| GuidZP400 |
232b73ec-1ccb-494a-9476-77ad3a4cf394
|
| Biuletyn |
611525-N-2020
|
| Zamawiajacy nazwa |
Dzienny Dom "Senior-WIGOR"
|
| Regon |
36234409300000
|
| Zamawiajacy adres ulica |
Ul. Saperów
|
| Zamawiajacy adres numer domu |
27
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Świdnica
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
58-100
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
dolnośląskie
|
| Zamawiajacy telefon |
74 640 73 65; 74 853 87 70
|
| Zamawiajacy fax |
74 640 73 65
|
| Zamawiajacy email |
b.juszczyk@senior-wigor.swidnica.pl
|
| Adres strony url |
www.senior-wigor.swidnica.pl; http://bip.swidnica.nv.pl/ddp
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Czy przeprowadza centralny zamawiajacy |
1
|
| Rodzaj zamawiajacego |
9
|
| Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
| Dostep dokumentow zamowienia |
http://bip.swidnica.nv.pl/ddp
|
| Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
| Zamieszczona bedzie specyfikacja |
http://bip.swidnica.nv.pl/ddp
|
| Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
| Wymagane przeslanie ofert inny |
Składanie ofert odbywa się za pośrednikiem operatora pocztowego, osobiście lub za pośrednikiem posłańca. Oferty należy złożyć w nieprzekraczalnym terminie do 01.12.2020 r. do godziny 12:00, pok. 106, w siedzibie Dziennego Domu „Senior-WIGOR” ul. Saperów 27 w Świdnicy.
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Dziennego Domu „Senior-WIGOR” w Świdnicy na rok 2021
|
| Numer referencyjny |
DDSW.2300.1.2020
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Czy podzielone na czesci |
1
|
| Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
7
|
| Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem niniejszego zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Dziennego Domu „Senior-WIGOR” w Świdnicy wraz z dostawą i rozładunkiem.
Miejsce dostaw: 58-100 Świdnica, ul. Saperów 27. Dostawa artykułów żywnościowych przeznaczona będzie do przygotowania obiadów, zajęć kulinarnych i terapeutycznych, imprez okolicznościowych w Dziennym Domu „Senior-WIGOR” w Świdnicy. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 pakietów żywnościowych. Zestawienie artykułów danego pakietu żywnościowego od nr 1 do nr 7 zawiera Załącznik Nr 2.
Harmonogram dostaw poszczególnych pakietów żywnościowych:
• 2 razy w tygodniu (od poniedziałku do soboty w godzinach od 7:30 do 10:00)
dla pakietu:
nr 3 Dostawa mleka i wyrobów mleczarskich
• 3 razy w tygodniu (w poniedziałki, środy i piątki w godzinach od 7:30 do 10:00)
dla pakietu:
nr 1 Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i produktów mięsnych
nr 2 Dostawa mięsa drobiowego i podrobów
• 5 razy w tygodniu (od poniedziałku do soboty w godzinach od 7:30 do 10:00)
dla pakietu:
nr 5 Dostawa ryb i warzyw mrożonych
nr 6 Dostawa warzyw, owoców i przetworów
nr 7 Dostawa jaj i pozostałych artykułów spożywczych
• 6razy w tygodniu (od poniedziałku do soboty od 7:30 do 10:00)
dla pakietu:
nr 4 Dostawa pieczywa i wyrobów ciastkarskich.
W przypadku, gdy w/wymienionym terminie przypada dzień świąteczny, dostawa będzie realizowana w dniu wcześniejszym.
Wykonawca zobowiązany jest dostarczać towar I klasy jakości, świeży, spełniający normy
jakościowe (PN) dla danego asortymentu, wysokiej jakości sensorycznej i mikrobiologicznej.
Każdy produkt musi być dopuszczony do obrotu i sprzedaży zgodnie z obowiązującymi przepisami, oraz z warunkami określonymi w SIWZ, musi posiadać aktualny termin przydatności do spożycia.
Termin przydatności do spożycia od chwili dostarczenia produktu do magazynu Zamawiającego nie może być krótszy niż ¾ okresu, w którym towar zachowuje zdatność do spożycia określoną na opakowaniu produktu. Wykonawca zobowiązuje się do bezpłatnego dowozu towaru (transportem spełniającym wymogi sanitarno-techniczne do przewozu żywności) oraz rozładunku w miejscu dostawy
i wniesieniu do magazynów. Wykonawca zobowiązany jest do ponoszenia odpowiedzialności prawnej i materialnej wobec organów kontroli (stacji sanitarno-epidemiologicznej i innych instytucji kontroli)
w zakresie jakości i transportu towarów. Wykonawca zabezpieczy należycie towar na czas przewozu (opakowania, pojemniki przystosowane do przewozu danego asortymentu).
