Rodzaj zamówienia: Dostawy
Podział na zadania:
Numer zadania rodzaj produktu ilość
1 Mięso wołowe i końskie chude z kością 3630 kg
2 Mięso wołowe i końskie chude bez kości 8600 kg
3 Serca końskie 1420 kg
4 Króliki całe z sierścią 180 szt.
5 Króliki oskórowane, bez jelit, z podrobami 790 szt.
6 Kury 580 kg
7 Przepiórki 4200 szt.
8 Nutrie skórowane 7200 kg
Wymagania Zamawiającego w odniesieniu do poszczególnych części przedmiotu zamówienia:
W zakresie zadania numer 1:
Mięso wołowe i końskie chude z kością:
- bez żeber, goleni i głów,
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej: zaopatrzenie@zoo.poznan.pl) z sekcją zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego)
- mięso świeże, odtłuszczone,
- w przypadku mięsa końskiego i wołowego Zamawiający zamawia ww. mięso w ilości po 50% każdego,
- czyste, bez zanieczyszczeń obcych, mechanicznych, bez zapachu obcego, wskazującego na rozpoczynające się psucie tkanek, zapachu płciowego, zapachu moczu.
W zakresie zadania numer 2:
Mięso wołowe i końskie chude bez kości:
- wyłącznie mięśnie bez powięzi i ścięgien,
- do 30% zamówienia mięsa mogą stanowić policzki końskie,
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej: zaopatrzenie@zoo.poznan.pl) z sekcją zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego)
- mięso świeże, odtłuszczone,
- w przypadku mięsa końskiego i wołowego Zamawiający zamawia ww. mięso w ilości po 50% każdego,
- czyste, bez zanieczyszczeń obcych, mechanicznych, bez zapachu obcego, wskazującego na rozpoczynające się psucie tkanek, zapachu płciowego, zapachu moczu.
W zakresie zadania numer 3:
Serca końskie:
- w przypadku serc końskich mięso pakowane, mrożone w kartonach od 30 kg do 40 kg
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej: zaopatrzenie@zoo.poznan.pl) z sekcją zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego)
- mięso świeże.
W zakresie zadania numer 4:
Króliki całe z sierścią:
- waga od 1 do 1,5 kg,
- tuszki całe, świeże,
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego).
W zakresie zadania numer 5:
Króliki oskórowane, bez jelit z podrobami.
- waga od 1,5 kg do 2 kg
- tuszki całe, świeże, skórowane w całości, bez jelit;
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego).
W zakresie zadania numer 6:
Kury:
- oskubana maksymalnie od 2 do 2,5 kg,
- kury całe, wypatroszone, bez piór, mięso świeże,
- dostawa jednorazowa: do 120 kg, pakowane w worki po 5 szt.,
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego).
W zakresie zadania numer 7:
Przepiórki
- waga od 150-200 gramów
- dostawa jednorazowa do 600 szt. mrożone, pakowane w kartonach po 50 szt.,
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego).
W zakresie zadania numer 8:
Nutrie skórowane:
- nutrie skórowane, całe tuszki skórowane, mrożone, bez jelit, z podrobami,
- dostawa jednorazowa: do 500 kg
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego). W wyjątkowych wypadkach dopuszcza się odbiór własny.
1. zamawiający zastrzega sobie prawo odrzucenia całej partii mięsa lub jej części w przypadku, gdy mięso będzie dostarczone w stanie rozmrożonym, jak również nieprzyjęcia mięsa o cechach poddających w wątpliwość jego ogólną jakość;
2. dostarczane mięso końskie/wołowe musi być przewożone środkiem transportu przystosowanym i dopuszczonym do transportu tego rodzaju towaru;
3. każda dostawa mięsa musi posiadać zaświadczenie wydane przez lekarza weterynarii, stwierdzające jego przydatność jako karma dla zwierząt,
4. do każdej dostawy Wykonawca musi dołączyć dokument handlowy stosowany przy przewozie w obrębie Wspólnoty Europejskiej produktów ubocznych pochodzenia zwierzęcego, nieprzeznaczonych do spożycia przez ludzi, zgodnie z obowiązującymi przepisami.
