kuleczki o smaku czekoladowym, opakowanie 500g- 1kg,typu ,typu BIFOOD lub produkt równoważny… kg 350
33. PŁATKI KUKURYDZIANE z miodem i orzechami - delikatnie opiekane płatki kukurydziane wyprodukowane z najwyższej jakości kukurydzy z dodatkiem miodu. wzbogacone o Witaminy i żelazo.Składniki: kukurydza ( min 95%),opakowanie 500g- 1kg,typu Nestle,Bifood lub produkt równoważny………………… kg 60
34. PŁATKI KUKURYDZIANE z ziarnami zbóż-opakowanie 300 gr-1 kg,typu fitness -Nestle lub produkt równoważny… kg 80
35. PŁATKI MUSLI - mieszanka płatków zbożowych, bakalii, orzechów i suszonych owoców, różne rodzaje, opakowanie 500g- 1 kg,typu BIFOOD lub produkt równoważny……………… kg 100
36. MAJONEZ porcjowany - Skład: olej roślinny min.70%, woda, ocet, żółtko jaj, cukier, sól, gorczyca,opakowanie min 15 gr.Cenę należy podać w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu,typu np. Hellmanss,Roleski ,Develey lub produkt równoważny.. szt 14000
37. MAJONEZ DEKORACYJNY -olej roślinny min 80%, żółtko jaja min 6,0%, ocet, musztarda (woda, gorczyca, ocet, sól, cukier, przyprawy), cukier, sól, przyprawy, charakteryzuje sie lekko żółtą barwą, gęsty, nie podchodzący wodą. - opakowanie słoik max 1 kg typu Winiary lub produkt równoważny.. kg 200
38. KETCHUP łagodny,pikantny - woda, pomidory (min 200g na 100g ketchupu), cukier,skrobia kukurydziana - substancja zagęszczająca, sól, ocet, kwas cytrynowy - regulator kwasowości, przyprawy.
opakowanie butelka plastikowa max 1kg.Cenę należy podać w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu typu Dawtona, Włocławek,Roleski lub produkt równoważny.. kg 250
39 ORZECH WŁOSKI ŁUSKANY - gatunek I, jasnobrązowe połówki bez szkodnikow typu Bakalland,Helcom lub produkt równoważny, - opakownia min 100 gr max 0.50 kg…….. kg 200
40 RODZYNKI SUŁTAŃSKIE - gatunek I, charakteyzują się brązowym, ciemnoburstynowym kolorem, intensywnym i słodkim zapachem, pierwszej jakości, sprężyste i miękkie . opakowane max 0.50 kg,typu Bakalland,Helcom lub produkt równoważny… kg 250
41 ŚLIWKA KALIFORNIJSKA bez pestki - Gatunek I, o mięsistej strukturze, nie wysuszona, opakowanie max 0.50 kg,typu Helcom lub produkt równoważny…… kg 260
42 MIGDAŁY PŁATKI - gatunek I, jednolitego jasnoberzowego koloru, płatki nie połamane. pakowane max 0,50 kg,typu Japar lub produkt równoważny………………… kg 100
43 MIGDAŁY CAŁE - Gatunek I, opakowanie max 0.50 kg,typu Japar lub produkt równoważny……….. kg 5
44 ORZECH LASKOWY- Gatunek I, łuskany, opakowanie max 0.50 kg,typu Japar lub produkt równoważny…………/ kg 3
45 Pestki dyni Gatunek I, łuskane,opakowanie max 0.50 kg,typu Japar lub produkt równoważny……… kg 10
46 MORELE SUSZONE - Gatunek I,opakowanie max 0.50 kg,typu Bakalland,Japar lub produkt równoważny….. kg 180
47 Daktyle suszone-opakowanie max 0.50 kg,typu Bakalland lub produkt równoważny… kg 170
48 Ananas kostka - gatunek I,w lekkim syropie-puszka metalowa,waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max do 3 kg-należy podać cenę netto za 1 kg surowca po odcieku,typu Kier lub produkt równoważny……… kg 440
49 ANANASY PLASTRY- w lekkim syropie gatunek I- waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu KIER lub produkt równoważny……….. kg 250
50 BRZOSKWINIE POŁÓWKI - w lekkim syropie - gatunek I opakowanie puszka metalowa , waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg -należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu KIER lub produkt równoważny kg 600
51 GRUSZKI POŁÓWKI w syropie - gatunek I,opakowanie puszka metalowa,waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu KIER lub produkt równoważny………… kg 360
52 KOKTAJL OWOCOWY W SYROPIE- skład: (brzoskwinie, gruszka, ananasy, winogrona, papaja), gatunek I, opakowanie puszka metalowa,,. waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg -należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu DRIPOL,HELCOM lub produkt równoważny kg 500
53 FASOLA CZERWONA - gatunek I, puszka metalowa, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg -należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu Bonduella,Dawtona lub produkt równoważny……. kg 450
54 GROSZEK KONSERWOWY gatunek I - puszka metalowa, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg -należy podać cene netto surowca za 1 kg po odcieku,typu Dawtona lub produkt równoważny… kg 140
55 KUKURYDZA KONSERWOWA gatunek I, opakowanie puszka metalowa, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu Jamar,Dawtona,Bonduella lub produkt równoważny kg 950
56 KIELKI FASOLI MUNG - gatunek I,opakowanie puszka metalowawaga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 500 g-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu KIER lub produkt równoważny…… kg 25
57 SAŁATKA typu HAWAI - warzywa w różnych proporcjach ( kukurydza słodka, marchew w kostkach, seler korzenny w kostkach, zielona papryka, ananas), waga netto surowca w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 2000 g -należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku typu Bonduelle lub produkt równoważny kg 280
58 SAŁATKA typu "SOMBRERO"- skład:kukurydza słodka min.30%, groszek, fasola szparagowa zielona,marchew w kostkach, seler w kostkach, czerwona papryka, fasola czerwona) puszka metalowa waga netto surowca w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 2000 g-należy podać cenę netto za 1 kg surowca po odcieku typu Bonduelle lub produkt równoważny. kg 300
