Dostawy produktów spożywczych dla "Poddębickiego Centrum Zdrowia" Sp. z o.o. w Poddębicach

Data publikacji 2020-11-10
Data zakończenia 2020-11-19 00:00:00
Instytucja "Poddębickie Centrum Zdrowia"spółka z o.o.
Miejscowość Poddębice
Województwo łódzkie
Branża
  • Produkty mleczarskie,
  • Śmietana,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
  • Produkty dietetyczne,
  • Aparatura transmisyjna do radiotelefonii, radiotelegrafii, transmisji radiowej i telewizyjnej

Szczegóły

Numer ogłoszenia 608160-N-2020
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 158000006, 158100009, 155000003, 155120000, 411000000, 31425003, 32200009, 32121001, 151100002, 151120006, 151311305, 152200006, 158820004
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów spożywczych dla „Poddębickiego Centrum Zdrowia” Sp. z o.o. w Poddębicach, w ilościach i asortymencie szczegółowo określonych w Załączniku nr 2 do SIWZ – Formularz asortymentowo - cenowy. Kod CPV: 15.80.00.00-6; 15.86.30.00-5; 15.86.10.00-1; 15.81.00.00-9; 15.50.00.00-3; 15.51.20.00-0; 41.10.00.00-0; 03.14.25.00-3; 03.22.00.00-9; 03.21.21.00-1; 15.11.00.00-2; 15.11.20.00-6; 15.13.15.00-0; 15.13.11.30-5; 15.22.00.00-6; 15.89.60.00-5; 15.88.20.00-4; 15.88.40.00-8. 2. Oferowany towar winien spełniać warunki szczegółowo określone w Formularzu asortymentowo - cenowym - załącznik nr 2 do SIWZ. 3. Wykonawca będzie dostarczał towar spełniający wymagania, co do jakości, terminu przydatności do spożycia i oznakowania, określone prawem, a w szczególności: ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019 poz. 1252 z późn. zm.), ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. 2019 r. poz. 2178) oraz rozporządzeniami z nimi powiązanymi. 4. Realizacja dostaw będzie się odbywać sukcesywnie na podstawie zamówień składanych za pośrednictwem e-maila lub faxu, za potwierdzeniem transmisji, przez upoważnionego pracownika: a) Działu Żywienia dotyczy Pakietów od 1 do 14; b) Apteki Szpitalnej dotyczy Pakietu nr 15. 5. Dostawy towaru nastąpią według potrzeb Zamawiającego: a) min. 1 raz w tygodniu w godz. 7:00-13:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) – dla pakietu nr 1; b) min. 1 raz w tygodniu w godz. 7:00 – 13:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) – dla pakietu nr 2; c) 6 razy w tygodniu (oprócz świąt) w godz. 6:00- 7:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) – dla pakietu 3; d) min. 3 razy w tygodniu (poniedziałek, środa, piątek) w godz. 6:30 – 7:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) - dla Pakietu nr 4; e) min. 1 raz w tygodniu w godz. 7:00-13:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) – dla pakietu nr 5; f) min. 1 raz w tygodniu w godz. 7:00-13:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) – dla pakietu nr 6; g) min. 1 raz w tygodniu w godz. 7:00-14:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) – dla pakietu nr 7; h) min. 3 razy w tygodniu (poniedziałek, środa, piątek) w godz. 7:00 – 9:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) - dla Pakietu nr 8; i) min. 2 raz w tygodniu (wtorek, czwartek) w godz. 7:00-9:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) – dla pakietu nr 9; j) min. 3 razy w tygodniu (poniedziałek, środa, piątek) w godz. 7:00 – 9:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) - dla Pakietu nr 10; k) 6 razy w tygodniu (oprócz świąt) w godz. 6:30 – 7:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) - dla Pakietu nr 11; l) 6 razy w tygodniu (oprócz świąt) w godz. 6:30 – 8:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) - dla Pakietu nr 12; m) 6 razy w tygodniu (oprócz świąt) w godz. 6:30 – 8:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) - dla Pakietu nr 13; n) min. 2 razy w tygodniu (wtorek, czwartek) w godz. 7:00 – 9:30 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) - dla Pakietu nr 14; o) min. 2 razy w tygodniu (wtorek, czwartek) w godz. 7:30 – 14:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) - dla Pakietu nr 15. 6. Dostawa przedmiotu umowy odbywać się będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy do Działu Żywienia (dotyczy Pakietów od 1 do 14) i Apteki Szpitalnej (dotyczy Pakietu nr 15) Zamawiającego mieszczącego się w siedzibie „Poddębickiego Centrum Zdrowia” Sp. z o.o. w Poddębicach, przy ulicy Mickiewicza 16. Wykonawca zobowiązany jest do złożenia zamówionego towaru w miejscu wskazanym przez pracownika Działu Żywienia Zamawiającego lub Apteki Szpitalnej. 7. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zwrotu niewykorzystanego pieczywa a Wykonawca obowiązany jest do przyjęcia zwrotu i dokonania korekty faktury o zwróconą ilość pieczywa. Zwrot pieczywa nastąpi nie później niż w ciągu 72h od dostawy pieczywa – dotyczy Pakietu nr 3. 8. Faktyczna ilość zamawianych produktów spożywczych zależna będzie od rzeczywistych potrzeb Zamawiającego. Określone przez Zamawiającego w Załączniku nr 2 do SIWZ (stanowiącym załącznik nr 1 do umowy) ilości produktów spożywczych nie stanowią zobowiązania Zamawiającego do ich zakupienia u Wykonawcy i nie mogą być podstawą żadnych roszczeń ze strony Wykonawcy. 9. Wykonawca jest zobowiązany dostarczać produkty oznaczone w pakietach odpowiadające normom kontroli jakości w obowiązującym systemie GHP, GMP, HACCP ( nie dotyczy pakietu nr 15). 10. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 5 do SIWZ. 11. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych. Zamówienie podzielone jest na 15 pakietów. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert na poszczególne pozycje pakietu. Oferta złożona na poszczególny pakiet musi obejmować wszystkie pozycje danego pakietu. 12. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 5 do SIWZ. 13. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych. Zamówienie podzielone jest na 15 pakietów. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert na poszczególne pozycje pakietu. Oferta złożona na poszczególny pakiet musi obejmować wszystkie pozycje danego pakietu. 14. Zamawiający żąda wskazania przez wykonawcę części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom, i podania przez wykonawcę firm podwykonawców w pkt. 11 załącznika nr 1 do SIWZ – Formularz ofertowy. 15. Wykonawca może złożyć ofertę w odniesieniu do jednej, kilku lub wszystkich części zamówienia.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 85faacf3-fe51-4ab7-aa13-e933741aed43
Biuletyn 608160-N-2020
Zamawiajacy nazwa "Poddębickie Centrum Zdrowia"spółka z o.o.