|
GuidZP400 |
d19585c5-74d1-41f3-b720-3bcb026b37ac
|
Biuletyn |
587145-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Ogród Zoologiczny w Poznaniu
|
Regon |
63210005700000
|
Zamawiajacy adres ulica |
Karpala Wojtka
|
Zamawiajacy adres numer domu |
3
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Poznań
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
61-063
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
wielkopolskie
|
Zamawiajacy telefon |
618 768 209
|
Zamawiajacy fax |
618 773 533
|
Zamawiajacy email |
zoo-pozn@man.poznan.pl
|
Adres strony url |
http://www.zoo.poznan.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej - Ogród Zoologiczny
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
https://zoo.poznan.pl/category/przetargi/
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Pocztą, osobiście, kurierem
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
ul. Grudzieniec 64, 60-601 Poznań
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa mięsa
|
Numer referencyjny |
SZ/271/18/2020
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Rodzaj zamówienia: Dostawy
Podział na zadania:
Numer zadania rodzaj produktu ilość
1 Mięso wołowe i końskie chude z kością 3630 kg
2 Mięso wołowe i końskie chude bez kości 8600 kg
3 Serca końskie 1420 kg
4 Króliki całe z sierścią 180 szt.
5 Króliki oskórowane, bez jelit, z podrobami 790 szt.
6 Kury 580 kg
7 Przepiórki 4200 szt.
8 Nutrie skórowane 7200 kg
Wymagania Zamawiającego w odniesieniu do poszczególnych części przedmiotu zamówienia:
W zakresie zadania numer 1:
Mięso wołowe i końskie chude z kością:
- bez żeber, goleni i głów,
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej: zaopatrzenie@zoo.poznan.pl) z sekcją zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego)
- mięso świeże, odtłuszczone,
- w przypadku mięsa końskiego i wołowego Zamawiający zamawia ww. mięso w ilości po 50% każdego,
- czyste, bez zanieczyszczeń obcych, mechanicznych, bez zapachu obcego, wskazującego na rozpoczynające się psucie tkanek, zapachu płciowego, zapachu moczu.
W zakresie zadania numer 2:
Mięso wołowe i końskie chude bez kości:
- wyłącznie mięśnie bez powięzi i ścięgien,
- do 30% zamówienia mięsa mogą stanowić policzki końskie,
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej: zaopatrzenie@zoo.poznan.pl) z sekcją zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego)
- mięso świeże, odtłuszczone,
- w przypadku mięsa końskiego i wołowego Zamawiający zamawia ww. mięso w ilości po 50% każdego,
- czyste, bez zanieczyszczeń obcych, mechanicznych, bez zapachu obcego, wskazującego na rozpoczynające się psucie tkanek, zapachu płciowego, zapachu moczu.
W zakresie zadania numer 3:
Serca końskie:
- w przypadku serc końskich mięso pakowane, mrożone w kartonach od 30 kg do 40 kg
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej: zaopatrzenie@zoo.poznan.pl) z sekcją zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego)
- mięso świeże.
W zakresie zadania numer 4:
Króliki całe z sierścią:
- waga od 1 do 1,5 kg,
- tuszki całe, świeże,
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego).
W zakresie zadania numer 5:
Króliki oskórowane, bez jelit z podrobami.
- waga od 1,5 kg do 2 kg
- tuszki całe, świeże, skórowane w całości, bez jelit;
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego).
W zakresie zadania numer 6:
Kury:
- oskubana maksymalnie od 2 do 2,5 kg,
- kury całe, wypatroszone, bez piór, mięso świeże,
- dostawa jednorazowa: do 120 kg, pakowane w worki po 5 szt.,
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego).
W zakresie zadania numer 7:
Przepiórki
- waga od 150-200 gramów
- dostawa jednorazowa do 600 szt. mrożone, pakowane w kartonach po 50 szt.,
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego).
W zakresie zadania numer 8:
Nutrie skórowane:
- nutrie skórowane, całe tuszki skórowane, mrożone, bez jelit, z podrobami,
- dostawa jednorazowa: do 500 kg
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego). W wyjątkowych wypadkach dopuszcza się odbiór własny.
1. zamawiający zastrzega sobie prawo odrzucenia całej partii mięsa lub jej części w przypadku, gdy mięso będzie dostarczone w stanie rozmrożonym, jak również nieprzyjęcia mięsa o cechach poddających w wątpliwość jego ogólną jakość;
2. dostarczane mięso końskie/wołowe musi być przewożone środkiem transportu przystosowanym i dopuszczonym do transportu tego rodzaju towaru;
3. każda dostawa mięsa musi posiadać zaświadczenie wydane przez lekarza weterynarii, stwierdzające jego przydatność jako karma dla zwierząt,
4. do każdej dostawy Wykonawca musi dołączyć dokument handlowy stosowany przy przewozie w obrębie Wspólnoty Europejskiej produktów ubocznych pochodzenia zwierzęcego, nieprzeznaczonych do spożycia przez ludzi, zgodnie z obowiązującymi przepisami.
|
Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
Warunek dotyczy zadań od nr 1 do nr 8.
Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania działalności lub czynności objętej niniejszym postępowaniem, w szczególności jest wpisany do rejestru podmiotów zajmujących się handlem zwierzętami lub produktami wymienionymi w przepisach wskazanych w Ustawie z dnia 10 grudnia 2003 r. o kontroli weterynaryjnej w handlu (t.j. Dz. U. z 2019 r. poz. 475), na zasadach i w trybie określonych w przepisach o wymaganiach dla produktów pochodzenia zwierzęcego, prowadzonego przez powiatowego lekarza weterynarii właściwego ze względu na miejsce wykonywania działalności.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa niniejszego warunku udziału w postępowaniu.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa niniejszego warunku udziału w postępowaniu.
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
a) Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 Ustawy.
|
Zakresie warunkow udzialu |
a) Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnienia do wykonywania działalności lub czynności objętej niniejszym postępowaniem, w szczególności wpis do rejestru podmiotów zajmujących się handlem zwierzętami lub produktami wymienionymi w przepisach wskazanych w Ustawie z dnia 10 grudnia 2003 r. o kontroli weterynaryjnej w handlu (t.j. Dz. U. z 2019 r. poz. 475), na zasadach i w trybie określonych w przepisach o wymaganiach dla produktów pochodzenia zwierzęcego, prowadzonego przez powiatowego lekarza weterynarii właściwego ze względu na miejsce wykonywania działalności dokumenty (składane na wezwanie Zamawiającego stosownie do art. 26 ust. 2 Ustawy),
|
Inne dokumenty niewymienione |
Wykonawca, w terminie 3 dni od zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 Ustawy, przekazuje Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
IV 4 4 data |
2020-09-30T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
09:00
|
IV 4 4 jezyki |
polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Mięso wołowe i końskie chude z kością
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
W zakresie zadania numer 1:
Mięso wołowe i końskie chude z kością, 3630 kg:
- bez żeber, goleni i głów,
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej: zaopatrzenie@zoo.poznan.pl) z sekcją zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego)
- mięso świeże, odtłuszczone,
- w przypadku mięsa końskiego i wołowego Zamawiający zamawia ww. mięso w ilości po 50% każdego,
- czyste, bez zanieczyszczeń obcych, mechanicznych, bez zapachu obcego, wskazującego na rozpoczynające się psucie tkanek, zapachu płciowego, zapachu moczu.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Mięso wołowe i końskie chude bez kości 8600 kg:
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15111000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
W zakresie zadania numer 2:
Mięso wołowe i końskie chude bez kości 8600 kg:
- wyłącznie mięśnie bez powięzi i ścięgien,
- do 30% zamówienia mięsa mogą stanowić policzki końskie,
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej: zaopatrzenie@zoo.poznan.pl) z sekcją zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego)
- mięso świeże, odtłuszczone,
- w przypadku mięsa końskiego i wołowego Zamawiający zamawia ww. mięso w ilości po 50% każdego,
- czyste, bez zanieczyszczeń obcych, mechanicznych, bez zapachu obcego, wskazującego na rozpoczynające się psucie tkanek, zapachu płciowego, zapachu moczu.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Serca końskie
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15118100-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
W zakresie zadania numer 3:
Serca końskie, 1420 kg:
- w przypadku serc końskich mięso pakowane, mrożone w kartonach od 30 kg do 40 kg
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej: zaopatrzenie@zoo.poznan.pl) z sekcją zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego)
- mięso świeże.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Króliki całe z sierścią
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15119100-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Króliki całe z sierścią, 180 szt.:
- waga od 1 do 1,5 kg,
- tuszki całe, świeże,
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego).
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Króliki oskórowane, bez jelit z podrobami
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15119100-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Króliki oskórowane, bez jelit z podrobami, 790 szt..
- waga od 1,5 kg do 2 kg
- tuszki całe, świeże, skórowane w całości, bez jelit;
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego).
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
kury
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15112000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
W zakresie zadania numer 6:
Kury, 580 kg:
- oskubana maksymalnie od 2 do 2,5 kg,
- kury całe, wypatroszone, bez piór, mięso świeże,
- dostawa jednorazowa: do 120 kg, pakowane w worki po 5 szt.,
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego).
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Przepiórki
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15112000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
W zakresie zadania numer 7:
Przepiórki, 4200 szt.:
- waga od 150-200 gramów
- dostawa jednorazowa do 600 szt. mrożone, pakowane w kartonach po 50 szt.,
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego).
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Nutrie skórowane
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
W zakresie zadania numer 8:
Nutrie skórowane, 7200 kg:
- nutrie skórowane, całe tuszki skórowane, mrożone, bez jelit, z podrobami,
- dostawa jednorazowa: do 500 kg
- mięso dostarczane do magazynu przy ul. Kaprala Wojtka 3, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego). W wyjątkowych wypadkach dopuszcza się odbiór własny.
|
| |