59 OGÓRKI konserwowe - gatunek I, marynowane z cebulką i papryką - waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) w szklanym opakowaniu max do 700 gr-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku typu Rolnik,Krakus lub produkt równoważny…………… kg 400
60 PIECZARKA MARYNOWANA CAŁA - gatunek I, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) w szklanym opakowaniu max do 800gr-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku typu Rolnik,Bonduelle lub produkt równoważny…. kg 240
61 Pieczarka w zalewie naturalnej - gatunek I waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) puszka 0,5 - 3kg max-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku typu Rolnik,Bonduelle lub produkt równoważny… kg 10
62 Karczochy serca - gatunek I, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) opakowanie puszka 400gr - 2,5 kg max-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku,typu KIER lub produkt równoważny……. kg 20
63 OLEJ uniwersalny - opakowanie 1 litr. 3 lub 5l,typu popularny,Beskidzki,Marlibo lub produkt równoważny…….. l 3200
64 Olej kokosowy - op 0,25-1 kg kg 10
65 OLIWKI ZIELONE DRYLOWANE - opakowanie słoik, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max do 800 gr-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku,typu DRIPOL lub produkt równoważny kg 5
66 OLIWKI CZARNE DRYLOWANE - opakowanie słoik, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max do 800 gr-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku,typu DRIPOL lub produkt równoważny…………… kg 5
67 OLIWKI ZIELONE cięte - opakowanie puszka, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max do 3kg-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku,typu KIER,Helcom lub produkt równoważny…….. kg 200
68 OLIWKI Czarne cięte - opakowanie puszka, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max do 3kg-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku,typu KIER,Helcom lub produkt równoważny kg 200
69 TUŃCZYK W SOSIE WŁASNYM ( kawałki ) - Gatunek I, opakowanie puszka, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) opak min 200 gr max do 1500 gr -należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku ….. kg 70
70 OCET 10% spirytusowy - opakowanie butelka szklana lub plastikowa o pojemności min 0.5 l max 1 litr…. l 370
71 OCET WINNY - gatunek I biały,opak.butelka o pojemności max 1l l 7
72 Ocet WINNY - gatunek I czerwony butelka o pojemności max 1 l………………… l 7
73 JABŁKA PRAŻONE typu "SZARLOTKA" - waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) w szklanym opakowaniu min 950 gr max a 3 kg-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku typu Ronik,Prospana,Bakalland lub produkt równoważny… kg 1100
74 OGÓRKI KANAPKOWE - gatunek I,opakowanie słoik szklany, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max do 500 gr, typu Rolnik,FRUTICO -należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu Rolnik lub produkt równoważny kg 220
75 CZEREŚNIE koktajlowe - Marascino Cherries - opakowanie słoik szklany,waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max do 500 gr-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku typu Rolnik lub produkt równoważny.. kg 4
76 SELER WIÓRKI - opakowanie słoik szklany,waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 1 kg typu Rolnik -należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku typu Rolnik.KIER lub produkt równoważny… kg 30
77 OLEJ z pestek winogron - butelka 2l max ,typu Gaccia Doro lub produkt równoważny………………… l 220
78 Marchew z groszkiem-opakowanie słoik waga max 1 kg-należy podać cenę w odniesieniu do 1 kg samego surowca po odcieku,typu rolnik,Kwidzyń,Dawtona,Pudliszki lub produkt równoważny. l 60
79 Oliwa z oliwek extra virgin - gatunek I, opakowanie butelka o pojemności max 1 kg… l 80
80 KAWIOR czarny lub czerwony - opakowanie max do 200 gr …… kg 1
81 NAPÓJ KAKAOWY (w proszku lub granulkach) typu NESQUIK - opakowanie max 1kg, ………… kg 160
82 SYROP MALINOWY,malinowy z jeżyną- butelka max do 1l typu Herbapol, CYMES lub produkt równoważny……. l 150
83 Syrop korzenny - butelka plastikowa o pojemności max 1 litr……… l 5
84 SEZAM ZIARNO - opak max 0.50 kg kg 15
85 DŻEM np. truskawka, wiśnia, czarna porzeczka-nisko i wysokosłodzone-opak słoik lub wiaderko o pojemności max 1 kg typu Łowicz,Agrovita,STOVIT lub produkt równoważny-należy podać cenę netto surowca za 1 kg ……… kg 800
86 Konfitura różne smaki opak max 500 gr-należy podać cenę netto w odniesieniu do 1 kg samego surowca typu Stovit ,KIER lub produkt równoważny…………………… kg 70
87 MIÓD PSZCZELI NATURALNY WIELOKWIATOWY lejący- gatunek I, opakowanie max 1 kg-należy podać cenę netto za 1 kg w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu……. kg 800
88 Cieciorka w zalewie-opakowanie słoik lub puszka typu Rolnik,Bonduelle lub produkt równoważny-…należy podać cenę netto w odniesieniu do 1 kg samego surowca-po odcieku kg 30
89 CUKIER WANILIOWY - opakowanie 0,5 kg max………… kg 35
90 TABASCO BRAND Peper Sauce-opakowanie butelka szklana o pojemności max 60 ml lub produkt równowazny. szt 75
91 Pieczywo WASA Light żytnie-opakowanie kartonik o wadze max 280 g… kg 20