Regon 10107597100000
Zamawiajacy adres ulica Mickiewicza
Zamawiajacy adres numer domu 16
Zamawiajacy miejscowosc Poddębice
Zamawiajacy kod pocztowy 99-200
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo łódzkie
Zamawiajacy telefon 43 828 82 50,
Zamawiajacy fax 43 828 82 55
Zamawiajacy email zamowienia@nzozpcz.pl, sekretariat@nzozpcz.pl
Adres strony url www.nzozpcz.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia www.nzozpcz.pl
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.nzozpcz.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Oferty w formie pisemnej należy złożyć za pośrednictwem operatora pocztowego, osobiście lub za pośrednictwem posłańca
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Poddębickie Centrum Zdrowia Sp. z o.o., ul. Mickiewicza 16, 99-200 Poddębice, budynek Aministracji, I piętro - Sekretariat Zarządu
Nazwa nadana zamowieniu Dostawy produktów spożywczych dla "Poddębickiego Centrum Zdrowia" Sp. z o.o. w Poddębicach
Numer referencyjny PCZ/ZP/3330/10/2020
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu 1. Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów spożywczych dla „Poddębickiego Centrum Zdrowia” Sp. z o.o. w Poddębicach, w ilościach i asortymencie szczegółowo określonych w Załączniku nr 2 do SIWZ – Formularz asortymentowo - cenowy. Kod CPV: 15.80.00.00-6; 15.86.30.00-5; 15.86.10.00-1; 15.81.00.00-9; 15.50.00.00-3; 15.51.20.00-0; 41.10.00.00-0; 03.14.25.00-3; 03.22.00.00-9; 03.21.21.00-1; 15.11.00.00-2; 15.11.20.00-6; 15.13.15.00-0; 15.13.11.30-5; 15.22.00.00-6; 15.89.60.00-5; 15.88.20.00-4; 15.88.40.00-8. 2. Oferowany towar winien spełniać warunki szczegółowo określone w Formularzu asortymentowo - cenowym - załącznik nr 2 do SIWZ. 3. Wykonawca będzie dostarczał towar spełniający wymagania, co do jakości, terminu przydatności do spożycia i oznakowania, określone prawem, a w szczególności: ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019 poz. 1252 z późn. zm.), ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. 2019 r. poz. 2178) oraz rozporządzeniami z nimi powiązanymi. 4. Realizacja dostaw będzie się odbywać sukcesywnie na podstawie zamówień składanych za pośrednictwem e-maila lub faxu, za potwierdzeniem transmisji, przez upoważnionego pracownika: a) Działu Żywienia dotyczy Pakietów od 1 do 14; b) Apteki Szpitalnej dotyczy Pakietu nr 15. 5. Dostawy towaru nastąpią według potrzeb Zamawiającego: a) min. 1 raz w tygodniu w godz. 7:00-13:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) – dla pakietu nr 1; b) min. 1 raz w tygodniu w godz. 7:00 – 13:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) – dla pakietu nr 2; c) 6 razy w tygodniu (oprócz świąt) w godz. 6:00- 7:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) – dla pakietu 3; d) min. 3 razy w tygodniu (poniedziałek, środa, piątek) w godz. 6:30 – 7:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) - dla Pakietu nr 4; e) min. 1 raz w tygodniu w godz. 7:00-13:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) – dla pakietu nr 5; f) min. 1 raz w tygodniu w godz. 7:00-13:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) – dla pakietu nr 6; g) min. 1 raz w tygodniu w godz. 7:00-14:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) – dla pakietu nr 7; h) min. 3 razy w tygodniu (poniedziałek, środa, piątek) w godz. 7:00 – 9:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) - dla Pakietu nr 8; i) min. 2 raz w tygodniu (wtorek, czwartek) w godz. 7:00-9:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) – dla pakietu nr 9; j) min. 3 razy w tygodniu (poniedziałek, środa, piątek) w godz. 7:00 – 9:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) - dla Pakietu nr 10; k) 6 razy w tygodniu (oprócz świąt) w godz. 6:30 – 7:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) - dla Pakietu nr 11; l) 6 razy w tygodniu (oprócz świąt) w godz. 6:30 – 8:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) - dla Pakietu nr 12; m) 6 razy w tygodniu (oprócz świąt) w godz. 6:30 – 8:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) - dla Pakietu nr 13; n) min. 2 razy w tygodniu (wtorek, czwartek) w godz. 7:00 – 9:30 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) - dla Pakietu nr 14; o) min. 2 razy w tygodniu (wtorek, czwartek) w godz. 7:30 – 14:00 (zamówienie złożone w dniu poprzedzającym dzień dostawy – do godziny 12:00) - dla Pakietu nr 15. 