dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych

Data publikacji 2019-12-05
Data zakończenia 2019-12-13 00:00:00
Instytucja Zakład Karny w Dublinach
Miejscowość Korsze
Województwo warmińsko-mazurskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 632669-N-2019
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 151000009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Część 1. wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1 Kiełbasa zwyczajna 1 698,37 kg;
2 Mielonka kanapkowa 1 510,40 kg;
3 Mortadela 1 356,53 kg;
4 Parówki cienkie paluszki 1 519,49 kg;
5 Kaszanka baton 816,91 kg;
6 Pasztetowa 114,11 kg;
7 Salceson włoski 1 026,13 kg;
8 Kiełbasa biała parzona 813,49 kg;
9 Przysmak szynkowy 2 225,36 kg;
10 Luncheon wieprzowy 828,01 kg;


Część 2. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1 Pieczeń drobiowa 279,66 kg;
2 Szynka drobiowa mielona 271,40 kg;
3 Rolada drobiowa 295,00 kg;
4 Polędwica drobiowa 324,50 kg;
5 Kiełbasa drobiowa 215,94 kg;
6 Szynkówka drobiowa 265,50 kg;
7 Szynka drobiowa 295,00 kg;
8 Blok drobiowy 295,00 kg;
9 Mortadela drobiowa 944,00 kg;
10 Pasztetowa drobiowa 413,00 kg;
11 Salceson drobiowy 472,00 kg;
12 Kiełbasa biała drobiowa 118,00 kg;
13 Parówki drobiowe 944,00 kg;


Część 3. mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach*
1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 235,06 kg;
2. Słonina bez skóry, schłodzona 123,19 kg;
3. Mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 926,18 kg;
4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 118,00 kg;
5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 118,00 kg;
6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 708,00 kg;
7 Kości wieprzowe 708,00 kg;

Część 4. mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 375,24 kg;
2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 2 048,48 kg;
3 Filet z piersi kurczaka -344,21 kg;
4 Mięso gulaszowe drobiowe - 344,21 kg;
5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka - 118,00 kg;
6 Żołądki drobiowe - 708,00 kg;

Część 5. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 926,06 kg;
2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 701,86 kg;
3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 697,66 kg;
4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 892,08 kg;
5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 354,00 kg;


Część 6. wędliny wieprzowe – dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1 Kiełbasa zwyczajna 448,87 kg;
2 Mielonka kanapkowa 461,62 kg;
3 Mortadela 471,53 kg;
4 Parówki cienkie paluszki 512,59 kg;
5 Kaszanka baton 495,60 kg;
6 Pasztetowa 696,67 kg;
7 Salceson włoski 463,03 kg;
8 Kiełbasa biała parzona 409,22 kg;
9 Przysmak szynkowy 127,44 kg;
10 Luncheon wieprzowy 140,18 kg;

Część 7. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1 Pieczeń drobiowa 67,97 kg;
2 Szynka drobiowa mielona 41,06 kg;
3 Rolada drobiowa 260,54 kg;
4 Polędwica drobiowa 133,10 kg;
5 Kiełbasa drobiowa 450,29 kg;
6 Szynkówka drobiowa 29,74 kg;
7 Szynka drobiowa 131,69 kg;
8 Blok drobiowy 531,00 kg;
9 Mortadela drobiowa 647,11 kg;
10 Pasztetowa drobiowa 485,69 kg;
11 Salceson drobiowy 363,91 kg;
12 Kiełbasa biała drobiowa 92,61 kg;
13 Parówki drobiowe 652,78 kg;

Część 8. mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 84,96 kg;
2. Słonina bez skóry, schłodzona 42,48 kg;
3. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 566,40 kg;
4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 56,64 kg;
5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 580,56 kg;
6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 566,40 kg;
7 Kości wieprzowe 716,50 kg;

Część 9. mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 84,96 kg;
2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 42,48 kg;
3 Filet z piersi kurczaka - 580,56 kg;
4 Mięso gulaszowe drobiowe - 56,64 kg;
5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka -566,40 kg;
6 Żołądki drobiowe - 310,10 kg;


Część 10. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *

1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg;
2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg;
3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 495,60 kg;
4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg;
5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 212,40 kg;