92 KASZA GRYCZANA - cała, prażona opakowanie min 1 kg max 5kg,typu ESCA lub produkt równoważny… kg 800
93 KASZA JĘCZMIENNA -drobna opakowanie min 1 kg max 5 kg…….. kg 200
94 KASZA pęczak - opakowanie min 1 kg max 5kg……… kg 240
95 Kasza jaglana - opakowanie max min 1 kg 5kg……………… kg 200
96 Ryż biały zwykły - gatunek I, opakowanie max 1 kg………… kg 50
97 MĄKA TORTOWA pszenna typ 450 -opakowanie 1kg typu Młyny Stoislaw,Złote Pola,Gdańskie Młyny lub produkt równoważny…. kg 2000
98 Mąka orkiszowa - op max 1 kg………………… kg 10
99 Mąka orzechowa - op max 1 kg……………… kg 10
100 Mąka żytnia - op max 1 kg…………… kg 10
101 Mąka kokosowa - op max 1 kg………. kg 5
102 Siemię lniane mielone - opakowanie max 0.5 kg…….. kg 5
103 SKROBIA ZIEMNIACZANA - gatunek I, opakowanie a' 1kg… kg 60
104 RYŻ DZIKI - opak max 1 kg,typu Kupiec lub produkt równoważny… kg 10
105 RYŻ BRĄZOWY - typu KUPIEC lub produkt Równoważny… opak max 1 kg kg 200
106 KASZA KUS-KUS - gatunek I, opakowanie max 1 kg,typu Gabo lub produkt równoważny……… kg 160
107 PŁATKI OWSIANE - opakowanie max 0.50 kg typu Kupiec,Melvit lub produkt równoważny……………… kg 400
108 Otręby owsiane - opakowanie max 0.50 kg……… kg 5
109 CUKIER BIAŁY KRYSZTAŁ - opakowanie max 1kg,,typu Polski Cukier,Diamant lub produkt równoważny,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, kg 2900
110 CUKIER PUDER - bez zbryleń, opakowanie woreczek foliowy szczelnie zamknięty, opakowaniea - 0,50kg max,typu Diamant lub produkt równoważny………… kg 120
111 Stewia - op max 1 kg,typu LOOK FOOD lub produkt równoważny… kg 2
112 Orzechy pistacjowe łuskane, gatunek I opakowanie max 0.20 kg typu Gabo lub produkt równoważny…… kg 2
113 Orzeszki pini opakowanie - max 0,.20 kg,typu Gabo lub produkt równoważny………… kg 1
114 Pomidory suszone w oliwie - opakowanie szklane, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 1 kg-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu Sottile Gusto lub produkt równoważny… kg 100
115 Ziarno słonecznika - opakowanie max 0,50 kg…… kg 25
116 Migdały pokrojone w słupki -opakowanie max 0,25 kg typu Kresto lub produkt równoważny……………… kg 5
117 Wiórki kokosowe - opak, max 0.25kg… kg 30
118 Kotlety schabowe sojowe - opakowanie max 0,.5 kg kg 5
119 Steki sojowe - opakowanie max 500-600g kg 5
120 Żurawina do mięsa - opakowanie słoik szklany waga wsadu max 0.5 kg -typu ŁOWICZ lub produkt równoważny-należy podać cenę netto za 1 kg w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu. kg 30
121 Żurawina suszona opak min 500 gr max 1 kg,typu Bakalland,Japar lub produkt równoważny kg 80
122 Kasza manna - opak,max 1 kg,typu KUPIEC lub produkt równoważny kg 240
123 Kaszka kukurydziana - opakowanie 1 kg,typu ESCA lub produkt równoważny…….. kg 10
124 Mąka kukurydziana - opakowanie 1 kg,typu Melwit lub produkt równoważny. kg 5
125 Cukier brązowy trzcinowy - opakowanie 1 kg,typu Helcom lub produkt równoważny……………… kg 2
126 Mandarynki - w lekkim syropie gat I,opakowanie puszkla metalowa , waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku…typu Kier lub produkt równoważny kg 15
127 Pędy bambusa - opakowanie szklane, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 500 gr-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu KIER lub produkt równoważny……… kg 45
128 Musztarda Francuska - z całymi ziarnami gorczcy opakowanie - max 500g typu Kamis lub produkt równoważny………… kg 20
129 Ocet Balsamiczny- but. szklana a' 500ml max,typu HELCOM lub produkt równoważny………………… l 10
130 Kardamon mielony - opakowanie 20g- 60g kg 0,5
131 imbir mielony - opakowanie od 500g-1kg kg 2
132 Tortilla pszenna - rozmiar max 32 cm. kg 160
133 Wafle ryżowe (rózne smaki) - op max 250 g,typu Sonko lub produkt równoważny………. kg 5
134 Płatki ryżowe - op max 0,5 kg…… kg 5
135 Olej arachdowy - opakowanie 1 l max l 20
136 Olej Lniany - opakowanie max 1 l, l 5
137 Ciecierzyca /sucha/- opakowanie max 0.50 kg kg 10
138 Papryka konserwowa czerwona paski - gatunek I, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 2500 g-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku typu Kier lub produkt równoważny……………… kg 50
139 Masło orzechowe kremowe-skład-orzeszki ziemne,olej słonecznikowy,całkowicie uwodniony tłuszcz palmowy,może zawierać również inne orzechy-opakowanie szklane o pojemności max 0.50 kg-firmy Felix-należy podać cenę netto za 1 kg w odniesieniu do wagi surowca wskazanego na opakowaniu kg 25
141 Kakao naturalne zawartość tłuszczy kakaowego mni 10%-max 12%,opak .max 100 gr typu Celiko,Wawel lub produkt równoważny… kg 2
142 Proszek do pieczenia, opakowanie max 100g. kg 8

Dodatkowe informacje

GuidZP400 1eb1f2ba-dab6-420e-aa63-355ca2e3cae6
Biuletyn 583187-N-2019
Zamawiajacy nazwa Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie
Regon 32790700060000
Zamawiajacy adres ulica Żeromskiego
Zamawiajacy adres numer domu 52
Zamawiajacy miejscowosc Władysławowo
Zamawiajacy kod pocztowy 84-120
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo pomorskie
Zamawiajacy telefon 586 746 314
Zamawiajacy fax 586 746 350
Zamawiajacy email przetargi.wladyslawowo@cos.pl
Adres strony url www.bip.cos.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Instytucja gospodarki budżetowej
Dostep dokumentow zamowienia www.bip.cos.pl
