Część 1. wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1 Kiełbasa zwyczajna 1 698,37 kg;
2 Mielonka kanapkowa 1 510,40 kg;
3 Mortadela 1 356,53 kg;
4 Parówki cienkie paluszki 1 519,49 kg;
5 Kaszanka baton 816,91 kg;
6 Pasztetowa 114,11 kg;
7 Salceson włoski 1 026,13 kg;
8 Kiełbasa biała parzona 813,49 kg;
9 Przysmak szynkowy 2 225,36 kg;
10 Luncheon wieprzowy 828,01 kg;
Część 2. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1 Pieczeń drobiowa 279,66 kg;
2 Szynka drobiowa mielona 271,40 kg;
3 Rolada drobiowa 295,00 kg;
4 Polędwica drobiowa 324,50 kg;
5 Kiełbasa drobiowa 215,94 kg;
6 Szynkówka drobiowa 265,50 kg;
7 Szynka drobiowa 295,00 kg;
8 Blok drobiowy 295,00 kg;
9 Mortadela drobiowa 944,00 kg;
10 Pasztetowa drobiowa 413,00 kg;
11 Salceson drobiowy 472,00 kg;
12 Kiełbasa biała drobiowa 118,00 kg;
13 Parówki drobiowe 944,00 kg;
Część 3. mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach*
1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 235,06 kg;
2. Słonina bez skóry, schłodzona 123,19 kg;
3. Mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 926,18 kg;
4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 118,00 kg;
5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 118,00 kg;
6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 708,00 kg;
7 Kości wieprzowe 708,00 kg;
Część 4. mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 375,24 kg;
2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 2 048,48 kg;
3 Filet z piersi kurczaka -344,21 kg;
4 Mięso gulaszowe drobiowe - 344,21 kg;
5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka - 118,00 kg;
6 Żołądki drobiowe - 708,00 kg;
Część 5. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 926,06 kg;
2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 701,86 kg;
3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 697,66 kg;
4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 892,08 kg;
5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 354,00 kg;
Część 6. wędliny wieprzowe – dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1 Kiełbasa zwyczajna 448,87 kg;
2 Mielonka kanapkowa 461,62 kg;
3 Mortadela 471,53 kg;
4 Parówki cienkie paluszki 512,59 kg;
5 Kaszanka baton 495,60 kg;
6 Pasztetowa 696,67 kg;
7 Salceson włoski 463,03 kg;
8 Kiełbasa biała parzona 409,22 kg;
9 Przysmak szynkowy 127,44 kg;
10 Luncheon wieprzowy 140,18 kg;
Część 7. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1 Pieczeń drobiowa 67,97 kg;
2 Szynka drobiowa mielona 41,06 kg;
3 Rolada drobiowa 260,54 kg;
4 Polędwica drobiowa 133,10 kg;
5 Kiełbasa drobiowa 450,29 kg;
6 Szynkówka drobiowa 29,74 kg;
7 Szynka drobiowa 131,69 kg;
8 Blok drobiowy 531,00 kg;
9 Mortadela drobiowa 647,11 kg;
10 Pasztetowa drobiowa 485,69 kg;
11 Salceson drobiowy 363,91 kg;
12 Kiełbasa biała drobiowa 92,61 kg;
13 Parówki drobiowe 652,78 kg;
Część 8. mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 84,96 kg;
2. Słonina bez skóry, schłodzona 42,48 kg;
3. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 566,40 kg;
4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 56,64 kg;
5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 580,56 kg;
6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 566,40 kg;
7 Kości wieprzowe 716,50 kg;
Część 9. mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 84,96 kg;
2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 42,48 kg;
3 Filet z piersi kurczaka - 580,56 kg;
4 Mięso gulaszowe drobiowe - 56,64 kg;
5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka -566,40 kg;
6 Żołądki drobiowe - 310,10 kg;
Część 10. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg;
2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg;
3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 495,60 kg;
4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg;
5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 212,40 kg;
|
GuidZP400 |
229a9598-fff6-4b81-a7a0-e2db73da9fb0
|
Biuletyn |
632669-N-2019
|
Zamawiajacy nazwa |
Zakład Karny w Dublinach
|
Regon |
28035160400000
|
Zamawiajacy adres ulica |
Dubliny
|
Zamawiajacy adres numer domu |
16
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Korsze
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
11-430
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
warmińsko-mazurskie
|
Zamawiajacy telefon |
89 7543831,
|
Zamawiajacy fax |
89 7543612
|
Zamawiajacy email |
dkw_dubliny@sw.gov.pl, arkadiusz.milewski@sw.gov.pl; maciej.zubowicz@sw.gov.pl