Wykonawca bierze na siebie odpowiedzialność za braki i wady powstałe w czasie transportu oraz ponosi z tego tytułu wszelkie skutki prawne.
|
| Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
| Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 |
1
|
| Data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Okreslenie warunkow |
Wykonawca wykaże, że posiada decyzję lub inny dokument Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego zatwierdzającą zakład, który produkuje lub wprowadza do obrotu żywność
|
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Wykonawca wykaże, że:
a) w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie; wykaże co najmniej 2 pozycje odpowiadające swoim rodzajem dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, o wartości nie mniejszej niż 10 000,00 zł brutto każda, z podaniem podmiotów na rzecz których dostawy zostały wykonane (Załącznik Nr 8 do SIWZ).
b) dysponuje pojazdem do przewozu żywności - posiada decyzję lub inny dokument Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego zgodnie z przepisami ustawy z dnia
25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia.
c) Wykonawca oświadczy, że osoby, które będą realizowały dostawy posiadają stosowne orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych o braku przeciwwskazań do wykonywania prac przy wykonywaniu, których istnieje możliwość przeniesienia zakażenia
|
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 2 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 3 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 4 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 5 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 6 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 7 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 8 |
1
|
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
| Wykaz dokumentow zaswiadczen |
W celu potwierdzenia braku podstaw do wykluczenia Wykonawcy z udziału
w postępowaniu:
1) oświadczenie, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków,
2) oświadczenie, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne,
3) odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw wykluczenia na podstawię art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp,
4) oświadczenie Wykonawcy o braku wydania wobec niego prawomocnego wyroku sądu lub ostatecznej decyzji administracyjnej o zaleganiu z uiszczaniem podatków, opłat lub składek na ubezpieczenie społeczne lub zdrowotne albo – w przypadku wydania takiego wyroku lub decyzji – dokumentów potwierdzających dokonanie płatności tych należności wraz
z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami lub zawarcie wiążącego porozumienia w sprawie spłat tych należności,
5) oświadczenie Wykonawcy o braku orzeczenia wobec niego tytułem środka zapobiegawczego zakazu ubiegania się o zamówienie publiczne,
6) oświadczenie Wykonawcy o braku wydania prawomocnego wyroku sądu skazującego za wykroczenie na karę ograniczenia wolności lub grzywny w zakresie określonym przez Zamawiającego w oparciu o art. 24 ust. 5 i 6 ustawy Pzp,
7) oświadczenie Wykonawcy o braku wydania wobec niego ostatecznej decyzji administracyjnej o naruszeniu obowiązków wynikających z przepisów prawa pracy, prawa ochrony środowiska lub przepisów o zabezpieczeniu społecznym w zakresie określonym przez zamawiającego w oparciu o art.24 ust. 5 i 7 ustawy Pzp.
|
| Zakresie warunkow udzialu |
W celu potwierdzenia spełniania przez Wykonawcę warunków udziału w postępowaniu:
1) decyzję lub inny dokument Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego zatwierdzający zakład, który produkuje lub wprowadza do obrotu żywność,
2) decyzję lub inny dokument Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego zatwierdzający środek transportu zgodnie z obowiązującymi przepisami,
3) wykaz wykonanych dostaw w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie; wykaże co najmniej 2 pozycje odpowiadające swoim rodzajem dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, o wartości nie mniejszej niż 10 000,00 zł brutto każda, z podaniem podmiotów na rzecz których dostawy zostały wykonane (Załącznik Nr 8 do SIWZ),
4) dowody, czy dostawa została wykonana lub jest wykonywana należycie, są to dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy były wykonywane.
Dowodami, o których mowa powyżej są:
- referencje - powinny być wydane nie wcześniej niż na trzy miesiące przed upływem terminu składania ofert,
- oświadczenie Wykonawcy – jeżeli z uzasadnionej przyczyny Wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów.
W przypadku, gdy Zamawiający jest podmiotem, na rzecz którego usługi zostały wskazane
w wykazie usług, zostały wcześniej wykonane, Wykonawca nie ma obowiązku przedkładania dowodów, o którym mowa powyżej.