6. Dostawa przedmiotu umowy odbywać się będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy do Działu Żywienia (dotyczy Pakietów od 1 do 14) i Apteki Szpitalnej (dotyczy Pakietu nr 15) Zamawiającego mieszczącego się w siedzibie „Poddębickiego Centrum Zdrowia” Sp. z o.o. w Poddębicach, przy ulicy Mickiewicza 16. Wykonawca zobowiązany jest do złożenia zamówionego towaru w miejscu wskazanym przez pracownika Działu Żywienia Zamawiającego lub Apteki Szpitalnej. 7. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zwrotu niewykorzystanego pieczywa a Wykonawca obowiązany jest do przyjęcia zwrotu i dokonania korekty faktury o zwróconą ilość pieczywa. Zwrot pieczywa nastąpi nie później niż w ciągu 72h od dostawy pieczywa – dotyczy Pakietu nr 3. 8. Faktyczna ilość zamawianych produktów spożywczych zależna będzie od rzeczywistych potrzeb Zamawiającego. Określone przez Zamawiającego w Załączniku nr 2 do SIWZ (stanowiącym załącznik nr 1 do umowy) ilości produktów spożywczych nie stanowią zobowiązania Zamawiającego do ich zakupienia u Wykonawcy i nie mogą być podstawą żadnych roszczeń ze strony Wykonawcy. 9. Wykonawca jest zobowiązany dostarczać produkty oznaczone w pakietach odpowiadające normom kontroli jakości w obowiązującym systemie GHP, GMP, HACCP ( nie dotyczy pakietu nr 15). 10. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 5 do SIWZ. 11. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych. Zamówienie podzielone jest na 15 pakietów. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert na poszczególne pozycje pakietu. Oferta złożona na poszczególny pakiet musi obejmować wszystkie pozycje danego pakietu. 12. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 5 do SIWZ. 13. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych. Zamówienie podzielone jest na 15 pakietów. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert na poszczególne pozycje pakietu. Oferta złożona na poszczególny pakiet musi obejmować wszystkie pozycje danego pakietu. 14. Zamawiający żąda wskazania przez wykonawcę części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom, i podania przez wykonawcę firm podwykonawców w pkt. 11 załącznika nr 1 do SIWZ – Formularz ofertowy. 15. Wykonawca może złożyć ofertę w odniesieniu do jednej, kilku lub wszystkich części zamówienia.
Cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia wymagań w tym zakresie. Warunek zostanie spełniony jeżeli Wykonawca przedłoży podpisane oświadczenie dotyczące spełniania warunków udziału w postępowaniu, które stanowi załącznik nr 4 do SIWZ.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia wymagań w tym zakresie. Warunek zostanie spełniony jeżeli Wykonawca przedłoży podpisane oświadczenie dotyczące spełniania warunków udziału w postępowaniu, które stanowi załącznik nr 4 do SIWZ.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia wymagań w tym zakresie. Warunek zostanie spełniony jeżeli Wykonawca przedłoży podpisane oświadczenie dotyczące spełniania warunków udziału w postępowaniu, które stanowi załącznik nr 4 do SIWZ.
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz potwierdzenie okolicznosci 1) Katalogi, opisy, foldery potwierdzające spełnienie wymagań Zamawiającego w zakresie zawartości mięsa i rodzaju mięsa w przedmiocie zamówienia opisanym w Pakiecie nr 13 w Załączniku nr 2 do SIWZ. Z załączonych dokumentów powinno wynikać, iż zaoferowany produkt spełnia w/w parametry opisane przez Zamawiającego w załączniku nr 2 do SIWZ. 2) Katalogi, opisy, foldery potwierdzające spełnienie wymagań Zamawiającego w przedmiocie zamówienia opisanym w Pakiecie nr 15 w Załączniku nr 2 do SIWZ. Z załączonych dokumentów powinno wynikać, iż zaoferowany produkt spełnia w/w parametry opisane przez Zamawiającego w załączeniu nr 2 do SIWZ. 3) Oświadczenie o dysponowaniu zatwierdzonym przez Państwowego/Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub Weterynaryjnego środkiem transportu do przewozu produktów spożywczych będących przedmiotem zamówienia. Wzór oświadczenia stanowi załącznik nr 7 do SIWZ – dotyczy Pakietu nr 3, 4, 5, 7, 11, 12, 13, 14.
