GuidZP400 |
9672787f-0a51-4932-8372-02ffbac3dc7e
|
Biuletyn |
577695-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Zarząd Powiatu Sokólskiego
|
Regon |
50658628000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Marsz. J. Piłsudskiego
|
Zamawiajacy adres numer domu |
8
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Sokółka
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
16-100
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
podlaskie
|
Zamawiajacy telefon |
857 112 008
|
Zamawiajacy email |
starostwo@sokolka-powiat.pl
|
Adres strony url |
www.sokolka-powiat.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
1
|
Nazwa projektu programu |
Projekt nr WND-RPPD.08.02.01-20-0032/18 pn. „Rozwój infrastruktury edukacyjno-szkoleniowej w Powiecie Sokólskim” realizowany w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podlaskiego na lata 2014-2020 Osi Priorytetowej VIII Infrastruktura dla usług użyteczności publicznej Działania 8.2 Uzupełnienie deficytów w zakresie infrastruktury edukacyjnej i szkoleniowej Podziałania 8.2.1 Infrastruktura przedszkolna, kształcenia zawodowego i ustawicznego
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
2
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
www.sokolka-powiat.pl
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.sokolka-powiat.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
osobiście, za pośrednictwem operatora pocztowego lub kuriera
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zarząd Powiatu Sokólskiego, ul. Marsz. J. Piłsudskiego 8, 16-100 Sokółka, biuro podawcze na Punkcie Obsługi Klienta
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa wyposażenia pracowni dla zawodu technik żywienia i technik hotelarstwa w Zespole Szkół Rolniczych im. mjra Henryka Dobrzańskiego - Hubala w Sokółce
|
Numer referencyjny |
OR-IV.272.16.2020
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego i nieużywanego, bez wad fizycznych i prawnych, pochodzącego z bieżącej produkcji, sprzętu AGD oraz drobnego wyposażenia typu sprzęt barmański, zestawy obiadowo – kawowe, naczynia szklane na wyposażenie pracowni dla zawodu technik żywienia i technik hotelarstwa w Zespole Szkół Rolniczych w Sokółce. Na przedmiot zamówienia składają się kuchenki mikrofalowe z funkcją grilla, chłodziarka barowa podblatowa, dystrybutor napojów zimnych, kostkarka do lodu, ekspres do kawy i herbaty, blender kielichowy elektryczny, czajnik bezprzewodowy, ręczna kruszarka do lodu, okap przyścienny skośny, zmywarka, gastronomiczne kuchnie elektryczne, chłodziarko - zamrażarka, termometr cyfrowy bezdotykowy, ekspres do kawy (do Starostwa Powiatowego w Sokółce), sprzęt barmański, dozowniki i miarki barmańskie, tace kelnerskie, podgrzewacz do potraw, podgrzewacz do talerzy, serwis obiadowo – kawowy, naczynia szklane i pojemnik termoizolacyjny z pokrywą i pojemnikami GN.
|
Cpv glowny przedmiot |
39220000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okres w dniach |
40
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia szczegółowego warunku w tym zakresie.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia szczegółowego warunku w tym zakresie.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia szczegółowego warunku w tym zakresie.
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Zamawiający nie wymaga składania oświadczeń lub dokumentów w celu potwierdzenia okoliczności, o których mowa w art. 25 ust. 1 pkt 3 ustawy pzp.
|
Zakresie warunkow udzialu |
Zamawiający nie wymaga składania oświadczeń lub dokumentów w celu potwierdzenia okoliczności, o których mowa w art. 25 ust. 1 pkt 1 ustawy pzp.
|
Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
Zamawiający nie wymaga składania oświadczeń lub dokumentów w celu potwierdzenia okoliczności, o których mowa w art. 25 ust. 1 pkt 2 ustawy pzp.
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Zamawiający określa następujące warunki, w jakich przewiduje możliwość dokonania zmian zawartej umowy
Zamawiający przewiduje możliwość dokonania zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której będzie dokonany wybór Wykonawcy.