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.bip.cos.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Wymagane jest złożenie oferty w formie pisemnej za pośrednictwem operatora pocztowego, osobiście lub za pośrednictwem posłańca
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Centralny Ośrodek Sportu, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie, ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo
Nazwa nadana zamowieniu Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych różnych wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Numer referencyjny 25/2019
Rodzaj zamowienia 1
Okreslenie przedmiotu 1. BUDYŃ- śmietankowy, waniliowy, czekoladowy, powinien charakteryzować się dobrą rozpuszczalnością w wodzie, nie powinien podchodzić wodą po przyrządzeniu, po zagotowniu powinien mieć wyrazisty smak, kolor i gęstą konsystencję nie zawierającą grudek.Wydajność 120g/1 l mleka. Opakowanie min 90 g max1,50 kg firmy Winiary lub produkt równoważny kg 230 2. GALARETKA OWOCOWA (Ananas, truskawka, wiśnia, pomarańcza, cytryna)- powinna charakteryzować się dobrą rozpuszczalnością w wodzie, nie powinna podchodzić wodą po przyrządzeniu, po zagotowaniu powinna mieć wyrazisty smak, kolor i odpowiednio gęstą konsystencję, nie zawierającą grudek, wydajność 160g/1litr. pakowana min 90 gr max a'1,2 kg firmy Winiary lub produkt równoważny kg 400 3. KISIEL OWOCOWY -powinien charakteryzować się dobrą rozpuszczalnością w wodzie, nie powinien podchodzić wodą po przyrządzeniu, po zagotowniu powinien mieć wyrazisty smak, kolor i odpowiednio gęstą konsystencję nie zawierającą grudek. wydajność 160g/1l pakowany min 90 gr max a'1,30 kg firmy Winiary lub produkt równoważny. kg 280 4. MAJONEZ LIGHT - olej roślinny min 60%, żółtko jaja 6,0%, ocet, musztarda (woda, gorczyca, ocet, sól, cukier, przyprawy), cukier, sól, przyprawy, przeciwutleniacz E385, regulator kwasowości: kwas cytrynowy - słoik szklany o pojemności max 300 gr typu Winiary lub produkt równoważny. ..Cenę należy podać w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu kg 5 5. CHRZAN TARTY - Skład: chrzan, cukier, ocet, skrobia, sól, kwasek cytrynowy, przeciwutleniacze, Charakteryzuje się śnieżno białym kolorem, ostry w smaku. waga samego surowca netto w szklanym opakowaniu jednostkowym max 900 g typu Rolnik,Frutico lub produkt równoważny. Cenę należy podać w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu kg 100 6. KETCHUP porcjowany saszetka Skład Pomidory (min 120 g na 100 g ketchupu), ocet, cukier, sól, naturalne aromaty przypraw (m.in. seler), przyprawy. - opakowanie min 15g np. firmy Hellmanns, Roleski lub produkt równoważny. Cenę należy podać w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu. szt 36000 7. MUSZTARDA porcjowana saszetka - Skład: Woda, gorczyca (min 25%), ocet spirytusowy, sól, cukier, regulator kwasowości- kwas cytrynowy, substancje konserwujące – siarczyny. opakowanie saszetka min. 15g firmy Hellmanns, Roleski lub produkt równoważny…..Cenę należy podać w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu. szt 11000 8. MUSZTARDA SAREPSKA - umiarkowanie ostra o tradycyjnym smaku, gęstej konsystencji i stonowanej barwie z widocznymi ciemnymi kawałeczkami gorczycy,firmy Dawtona,Frutico lub produkt równoważny. opak min 1 kg max 3 kg.Cenę należy podać w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu. kg 200 9. RYŻ DŁUGOZIARNISTY paraboiled - preparowany tremicznie, ugotowany na sypko powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch, po ugotowaniu nie klei i pozostaje sypki nawet po wielokrotnym podgrzewaniu, ziarno ryżu nie rozpadada sie, nie rozdwaja, ma jednolity kształt, kolor jasnożółty, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozkleja sie) opak min 1 kg max 5 kg np.firmy Kupiec,ESCA,Dripol lub produkt równoważny kg 1600 10. Makaron Cannelloni - 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się. opakownaie max 1 kg typu Primo Gusto, Lubella, Malma lub produkt równoważny.. kg 25 11. Makaron Pene - (rurki) -100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin,podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny.. kg 650 12. Makaron typu Penette (piórka) - 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się. opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny.. kg 10 13. MAKARON typu TAGLIATELLE - (Gniazdka szeroka wstążka) 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się opakowanie max a' 3kg typu typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny kg 50 14. MAKARON typu GNOCHETTI SARDI (muszelka) - 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny. kg 40 15. MAKARON typu FARFALLE - (kokardki) -100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się, opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny. kg 200 16. MAKARON typu CRESTI DI GALLO (kolanka z falbanką) - 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się, opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny kg 50 17. MAKARON typu QUADRUCCI (Łazanki) - 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się, opakowanie max 3 kg lub produkt równoważny. kg 80 18. MAKARON typu MACCARONI (Nitka cięta) - 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się, opakowanie max 3 kg typu typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny.. kg 200 19. MAKARON W KSZTAŁCIE RYŻU - 100% semoliny z pszenicy DURUM - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch. a' 0,5 - 1,0 kg np. firmy Primo Gusto,lubella lub produkt równoważny. kg 15 20. MAKARON typu SPAGHETTI -100% semoliny z pszenicy DURUM - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie) opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny. kg 500 21. MAKARON typu FUSILI (świderki) -100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się, opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny. kg 500 22. MAKARON typu LASAGNE -100% semoliny z pszenicy DURUM - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie) opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny kg 120 23. Makaron typu Fusili Tricolore (Swiderki 3 kolory) - 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się, opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny. kg 250 24. Makarona razowy - różne kształty op max 3 kg np. firmy Lubella,Knor lub produkt równoważny…… kg 100 25. Mieszanka bezglutenowa 4 ziarna BIO-zawiera ziarno słoecznika prażone,siemię lniane brązowe prażone,pestki dyni prażone,sezam łuskany prażony opak min 450 gr typu Denver Food lub produkt równoważny…. kg 5 26. Makaron Tortellini-rodzaj pierścieniowego makaronu.wypełnioeny farszem np. mięsem,grzybami.szpinakiem itp. Opak max 1 kg np. firmy Knor,Primo Gusto lub produkt równoważny………. kg 10 27. Makaron Bezglutenowy-skład mąka kukurydziana - różne kształty op min 0.5 kg max 1 kg np. typu Barilla,Glutenex,Sotelii lub produkt równoważny…… kg 10 28. Pieczywo bezglutenowe różne gatunki- op 500g max kg 20 29. PŁATKI KUKURYDZIANE - delikatnie opiekane płatki kukurydziane wyprodukowane z I gatunku kukurydzy. wzbogacone o Witaminy i żelazo.Składniki: kukurydza (min 95 %), typu Nestle,BIFOOD lub produkt równoważny…opakowanie max 1 kg kg 80 30. PŁATKI KUKURYDZIANE z miodem - delikatnie opiekane płatki kukurydziane wyprodukowane z I gatunku kukurydzy z dodatkiem miodu. wzbogacone o Witaminy i żelazo. Składniki: kukurydza ( min 95%),opakowanie 500g- 3kg,typu Nestle lub produkt równoważny…………… kg 60 31. PŁATKI KUKURYDZIANE cynamonowe - Zbożowe płatki o smaku cynamonowym, zawierają pełne ziarno. Nie zawiera laktozy i konserwantów. Opakowanie 500g - 1,5kg,typu Lubella lub produkt równoważny… kg 50 32. PŁATKI zbożowe czekoladowe - zbożowe kuleczki o smaku czekoladowym, opakowanie 500g- 1kg,typu ,typu BIFOOD lub produkt równoważny… kg 350 33. PŁATKI KUKURYDZIANE z miodem i orzechami - delikatnie opiekane płatki kukurydziane wyprodukowane z najwyższej jakości kukurydzy z dodatkiem miodu. wzbogacone o Witaminy i żelazo.Składniki: kukurydza ( min 95%),opakowanie 500g- 1kg,typu Nestle,Bifood lub produkt równoważny………………… kg 60 34. PŁATKI KUKURYDZIANE z ziarnami zbóż-opakowanie 300 gr-1 kg,typu fitness -Nestle lub produkt równoważny… kg 80 35. PŁATKI MUSLI - mieszanka płatków zbożowych, bakalii, orzechów i suszonych owoców, różne rodzaje, opakowanie 500g- 1 kg,typu BIFOOD lub produkt równoważny……………… kg 100 36. MAJONEZ porcjowany - Skład: olej roślinny min.70%, woda, ocet, żółtko jaj, cukier, sól, gorczyca,opakowanie min 15 gr.Cenę należy podać w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu,typu np. Hellmanss,Roleski ,Develey lub produkt równoważny.. szt 14000 37. MAJONEZ DEKORACYJNY -olej roślinny min 80%, żółtko jaja min 6,0%, ocet, musztarda (woda, gorczyca, ocet, sól, cukier, przyprawy), cukier, sól, przyprawy, charakteryzuje sie lekko żółtą barwą, gęsty, nie podchodzący wodą. - opakowanie słoik max 1 kg typu Winiary lub produkt równoważny.. kg 200 38. KETCHUP łagodny,pikantny - woda, pomidory (min 200g na 100g ketchupu), cukier,skrobia kukurydziana - substancja zagęszczająca, sól, ocet, kwas cytrynowy - regulator kwasowości, przyprawy. opakowanie butelka plastikowa max 1kg.Cenę należy podać w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu typu Dawtona, Włocławek,Roleski lub produkt równoważny.. kg 250 39 ORZECH WŁOSKI ŁUSKANY - gatunek I, jasnobrązowe połówki bez szkodnikow typu Bakalland,Helcom lub produkt równoważny, - opakownia min 100 gr max 0.50 kg…….. kg 200 40 RODZYNKI SUŁTAŃSKIE - gatunek I, charakteyzują się brązowym, ciemnoburstynowym kolorem, intensywnym i słodkim zapachem, pierwszej jakości, sprężyste i miękkie . opakowane max 0.50 kg,typu Bakalland,Helcom lub produkt równoważny… kg 250 41 ŚLIWKA KALIFORNIJSKA bez pestki - Gatunek I, o mięsistej strukturze, nie wysuszona, opakowanie max 0.50 kg,typu Helcom lub produkt równoważny…… kg 260 42 MIGDAŁY PŁATKI - gatunek I, jednolitego jasnoberzowego koloru, płatki nie połamane. pakowane max 0,50 kg,typu Japar lub produkt równoważny………………… kg 100 43 MIGDAŁY CAŁE - Gatunek I, opakowanie max 0.50 kg,typu Japar lub produkt równoważny……….. kg 5 44 ORZECH LASKOWY- Gatunek I, łuskany, opakowanie max 0.50 kg,typu Japar lub produkt równoważny…………/ kg 3 45 Pestki dyni Gatunek I, łuskane,opakowanie max 0.50 kg,typu Japar lub produkt równoważny……… kg 10 46 MORELE SUSZONE - Gatunek I,opakowanie max 0.50 kg,typu Bakalland,Japar lub produkt równoważny….. kg 180 47 Daktyle suszone-opakowanie max 0.50 kg,typu Bakalland lub produkt równoważny… kg 170 48 Ananas kostka - gatunek I,w lekkim syropie-puszka metalowa,waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max do 3 kg-należy podać cenę netto za 1 kg surowca po odcieku,typu Kier lub produkt równoważny……… kg 440 49 ANANASY PLASTRY- w lekkim syropie gatunek I- waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu KIER lub produkt równoważny……….. kg 250 50 BRZOSKWINIE POŁÓWKI - w lekkim syropie - gatunek I opakowanie puszka metalowa , waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg -należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu KIER lub produkt równoważny kg 600 51 GRUSZKI POŁÓWKI w syropie - gatunek I,opakowanie puszka metalowa,waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu KIER lub produkt równoważny………… kg 360 52 KOKTAJL OWOCOWY W SYROPIE- skład: (brzoskwinie, gruszka, ananasy, winogrona, papaja), gatunek I, opakowanie puszka metalowa,,. waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg -należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu DRIPOL,HELCOM lub produkt równoważny kg 500 53 FASOLA CZERWONA - gatunek I, puszka metalowa, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg -należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu Bonduella,Dawtona lub produkt równoważny……. kg 450 54 GROSZEK KONSERWOWY gatunek I - puszka metalowa, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg -należy podać cene netto surowca za 1 kg po odcieku,typu Dawtona lub produkt równoważny… kg 140 55 KUKURYDZA KONSERWOWA gatunek I, opakowanie puszka metalowa, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu Jamar,Dawtona,Bonduella lub produkt równoważny kg 950 56 KIELKI FASOLI MUNG - gatunek I,opakowanie puszka metalowawaga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 500 g-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu KIER lub produkt równoważny…… kg 25 57 SAŁATKA typu HAWAI - warzywa w różnych proporcjach ( kukurydza słodka, marchew w kostkach, seler korzenny w kostkach, zielona papryka, ananas), waga netto surowca w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 2000 g -należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku typu Bonduelle lub produkt równoważny kg 280 58 SAŁATKA typu "SOMBRERO"- skład:kukurydza słodka min.30%, groszek, fasola szparagowa zielona,marchew w kostkach, seler w kostkach, czerwona papryka, fasola czerwona) puszka metalowa waga netto surowca w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 2000 g-należy podać cenę netto za 1 kg surowca po odcieku typu Bonduelle lub produkt równoważny. kg 300 59 OGÓRKI konserwowe - gatunek I, marynowane z cebulką i papryką - waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) w szklanym opakowaniu max do 700 gr-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku typu Rolnik,Krakus lub produkt równoważny…………… kg 400 60 PIECZARKA MARYNOWANA CAŁA - gatunek I, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) w szklanym opakowaniu max do 800gr-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku typu Rolnik,Bonduelle lub produkt równoważny…. kg 240 61 Pieczarka w zalewie naturalnej - gatunek I waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) puszka 0,5 - 3kg max-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku typu Rolnik,Bonduelle lub produkt równoważny… kg 10 62 Karczochy serca - gatunek I, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) opakowanie puszka 400gr - 2,5 kg max-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku,typu KIER lub produkt równoważny……. kg 20 63 OLEJ uniwersalny - opakowanie 1 litr. 3 lub 5l,typu popularny,Beskidzki,Marlibo lub produkt równoważny…….. l 3200 64 Olej kokosowy - op 0,25-1 kg kg 10 65 OLIWKI ZIELONE DRYLOWANE - opakowanie słoik, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max do 800 gr-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku,typu DRIPOL lub produkt równoważny kg 5 66 OLIWKI CZARNE DRYLOWANE - opakowanie słoik, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max do 800 gr-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku,typu DRIPOL lub produkt równoważny…………… kg 5 67 OLIWKI ZIELONE cięte - opakowanie puszka, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max do 3kg-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku,typu KIER,Helcom lub produkt równoważny…….. kg 200 68 OLIWKI Czarne cięte - opakowanie puszka, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max do 3kg-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku,typu KIER,Helcom lub produkt równoważny kg 200 69 TUŃCZYK W SOSIE WŁASNYM ( kawałki ) - Gatunek I, opakowanie puszka, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) opak min 200 gr max do 1500 gr -należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku ….. kg 70 70 OCET 10% spirytusowy - opakowanie butelka szklana lub plastikowa o pojemności min 0.5 l max 1 litr…. l 370 71 OCET WINNY - gatunek I biały,opak.butelka o pojemności max 1l l 7 72 Ocet WINNY - gatunek I czerwony butelka o pojemności max 1 l………………… l 7 73 JABŁKA PRAŻONE typu "SZARLOTKA" - waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) w szklanym opakowaniu min 950 gr max a 3 kg-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku typu Ronik,Prospana,Bakalland lub produkt równoważny… kg 