5) Oświadczenie Wykonawcy - że osoby, które będą realizowały dostawy posiadają stosowne orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych o braku przeciwwskazań do wykonywania prac, przy wykonywaniu, których istnieje możliwość przeniesienia zakażenia.
|
| Inne dokumenty niewymienione |
Formularz ofertowy
Zestawienie kosztów pakietów żywnościowych
Oświadczenie Wykonawcy dotyczące przesłanek wykluczenia z postępowania
Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału
w postępowaniu
Oświadczenie o niezaleganiu z opłacaniem składek ZUS
Oświadczenie o niezaleganiu z opłacaniem podatków
w Urzędzie Skarbowym
Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej grupy kapitałowej
Wykaz wykonanych dostaw
Wzór umowy
|
| Zastosowanie procedury pzp |
1
|
| Zmiana umowy |
1
|
| Zmiana umowy tekst |
Okoliczności zmiany umowy.
Zamawiający przewiduje zmianę umowy w następujących przypadkach:
a) Jeżeli zmiana umowy jest korzystna dla Zamawiającego (korzyść ekonomiczna, techniczna, eksploatacyjna),
b) Jeżeli wystąpiły okoliczności, których przy dołożeniu należytej staranności strony na dzień podpisania umowy przewidzieć nie mogły, a wynikające ze zmian przepisów prawa, które nastąpiły w czasie realizacji zamówienia,
c) Zmiany do umowy mogą być wprowadzone tylko w formie pisemnej - aneksem zaakceptowanym przez obie strony.
|
| IV 4 4 data |
2020-12-01T00:00:00+01:00
|
| IV 4 4 godzina |
12:00
|
| IV 4 4 jezyki |
polski
|
| IV 4 5 okres |
30
|
| Zalacznik czesc nr |
1
|
| Zalacznik nazwa |
Pakiet nr 1 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i produktów mięsnych
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Antrykot z kością kg 10
Boczek surowy kg 10
Boczek wędzony kg 25
Łopatka bez kości kg 800
Karczek wieprzowy b/k kg 200
Kiełbasa biała parzona kg 25
Kiełbasa Krakowska sucha drobiowa kg 2
Kiełbasa Krakowska sucha wieprzowa kg 2
Kiełbasa podwawelska min. 94 % mięsa kg 100
Kiełbasa śląska (mięso wieprzowe min. 72%) kg 250
Kiełbasa zwyczajna (mięso wieprzowe min. 64%, mięso wołowe min. 8%) kg 150
Kości wieprzowe wędzone kg 100
Ozory wieprzowe kg 25
Polędwica wędzona drobiowa kg 5
Schab z kością kg 400
Słonina bez skóry kg 50
Szynka wieprzowa b/k kg 800
Szynka wieprzowa wędzona wiejska kg 10
Żeberka wieprzowe kg 30
Wątroba wieprzowa kg 60
Wołowina Extra pieczeniowa kg 60
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
2
|
| Zalacznik nazwa |
Pakiet nr 2 - Dostawa mięsa drobiowego i podrobów
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,97
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Filety z kurczaka - piersi bez kości i skóry kg 600
Filet z piersi indyka kg 100
Flaki wołowe krojone luz – blanszowane kg 100
Porcja rosołowa ze skrzydłami kg 1200
Serca drobiowe kg 25
Udko z kurczaka świeże (waga 1 szt.250-300 g) kg 500
Wątroba drobiowa kg 150
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
3
|
| Zalacznik nazwa |
Pakiet nr 3 - Dostawa mleka i wyrobów mleczarskich
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Drożdże piekarskie 10g szt. 30
Jogurt naturalny opak. 150g / 400g kg 65
Jogurt owocowy Jogobella 150g kg 150
Kefir opak. od 300-400 g kg 20
Margaryna 80% tluszczu 250g kg 100
