GuidZP400 |
d50df449-05d8-4df1-aaf8-81fb34d5be31
|
Biuletyn |
568277-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Zespół Szkół Nr 3 im. ks. prof. Józefa Tischnera w Bochni
|
Regon |
18052200000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Krakowska
|
Zamawiajacy adres numer domu |
20
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Bochnia
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
32-700
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
małopolskie
|
Zamawiajacy telefon |
0-14 6122779 w. 24
|
Zamawiajacy fax |
0-14 6122779 w. 20
|
Zamawiajacy email |
zs3zamowienia@wp.pl
|
Adres strony url |
http://bip.malopolska.pl/zsn3ikpjtwbochni
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
1
|
Nazwa projektu programu |
Oś Priorytetowa 10 Wiedza i kompetencje Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014-2020
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
2
|
Dostep dokumentow zamowienia |
http://bip.malopolska.pl/zsn3ikpjtwbochni
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
http://bip.malopolska.pl/zsn3ikpjtwbochni
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Na podstawie z art. 10c ust. 2 składanie oferty odbywa się za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 r. – Prawo pocztowe (Dz. U. z 2020 poz. 1041), osobiście lub za pośrednictwem posłańca.
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
32-700 Bochnia, ul. Krakowska 20 w pokoju nr 58
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Zakup wyposażenia pracowni gastronomicznej dla Zespołu Szkół nr 3 w Bochni im. ks. prof. Józefa Tischnera
|
Numer referencyjny |
ZS3-K-272-4/20
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest: Zakup wyposażenia pracowni gastronomicznej dla Zespołu Szkół nr 3 w Bochni im. ks. prof. Józefa Tischnera w ramach zadania p.n.: Utworzenie i rozwój Centrum Kompetencji Zawodowych ścieżką indywidualnego rozwoju ucznia i nauczyciela dofinansowywanego ze środków Unii Europejskiej z Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014-2020. Zamówienie jest podzielone na 2 części:
1) Część 1 - Wyposażenie pracowni gastronomicznej,
2) Część 2 - Urządzenia gastronomiczne.
|
Cpv glowny przedmiot |
39220000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data zakonczenia |
2020-09-11T00:00:00+02:00
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa szczegółowego warunku w tym zakresie
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa szczegółowego warunku w tym zakresie
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Wykonawca musi wykazać, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, co najmniej jedno zamówienie polegające na dostawie:
1) dla Części 1: sprzętu gastronomicznego, w tym akcesoriów kuchennych, o łącznej wartości dostaw nie mniejszej niż 50.000,00 zł brutto,
2) dla Części 2: urządzeń gastronomicznych, w tym wyposażenia o łącznej wartości dostaw nie mniejszej niż 40.000,00 zł brutto,
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy
|
Zakresie warunkow udzialu |
wykaz dostaw wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy; w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Zamawiający przewiduje możliwość zmiany umowy w przypadkach opisanych w §10 projektu umowy stanowiący Załącznik nr 5 do SIWZ
|
IV 4 4 data |
2020-08-07T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
08:15
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Część 1 - Wyposażenie pracowni gastronomicznej
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
39220000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-09-11T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Część 1 - Wyposażenie pracowni gastronomicznej w sprzęt gastronomiczny, w tym akcesoria kuchenne zgodnie z minimalnymi wymaganiami technicznymi i funkcjonalnymi zawartymi w opisie przedmiotu zamówienia stanowiacego Załączniku nr 4a do SIWZ
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Części 2 - Urządzenia gastronomiczne
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
39220000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-09-11T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Część 2 - Urządzenia gastronomiczne w tym wyposażenie zgodnie z minimalnymi wymaganiami technicznymi i funkcjonalnymi zawartymi w opisie przedmiotu zamówienia stanowiącego Załączniku nr 4b do SIWZ
|
| |