1100 74 OGÓRKI KANAPKOWE - gatunek I,opakowanie słoik szklany, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max do 500 gr, typu Rolnik,FRUTICO -należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu Rolnik lub produkt równoważny kg 220 75 CZEREŚNIE koktajlowe - Marascino Cherries - opakowanie słoik szklany,waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max do 500 gr-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku typu Rolnik lub produkt równoważny.. kg 4 76 SELER WIÓRKI - opakowanie słoik szklany,waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 1 kg typu Rolnik -należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku typu Rolnik.KIER lub produkt równoważny… kg 30 77 OLEJ z pestek winogron - butelka 2l max ,typu Gaccia Doro lub produkt równoważny………………… l 220 78 Marchew z groszkiem-opakowanie słoik waga max 1 kg-należy podać cenę w odniesieniu do 1 kg samego surowca po odcieku,typu rolnik,Kwidzyń,Dawtona,Pudliszki lub produkt równoważny. l 60 79 Oliwa z oliwek extra virgin - gatunek I, opakowanie butelka o pojemności max 1 kg… l 80 80 KAWIOR czarny lub czerwony - opakowanie max do 200 gr …… kg 1 81 NAPÓJ KAKAOWY (w proszku lub granulkach) typu NESQUIK - opakowanie max 1kg, ………… kg 160 82 SYROP MALINOWY,malinowy z jeżyną- butelka max do 1l typu Herbapol, CYMES lub produkt równoważny……. l 150 83 Syrop korzenny - butelka plastikowa o pojemności max 1 litr……… l 5 84 SEZAM ZIARNO - opak max 0.50 kg kg 15 85 DŻEM np. truskawka, wiśnia, czarna porzeczka-nisko i wysokosłodzone-opak słoik lub wiaderko o pojemności max 1 kg typu Łowicz,Agrovita,STOVIT lub produkt równoważny-należy podać cenę netto surowca za 1 kg ……… kg 800 86 Konfitura różne smaki opak max 500 gr-należy podać cenę netto w odniesieniu do 1 kg samego surowca typu Stovit ,KIER lub produkt równoważny…………………… kg 70 87 MIÓD PSZCZELI NATURALNY WIELOKWIATOWY lejący- gatunek I, opakowanie max 1 kg-należy podać cenę netto za 1 kg w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu……. kg 800 88 Cieciorka w zalewie-opakowanie słoik lub puszka typu Rolnik,Bonduelle lub produkt równoważny-…należy podać cenę netto w odniesieniu do 1 kg samego surowca-po odcieku kg 30 89 CUKIER WANILIOWY - opakowanie 0,5 kg max………… kg 35 90 TABASCO BRAND Peper Sauce-opakowanie butelka szklana o pojemności max 60 ml lub produkt równowazny. szt 75 91 Pieczywo WASA Light żytnie-opakowanie kartonik o wadze max 280 g… kg 20 92 KASZA GRYCZANA - cała, prażona opakowanie min 1 kg max 5kg,typu ESCA lub produkt równoważny… kg 800 93 KASZA JĘCZMIENNA -drobna opakowanie min 1 kg max 5 kg…….. kg 200 94 KASZA pęczak - opakowanie min 1 kg max 5kg……… kg 240 95 Kasza jaglana - opakowanie max min 1 kg 5kg……………… kg 200 96 Ryż biały zwykły - gatunek I, opakowanie max 1 kg………… kg 50 97 MĄKA TORTOWA pszenna typ 450 -opakowanie 1kg typu Młyny Stoislaw,Złote Pola,Gdańskie Młyny lub produkt równoważny…. kg 2000 98 Mąka orkiszowa - op max 1 kg………………… kg 10 99 Mąka orzechowa - op max 1 kg……………… kg 10 100 Mąka żytnia - op max 1 kg…………… kg 10 101 Mąka kokosowa - op max 1 kg………. kg 5 102 Siemię lniane mielone - opakowanie max 0.5 kg…….. kg 5 103 SKROBIA ZIEMNIACZANA - gatunek I, opakowanie a' 1kg… kg 60 104 RYŻ DZIKI - opak max 1 kg,typu Kupiec lub produkt równoważny… kg 10 105 RYŻ BRĄZOWY - typu KUPIEC lub produkt Równoważny… opak max 1 kg kg 200 106 KASZA KUS-KUS - gatunek I, opakowanie max 1 kg,typu Gabo lub produkt równoważny……… kg 160 107 PŁATKI OWSIANE - opakowanie max 0.50 kg typu Kupiec,Melvit lub produkt równoważny……………… kg 400 108 Otręby owsiane - opakowanie max 0.50 kg……… kg 5 109 CUKIER BIAŁY KRYSZTAŁ - opakowanie max 1kg,,typu Polski Cukier,Diamant lub produkt równoważny,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, kg 2900 110 CUKIER PUDER - bez zbryleń, opakowanie woreczek foliowy szczelnie zamknięty, opakowaniea - 0,50kg max,typu Diamant lub produkt równoważny………… kg 120 111 Stewia - op max 1 kg,typu LOOK FOOD lub produkt równoważny… kg 2 112 Orzechy pistacjowe łuskane, gatunek I opakowanie max 0.20 kg typu Gabo lub produkt równoważny…… kg 2 113 Orzeszki pini opakowanie - max 0,.20 kg,typu Gabo lub produkt równoważny………… kg 1 114 Pomidory suszone w oliwie - opakowanie szklane, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 1 kg-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu Sottile Gusto lub produkt równoważny… kg 100 115 Ziarno słonecznika - opakowanie max 0,50 kg…… kg 25 116 Migdały pokrojone w słupki -opakowanie max 0,25 kg typu Kresto lub produkt równoważny……………… kg 5 117 Wiórki kokosowe - opak, max 0.25kg… kg 30 118 Kotlety schabowe sojowe - opakowanie max 0,.5 kg kg 5 119 Steki sojowe - opakowanie max 500-600g kg 5 120 Żurawina do mięsa - opakowanie słoik szklany waga wsadu max 0.5 kg -typu ŁOWICZ lub produkt równoważny-należy podać cenę netto za 1 kg w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu. kg 30 121 Żurawina suszona opak min 500 gr max 1 kg,typu Bakalland,Japar lub produkt równoważny kg 80 122 Kasza manna - opak,max 1 kg,typu KUPIEC lub produkt równoważny kg 240 123 Kaszka kukurydziana - opakowanie 1 kg,typu ESCA lub produkt równoważny…….. kg 10 124 Mąka kukurydziana - opakowanie 1 kg,typu Melwit lub produkt równoważny. kg 5 125 Cukier brązowy