Masło Extra 200g zaw.tł.82% kg 50
Maślanka naturalna w opakowaniu o poj.1 litr l 5
Mleko 2% w woreczku l 60
Mleko UHT, zawartość tłuszczu 2% w opakowaniu kartonowym 1 l z zamknięciem plastikowym szt. 120
Mleko zagęszczone 7,5%tł. niesłodzone; w opakowaniu kartonowym 500g z zamknięciem plastikowym szt. 10
Ser biały półtłusty kg 275
Ser biały ziarnisty opak.kubek 200g kg 2
Ser mozzarella w zalewie typ kulka,45% tł. masa netto sera 100-125g kg 2
Ser pleśniowy błękitny, opak. 100-120g kg 1
Ser pleśniowy camembert, opak. 100-120g kg 1
Ser topiony kremowy, śmietankowy ( ser 28%, masa netto 100g) kg 12
Ser typu Feta sałatkowo-kanapkowy 18% tł. W opakowaniu kartonowym waga 270g-300 g kg 2
Ser żółty Masdamer zawartośc tłuszczu 25-30% kg 5
Ser żółty Pełnotłusty Gouda zawartość tłuszczu 25-30% kg 5
Ser żółty Salami zawartość tłuszczu 25-30% kg 5
Serek homogenizowany waniliowy opakowanie 180g Łowicz kg 50
Śmietana 30 % w opakowaniu od 250 – 375 ml kg 2
Śmietana 18% opak. od 350 - 400g kg 550
Twaróg śmietankowy mielony waga od 200- 250g kg 10
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
4
|
| Zalacznik nazwa |
Pakiet nr 4 - Dostawa pieczywa i wyrobów ciastkarskich
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,97
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Bułka słodka nadziewana 80 g szt. 750
Bułka zwykła 100 g szt. 800
Bułka zwykła 50 g szt. 200
Chleb tostowy 0,5 kg szt. 50
Chleb żytni – razowy 0,5 kg krojony szt. 2000
Chleb wiejski pytlowy 0,6 kg, krojony 12/13 mm kromka, pakowany w folię szt. 3000
Ciastka kruche kg 5
Ciastka zboże wieloziarniste kg 5
Oponka 80 g szt. 150
Pączki nadziewane 60 g szt. 750
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
5
|
| Zalacznik nazwa |
Pakiet nr 5 - Dostawa ryb i warzyw mrożonych
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15200000-0
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Brokuł mrożony, op. 2 kg kg 100
Brukselka mrożona, op. 2,5 kg kg 100
Ciasto franuskie w rolce op. od 270g do 375g op. 5
Fasola szparagowa mrożona zielona, op. 2,5 kg kg 50
Fasolka szparagowa mrożona żółta, op. 2,5 kg kg 10
Groszek mrożony, op. 2,5 kg kg 100
Kalafior mrożony, op. 2,5 kg kg 180
Maliny mrożone, op. 2,5 kg kg 2,5
Marchewka kostka op. 2,5 kg kg 140
Ryba mrożona Dorsz SHP (filet) rozmiar 16-32 kg 125
Ryba mrożona Morszczuk SHP (filet) argetyński produkcja morska kg 125
Ryba mrożona Mintaj SHP (filet) kg 50
Ryba mrożona Miruna 220-440g (filet) produkcja morska kg 125
Szpinak liście mrożony, op. 2,5 kg kg 150
Śledź po wiejsku w wiaderkach do 4kg kg 96
Truskawka mrożona, op. 2,5 kg kg 60
Warzywa na patelnie kg 20
Włoszczyzna 4-skł. Mrożona, op. 2,5 kg kg 500
Zupa jarzynowa 6-skł. Mrożona, op. 2,5 kg kg 180
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
6
|
| Zalacznik nazwa |
Pakiet nr 6 - Dostawa warzyw, owoców i przetworów
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Ananas w puszce - plastry w syropie; op. 565g kg 5
Awokado kg 1
Banany kg 10
Bakłażan kg 1
Biała rzodkiew kg 150
Botwinka pęczek 100
Brokuły świeże kg 5
Brukselka świeża kg 5
Brzoskwinie w puszce - połówki w zalewie; op. 850g kg 5
Buraki czerwone kg 500
Cebula kg 400
Cebula biała (czosnkowa) kg 2