|
Adres strony url |
http://www.zp.sw.gov.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
3
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
http://www.zp.sw.gov.pl
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
http://www.zp.sw.gov.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Pisemnie
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zakład Karny w Dublinach, Dubliny 16, 11 - 430 Korsze
|
Nazwa nadana zamowieniu |
dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych
|
Numer referencyjny |
DKW.2232.3.2019.PB
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
10
|
Okreslenie przedmiotu |
Część 1. wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1 Kiełbasa zwyczajna 1 698,37 kg;
2 Mielonka kanapkowa 1 510,40 kg;
3 Mortadela 1 356,53 kg;
4 Parówki cienkie paluszki 1 519,49 kg;
5 Kaszanka baton 816,91 kg;
6 Pasztetowa 114,11 kg;
7 Salceson włoski 1 026,13 kg;
8 Kiełbasa biała parzona 813,49 kg;
9 Przysmak szynkowy 2 225,36 kg;
10 Luncheon wieprzowy 828,01 kg;
Część 2. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1 Pieczeń drobiowa 279,66 kg;
2 Szynka drobiowa mielona 271,40 kg;
3 Rolada drobiowa 295,00 kg;
4 Polędwica drobiowa 324,50 kg;
5 Kiełbasa drobiowa 215,94 kg;
6 Szynkówka drobiowa 265,50 kg;
7 Szynka drobiowa 295,00 kg;
8 Blok drobiowy 295,00 kg;
9 Mortadela drobiowa 944,00 kg;
10 Pasztetowa drobiowa 413,00 kg;
11 Salceson drobiowy 472,00 kg;
12 Kiełbasa biała drobiowa 118,00 kg;
13 Parówki drobiowe 944,00 kg;
Część 3. mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach*
1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 235,06 kg;
2. Słonina bez skóry, schłodzona 123,19 kg;
3. Mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 926,18 kg;
4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 118,00 kg;
5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 118,00 kg;
6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 708,00 kg;
7 Kości wieprzowe 708,00 kg;
Część 4. mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 375,24 kg;
2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 2 048,48 kg;
3 Filet z piersi kurczaka -344,21 kg;
4 Mięso gulaszowe drobiowe - 344,21 kg;
5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka - 118,00 kg;
6 Żołądki drobiowe - 708,00 kg;
Część 5. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 926,06 kg;
2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 701,86 kg;
3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 697,66 kg;
4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 892,08 kg;
5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 354,00 kg;
Część 6. wędliny wieprzowe – dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1 Kiełbasa zwyczajna 448,87 kg;
2 Mielonka kanapkowa 461,62 kg;
3 Mortadela 471,53 kg;
4 Parówki cienkie paluszki 512,59 kg;
5 Kaszanka baton 495,60 kg;
6 Pasztetowa 696,67 kg;
7 Salceson włoski 463,03 kg;
8 Kiełbasa biała parzona 409,22 kg;
9 Przysmak szynkowy 127,44 kg;
10 Luncheon wieprzowy 140,18 kg;
Część 7. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1 Pieczeń drobiowa 67,97 kg;
2 Szynka drobiowa mielona 41,06 kg;
3 Rolada drobiowa 260,54 kg;
4 Polędwica drobiowa 133,10 kg;
5 Kiełbasa drobiowa 450,29 kg;
6 Szynkówka drobiowa 29,74 kg;
7 Szynka drobiowa 131,69 kg;
8 Blok drobiowy 531,00 kg;
9 Mortadela drobiowa 647,11 kg;
10 Pasztetowa drobiowa 485,69 kg;
11 Salceson drobiowy 363,91 kg;
12 Kiełbasa biała drobiowa 92,61 kg;
13 Parówki drobiowe 652,78 kg;
Część 8. mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 84,96 kg;
2. Słonina bez skóry, schłodzona 42,48 kg;
3. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 566,40 kg;
4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 56,64 kg;
5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 580,56 kg;
6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 566,40 kg;
7 Kości wieprzowe 716,50 kg;
Część 9. mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 84,96 kg;
2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 42,48 kg;
3 Filet z piersi kurczaka - 580,56 kg;
4 Mięso gulaszowe drobiowe - 56,64 kg;
5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka -566,40 kg;
6 Żołądki drobiowe - 310,10 kg;
Część 10. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg;
2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg;
3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 495,60 kg;