Dodatkowe informacje

GuidZP400 229a9598-fff6-4b81-a7a0-e2db73da9fb0
Biuletyn 632669-N-2019
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny w Dublinach
Regon 28035160400000
Zamawiajacy adres ulica Dubliny
Zamawiajacy adres numer domu 16
Zamawiajacy miejscowosc Korsze
Zamawiajacy kod pocztowy 11-430
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo warmińsko-mazurskie
Zamawiajacy telefon 89 7543831,
Zamawiajacy fax 89 7543612
Zamawiajacy email dkw_dubliny@sw.gov.pl, arkadiusz.milewski@sw.gov.pl; maciej.zubowicz@sw.gov.pl
Adres strony url http://www.zp.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 3
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia http://www.zp.sw.gov.pl
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja http://www.zp.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Pisemnie
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zakład Karny w Dublinach, Dubliny 16, 11 - 430 Korsze
Nazwa nadana zamowieniu dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych
Numer referencyjny DKW.2232.3.2019.PB
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy 10
Okreslenie przedmiotu Część 1. wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Kiełbasa zwyczajna 1 698,37 kg; 2 Mielonka kanapkowa 1 510,40 kg; 3 Mortadela 1 356,53 kg; 4 Parówki cienkie paluszki 1 519,49 kg; 5 Kaszanka baton 816,91 kg; 6 Pasztetowa 114,11 kg; 7 Salceson włoski 1 026,13 kg; 8 Kiełbasa biała parzona 813,49 kg; 9 Przysmak szynkowy 2 225,36 kg; 10 Luncheon wieprzowy 828,01 kg; Część 2. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Pieczeń drobiowa 279,66 kg; 2 Szynka drobiowa mielona 271,40 kg; 3 Rolada drobiowa 295,00 kg; 4 Polędwica drobiowa 324,50 kg; 5 Kiełbasa drobiowa 215,94 kg; 6 Szynkówka drobiowa 265,50 kg; 7 Szynka drobiowa 295,00 kg; 8 Blok drobiowy 295,00 kg; 9 Mortadela drobiowa 944,00 kg; 10 Pasztetowa drobiowa 413,00 kg; 11 Salceson drobiowy 472,00 kg; 12 Kiełbasa biała drobiowa 118,00 kg; 13 Parówki drobiowe 944,00 kg; Część 3. mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach* 1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 235,06 kg; 2. Słonina bez skóry, schłodzona 123,19 kg; 3. Mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 926,18 kg; 4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 118,00 kg; 5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 118,00 kg; 6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 708,00 kg; 7 Kości wieprzowe 708,00 kg; Część 4. mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 375,24 kg; 2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 2 048,48 kg; 3 Filet z piersi kurczaka -344,21 kg; 4 Mięso gulaszowe drobiowe - 344,21 kg; 5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka - 118,00 kg; 6 Żołądki drobiowe - 708,00 kg; Część 5. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 926,06 kg; 2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 701,86 kg; 3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 697,66 kg; 4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 892,08 kg; 5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 354,00 kg; Część 6. wędliny wieprzowe – dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Kiełbasa zwyczajna 448,87 kg; 2 Mielonka kanapkowa 461,62 kg; 3 Mortadela 471,53 kg; 4 Parówki cienkie paluszki 512,59 kg; 5 Kaszanka baton 495,60 kg; 6 Pasztetowa 696,67 kg; 7 Salceson włoski 463,03 kg; 8 Kiełbasa biała parzona 409,22 kg; 9 Przysmak szynkowy 127,44 kg; 10 Luncheon wieprzowy 140,18 kg; Część 7. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Pieczeń drobiowa 67,97 kg; 2 Szynka drobiowa mielona 41,06 kg; 3 Rolada drobiowa 260,54 kg; 4 Polędwica drobiowa 133,10 kg; 5 Kiełbasa drobiowa 450,29 kg; 6 Szynkówka drobiowa 29,74 kg; 7 Szynka drobiowa 131,69 kg; 8 Blok drobiowy 531,00 kg; 9 Mortadela drobiowa 647,11 kg; 10 Pasztetowa drobiowa 485,69 kg; 11 Salceson drobiowy 363,91 kg; 12 Kiełbasa biała drobiowa 92,61 kg; 13 Parówki drobiowe 652,78 kg; Część 8. mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 84,96 kg; 2. Słonina bez skóry, schłodzona 42,48 kg; 3. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 566,40 kg; 4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 56,64 kg; 5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 580,56 kg; 6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 566,40 kg; 7 Kości wieprzowe 716,50 kg; Część 9. mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 84,96 kg; 2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 42,48 kg; 3 Filet z piersi kurczaka - 580,56 kg; 4 Mięso gulaszowe drobiowe - 56,64 kg; 5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka -566,40 kg; 6 Żołądki drobiowe - 310,10 kg; Część 10. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg; 2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg; 3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 495,60 kg; 4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg; 5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 212,40 kg;
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Inne dokumenty niewymienione sporządzony przez wykonawcę załącznik nr 1a lub/i nr 1b do SIWZ - formularz ofertowy dla danej części zamówienia
IV 4 4 data 2019-12-13T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 12:00
IV 4 5 okres 30