Inne dokumenty niewymienione 1. Oferta musi zawierać następujące oświadczenia i dokumenty: 1) wypełniony Formularz ofertowy sporządzony z wykorzystaniem wzoru stanowiącego Załącznik nr 1 do SIWZ, zawierający w szczególności: wskazanie oferowanego przedmiotu zamówienia, łączną cenę ofertową brutto, zobowiązanie dotyczące terminu płatności, terminu dostawy, oświadczenie o okresie związania ofertą oraz o akceptacji wszystkich postanowień SIWZ i wzoru umowy bez zastrzeżeń, a także m.in. informację którą część zamówienia Wykonawca zamierza powierzyć podwykonawcy; 2) oświadczenia wymienione w rozdziale VI 1.1) i 2.1) niniejszej SIWZ 3) wypełniony Załącznik nr 2 do SIWZ – Formularz asortymentowo - cenowy 4) pełnomocnictwo do podpisania oferty, oświadczeń i dokumentów składających się na ofertę, o ile upoważnienie to nie wynika z innych dokumentów dołączonych do oferty – należy przedstawić w formie oryginału lub kserokopii potwierdzonej za zgodność z oryginałem przez notariusza 5) W przypadku, kiedy ofertę składają wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia (konsorcjum/ spółka cywilna), do oferty powinno zostać załączone pełnomocnictwo dla osoby uprawnionej do reprezentowania ich w postępowaniu lub do reprezentowania ich w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. 2. W celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia wykonawcy z udziału w postępowaniu Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp, przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. W/w oświadczenie stanowi załącznik nr 6 do SIWZ – należy przedstawić w formie oryginału.
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst a) zaprzestania produkcji którejkolwiek z części asortymentu będącego przedmiotem umowy, wówczas Wykonawca zobowiązuje się do niezwłocznego potwierdzenia stosownym dokumentem zaprzestania wytwarzania produktu oraz do przedstawienia Zamawiającemu propozycji zamiennika takiego wyrobu o parametrach nie gorszych niż zaoferowane w przetargu w cenie zaoferowanej za przedmiot umowy w przetargu lub cenie korzystniejszej dla Zamawiającego niż w przetargu. Zmiana umowy w tym zakresie nastąpi po pisemnym zaakceptowaniu przez Zamawiającego propozycji zamiennika. W przypadku dwukrotnego braku pisemnej akceptacji Zamawiającego na zaproponowany produkt zamienny, Zamawiający dokona zakupu produktu we własnym zakresie obciążając Wykonawcę różnicą cen oraz naliczy kary umowne zgodnie z postanowieniami §6 ust. 1 b) dopuszcza się zmianę postanowień zawartej umowy polegającą na obniżeniu ceny jednostkowej przedmiotu umowy np. w przypadku okresowych promocji cenowych towaru, stosowanych przez producentów. Strony uzgadniają że w tym okresie dostawy towarów wyszczególnionych w załączniku nr 1 do umowy będą realizowane przez Wykonawcę po cenach niższych, uwzględniających promocję cenową, po wcześniejszym poinformowaniu Zamawiającego w formie pisemnej; c) dopuszcza się zmiany umowy polegające na obniżeniu ceny jednostkowej towaru; d) dopuszcza się zmiany stawki podatku VAT, które to obowiązują z chwilą wprowadzenia ich stosowanymi przepisami, w tej sytuacji cena jednostkowa netto nie ulega zmianie.
IV 4 4 data 2020-11-19T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 4 jezyki polski
IV 4 5 okres 30
IV 6 6 Zgodnie z art. 13. Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. UE L 119. z 4 maja 2016 r.), dalej RODO, Zarząd Spółki PCZ informuje: 1. Administratorem Danych Osobowych udostępnionych od uczestnika postępowania o udzielenie zamówienia publicznego jest Poddębickie Centrum Zdrowia Sp. z o.o. z siedzibą w Poddębicach (99-200) ul. Mickiewicza nr 16. (dalej Administrator); 2. kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - email: sekretariat@nzozpcz.pl lub na adres pocztowy Administratora; 3. dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c) RODO w celu prowadzenia postępowaniem o udzielenie zamówienia pn „Dostawy produktów spożywczych dla „Poddębickiego Centrum Zdrowia” Sp. z o.o. w Poddębicach” (numer postępowania PCZ/ZP/3330/10/2020); 4. odbiorcami danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa; w tym na podstawie ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (dalej ustawa Pzp); 5. dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z przepisami ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania liczy się od dnia zakończenia czas trwania umowy; 6. obowiązek podania przez uczestnika postępowania danych osobowych bezpośrednio go dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym przepisami ustawy Pzp; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają wprost z ustawy Pzp; 7. uczestnikowi postępowania przysługuje prawo żądania od Administratora: uzyskania kopii swoich danych osobowych; dostępu do nich; ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18. ust. 2 RODO; wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania; przenoszenia danych; cofnięcia w dowolnym momencie zgody na ich przetwarzanie; wniesienia skargi do organu nadzorczego; 8. dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania i nie będą przekazywane do państw trzecich.

