GuidZP400 |
0be1ae38-d948-4486-ace1-91bec913456b
|
Biuletyn |
616267-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Dom Pomocy Społecznej ZACISZE
|
Regon |
00068664100000
|
Zamawiajacy adres ulica |
Traktorzystów
|
Zamawiajacy adres numer domu |
42
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Katowice
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
40-695
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
śląskie
|
Zamawiajacy telefon |
322 025 432,
|
Zamawiajacy fax |
322 028 791
|
Zamawiajacy email |
przetargi@dpszacisze.katowice.pl,
|
Adres strony url |
www.biuletyn.abip.pl/dpszacisze
|
Adres strony internetowej |
www.biuletyn.abip.pl/dpszacisze
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
2
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.biuletyn.abip.pl/dpszacisze
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
13.1 Ofertę składa się z zachowaniem formy pisemnej pod rygorem nieważności. Oferta powinna być napisana w języku polskim, na maszynie do pisania, komputerze lub inną trwałą i czytelną techniką oraz podpisana przez osobę upoważnioną do reprezentowania Wykonawcy na zewnątrz i zaciągania zobowiązań w wysokości odpowiadającej cenie oferty.
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Dom Pomocy Społecznej "Zacisze" ul. Traktorzystów 42, 40-695 Katowice
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej „Zacisze” z podziałem na 9 pakietów (części).
|
Numer referencyjny |
260.1.2020
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
9 (wszystkie części)
|
Okreslenie przedmiotu |
Boczek wędzony parzony 70 kg
Flaki wołowe – krojone 150 kg
Golonka wieprzowa 80 kg
Nogi wieprzowe 80 kg
Łopatka wieprzowa b/k 200 kg
Wołowe z kością – szponder 100 kg
Gulaszowe wołowe ekstra 100 kg
Goleń wołowa b/k 70 kg
Karczek wieprzowy b/k 150 kg
Żeberka wieprzowe mięsne paski 100 kg
Słonina 15 kg
Ozory wieprzowe 60 kg
Schab wieprzowy b/k 100 kg
Wołowina b/k zrazowa 30 kg
Kurczaki 700 kg
Filet z kurczaka 450 kg
Podudzie-pałka z kurczaka 500 kg
Filet z indyka 100 kg
Skrzydła z kurczaka 260 kg
Żołądki z kurczaka 50 kg
Żołądki z indyka 30 kg
Wątroba drobiowa 100 kg
Kiełbasa podwawelska 65% mięsa 150 kg
Parówkowa 50% mięsa 250 kg
Parówka cienka 50% mięsa 100 kg
Serdelki drobiowe 50% mięsa 80 kg
Mortadela delikatesowa 120 kg
Kiełbasa szynkowa 65% mięsa 200 kg
Szynka wp.gotowana 80% mięsa 150 kg
Filet maślany 60 kg
Szynka orzech 80% mięsa 80 kg
Polędwica sopocka drobiowa 50 kg
Szynka śląska 80% mięsa 100 kg
Polędwica sopocka 150 kg
Kaszanka 160 kg
Szynkowa z kurczaka 65% mięsa 80 kg
Szynka konserwowa 100 kg
Salceson z indyka 40 kg
Kiełbasa biała parzona 80 kg
Pasztetowa firmowa 80 kg
Mielonka wieprzowa 100 kg
Salceson włoski 40 kg
Krakowska parzona 100 kg
Żywiecka pieczona 150 kg
Pieczeń drobiowa 60 kg
Schab hetmański 50 kg
Polędwica z kurczaka 50 kg
Szynka krucha z fileta 100 kg
Kurczak w galarecie 60 kg
Szynka biała 80% mięsa 50 kg
Pasztet pieczony 30 kg
Pasztet domowy 30 kg
Kiełbasa śląska 65% mięsa 200 kg
Wędlina kminkowa 65% mięsa 100 kg
Brukselka gat.I 40 kg
Brokuły gat.I 200 kg
Barszcz ukraiński gat.I 25 kg
Fasola szparagowa zielona gat.I 100 kg
Fasola szparagowa żółta gat.I 100 kg
Marchew kostka gat.I 25 kg
Mieszanka 7- skł. gat.I 100 kg
Szpinak 2.0kg gat.I 60 kg
Kalafior gat.I 100 kg
Włoszczyzna paski gat.I 250 kg
Bukiet kwiatowy warzyw gat.I 125 kg
Mieszanka kompotowa gat.I 500 kg
Wiśnia drylowana gat.I 25 kg
Truskawka mrożona gat.I 80 kg
Śliwka drylowana gat.I 50 kg
Placki ziemniaczane 20szt. 1.0kg 150 szt.
