Dostawy mrożonek, ryb i konserw rybnych dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie w 2021 r.

Data publikacji 2020-11-19
Data zakończenia 2020-11-27 00:00:00
Instytucja Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
Miejscowość Popów
Województwo śląskie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 610346-N-2020
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 150000008
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia, na potrzeby Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie są dostawy mrożonek, ryb i konserw rybnych.
Zadanie nr 1 - Dostawy mrożonek dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach w 2021 r. 1. Pyzy z mięsem kg 200; 2. Brokuły kg 250; 3. Frytki kg 350; 4. Mieszanka owocowa kg 600; 5 Mieszanka warzywna 7 składnikowa kg 300; 6 Szpinak kg 60; 7 Warzywa na patelnię kg 350; 8 Pierogi z serem kg 250; 9 Pierogi z kapustą i grzybami kg 50; 10 Uszka z mięsem kg 80; 11 Pizza mrożona kg 500; 12 Knedle z owocami kg 200; 13 Kalafior kg 300; 14 Fasolka szparagowa kg 300; 15 Krokiety z mięsem kg 100; 16 Kartacze z mięsem kg 200; 17 Kukurydza mrożona kg 20; 18 Papryka mrożona kg 20; 19 Frytki - kuleczki kg 350; 20 Marchew - mini mrożona kg 350; 21 Bukiet warzyw kwiatowy kg 350; 22 Ciasto francuskie mrożone kg 100; 23 Brukselka kg 200.
Zadanie nr 2 - Dostawy ryb i konserw rybnych dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach w 2021 r. 1 Filet śledziowy a la matias kg 200; 2 Filet z dorsza SHP kg 500; 3 Tuńczyk w oleju kg 100; 4 Kostka rybna panierowana kg 100; 5 Szprot w sosie pomidorowym kg 120; 6 Łosoś wędzony kg 3; 7 Pasta rybna kg 2; 8 Kawior kg 1.
Zadanie nr 3 - Dostawy mrożonek dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Oddział Zamiejscowy Sulejowie w 2021 r. 1 Podgrzybek mrożony kg 100; 2 Maślak mrożony kg 100; 3 Różyczki kalafiorowe mrożone kg 400; 4 Brokuły różyczki mrożone kg 350; 5 Kapusta brukselka mrożona kg 200; 6 Fasolka szparagowa cięta zamrożona kg 220; 7 Marchew typu junior mrożona kg 200; 8 Marchew plastry mrożona kg 200; 9 Marchew kostka mrożona kg 200; 10 Groszek zielony mrożony kg 80; 11 Mieszanka warzywna 7 - składnikowa mrożona kg 120; 12 Mieszanka chińska kg 150; 13 Frytki karbowane kg 280; 14 Mieszanka kompotowa kg 1800.
Zadanie nr 4 - Dostawy ryb i konserw rybnych dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Oddział Zamiejscowy Sulejowie w 2021 r. 1 Miruna mrożona kg 350; 2 Morszczuk mrożony kg 350; 3 Śledzie solone matias kg 80; 4 Makrela wędzona tusza b/głowy kg 90; 5 Filet z makreli w pomidorach kg 140; 6 Szprot w oleju kg 140; 7 Paprykarz rybny kg 120; 8 Tuńczyk w oleju kg 80; 9 Paluszki rybne kg 160; 10 Ryba z pieca kg 280; 11 Śledź po kaszubsku kg 100.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 4e9860af-d9d9-4ed7-88b4-363b431d2256
Biuletyn 610346-N-2020
Zamawiajacy nazwa Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
Regon 00067518100000
Zamawiajacy adres ulica Kule
Zamawiajacy adres numer domu 2
Zamawiajacy miejscowosc Popów
Zamawiajacy kod pocztowy 42-110
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo śląskie
Zamawiajacy telefon 034 3104030,
Zamawiajacy fax 034 3103653
Zamawiajacy email zp_kule@sw.gov.pl ,
Adres strony url https:/www.zp.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.zp.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Oferty należy złożyć w formie pisemnej do siedziby Zamawiającego
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Centralny Ośrodek Szkolenia Slużby Więziennej w Kulach, Kule 2, 42-110 Popów, Pokój nr 3 sekretariat pawilon "Liswarta"
Nazwa nadana zamowieniu Dostawy mrożonek, ryb i konserw rybnych dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie w 2021 r.
