GuidZP400 |
02af74d1-9a61-4b70-926f-220cc2e04d0d
|
Biuletyn |
593780-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Gmina Czyżew
|
Regon |
53139300000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Mazowiecka
|
Zamawiajacy adres numer domu |
34
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Czyżew
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
18-220
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
podlaskie
|
Zamawiajacy telefon |
862 755 036
|
Zamawiajacy fax |
862 755 063
|
Zamawiajacy email |
sekretariat@umczyzew.pl
|
Adres strony url |
www.umczyzew.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
1
|
Nazwa projektu programu |
Projekt "Wspieramy rozwój usług opiekuńczych" jest finansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podlaskiego
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
2
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
www.czyzewosada.biuletyn.net
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.czyzewosada.biuletyn.net
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
pisemnie za pośrednictwem poczty lub posłańca lub osobiście
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Gmina Czyżew, ul. Mazowiecka 34, 18-220 Czyżew
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa żywności na potrzeby Klubu Seniora w Czyżewie
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
5
|
Okreslenie przedmiotu |
1. Przedmiotem zamówienia jest :
Sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Klubu Seniora w Czyżewie mającego swoją siedzibę w budynku świetlicy miejskiej w Czyżewie przy ul. Strażackiej 6
Przewiduje się dostawy żywności wg następującego harmonogramu :
- średnio raz w miesiącu - żywność przewidziana na wieczorki,
- w listopadzie – żywność przewidziana na Dzień Seniora,
- w grudniu – żywność przewidziana na Wigilię
- co najmniej raz w okresie trwania umowy żywność na kuchnię węgierską,
- co najmniej raz w okresie trwania umowy żywność na kuchnię hiszpańską,
- co najmniej raz w okresie trwania umowy żywność na kuchnię francuską.
2. Zadanie podzielone jest na następujące części, w odniesieniu do których dopuszcza się składanie ofert częściowych:
1) Pieczywo (w tym też ciasto)
2) Mięso
3) Mrożonki i ryby
4) Przetwory mączne, nabiał, przyprawy i inne
5) Warzywa i owoce
3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 2 do SIWZ, który jest jednocześnie formularzem cenowym.
4. Wykonawca jest zobowiązany zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach określonych w ogólnych warunkach umowy stanowiących załącznik nr 6 do SIWZ.
5. Przedmiot zamówienia będzie realizowany sukcesywnie w asortymencie i ilościach wynikających z zapotrzebowania zgłaszanego bezpośrednio przez opiekuna Klubu Seniora w Czyżewie, na podstawie zamówienia złożonego w formie przesłanego faksu, bądź wiadomości e-mailowej lub telefonicznego złożenia zamówienia.
6. Dostawy winny być realizowane przy użyciu środków transportu przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami, na koszt i ryzyko Wykonawcy.
7. Rozliczenie dostaw będzie się odbywać na zasadach określonych w umowie – załącznik nr 6 do SIWZ.
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 |
1
|
Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 tekst |
zwiększenie dostaw do 50% wartości zamówienia podstawowego
|
Data zakonczenia |
2021-09-30T00:00:00+02:00
|
Okreslenie warunkow |
Wykonawca powinien mieć stosowne uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej. Ocena spełniania tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego oświadczenia.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający powinien znajdować się w odpowiedniej sytuacji ekonomicznej i finansowej umożliwiającej realizacje przedmiotowego Zamówienia. Ocena spełniania tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego oświadczenia.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający powinien posiadać zdolności techniczne i zawodowe umożliwiające realizację przedmiotowego Zamówienia. Ocena spełniania tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego oświadczenia.
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Inne dokumenty niewymienione |
Każdy z Wykonawców, w terminie 3 dni od zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 uPzp (informacje z otwarcia ofert), przekazuje zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 uPzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
2. Strony przewidują możliwość zmiany umowy w szczególności w przypadku:
a) zmiany obowiązujących przepisów prawa w zakresie w zakresie mającym wpływ na realizację przedmiotu umowy;
b) zmiany, która jest korzystna dla Zamawiającego lub zmiany, której nie można było przewidzieć na etapie przygotowania postępowania o udzielenie zamówienia publicznego
c) przedłużenia okresu, na który została zawarta umowa, w celu zrealizowania niewykorzystanych ilości towaru w terminie wykraczającym poza okres obowiązywania niniejszej umowy,
d) przedłużenia okresu na który została zawarta umowa w przypadku wydłużenia okresu trwania Projektu „Wspieramy rozwój usług opiekuńczych”
e) innych nieistotnych zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wybory Wykonawcy;
f) w innych uzasadnionych przypadkach
3. Zmiana stawki VAT w trakcie obowiązywania umowy nie stanowi jej zmiany i nie wymaga podpisywania stosownego aneksu do umowy.
4. Wszelkie zmiany niniejszej umowy wymagają, pod rygorem nieważności, zgody Zamawiającego wyrażonej w formie pisemnej w postaci aneksu do umowy
|
IV 4 4 data |
2020-10-15T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Pieczywo
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-09-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 2 do SIWZ
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Mięso
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-09-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 2 do SIWZ
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Mrożonki i ryby
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15200000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-09-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 2 do SIWZ
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Przetwory mączne, nabiał, przyprawy i inne.
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15600000-4
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-09-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 2 do SIWZ
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Warzywa i owoce
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-09-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 2 do SIWZ
|
| |