Powiązane

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Kiełbasa zwyczajna 1 698,37 kg; 2 Mielonka kanapkowa 1 510,40 kg; 3 Mortadela 1 356,53 kg; 4 Parówki cienkie paluszki 1 519,49 kg; 5 Kaszanka baton 816,91 kg; 6 Pasztetowa 114,11 kg; 7 Salceson włoski 1 026,13 kg; 8 Kiełbasa biała parzona 813,49 kg; 9 Przysmak szynkowy 2 225,36 kg; 10 Luncheon wieprzowy 828,01 kg;
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Pieczeń drobiowa 279,66 kg; 2 Szynka drobiowa mielona 271,40 kg; 3 Rolada drobiowa 295,00 kg; 4 Polędwica drobiowa 324,50 kg; 5 Kiełbasa drobiowa 215,94 kg; 6 Szynkówka drobiowa 265,50 kg; 7 Szynka drobiowa 295,00 kg; 8 Blok drobiowy 295,00 kg; 9 Mortadela drobiowa 944,00 kg; 10 Pasztetowa drobiowa 413,00 kg; 11 Salceson drobiowy 472,00 kg; 12 Kiełbasa biała drobiowa 118,00 kg; 13 Parówki drobiowe 944,00 kg;
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 235,06 kg; 2. Słonina bez skóry, schłodzona 123,19 kg; 3. Mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 926,18 kg; 4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 118,00 kg; 5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 118,00 kg; 6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 708,00 kg; 7 Kości wieprzowe 708,00 kg
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 375,24 kg; 2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 2 048,48 kg; 3 Filet z piersi kurczaka -344,21 kg; 4 Mięso gulaszowe drobiowe - 344,21 kg; 5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka - 118,00 kg; 6 Żołądki drobiowe - 708,00 kg;
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 926,06 kg; 2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 701,86 kg; 3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 697,66 kg; 4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 892,08 kg; 5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 354,00 kg;
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A)
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Kiełbasa zwyczajna 448,87 kg; 2 Mielonka kanapkowa 461,62 kg; 3 Mortadela 471,53 kg; 4 Parówki cienkie paluszki 512,59 kg; 5 Kaszanka baton 495,60 kg; 6 Pasztetowa 696,67 kg; 7 Salceson włoski 463,03 kg; 8 Kiełbasa biała parzona 409,22 kg; 9 Przysmak szynkowy 127,44 kg; 10 Luncheon wieprzowy 140,18 kg;
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A)
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik krotki opis 1 Pieczeń drobiowa 67,97 kg; 2 Szynka drobiowa mielona 41,06 kg; 3 Rolada drobiowa 260,54 kg; 4 Polędwica drobiowa 133,10 kg; 5 Kiełbasa drobiowa 450,29 kg; 6 Szynkówka drobiowa 29,74 kg; 7 Szynka drobiowa 131,69 kg; 8 Blok drobiowy 531,00 kg; 9 Mortadela drobiowa 647,11 kg; 10 Pasztetowa drobiowa 485,69 kg; 11 Salceson drobiowy 363,91 kg; 12 Kiełbasa biała drobiowa 92,61 kg; 13 Parówki drobiowe 652,78 kg;
  
Zalacznik czesc nr 8
Zalacznik nazwa mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A)
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 84,96 kg; 2. Słonina bez skóry, schłodzona 42,48 kg; 3. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 566,40 kg; 4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 56,64 kg; 5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 580,56 kg; 6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 566,40 kg; 7 Kości wieprzowe 716,50 kg;
  
Zalacznik czesc nr 9
Zalacznik nazwa mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A)
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 84,96 kg; 2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 42,48 kg; 3 Filet z piersi kurczaka - 580,56 kg; 4 Mięso gulaszowe drobiowe - 56,64 kg; 5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka -566,40 kg; 6 Żołądki drobiowe - 310,10 kg;
  
Zalacznik czesc nr 10
Zalacznik nazwa konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A)
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg; 2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg; 3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 495,60 kg; 4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg; 5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 212,40 kg;
  

Criterion

Kryteria cena
Znaczenie 100,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)