Numer referencyjny COS-DKW.2232.39.2020.JP
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia, na potrzeby Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie są dostawy mrożonek, ryb i konserw rybnych. Zadanie nr 1 - Dostawy mrożonek dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach w 2021 r. 1. Pyzy z mięsem kg 200; 2. Brokuły kg 250; 3. Frytki kg 350; 4. Mieszanka owocowa kg 600; 5 Mieszanka warzywna 7 składnikowa kg 300; 6 Szpinak kg 60; 7 Warzywa na patelnię kg 350; 8 Pierogi z serem kg 250; 9 Pierogi z kapustą i grzybami kg 50; 10 Uszka z mięsem kg 80; 11 Pizza mrożona kg 500; 12 Knedle z owocami kg 200; 13 Kalafior kg 300; 14 Fasolka szparagowa kg 300; 15 Krokiety z mięsem kg 100; 16 Kartacze z mięsem kg 200; 17 Kukurydza mrożona kg 20; 18 Papryka mrożona kg 20; 19 Frytki - kuleczki kg 350; 20 Marchew - mini mrożona kg 350; 21 Bukiet warzyw kwiatowy kg 350; 22 Ciasto francuskie mrożone kg 100; 23 Brukselka kg 200. Zadanie nr 2 - Dostawy ryb i konserw rybnych dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach w 2021 r. 1 Filet śledziowy a la matias kg 200; 2 Filet z dorsza SHP kg 500; 3 Tuńczyk w oleju kg 100; 4 Kostka rybna panierowana kg 100; 5 Szprot w sosie pomidorowym kg 120; 6 Łosoś wędzony kg 3; 7 Pasta rybna kg 2; 8 Kawior kg 1. Zadanie nr 3 - Dostawy mrożonek dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Oddział Zamiejscowy Sulejowie w 2021 r. 1 Podgrzybek mrożony kg 100; 2 Maślak mrożony kg 100; 3 Różyczki kalafiorowe mrożone kg 400; 4 Brokuły różyczki mrożone kg 350; 5 Kapusta brukselka mrożona kg 200; 6 Fasolka szparagowa cięta zamrożona kg 220; 7 Marchew typu junior mrożona kg 200; 8 Marchew plastry mrożona kg 200; 9 Marchew kostka mrożona kg 200; 10 Groszek zielony mrożony kg 80; 11 Mieszanka warzywna 7 - składnikowa mrożona kg 120; 12 Mieszanka chińska kg 150; 13 Frytki karbowane kg 280; 14 Mieszanka kompotowa kg 1800. Zadanie nr 4 - Dostawy ryb i konserw rybnych dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Oddział Zamiejscowy Sulejowie w 2021 r. 1 Miruna mrożona kg 350; 2 Morszczuk mrożony kg 350; 3 Śledzie solone matias kg 80; 4 Makrela wędzona tusza b/głowy kg 90; 5 Filet z makreli w pomidorach kg 140; 6 Szprot w oleju kg 140; 7 Paprykarz rybny kg 120; 8 Tuńczyk w oleju kg 80; 9 Paluszki rybne kg 160; 10 Ryba z pieca kg 280; 11 Śledź po kaszubsku kg 100.