Powiązane

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Pakiet nr 1
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Cukier 1kg kg 1 300 2. Sól jodowana 1kg kg 400 3. Mąka pszenna typ 450 1kg kg 1 500 4. Mąka pszenna typ 480 1kg kg 30 5. Przyprawa warzywna 200g szt. 420 6. Przyprawa do drobiu kg 3 7. Przyprawa do gulaszu kg 4 8. Przyprawa w płynie 1L szt. 40 9. Papryka mielona słodka kg 1 10. Pieprz biały mielony kg 0,5 11. Majeranek kg 2 12. Liść laurowy kg 1 13. Ziele angielskie kg 3 14. Pieprz mielony czarny kg 6 15. Pieprz ziarnisty 20g kg 0,5 16. Olej rzepakowy 1L opak. 400 17. Herbata liściasta 100g szt. 650 18. Herbata czarna, expresowa 100 szt a 1,5g okrągłe saszetki w oryginalnym opakowaniu typu Assuan szt. 10 19. Kakao 150g zawartość tłuszczu kakaowego 10-12% szt. 2 20. Ryż sypki biały 1kg kg 400 21. Kasza manna 1kg kg 280 22. Kasza jęczmienna gruba 1kg kg 700 23. Kasza gryczana palona 1kg kg 120 24. Kwasek cytrynowy 20g szt. 1 300 25. Zacierka makaronowa o nieregularnym kształcie, typu Rędzin lub równoważne kg 70 26. Makaron - świderek, nitka, kolanko, wstążka - kg 930 27. Aronia - koncentrat w proszku 100g szt. 550 28. Majonez (zawartość tłuszczu min.68%) 700g szt, 70 29. Musztarda 210g szt. 40 30. Ketchup 500g opak. 5 31. Chrzan 190g szt. 5 32. Groszek konserwowy 400g szt. 100 33. Kukurydza konserwowa 400g szt. 220 34. Szczaw konserwowy 0,9 L szt. 25 35. Syrop owocowy 0,5 l szt. 360 36. Barszcz biały w płynie 0,5 L szt. 180 37. Dżem 25g szt. 1 200 38. Dżem 1kg szt. 10 39. Miód naturalny 25g szt. 30 40. Kisiel truskawkowy 40g szt. 630 41. Galaretka truskawkowa 90g szt. 100 42. Budyń (½ l mleka) 40g szt. 750 43. Herbatniki 14g szt. 600 44. Wafelki 20g szt. 220 45. Suchary bez cukru 285 g szt. 100 46. Pasztet drobiowy 130g szt. 700 47. Wafle ryżowe 100g szt. 60 48. Listki waflowe bez cukru 38g szt. 200 49. Słonecznik łuskany kg 3 50 Tuńczyk w sosie własnym - kawałki 170g szt. 120 51. Cynamon 20g szt. 2 52. Koncentrat pomidorowy typu Dawtona 1000g, 30% szt. 125 53. Koncentrat barszczu czerwonego zagęszczony sok z buraków min. 59,3% 300ml typu Krakus szt. 60 54. Płatki owsiane op. max. 500g kg 150 55. Płatki kukurydziane op. max. 1000g kg 1 56. Kawa zbożowa 1000g szt. 2 57. Przyprawa do ryb kg 3,558. Fasola czerwona 400g szt. 6 59. Brzoskwinie w syropie 820g szt. 200 60. Ananasy w syropie 565g szt. 150 61. Oliwa z oliwek 1L szt. 3 62. Bazylia 10g szt. 50 63. Tymianek 10g szt. 30 64. Rozmaryn 10g szt. 30 65. Sok pomidorowy 0,33L łagodny szt. 1 350 66. Zioła prowansalskie 10g kg. 90 67. Mięta 20 torebek opak. 10 68. Rumianek 20 torebek opak. 10 69. Gruszka w syropie 850g szt. 50 70. Rodzynki kg 3 71. Płatki jęczmienne kg 200 72. Kawa inka 150g szt. 1 73. Mąka razowa pszenna kg 2 74. Makaron razowy świderek kg 50 75. Kasza jaglana kg 150 76. Ryż naturalny brązowy kg 220 77. Ogórek konserwowy 900g szt. 5 78. Papryka konserwowa 900g szt. 5 79. Ocet winny 500ml szt. 2 80. Sos winegret kg 2 81. Herbata granulaowana 100g szt. 700 82. Kleik ryżowy 160g szt. 25 83. Bobo-frut 175ml szt. 24 84. Musztarda 500g szt. 5 85. Makaron świderek mąka durum kg. 170 86. Makaron bezglutenowy kg 2 87. Mąka kukurydziana kg 2 88. Kasza pęczak kg 50
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Pakiet nr 2
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Herbata czarna typu Lipton lub równoważna 100 torebek opak. 15 2. Herbata owocowa różne smaki typu Lipton lub równoważna 100 torebek opak. 24 3. Orzeszki ziemne solone typu Felix lub równoważne 380g opak. 100 4. Słone przekąski - krakersy minin typu Lajkonik lub równoważne 90g opak. 96 5. Chrupiące krążki talarki wypiekane na złocisty kolor typu Krakowskie talarki lub równoważne 155g opak. 96 6. Lekka, chrupiąca przekąska w kształcie tradycyjnego precla typu Lajkonik lub równoważne 130g opak. 96 7. Paluszki słone typu Lajkonik lub równoważne 300g opak. 96 8. Aromatyczna kawa rozpuszczalna z naturalną kawową pianką typu Jacobs Velvet lub równoważna 200g szt. 24 9. Aromatyczna kawa mielona typu Jacobs Cronat Gold lub równoważna 250g szt. 4
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Pakiet nr 3