Pierogi z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg
Kluski śląskie,pyzy ziemniaczane typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg
Uszka z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 60 kg
Porzeczka czarna gat.I 500 kg
Aronia gat.I 30 kg
Malina cała gat.I 20 kg
Pierogi ruskie typu Alex-Pol lub równoważne 50 kg
Pyzy ziemniaczane z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg
Pierogi z serem typu Alex-Pol lub równoważne 50 kg
Dżem truskawkowy 250g-300g 350 szt.
Dżem czarna porzeczka 250g-300g 350 szt.
Dżem wiśniowy 250g-300g 200 szt.
Dżem morelowy 250g-300g 200 szt.
Dżem ananasowy 250g-300g 150 szt.
Powidła śliwkowe ok.310g 50 szt.
Jogurt naturalny 150g-175g 1500 szt.
Jogurt naturalny 300g-400g 250 szt.
Jogurt owocowy 150g 2000 szt.
Kefir 200g-250g 2300 szt.
Masło extra 82% tł. 200g. 5700 szt.
Mleko 2% 0,9 l - folia 11000 szt.
Mleko 2% 1,0 - karton 200 szt.
Mleko zagęszczone niesł. 500g 4%tł. 160 szt.
Margaryna mleczna 250g 1000 szt.
Olej 1,0 l rzepakowy 130 szt.
Olej 0,5 l rzepakowy 30 szt.
Pasztet drobiowy 50g 2000 szt.
Ser żółty twardy salami kl.I 120 kg
Ser żółty pełnotłusty typ holendersko-szwajcarski kl.I 10 kg
Ser topiony typu złoty ementaler lub równoważny 100g 4000 szt.
Ser homogenizowany naturalny 150g 1600 szt.
Ser twarogowy kanapkowy 150g 400 szt.
Śmietana 18% 200g 1000 szt.
Twaróg półtłusty 500 kg
Ser homog.owocowy 140g -150g 3500 szt.
Twaróg ziarnisty – lekki 150g 720 szt.
Ser domowy smażony chudy 120 kg
Śmietana spray 250g 50 szt.
Kaszka mleczna 150g 700 szt.
Deser budyniowy 125g 300 szt.
Deser serniczkowy 150g 400 szt.
Ser pleśniowy camembert 120g 100 szt.
Masło roślinne kubek 500g 50 szt.
Ser żółty pełnotłusty typ holenderski kl.I 80 kg
Ser śmietankowy do smarowania - różne smaki 135g 300 szt.
Ser topiony typu złoty ementaler lub równoważny 17,5g (różne smaki) 1600 szt.
Ser naturalny typu Bieluch lub równoważny 250g 1000 szt.
Dżem 25g 800 szt.
Bułka tarta 60 kg
Bułka pszenna 50 g 15800 szt.
Baton 400 g 7 szt.
Chleb mieszany 1.10 kg 6100 szt.
Chałki 350 g 2200 szt.
Chleb razowy z mąki żytniej 800 g 650 szt.
Ciasto jogurtowe z owocami 60 kg
Ciasto serowo-wiśniowe 60 kg
Piernik z marmoladą i kremem 60 kg
Drożdżówki 80-100 g (ser,budyń,marmolada) 1200 szt.
Sernik 60 kg
Szarlotka na cieście kruchym 60 kg
Ciasto makowo-budyniowe 15 kg
Pączki 80g 200 szt.
Budyń bez cukru i sztucznych barwników 40g 1000 szt.
Bazylia 20g 50 szt.
Zioła prowansalskie 20g 50 szt.
Tymianek 20g 50 szt.
Herbatniki 100g 150 szt.
Cynamon 15g 150 szt.
Cukier 1600 kg
Cukier puder 12 kg
Ciastka w czekoladzie 42 kg
Ciastka kruche 20 kg
Krakersy 30 kg
Cukier waniliowy 16g 150 szt.
Czekolada mleczna 100g 30% kakao 100 szt.
Czekolada gorzka 100g 60% kakao 300 szt.
Ciastka b / c 70-125g 900 szt.
Przyprawa do piernika 20g 20 szt.
Soda oczyszczona 30 szt.
Gałka muszkatołowa 10g 10 szt.
Galaretka owocowa 75g 350 szt.
Herbata expresowa 100szt. typu Lipton lub równoważna 60 szt.
Herbata liściasta typu yunan 100g 1000 szt.
Imbir 20g 15 szt.
Kminek mielony 20 g 100 szt.
Kasza jęczmienna średnia 100 kg
Kasza gryczana 80 kg
Kasza manna 150 kg
Kawa zbożowa rozpuszczalna typu Inka 150g 450 szt.
Kleik ryżowy 160 g 80 szt.
Kisiel 40 g 400 szt.
Kawa rozpuszczalna typu nescafe classic lub równoważna 200 g 50 szt.