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Okreslenie warunkow Zamawiający nie określił warunków w tym zakresie.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie określił warunków w tym zakresie.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Za spełniających ten warunek Zamawiający uzna wykonawców, którzy wykonali, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonują dostawy produktów spożywczych w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku doświadczenia, przez co zamawiający rozumie realizację w okresie trzech ostatnich lat minimum dwóch dostaw mrożonek, ryb i konserw rybnych w ramach odrębnych umów, których wartości: - dla zadania nr 1 i 3 przekracza wartość 20 000,00 zł brutto; - dla zadania nr 2 i 4 przekracza wartość 15 000,00 zł brutto. Jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy spełnienie niniejszego warunku powinno nastąpić w tym okresie. Wykonawcy muszą podać Zamawiającemu dane dotyczące zrealizowanych w tym okresie dostaw ze wskazaniem wartość, opisu przedmiotu wykonanej dostawy, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy lub usługi były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów - oświadczenie wykonawcy; w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie. Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamowienia wraz z informacją o kwalifikacjach lub doświadczeniu tych osób.
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 2 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen Odpis z właściwego rejestru lub centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1
Zakresie warunkow udzialu Wykaz wykonanych dostaw według wzoru stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ.
Inne dokumenty niewymienione 1. Wypełniony i podpisany formularz oferty - załącznik nr 1. 2. Wypełniony i podpisany formularz cenowy w zakresie wybranych zadań do 1 do 4 - załączniki nr 2 do 2c. 3. Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP, przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy PZP.
IV 4 4 data 2020-11-27T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 10:30
IV 4 4 jezyki Ofertę nalezy sporządzić w języku polskim
IV 4 5 okres 30

Powiązane

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Dostawy mrożonek dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach w 2021 r.
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Pyzy z mięsem 15896000-5 Opakowanie jednostkowe 400 - 500 g. Ciasto - skład: ciasto nie mniej niż:- ziemniaki gotowane 37%, woda, grys ziemn.23%, skrobia ziemniaczana, sól. Farsz nie mniej niż: mięso gotowane wieprzowe 32%, wołowe 32%, cebula duszona, tłuszcz wieprzowy, błonnik 3,2%, sól, przyprawy. Zawartość w wyrobie: mięsa nie mniej niż 12%, ziemniaków 30 %, grysu 18,5%, farszu nie mniej niż 20%. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg 2 Brokuły 15331170-9 Op. Jedn. 400-1000g. Produkt głęboko mrożony. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 250 kg 3 Frytki 15311100-2 Op. Jedn. 2-2,5 kg. Szybko smażące frytki karbowane podsmażone i zamrożone. Składniki: ziemniaki, olej roślinny, dextroza. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg 4 Mieszanka owocowa 15896000-5 Op.jedn. 400-500g. Produkt naturalny głęboko mrożony. Skład: Owoce ( truskawki, śliwki, porzeczki, wiśnie, agrest, aronie) w różnych proporcjach. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 600 kg 5 Mieszanka warzywna 7 składnikowa 15331170-9 Op.jedn.400-600g. Produkt głeboko mrożony. Skład: marchew, kalafior, fasola szparag.pietruszka, seler, cebula, groch zielony. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 300 kg 6 Szpinak 15331170-9 Op.jedn. 400-500g. Produkt rozdrobniony głęboko mrożony. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 60 kg 7 Warzywa na patelnię 15331170-9 Op.jedn. 400-600g. Mieszanka warzywna o składzie: kalafior, marchew, brokuły, seler, cebula, kapusta biała, groch zielony, kukurydza, Produkt głeboko mrożony. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg 8 Pierogi z serem 15896000-5 Op.jedn. 400-600g. Pierogi domowe, ręcznie robione, głęboko mrożone. Skład: ser twarogowy nie mniej niż 40%, mąka pszenna, woda, cukier, jaja, cukier waniliowy. Minimalna zawartość nadzienia nie mniej niż 40%. Produkt nie powinien zawierać barwników. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 250 kg 9 Pierogi z kapustą i grzybami 15896000-5 Op.jedn. 400-600g. Skład: mąka pszenna, kapusta kwaszona nie mniej niż27%, woda, grzyby leśne nie mniej niż 7%, tłuszcz roślinny, przyprawy, cebula, jaja. Zawartość nadzienia min.40%. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 50 kg 10 Uszka z mięsem 15896000-5 Op.jedn. 400-500g. Produkt głęboko mrożony. Skład: mąka pszenna, minimalna zawartość mięsa wołowego 24 %, woda, bułka tarta, jaja, cebula, przyprawy. Minimalna zawartość nadzienia 28 %. Produkt nie zawierający barwników. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 80 kg 11 Pizza mrożona 15896000-5 Skład: Spód: mąka, woda, olej, cukier, sól, drożdże. 8,2% ser (edamski, mozzarella), 8,00% szynka , 6,00 %pieczarki , 5,1 % sos (śmietana, olej, woda), 1,6%czosnek , cebula, przyprawy. Masa netto 250-300g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 500 kg 12 Knedle z owocami 15896000-5 Op.jedn 400-500g. Skład: ciasto: ziemniaki gotowane nie mniej niż 54,8 %, mąka pszenna nie mniej niż18 %, woda, skrobia ziemniaczana nie mniej niż 9%, płatki ziemniaczane, sól. Farsz:: truskawki mrożone nie mniej niż 79,8% lub śliwki mrożone nie mniej niż 79,8%, cukier, zagęszczacz. Zawartość w wyrobie nie mniej niż: truskawki lub śliwki 16%, ziemniaki do 11%, mąka pszenna do 3,6 %, farsz nie mniej niż 20 %. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg 13 Kalafior 15331170-9 Kalafior różyczki. Skład: Kalafior 100%. Produkt głęboko mrożony. Waga 400-600g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 300 kg 14 Fasolka szparagowa 15331170-9 Fasola szparagowa cięta. Produkt głęboko mrożony. Waga 400-600g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 300 kg 15 Krokiety z mięsem 15896000-5 Op.jedn 2-2,5 kg. Skład: Ciasto- woda, mąka pszenna, mleko w proszku odtłuszczone, jajka, sól. Farsz - mięso wołowe i wieprzowe mniej niż po 34%. Panierka - bułka tarta. Zawartość w wyrobie: mięso nie mniej niż 20,4%, farsz nie mniej niż 30 %. Waga 1 szt 60-150g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 100 kg 16 Kartacze z mięsem 15896000-5 Op.jedn. 2-2,5kg. Skład: Ciasto- ziemniaki gotowane do 37%, woda, grys ziemniaczany do 23%, skrobia ziemniaczana, sól. Farsz - mięso gotowane wieprzowe nie mniej niż 32%, wołowe nie mniej niż 32%, cebula duszona, tłuszcz wieprzowy, błonnik 3,2 %, sól, przyprawy. Zawartość w wyrobie nie mniej niż mięsa 12,8%, ziemniaków 30%, grysu 18,5%, farsz 20%. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg 17 Kukurydza mrożona 15331170-9 Op.jedn. 2-2,5kg. Mrożone ziarno kukurydzy. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 20 kg 18 Papryka mrożona 15331170-9 Op.jedn.2-2,5kg. Papryka mrożona cięta czerwona lub kolorowa. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 20 kg 19 Frytki - kuleczki 15311100-2 Op.jedn 2-2,5kg. Szybko smażące frytki kuleczki o różnych smakach. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg 20 Marchew - mini mrożona 15331170-9 Op.jedn.400-550g. Skład: marchew mini 100%. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg 21 Bukiet warzyw kwiatowy 15331170-9 Op.jedn. 400-550g. Skład: brokuł, kalafior, marchew. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg 22 Ciasto francuskie mrożone 15811300-9 Op.jedn 400-500g. Skład: mąka pszenna, woda, tłuszcz roślinny, oleje roślinne: rzepakowy i słonecznikowy, sól. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 100 kg 23 Brukselka 15331170-9 Kapusta brukselska 100%. Op. 400-600g. Produkt głęboko mrożony. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Dostawy ryb i konserw rybnych dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach w 2021 r.