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15810000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Chleb pszenno-żytni 1000g szt. 5 500 2. Chleb razowy 500g szt. 3 000 3. Bułka zwykła 50g szt. 10 000 4. Bułka razowa z ziarnami 60g szt. 13 400 5. Bułka tarta - kg 40 6. Angielka 400 g szt. 15 7. Bułka grahamka 60g szt. 5 000 8. Bułka czerstwa 100g szt. 1 100 9. Chleb razowy z ziarnami 400g szt. 4 000
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Pakiet nr 4
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Mleko 2% opak. do 5L L 9 000 2. Śmietana 18% 330 g szt. 200 3. Ser biały twarogowy półtłusty folia kg 1 500 4. Ser żółty salami, twardy kg 100 5. Ser żółty kg 10 6. Ser topiony-plastry 130g szt. 1 600 7. Ser topiony-krążki 140g szt. 900 8. Ser twarogowy plaster 150g szt. 2 000 9. Margaryna 250g szt. 100 10. Masło naturalne 200g, min. 82% tłuszczu zw. szt. 5 000 11. Kefir 1L szt. 10 12. Serek homogenizowany waniliowy 150g szt. 50 13. Jogurt owocowy 120g szt. 200 14. Jogurt naturalny bez cukru 330g szt. 600 15. Jogurt naturalny bez cukru 150g szt. 10 000 16. Serek homogenizowany naturalny 10 kg kg 1 100 17. Jogurt naturalny 5-10 kg kg. 100 18. Serek śmietankowy różne smaki 4x30g szt. 1 500
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Pakiet nr 5
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15512000-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Śmietanka do kawy Poj. 0,25l - 12% szt. 100
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Pakiet nr 6
Zalacznik cpv glowny przedmiot 41100000-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Woda mineralna gazowana, suma składników mineralnych min. 311,5 mg/l typu Żywiec Zdrój lub równoważna 1,5L szt. 96 2. Woda mineralna niegazowana, suma składników mineralnych 230 mg/dm3, typu Żywiec Zdrój lub równoważna 1,5L szt. 96 3. Naturalna woda mineralna ogólna zawartość rozpuszczalnych składników 1920,1 mg/l, typu Muszynianka lub równoważna 1,5L szt. 96
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa Pakiet nr 7
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03142500-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Jaja L (63-73g) szt. 17 500
  
Zalacznik czesc nr 8
Zalacznik nazwa Pakiet nr 8
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03220000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Marchew - kg 4 500 2. Pietruszka - kg 500 3. Seler - kg 2 000 4. Por - kg 180 5. Burak - kg 2 200 6. Botwina w sezonie szt. 80 7. Kapusta biała - kg 1 000 8. Kapusta młoda w sezonie szt. 100 9. Kapusta pekińska - kg 500 10. Kapusta czerwona - kg 70 11. Kapusta kwaszona - kg 60 12. Włoszczyzna Pęczek szt. 1 100 13. Cebula - kg 300 14. Pieczarka - kg 220 15. Jabłka średniej wielkości - kg 3 000 16. Ogórek zielony - kg 5 17. Ogórek kiszony - kg 300 18. Pomidory w sezonie (V-X) kg 300 19. Pomidory poza sezonem (XI-IV) kg 150 20. Ogórek zielony (VI - IX) kg 25 21. Ogórek sałatkowy w sezonie kg 20 22. Koper Pęczek szt. 2 200 23. Natka pietruszki Pęczek szt. 1 800 24. Sałata min. 0,20 kg szt. 3 500 25. Kalafior min 1,20 kg szt. 50 26. Groch łupany - kg 5 27. Czosnek _ szt. 150 28. Papryka kg 5 29. Szczypiorek - szt. 900 30. Brokuły min. 500g szt. 10 31. Truskawka w sezonie kg 20 32. Sałata lodowa kg 5 33. Rzodkiewka pęczek pęczek 10 34. Cytryny kg 30 35. Cukinia w sezonie kg 5 36. Cebula czerwona kg 2 37. Pomidor polny w sezonie (IX-X) kg 180 38. Papryka w sezonie (VIII-X) kg 15
  
Zalacznik czesc nr 9
Zalacznik nazwa Pakiet nr 9
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03212100-1
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Ziemniaki - kg 15 000
  
Zalacznik czesc nr 10
Zalacznik nazwa Pakiet nr 10
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03220000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Winogrono - kg 40 2. Brzoskwinie kg 50 3. Arbuz kg 300 4. Kiełki kg 10 5. Grejpfrut kg 10 6. Pomarańcza kg 150 7. Banany kg 600 8. Morele kg 10 9. Kiwi szt. 500 10. Mandarynka kg 50
  
Zalacznik czesc nr 11
Zalacznik nazwa Pakiet nr 11
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15110000-2
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Wieprzowina gulaszowa - kg 650 2. Wołowina gulaszowa kostka drobna kg 250 3. Wieprzowina tłusta - kg 300 4. Łopatka b/k - kg 650 5. Kości rozbiorowe ze schabu i karczku - kg 15 6. Kości wędzone - kg 5 7. Schab b /k - kg 750 8. Żeberka (cienkie paski, nie odmięśnione) - kg 20 9. Słonina - kg 40 10. Wątroba wieprzowa - kg 100 11. Karczek b/k - kg 230 12. Od szynki - kg 250
  