Cebula czerwona kg 5
Chrzan konserwowy masa netto min.280 g kg 15
Chrzan korzeń kg 1
Cukinia w sezonie kg 10
Cytryna kg 20
Czereśnie kg 5
Czosnek kg 3
Daktyle suszone, drylowane opak. od 100-200g kg 1
Dynia kg 15
Dżem niskosłodzony masa netto 280g ( truskawkowy, wiśniowy, brzoskwiniowy ) kg 5
Fasola sucha 'Jaś" kg 120
Fasolka szparagowa w sezonie (żółta, zielona) kg 15
Grejpfrut kg 5
Groch suchy łuskany połówki kg 60
Groszek konserwowy masa netto min.400g kg 20
Gruszka kg 10
Grzyby suszone kg 3
Imbir kg 1
Jabłka kg 250
Kabaczek kg 5
Kalafior świeży ( bez liści ochronnych)min.śr.20 cm szt. 30
Kapusta biała kg 300
Kapusta biała w sezonie szt. 150
Kapusta czerwona kg 120
Kapusta kwaszona (pakowana w wiaderka) kg 600
Kapusta pekińska kg 200
Kapusta włoska szt. 100
Ketchup Pudliszki łagodny, pikantny (pomidory zawartość min. 198 g na 100 g ketchupu), kg 10
Kiwi kg 10
Kokos szt. 5
Kompot aronia masa netto 900g szt. 150
Kompot czarna porzeczka masa netto 900g szt. 150
Kompot śliwka masa netto 900g szt. 250
Kompot truskawka masa netto 900 g szt. 250
Kompot wiśnia masa netto 900g szt. 250
Konfitura niskosłodzona masa neto 240g ( z malin, moreli, owoce leśne ) kg 5
Koncentrat barszczu czerwonego 300ml, zagęszczony sok z buraków min 59% litr 15
Koncentrat pomidorowy 30%; opakowanie 0.2 i 0.9 litra kg 200
Koper świeży pęczek 750
Kukurydza konserwowa masa netto min.400 g kg 40
Mandarynki kg 10
Mango kg 1
Marchew kg 500
Musztarda (delikatesowa, sarepska masa netto 180 g) kg 15
Nektar jabłkowy, pomarańczowy ; min 50% soku; opakowanie kartonowe z zamknięciem plastikowym litr 40
Nektar wiśniowy, min.35% soku opakowanie kartonowe z zamknięciem plastikowym litr 20
Nektar z czarnej porzeczki min. 25% soku, opakowanie kartonowe z zamknięciem plastikowym litr 40
Nektarynki kg 10
Ogórek świeży gruntowy/ szklarniowy dl.15-25 cm. kg 300
Ogórki kiszone kg 250
Ogórki konserwowe masa netto 900 g kg 150
Oliwki zielone z papryką masa netto od 200-350g kg 5
Oliwki czarne drylowane masa netto 200-350g kg 5
Orzechy laskowe łuskane op. 100 g kg 1
Orzechy nerkowca op. 75 g kg 1
Orzechy włoskie łuskane op. 100 g kg 1
Owoce suszone kg 10
Papryka konserwowa masa netto 900 g kg 30
Papryka świeża (czerwona, żółta, zielona) kg 40
Patison konserwowy masa netto 900 g kg 10
Pestki dyni łuskane, opak. od 100-200g kg 1
Pieczarki kg 200
Pieczarki marynowane, masa netto od 250-400g kg 5
Pietruszka korzeń kg 100
Pietruszka zielona pęczek 750
Pomarańcze kg 10
Pomidor kg 100
Pomidor w sezonie kg 100
Pomidory koktajlowe kg 1
Pomidory w puszce, całe bez skórki, opak. od 400-425g kg 1
Pomidory suszone w oleju, opak. od 100-250g kg 2
Por kg 50
Powidła śliwkowe węgierkowe masa netto 290g kg 5
Rabarbar kg 10
Rodzynki kg 1
Rukola świeża op. 100g op. 10
Rzodkiewka w sezonie pęczek 100
Sałata głowiasta masłowa szt. 300
Sałata lodowa szt. 20
Seler korzeń kg 100
Seler naciowy kg 10
Słonecznik łuskany, opak. od 100-200g kg 2
Syropy owocowe ; poj. od 430 do 450 ml o smaku truskawkowym, malinowym, pomarańczowym,żurawinowym, czarnej porzeczki kg 10
Szczaw konserwowy opakowanie 250ml i 900ml kg 70
Szczaw liść świeży pęczek 40
Szpinak świeży op. 200g op. 5
Szczypior pęczek 500
Śliwka kalifornijska suszona kg 3