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Filet śledziowy a la matias 15241200-1 Skład: filet śledziowy, sól, ocet, zaprawa śledziowa. Masa 5 kg, masa ryby 4 kg. Termin przydatności do spożycia : nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg 2 Filet z dorsza SHP 15220000-6 Filety z dorsza. Shatter pack. ( nie dopuszcza się JQF), bez obcych zanieczyszczeń, po rozmrożeniu maksymalny ubytek masy nie więcej niż 5%, barwa mięsa charakterystyczna dla danego gatunku. Produkt głęboko mrożony. Opakowania: kartony od 6 do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 500 kg 3 Tuńczyk w oleju 15243000-3 Jasne mięso tuńczyka. Duże kawałki. Skład: tuńczyk duże kawałki, olej roślinny, sól. Masa netto 170-200g, masa po odcieku nie mniej niż 120g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 100 kg 4 Kostka rybna panierowana 15243000-3 Skład: ryba- nie mniej niż 55%. Masa jednej porcji od 110 do 150 g Opakowanie do 5 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy. 100 kg 5 Szprot w sosie pomidorowym 15240000-2 Skład: szprot nie mniej niż 40%, sos pomidorowy : woda, koncentrat pomidorowy, cukier, sól spożywcza, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, mąka pszenna, olej roślinny, seler, pietruszka, przyprawy. Masa netto300-350g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 120 kg 6 Łosoś wędzony 15234000-7 Łosoś wędzony plastry. Skład: ryba łosoś, sól, cukier. Pakowany próżniowo Op.jedn. 90-120g. Termin do spożycia do 20 dni liczony od daty dostawy. 3 kg 7 Pasta rybna 15243000-3 Pasta rybna : z tuńczyka, z łososia, z makreli. Op. Jedn. 80-100g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 2 kg 8 Kawior 15244100-1 Kawior drobnoziarnisty czarny i czerwony. Skład: ikra 91 %, sól, cukier. Op. Jedn. 80-100g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 miesiące od daty dostawy. 1 kg
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Dostawy mrożonek dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Oddział Zamiejscowy Sulejowie w 2021 r.
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Podgrzybek mrożony 15331135-2 Kapelusze podgrzybka w całości, bez obcych smaków i zapachów, bez skaz, zanieczyszczeń, uszkodzeń mechanicznych, wolne od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 100 kg 2 Maślak mrożony 15331135-2 Kapelusze maślaka krojone w kostkę, bez obcych smaków i zapachów, bez skaz, zanieczyszczeń, uszkodzeń mechanicznych, wolne od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 100 kg 3 Różyczki kalafiorowe mrożone 15331170-9 Różyczki – część róży kalafiorowej, powstałej przez jej rozdzielenie na mniejsze części, z głąbikami przyciętymi do 20 mm, mierząc od nasady najniższego rozgałęzienia. Wielkość 15 do 35 mm; wygląd – różyczki, bez przerastających zielonych listków, bez uszkodzeń mechanicznych, bez zlepieńców trwałych, nieoblodzone, bez zanieczyszczeń. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze – pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 400 kg 4 Brokuły różyczki mrożone 15331170-9 Różyczki – część róży brokułowej, powstałej przez jej rozdzielenie na mniejsze części, z głąbikami przyciętymi do 20 mm, mierząc od nasady najniższego rozgałęzienia. Wielkość 15 do 35 mm; wygląd – różyczki, bez przerastających zielonych listków, bez uszkodzeń mechanicznych, bez zlepieńców trwałych, nieoblodzone, bez zanieczyszczeń. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze – pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg 5 Kapusta brukselka mrożona 15331170-9 Brukselka – kapusta, główki obrane z zewnętrznych liści, całe, bez uszkodzeń mechanicznych, zwarte, bez zlepieńców trwałych, nieoblodzone, główka koloru zielono-kremowego, bez zanieczyszczeń. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg 6 Fasolka szparagowa cięta zamrożona 15331170-9 Fasolka zielona lub żółta, zamrożona, w postaci strąków ciętych; kształtne, niepołamane, sypkie, wolne od zlepieńców, bez skazy, barwa – intensywna zielona lub żółta, nie zbrązowiała, jednolita w całej masie partii, bez uszkodzeń przez choroby, szkodniki; konsystencja w stanie zamrożonym twarda, po ugotowaniu krucha, bez mączystych ziaren, nie gąbczasta, nie włóknista, bez zanieczyszczeń. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 220 kg 7 Marchew typu junior mrożona 15331170-9 Marchew, średnica korzenia 10-15 mm, długość od 5 do 7 cm, bez uszkodzeń mechanicznych, bez obcego smaku i zapachu, bez skaz, jednolita odmiana w partii, wolna od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg 8 Marchew plastry mrożona 15331170-9 Marchew, poprzecznie krojona w karbowane plastry, średnica 20-30 mm, bez obcego smaku i zapachu, bez skaz, jednolita odmiana w partii, wolna od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg 9 Marchew kostka mrożona 15331170-9 Kostka marchwi 12-15 mm, bez uszkodzeń, bez obcego smaku i zapachu, bez skaz, wolna od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg 10 Groszek zielony mrożony 15331170-9 Groszek cały, bez uszkodzeń, bez obcego smaku i zapachu, bez skaz, wolny od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 80 kg 11 Mieszanka warzywna 7-składnikowa mrożona 15331170-9 Skład: kalafior, fasolka szparagowa, marchew, pietruszka, groszek, por, seler; warzywa nieuszkodzone, bez obcego smaku i zapachu, mieszanka wolna od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 120 kg 12 Mieszanka chińska 15331170-9 Skład: marchew, papryka, kiełki fasoli Mung, grzyby chińskie Mun, kalafior, pędy bambusa, cebula, por; warzywa nieuszkodzone, bez obcego smaku i zapachu, mieszanka warzywna wolna od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 150 kg 13 Frytki karbowane 15331170-9 Ziemniaki rozdrobnione, pokrojone w kształt słupków, przeznaczone do pieczenia w piecu, bez obcych smaków i zapachów, bez skaz, zanieczyszczeń, uszkodzeń mechanicznych, frytki wolne od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45 kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 280 kg 14 Mieszanka kompotowa 15896000-5 Skład: różne owoce, nie mniej niż cztery asortymenty. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna ok. 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudełko kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 1800 kg
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Dostawy ryb i konserw rybnych dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Oddział Zamiejscowy Sulejowie w 2021 r.
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Miruna mrożona 15220000-6 Filety całe, ze skórą, shatterpack (nie dopuszcza się JQF), bez obcych zanieczyszczeń, glazura techniczna maksymalnie do 5%, barwa mięsa charakterystyczna dla danego gatunku. Opakowania: pudła kartonowe od 6 kg do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg 2 Morszczuk mrożony 15220000-6 Filety całe, bez skóry, bez obcych zanieczyszczeń, o nieregularnej wielkości i kształcie, płat mięsa oddzielony od pozostałych części anatomicznych ryby cięciem, wykonanym równolegle do kręgosłupa, tkanka mięsna jasna, o naturalnej barwie, charakterystycznej dla morszczuka. Nie dopuszcza się pozostałości wnętrzności, smaku obcego, lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. Opakowania: pudła kartonowe od 6 kg do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg 3 Śledzie solone matias 15230000-9 Filety całe bez obcych zanieczyszczeń, produkt o wysokich walorach smakowych, soczysty, o delikatnej teksturze i łagodnym smaku, barwa tkanki mięsnej jasna, biała do lekko kremowej; cechy dyskwalifikujące: filety rozpadające się, filety o luźnej konsystencji, przebarwienia świadczące o nieświeżości filetów. Opakowanie: wiaderko plastikowe. Waga netto od 2 kg do 4 kg .Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 80 kg 4 Makrela wędzona tusza b/głowy 15234000-7 Makrela wędzona na gorąco, tusze o wadze 250-300 g ułożone w kartonie równolegle; cechy dyskwalifikujące: zapleśnienia na powierzchni, uszkodzenia mechaniczne, zanieczyszczenia lub uszkodzenia przez szkodniki, smak i zapach jełki, gorzki, pleśni, gnilny, tekstura tkanki mięsnej mazista. Opakowanie: pudło kartonowe od 2 do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. 90 kg 5 Filet z makreli w pomidorach 15240000-2 Konserwa rybna sterylizowana: filety z makreli (nie mniej niż 50%), sos pomidorowy (woda, koncentrat pomidorowy, cukier, maka pszenna, olej roślinny, ziemniak, przyprawy, mąka ziemniaczana, substancja wzmacniająca smak i zapach – glutaminian sodu, ocet, marchew, seler, cebula, sól, kwas octowy. Opakowanie jednostkowe: puszka łatwo otwieralna, waga ok. 175 g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy. 140 kg 6 Szprot w oleju 15240000-2 Konserwa rybna; skład: szprot minin. 60 %, olej roślinny, woda, sól, przyprawy. Opakowanie jednostkowe: puszka łatwo otwieralna, waga ok. 170 g . Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy. 140 kg 7 Paprykarz rybny 15240000-2 Konserwa rybna; skład: rozdrobnione mięso ryb minim. 31%, woda, koncentrat pomidorowy, marchew, ryż, cebula smażona, mąka ryżowa, olej roślinny, sól, przyprawy. Opakowanie jednostkowe: puszka, waga od 160 g do 350 g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy. 120 kg 8 Tuńczyk w oleju 15241400-3 Konserwa rybna; skład: duże kawałki tuńczyka, olej słonecznikowy, woda, sól. Opakowanie jednostkowe:puszka otwierana za pomocą otwieracza, waga ok. 170 g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy. 80 kg 9 Paluszki rybne 15241700-6 Filety z ryb białych w panierce w kształcie podłużnej kostki o wymiarach ok. 20x30x70 mm, bez obcych zanieczyszczeń. Opakowania: pudła kartonowe od 2 do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 160 kg 10 Ryba z pieca 15242000-6 Filet z mintaja minim. 50%, szpinak minim. 9 %, woda, mąka pszenna, śmietana, oleje roślinne, ser, cebula, masło, sól, aromat, drożdże, skrobia ziemniaczana, kwasy, sole eliminujące barwnik, betakaroten, czosnek, laktoza. Opakowania: pudła kartonowe od 2 do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 280 kg 11 Śledź po kaszubsku 15243000-3 Zawartość filetów w produkcie minim. 50%, przypraw 10% w zalewie aromatyczno-korzennej (pomidorowej), o konsystencji zawiesistej, filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, produkt o wysokich walorach smakowych, soczysty o delikatnej teksturze i łagodnym smaku, barwa tkanki mięsnej jasna, biała do lekko kremowej; cechy dyskwalifikujące: filety rozpadające się, przebarwienia świadczące o nieświeżości filetów, niedopuszczalny zapach zjełczały, gnilny, chemiczny, stęchły lub inny obcy, niedopuszczalna mazista lub twarda tekstura mięsna. Opakowanie: wiaderko plastikowe. Waga netto od 2kg do 4 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 100 kg
  

Criterion

Kryteria Dodatkowa dostawa o minimalnej kwocie od jakiej wykonawca zrealizuje zamówienie złożone przez zamawiającego
Znaczenie 20,00
  
Kryteria Cena
Znaczenie 60,00
  
Kryteria Najkrótszy czas wymiany wadliwego towaru
Znaczenie 20,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)