Zalacznik czesc nr 12
Zalacznik nazwa Pakiet nr 12
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15112000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Udziec z kurczaka min. 200g kg 600 2. Udko z kurczaka 250g kg 2 000 3. Ćwiartka kurczaka 0,45kg kg 300 4. Filet z kurczaka - kg 1 300 5. Porcje rosołowe - kg 700 6. Żołądki drobiowe - kg 20 7. Wątróbki drobiowe - kg 100
  
Zalacznik czesc nr 13
Zalacznik nazwa Pakiet nr 13
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131130-5
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. KIEŁBASA KRAKOWSKA lub równoważna- wędlina grubo rozdrobniona wędzona parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 68%. kg 320 2. KIEŁBASA SZYNKOWA lub równoważna- wędlina grubo rozdrobniona wędzona parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 68%. kg 190 3. KIEŁBASA ZIELONOGÓRSKA lub równoważna- wędlina grubo rozdrobniona parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 69%. kg 200 4. KIEŁBASA RAWSKA lub równoważna- wędlina średnio rozdrobniona parzona, wędzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 63%. kg 280 5. KIEŁBASA ŁOPATKOWA lub GOLONKOWA lub równoważna- wędlina grubo rozdrobniona parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 63%. kg 320 6. KIEŁBASA DOMOWA lub równoważna. Kiełbasa cienka, wędlina wieprzowo - drobiowo - wołowa, średnio rozdrobniona wędzona parzona z dodatkiem czosnku, zawartość mięsa wieprzowego min. 51% oraz mięsa wołowego min. 13%. Batony w jelitach wieprzowych cienkich, odkręcane w odcinki – krótkie. Powierzchnia batonu od jasnobrązowej do ciemnobrązowej, osłonka pomarszczona. Na przekroju surowce równomiernie rozłożone. Barwa na przekroju charakterystyczna dla użytych surowców peklowanych; mięsa od bladoróżowej do ciemnoczerwonej; tłuszczu od kremowej do białej. Pętka do 100 g. kg 20 7. KIEŁBASA ZWYCZAJNA lub równoważna- wędlina wieprzowo - drobiowo - wołowa, cienka, średnio rozdrobniona wędzona parzona z dodatkiem czosnku i majeranku, zawartość mięsa wieprzowego min. 51% oraz mięsa wołowego min. 12%. kg 20 8. Boczek wędzony kg 4 9. Pachwina wędzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 89%. kg 20 10. KIEŁBASA ŻYWIECKA lub równoważna - wędlina wieprzowa, grubo rozdrobniona wędzona, parzona, suszona, zawartość mięsa wieprzowego min. 97%. kg 5 11. PARÓWKA PALUSZEK, kiełbasa wieprzowa cienka, drobno rozdrobniona wędzona parzona o zawartości mięsa wieprzowego min. 63%. kg 150 12. PIECZEŃ ŁOPATKOWA - wyrób wieprzowy średnio rozdrobniony pieczony, zawartość mięsa wieprzowego z łopatki min. 72%. kg 300 13. PIECZEŃ WIEPRZOWA - wyrób wieprzowy, drobno rozdrobniony pieczony o zawartości mięsa wieprzowego min. 56%. kg 6 14. SZYNKA KONSERWOWA - kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona parzona z białkiem wieprzowym o zawartości mięsa wieprzowego min. 78%. kg 200 15. POLĘDWICA DROBIOWA - kiełbasa drobiowa średnio rozdrobniona parzona o zawartości mięsa z kurczaka min. 28%. kg 150 16. SZYNKA DROBIOWA - kiełbasa drobiowa średnio rozdrobniona parzona o zawartości mięsa z kurczaka min. 28%. kg 250 17. Parówka drobiowa cienka, paluszek, o zawartości mięsa z kurczaka min. 80%. kg 20 18. PASZTET MIĘSNY W FOREMCE- wyrób wieprzowy drobno rozdrobniony pieczony z dodatkiem pieprzu i majeranku, zawartość mięsa z głów wieprzowych min. 57%. kg 120 19. KIEŁBASA BIAŁA PARZONA - kiełbasa parzona wieprzowo - drobiowa średnio rozdrobniona z dodatkiem czosnku, kardamonu, pieprzu i majeranku, zawartość mięsa wieprzowego min. 63%. Pętka 100g. kg 20 20. OGONÓWKA WĘDZONA lub równoważna- wędzonka wieprzowa parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 83%. Wędzonka otrzymana z części szynki wieprzowej peklowanej bez kości, wędzona, parzona. Wędzonka osznurowana wzdłuż i w poprzek; barwa mięsa różowa do blado czerwonej, barwa tłuszczu biała do jasno żółtej, częściowo pokryta warstewką tłuszczu. kg 220 21. SZYNKA WĘDZONA - wędzonka parzona, szynka wieprzowa min. 83%. Smak i zapach charakterystyczny dla wędliny wędzonej parzonej z mięsa wieprzowego oraz użytych przypraw i dodatków. kg 10 22. KABANOSY - kiełbasa średnio zmielona wędzona parzona, 100g produktu wyprodukowana z min.105 g mięsa wieprzowego. kg 1 23. KIEŁBASKI WIEJSKIE - kiełbasa (cienka , średnica - 1cm) wieprzowo - drobiowa