Śliwki węgierki kg 10
Truskawki świeże kg 20
Winogron biały kg 10
Winogron czerwony kg 10
Wiśnie świeże kg 10
Ziemniaki kg 7500
Ziemniaki młode w sezonie kg 2500
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
7
|
| Zalacznik nazwa |
Pakiet nr 7 - Dostawa jaj i pozostałych artykułów spożywczych
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Bazylia suszona, opakowanie 100 g kg 1
Biszkopty okrągłe z galaretką o smaku malinowym, oblane czekoladą od strony galaretki, op. min. 294 g kg 5
Biszkopty okrągłe z galaretką o smaku pomarańczowym, oblane czekoladą od strony galaretki, op. min. 294 g kg 5
Biszkopty okrągłe z galaretką o smaku wiśniowym, oblane czekoladą od strony galaretki, op. min. 294 g kg 5
Bita śmietana w sprayu, 250 ml l 1
Budyń smietankowy, waniliowy b/c opak.40g kg 2
Bułka tarta luksusowa 500g szt. 300
Ciasteczka z ciasta ptysiowego w kształcie słomki, op. min. 250 g kg 10
Ciastka kruche o smaku maślanym z marmoladą o smaku wiśniowym, op. 2 kg kg 10
Ciastka kruche z nadzieniem kokosowym lub adwokat oblane czekoladą, op. min. 1000 g kg 10
Ciastka z ciasta francuskiego z masłem w kształcie precla, posypane cukrem, op. min. 294 g kg 10
Ciastka z kawałkami czekolady oraz orzechami laskowymi, op. min. 135 g kg 5
Cukier kryształ 1kg kg 300
Cukier puder 0.5 kg szt. 20
Cukier trzcinowy drobny nierafinowany op. 500g szt. 1
Cukier waniliowy 32g kg 2
Cukierki czekoladowe (michałki, trufle) kg 10
Cukierki owocowe nadziewane opakowania max.2 kg kg 5
Cukierki - galaretka w czekoladzie (różne smaki) kg 5
Czekolada mleczna, masa kakaowa minimum 30%, masa mleczna minimum 15%. op.100g szt. 25
Czekolada gorzka, masa kakaowa minimum 64%, op. 100g szt. 25
Czekolada mleczna z bakaliami, masa kakaowa minimum 29%, masa mleczna minimum 17%, rodzynki 13,0%,kawałki orzeszków arachidowych 9,8% op.100g szt. 25
Czekolada mleczna z orzechami, masa kakaowa minimum 29%, masa mleczna minimum 17%, kawałki orzechów laskowych 12%, op.100g szt. 25
Czekolada mleczna, kakao min. 30% op.100g (okolicznościowa - świąteczna) szt. 150
Cynamon mielony, opak. 20g kg 1
Czosnek granulowany, opak.100g kg 7
Galaretka owocowa (wiśnia, truskawka, brzoskwinia, cytyna, agrest) opak.75g-100g kg 2
Goździki opak. 20g kg 0,5
Herbata ekspresowa Lipton w saszetkach w kształcie piramidki ze sznurkiem i zawieszką (etykietą), różne smaki, min. 6 smaków: żurawina-porzeczka, grejpfrut-pomarańcza, malina-wiśnia, limonka-cytryna, melisa-gruszka, melisa-pomarańcza, op. 20 szt. x 2 g. Zamawiający zastrzega sobie wybór wariantów smakowych w ramach realizacji umowy, szt. 10
Herbata ekspresowa Lipton czarna, w saszetkach ze sznurkiem i zawieszką (etykietą), w opakowaniu 100 szt. x 2 g szt. 20
Herbata expresowa Lipton czarna w opakowaniu 50 szt. x 2g szt. 10
Herbata expresowa czarna op. 100 saszek szt. 50
Herbata expresowa owocowa opak.20 saszetek szt. 50
Herbatniki z cukrem kg 10
Jaja kurze klasa wagowa M klasa jakości A szt. 6000
Jarzynka 200g kg 50
Kakao naturalne waga 150 g kg 2
Kasza gryczana kg 100
Kasza jaglana opakowanie 4x100g op. 5
Kasza jęczmienna średnia kg 150
Kasza manna błyskawiczna 500g kg 50
Kardamon mielony, op 10g kg 1