trzcinowy - opakowanie 1 kg,typu Helcom lub produkt równoważny……………… kg 2 126 Mandarynki - w lekkim syropie gat I,opakowanie puszkla metalowa , waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku…typu Kier lub produkt równoważny kg 15 127 Pędy bambusa - opakowanie szklane, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 500 gr-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu KIER lub produkt równoważny……… kg 45 128 Musztarda Francuska - z całymi ziarnami gorczcy opakowanie - max 500g typu Kamis lub produkt równoważny………… kg 20 129 Ocet Balsamiczny- but. szklana a' 500ml max,typu HELCOM lub produkt równoważny………………… l 10 130 Kardamon mielony - opakowanie 20g- 60g kg 0,5 131 imbir mielony - opakowanie od 500g-1kg kg 2 132 Tortilla pszenna - rozmiar max 32 cm. kg 160 133 Wafle ryżowe (rózne smaki) - op max 250 g,typu Sonko lub produkt równoważny………. kg 5 134 Płatki ryżowe - op max 0,5 kg…… kg 5 135 Olej arachdowy - opakowanie 1 l max l 20 136 Olej Lniany - opakowanie max 1 l, l 5 137 Ciecierzyca /sucha/- opakowanie max 0.50 kg kg 10 138 Papryka konserwowa czerwona paski - gatunek I, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 2500 g-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku typu Kier lub produkt równoważny……………… kg 50 139 Masło orzechowe kremowe-skład-orzeszki ziemne,olej słonecznikowy,całkowicie uwodniony tłuszcz palmowy,może zawierać również inne orzechy-opakowanie szklane o pojemności max 0.50 kg-firmy Felix-należy podać cenę netto za 1 kg w odniesieniu do wagi surowca wskazanego na opakowaniu kg 25 141 Kakao naturalne zawartość tłuszczy kakaowego mni 10%-max 12%,opak .max 100 gr typu Celiko,Wawel lub produkt równoważny… kg 2 142 Proszek do pieczenia, opakowanie max 100g. kg 8
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okres w miesiacach 12
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający wymaga, aby Wykonawcy wykonali, a w przypadku świadczeń okresowych również wykonują w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert w niniejszym postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, co najmniej 2 zamówienia dotyczące dostaw artykułów spożywczych różnych o wartości brutto (na jedno zamówienie, umowę, kontrakt, w okresie maksymalnie 12 miesięcy) nie mniejszej niż 120 000,00 PLN
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Zakresie warunkow udzialu wykaz dostaw wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane, wraz z załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów - oświadczenie wykonawcy; w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu. (zaleca się wykorzystanie załączonego wzoru - załącznik nr 6 do SIWZ)
Inne dokumenty niewymienione 6.3. Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy oraz, w przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, dowody potwierdzające, że powiązania z innym wykonawcą uczestniczącym w niniejszym postępowaniu, nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu – oświadczenie to składa wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP
Czy wadium 1
Wadium 1. Warunkiem przystąpienia do przetargu jest wniesienie, przed upływem terminu składania ofert, wadium w wysokości: 6 000,00 zł (słownie sześć tysięcy złotych 00/100) 2. Wadium musi być wniesione przed upływem terminu składania ofert. 3. Dokument potwierdzający wniesienie wadium w formach wskazanych w pkt. 9.4 ppkt. 2,3,4,5 należy załączyć do oferty. 4. Wadium może być wnoszone w jednej lub kilku następujących formach: 1) pieniądzu, 2) poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym, 3) gwarancjach bankowych, 4) gwarancjach ubezpieczeniowych, 5) poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. z 2016 r. poz. 359). 5. Wadium wnoszone w pieniądzu wpłaca się przelewem na rachunek bankowy Zamawiającego Bank Gospodarstwa Krajowego Numer konta 78 1130 1017 0020 1470 8620 0018 6. Zasady zwracania wadium określone są w art. 46 ustawy PZP 7. WAŻNE: W przypadku wnoszenia wadium w formie gwarancji bankowej lub ubezpieczeniowej, gwarancja ta powinna być nieodwołalna i bezwarunkowa tj. płatna na pierwsze żądanie Zamawiającego. Z dokumentu tego musi wynikać, że we wszystkich sytuacjach wskazanych w ustawie Prawo zamówień publicznych, w szczególności w art. 46 ust. 4a i 5, gwarant zobowiązuje się do zaspokojenia roszczeń beneficjenta (Zamawiającego)
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst 1.W przypadku nieosiągnięcia całkowitej wartości wynagrodzenia Wykonawcy, o którym mowa w § 4 ust. 1 wzoru umowy, za zrealizowane dostawy w okresie, o którym mowa w ust. 1 umowy, Strony dopuszczają możliwość zmiany terminu obowiązywania Umowy do czasu osiągnięcia kwoty wynagrodzenia wskazanej w § 4 ust. 1, jednak nie dłużej niż do dwóch miesięcy od upływu terminu wskazanego w ust. 1. 2.Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany asortymentu zamawianych towarów (o jakości wyższej od przedmiotu zamówienia lecz w cenie jednostkowej zgodnej z Ofertą), bez ponoszenia przez Zamawiającego żadnych dodatkowych kosztów z tego tytułu.
IV 4 4 data 2019-08-14T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 4 jezyki Polski
IV 4 5 okres 30

Criterion

Kryteria Cena
Znaczenie 100,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)