średnio rozdrobniona wędzona parzona z dodatkiem kminku, zawartość mięsa wieprzowego min. 80%. Pętka 50-60 g. kg 70 24. SZYNKA - wieprzowa, parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 70%. kg 10 25. Baleron kg 2 26. PASZTET DROBIOWY - mięso drobiowe odzielone mechanicznie 55%, wątroba drobiowa 28%, rosół, sól i pieprz. kg 10 27. SZYNKA DELIKATESOWA - kiełbasa wieprzowo - drobiowa, grubo rozdrobniona parzona. Mięso wieprzowe (55%) kg 400 28. SZYNKA Z INDYKA - średnio rozdrobniona parzona o zawartości mięsa z indyka min. 30%. kg 150 29. GALANTYNA - wyrób blokowy gotowany. Mięso wieprzowe (56%), woda , żelatyna wieprzowa, sól, pieprz, susz pietruszki. Osłonka niejadalana. kg 30
  
Zalacznik czesc nr 14
Zalacznik nazwa Pakiet nr 14
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15220000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Mrożona miruna 170-230g kg 150 2. Dorsz Czarniak b/glazury kg 500 3. Mrożona tilapia 25% glazury - kg 200 4. Truskawka mrożona - kg 300 5. Brokuł mrożony - kg 550 6. Fasolka zielona - mrożona (cięta) - kg 20 7. Kalafior mrożony - kg 1200 8. Mieszanka warzywna 7 - składnikowa - kg 70 9. Płaty śledziowe - solone - kg 40 10. Makrela wędzona - kg 200 11. Szprotki wędzone - kg 30 12. Bukiet warzyw 3 składnikowy - kg 900
  
Zalacznik czesc nr 15
Zalacznik nazwa Pakiet nr 15
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15882000-4
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. "Kleik ryżowy przeznaczony dla dzieci powyżej 4 miesiąca życia zawierający witaminę B1 " 160g szt. 140 2. "Kleik kukurydziany przeznaczony dla dzieci powyżej 4 miesiąca życia zawierający witaminę B1 " 160g szt. 40 3. Sok przecierowy owocowo- warzywny zawierający dodatek witaminy C oraz błonnik pokarmowy - przeznaczony dla dzieci powyżej 6 miesiąca życia 175ml szt. 200 4. Deser owocowy wzbogacony witaminą C 125- 130g szt. 120 5. Deser owocowy nie zawierający mleka ani masła dla dzieci mających alergię pokarmową 190-200g szt. 60 6. Mus z owoców przeznaczony dla niemowląt, które ukończyły 6 miesiąc życia, wzbogacony witaminą C lub jogurcik z owocami (z gruszką, maliną lub jagodą) dla niemowląt, które ukończyły 6 miesiąc życia. 4x100g opakowanie 18 7. Kaszka mleczna z owocami 230g szt. 70 8. Kaszka bezmleczna z owocami 180g szt. 70 9. Kaszka mleczna do picia 200 ml szt. 150 10. Zupka jarzynowa dla niemowląt powyżej 4 miesiąca życia 125- 130g szt. 150 11. Zupka jarzynowa z mięsem dla niemowląt powyżej 5 miesiąca życia 125- 130g szt. 150 12. Bezglutenowy i bezlaktozowy produkt zbożowy z ryżu i mąki z chleba świętojańskiego z witaminami i składanikami mineralnymi bez zawartości białka krowiego i białka sojowego. Produkt do stosowania przy alergii na białko mleka krowiego, profilaktyce alergii, diecie bezglutenowej, nietolerancji laktozy i niedoborach masy ciała. Do stosowania u niemowląt powyżej 4 miesiąca życia 500g szt. 10 13. Hydrolizat serwatki o znacznym stopniu hydrolizy w płynie. Zawiera min. 66 kcal/100ml, błonnik pokarmowy (min. 0,6g/100 ml), białko (równoważnik białka 1,6g/100 ml), Laktozę (2,9g/100 ml) 90-100 ml, opakowanie 24 szt. opakowanie 2 14. Mleko modyfikowane początkowe dla niemowląt (od urodzenia do 6 miesiaca życia) gotowe do spożycia o zawartości: serwatka/kazeina 70/30, minimalna zawartość białka 1,2g w 100ml 32x 90 ml opakowanie 50 15. Mleko gotowe do spożycia przeznaczone dla niemowląt od urodzenia do 6 miesiąca życia, które dostarcza wszystkich składników odżywczych, zgodnie z zaleceniami niezbędnymi do prawidłowego rozwoju niemowlęcia. Zawiera wymagane witaminy i składniki mineralne, których potrzebuje dziecko oraz kwas DHA i ARA, a także prebiotyki: galaktooligosacharydy (GOS) i polidekstrozę (PDX). Pojamność 59 ml 6x 59 ml opakowanie 20 16. Smoczek z uniwersalnym gwintem przeznaczonym do butelek mleka gotowego do spożycia. Standard flow. Bez latexu. Smoczek kompatybilny z mlekim opisnaym w poz. 15. szt. szt. 120 17. Kompletna pod względem odżywczym, wysokoenergetyczna dieta dla dzieci powyżej 1 roku życia, kaloryczność 1,5 kcal./ml. Skład dostosowany do potrzeb dzieci. Odpowiednia do stosowania jako jedyne źródło pożywienia bądź uzupełnienia codziennej diety 4x200 ml opakowanie 50 18. Kleik ryżowy 160 g szt. 40 19. Bobo-frut 175 ml szt. 50
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)