Kawa palona mielona do parzenia metodą tradycyjną; 100%kawy naturalnej Arabica, pakowana próżniowo, opakowania 250g szt. 25
Kawa rozpuszczalna , 100% kawy naturalnej Arabica ,w szklanym opakowaniu, waga kawy netto 200g szt. 20
Kawa ziarnista ,100% kawy naturalnej , opakowania 0,5 kg / 1kg kg 5
Kisiel owocowy b/c (Żurawina, cytryna, malina, wiśnia) opak.60g kg 15
Kminek ziarno , opak.50g kg 1
Koperek suszony, op. 6g kg 2
Krakersy super, op. 180g kg 5
Kruche wafle przekładane kremem o smaku kakaowym, op. min. 500 g kg 5
Kruche wafle przekładane kremem o smaku śmietankowym, op. min. 500 g kg 5
Kwasek cytrynowy 50g kg 0,5
Liść laurowy 6g kg 0,5
Maggi w płynie masa netto 960g szt. 100
Majeranek suszony, opak.50g kg 3
Majonez Świdnicki 0.9 l l 5
Mak niebieski, mielony op.od 100-250g kg 1
Makaron opak. do 1kg (świder, nitka, kolanka, muszelka, pióra) kg 300
Makaron zacierka 4 jajeczny 250g szt. 300
Mąka krupczatka typ 450 kg 10
Mąka poznańska, wrocławska 1 kg kg 600
Mąka pszenna z pełnego przemiału 1kg kg 10
Mąka ziemniaczana 1kg kg 50
Mąka żytnia 1 kg kg 10
Mikołaj czekoladowy 60g - figurka z mlecznej czekolady szt. 150
Miód pszczeli naturalny l 10
Ocet spirytusowy 10% opak.0,5l l 50
Ocet winny z białego wina poj.250 ml l 1
Olej kokosowy nierafinowany 450 ml l 1
Olej rzepakowy 1 l szt. 500
Oliwa z oliwek extra virgin l 1
Oregano suszone, opak.50g kg 0,5
Paluszki słone 300 g kg 3
Paluszki z sezamem 300 g kg 3
Papryka mielona ostra 25g kg 4
Papryka mielona słodka 25g kg 8
Pieprz mielony naturalny 20g kg 5
Pierniki korzenne w kształcie serca kg 5
Pierniki w czekoladzie nadziewane kg 5
Pietruszka suszona, op. 6g kg 1
Płatki owsiane górskie, op. 500g szt. 10
Posypka do ciast, maczki kolorowe i czekoladowe,opak.200g kg 1
Proszek do pieczenia 30g kg 2
Przyprawa do drobiu, 100 g kg 2
Przyprawa do flaków, 100 g kg 1
Przyprawa do gyrosa, 30 g kg 2
Przyprawa do mięsa Prymat, 200 g kg 10
Przyprawa do piernika, op. 25g kg 1
Rozmaryn suszone listki, waga 100 g kg 1
Ryż biały długo-ziarnisty kg 250
Ryż jaśminiowy op. 1 kg kg 5
Sezam łuskany, op. od 100-280g kg 1
Soda oczyszczona opak.min.60g kg 1
Sos grzybowy w proszku Winiary 34g szt. 100
Sos pieczarkowy w proszku Winiary 26g szt. 100
Sos myśliwski w proszku Winiary 30g szt. 100
Sos pieczeniowy w proszku jasny Winiary 30g szt. 100
Sos pieczeniowy w proszku ciemny Winiary 30g szt. 100
Sól himalajska rózowa drobno mielona kg 1
Sól spożywcza jodowana kg 200
Tortilla wraps, opakowanie 4 sztuki waga od 250-300g op. 10
Tymianek suszony waga 100 g kg 0,5
Wiórki kokosowe, op. od 100-200g kg 1
Woda mineralna gazowana poj.0,5 l szt. 60
Woda mineralna gazowana poj.1,5l szt. 60
Woda mineralna niegazowana poj.0,5 l szt. 60
Woda mineralna niegazowana poj.1,5l szt. 60
Woda mineralna lekko gazowana poj.0,5 l szt. 60
Woda mineralna lekko gazowana poj.1,5l szt. 60
Ziele angielskie całe 15g kg 1
Zioła prowansalskie 100g kg 0,5
Zupa w proszku ogonowa Winiary op. 40g szt. 200
Zupa w proszku barszcz biały Winiary op. 66g szt. 150
Zupa w proszku barszcz czerwony Winiary op. 60g szt. 50
Zupa w proszku żurek Winiary op. 49g szt. 150
Zupa w proszku borowikowa Winiary op. 45 g szt. 200
Zupa w proszku pieczarkowa Winiary op.44g szt. 200
Żurek w szklanych butelkach l 30
|
| | |