4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg;
5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 212,40 kg;
|
Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Inne dokumenty niewymienione |
sporządzony przez wykonawcę załącznik nr 1a lub/i nr 1b do SIWZ - formularz ofertowy dla danej części zamówienia
|
IV 4 4 data |
2019-12-13T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
12:00
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Kiełbasa zwyczajna 1 698,37 kg;
2 Mielonka kanapkowa 1 510,40 kg;
3 Mortadela 1 356,53 kg;
4 Parówki cienkie paluszki 1 519,49 kg;
5 Kaszanka baton 816,91 kg;
6 Pasztetowa 114,11 kg;
7 Salceson włoski 1 026,13 kg;
8 Kiełbasa biała parzona 813,49 kg;
9 Przysmak szynkowy 2 225,36 kg;
10 Luncheon wieprzowy 828,01 kg;
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Pieczeń drobiowa 279,66 kg;
2 Szynka drobiowa mielona 271,40 kg;
3 Rolada drobiowa 295,00 kg;
4 Polędwica drobiowa 324,50 kg;
5 Kiełbasa drobiowa 215,94 kg;
6 Szynkówka drobiowa 265,50 kg;
7 Szynka drobiowa 295,00 kg;
8 Blok drobiowy 295,00 kg;
9 Mortadela drobiowa 944,00 kg;
10 Pasztetowa drobiowa 413,00 kg;
11 Salceson drobiowy 472,00 kg;
12 Kiełbasa biała drobiowa 118,00 kg;
13 Parówki drobiowe 944,00 kg;
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 235,06 kg;
2. Słonina bez skóry, schłodzona 123,19 kg;
3. Mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 926,18 kg;
4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 118,00 kg;
5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 118,00 kg;
6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 708,00 kg;
7 Kości wieprzowe 708,00 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 375,24 kg;
2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 2 048,48 kg;
3 Filet z piersi kurczaka -344,21 kg;
4 Mięso gulaszowe drobiowe - 344,21 kg;
5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka - 118,00 kg;
6 Żołądki drobiowe - 708,00 kg;
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 926,06 kg;
2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 701,86 kg;
3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 697,66 kg;
4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 892,08 kg;
5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 354,00 kg;
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A)
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Kiełbasa zwyczajna 448,87 kg;
2 Mielonka kanapkowa 461,62 kg;
3 Mortadela 471,53 kg;
4 Parówki cienkie paluszki 512,59 kg;
5 Kaszanka baton 495,60 kg;
6 Pasztetowa 696,67 kg;
7 Salceson włoski 463,03 kg;
8 Kiełbasa biała parzona 409,22 kg;
9 Przysmak szynkowy 127,44 kg;
10 Luncheon wieprzowy 140,18 kg;
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A)
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Pieczeń drobiowa 67,97 kg;
2 Szynka drobiowa mielona 41,06 kg;
3 Rolada drobiowa 260,54 kg;
4 Polędwica drobiowa 133,10 kg;
5 Kiełbasa drobiowa 450,29 kg;
6 Szynkówka drobiowa 29,74 kg;
7 Szynka drobiowa 131,69 kg;
8 Blok drobiowy 531,00 kg;
9 Mortadela drobiowa 647,11 kg;
10 Pasztetowa drobiowa 485,69 kg;
11 Salceson drobiowy 363,91 kg;
12 Kiełbasa biała drobiowa 92,61 kg;
13 Parówki drobiowe 652,78 kg;
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A)
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 84,96 kg;
2. Słonina bez skóry, schłodzona 42,48 kg;
3. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 566,40 kg;
4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 56,64 kg;
5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 580,56 kg;
6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 566,40 kg;
7 Kości wieprzowe 716,50 kg;
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A)
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 84,96 kg;
2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 42,48 kg;
3 Filet z piersi kurczaka - 580,56 kg;
4 Mięso gulaszowe drobiowe - 56,64 kg;
5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka -566,40 kg;
6 Żołądki drobiowe - 310,10 kg;
|
| |
Zalacznik czesc nr |
10
|
Zalacznik nazwa |
konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A)
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg;
2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg;
3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 495,60 kg;
4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg;
5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 212,40 kg;
|
| |