Zamawiający określa następujące warunki, w jakich przewiduje możliwość dokonania zmian zawartej umowy:
1) zmiana kwoty wynagrodzenia brutto Wykonawcy:
a) jeżeli w okresie realizacji umowy zmieni się obowiązująca stawka podatku VAT,
b) jeżeli wzrost wynagrodzenia wywołany został okolicznościami związanymi z COVID-19, w szczególności zmianą zakresu świadczenia,
2) konieczność zmiany terminu realizacji zamówienia w przypadku:
a) wystąpienia obiektywnych okoliczności, których nie można było wcześniej przewidzieć i są one niezależne od Stron umowy,
b) wystąpienia obiektywnych okoliczności wywołanych okolicznościami związanymi z COVID-19,
c) działania siły wyższej,
d) opóźnienia w zakończeniu trwających, na podstawie odrębnych umów, robót budowlanych
3) konieczność czasowego zawieszenia wykonania umowy, wywołanej okolicznościami związanymi z COVID-19,
4) zmiana sposobu wykonania umowy, wymuszona okolicznościami związanymi z COVID-19,
5) zmiana podwykonawców, którym Wykonawca powierzył wykonanie zamówienia, w przypadku wystąpienia o zmianę na wniosek Zamawiającego lub Wykonawcy, po uzyskaniu zgody Zamawiającego, w szczególności wywołanych okolicznościami związanymi z COVID-19.
6) zmiana zakresu świadczenia Wykonawcy, wywołana okolicznościami związanymi z COVID-19.
7) zmiana ustalania i dochodzenia kar umownych, w tym ich wysokości z uwzględnieniem okoliczności związanych z wystąpieniem COVID – 19.
|
IV 4 4 data |
2020-09-02T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
11:00
|
IV 4 4 jezyki |
język polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
IV 6 6 |
Zgodnie z art. 8a ust. 5 ustawy p.z.p. Zamawiający informuje o możliwych ograniczeniach Wykonawców w wystąpieniu z żądaniami:
- o których mowa w art. 15 ust. 1-3 rozporządzenia 2016/679, gdyby spełnienie tego obowiązku wymagało niewspółmiernie dużego wysiłku - Zamawiający może żądać od osoby, której dane dotyczą, wskazania dodatkowych informacji mających na celu sprecyzowanie żądania, w szczególności podania nazwy, daty postępowania o udzielenie zamówienia publicznego lub daty zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego,
- o którym mowa w art. 18 ust. 1 rozporządzenia 2016/679 – Zamawiający nie ograniczy przetwarzania danych osobowych do czasu zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego.
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa sprzętu AGD do Zespołu Szkół Rolniczych w Sokółce
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
39710000-2
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w dniach |
40
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego i nieużywanego, bez wad fizycznych i prawnych, pochodzącego z bieżącej produkcji, sprzętu AGD. Na przedmiot zamówienia składają się kuchenki mikrofalowe z funkcją grilla, chłodziarka barowa podblatowa, dystrybutor napojów zimnych, kostkarka do lodu, ekspres do kawy i herbaty, blender kielichowy elektryczny, czajnik bezprzewodowy, ręczna kruszarka do lodu, okap przyścienny skośny, zmywarka, gastronomiczne kuchnie elektryczne, chłodziarko - zamrażarka, termometr cyfrowy bezdotykowy, ekspres do kawy (do Starostwa Powiatowego w Sokółce),
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
dostawę drobnego wyposażenia typu sprzęt barmański, zestaw obiadowo – kawowy, naczynia szklane do Zespołu Szkół Rolniczych w Sokółce
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
39220000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w dniach |
40
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego i nieużywanego, bez wad fizycznych i prawnych, pochodzącego z bieżącej produkcji drobnego wyposażenia typu sprzęt barmański, zestawy obiadowo – kawowe, naczynia szklane na wyposażenie pracowni dla zawodu technik żywienia i technik hotelarstwa w Zespole Szkół Rolniczych w Sokółce. Na przedmiot zamówienia składają się: sprzęt barmański, dozowniki i miarki barmańskie, tace kelnerskie, podgrzewacz do potraw, podgrzewacz do talerzy, serwis obiadowo – kawowy, naczynia szklane i pojemnik termoizolacyjny z pokrywą i pojemnikami GN.
|
| |