Liść laurowy 10 g 60 szt.
Makaron nitki-tradycyjny 150 kg
Makaron gwiazdka 80 kg
Makaron świderki,łazanka kolanka,muszelka 100% durum 250 kg
Mąka pszenna 300 kg
Musztarda 210 g 500 szt.
Majeranek 10 g 100 szt.
Majonez typu Winiary lub równoważny 400ml 50 szt.
Mąka ziemniaczana 150 kg
Przyprawa w płynie typu ,,Magii" 1,0 l 60 szt.
Miód 25 g 3000 szt.
Miód sztuczny 380g 10 szt.
Napój kakaowy 300g 200 szt.
Kakao naturalne typu Wawel lub równoważne 100 g 60 szt.
Ocet spirytusowy 500 ml 30 szt.
Pieprz ziołowy 20g 50 szt.
Pieprz mielony czarny 20 g 250 szt.
Płatki kukurydziane 250g 200 szt.
Płatki owsiane 500g 250 szt.
Pierniki w czekoladzie 30% kakao 50 kg
Proszek do pieczenia 30g 160 szt.
Papryka mielona słodka 20g 130 szt.
Ryż biały długoziarnisty 220 kg
Sól 220 kg
Suchary b/c 285 g 80 szt.
Przyprawa do potraw 200g 65 szt.
Wafle w czekoladzie 42 kg
Wafle z nadzieniem 42 kg
Wafle ryżowe 100 g 80 szt.
Wafle kakaowe typu prince-polo lub równoważne 40g 600 szt.
Ziele angielskie 15g 100 szt.
Curry 20 szt.
Herbata ekspresowa Earl Grey 100szt.typu Lipton lub równoważna 5 szt.
Listki waflowe b/c 38g 150 szt.
Krakersy mix. drobne 90g 1000 szt.
Żelatyna 50 g 160 szt.
Makrela wędzona 100 kg
Miruna b/s SHP 100 kg
Dorsz atlantycki (czarniak) SHP 70 kg
Filet śledziowy ala matjas 80 kg
Filet śledziowy opiekany 120 kg
Paluszki rybne - złote - 300 g 20 szt
Filet śledziowy w pomidorach 170 g 500 szt
Filet z makreli w pomidorach 170 g 500 szt
Tuńczyk w kawałkach w oleju 170g 200 szt.
Tuńczyk w sosie własnym 170g 200 szt.
Filet śledziowy w oleju - 170 g 200 szt
Filet z makreli w oleju - 170 g 200 szt
Paprykarz szczeciński 135g 400 szt.
Karp patroszony b/głowy 30 kg
Jajka dezynfekowane promieniami UV rozm. L (63g-73g) 18000 szt
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okres w miesiacach |
12
|
Data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia wymagań w tym zakresie. Warunek zostanie spełniony poprzez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia wymagań w tym zakresie. Warunek zostanie spełniony poprzez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia wymagań w tym zakresie. Warunek zostanie spełniony poprzez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału.
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 2 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 3 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 4 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 5 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 6 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 7 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 8 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Inne dokumenty niewymienione |
Formularz ofertowy - załącznik nr 2 do SIWZ
Wykonawca, którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą, przed podpisaniem umowy zobowiązany będzie dostarczyć Zamawiającemu:
a) szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - formularze cenowe odpowiednio do pakietu (załącznik nr 1),
b) odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy pzp. Jeżeli Wykonawcy wspólnie ubiegają się o udzielenia zamówienia, dokument ten składa każdy z nich,
c) pełnomocnictwo podmiotów występujących wspólnie (jeżeli dotyczy),
d) oświadczenia Wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej - załącznik nr 5 do SIWZ. W przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej Wykonawca może złożyć wraz z oświadczeniem dokumenty bądź informacje potwierdzające, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji
w postępowaniu. Termin złożenia powyższego wskazano w rozdziale 14.2.5 SIWZ.
e) poświadczoną za zgodność z oryginałem kserokopie decyzji sanepidu lub inspekcji weterynaryjnej dla środków transportu (samochodów dostawczych) przystosowanych do przewozu artykułów spożywczych, którymi będą dowożone artykuły spożywcze, zwłaszcza
te które wymagają odpowiednio niskiej temperatury.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
19.2 Zamawiający dopuszcza zmianę umowy w formie aneksu w przypadkach:
a) zmiana danych Wykonawcy (np. zmiana adresu, nazwy) lub zmiana wynikająca
z przekształcenia podmiotowego po stronie Wykonawcy,
b) w przypadku wstrzymania lub zakończenia produkcji artykułów będących przedmiotem dostawy, możliwość dostarczenia odpowiednich artykułów objętych umową, o parametrach nie gorszych niż artykuły objęte ofertą, przy zachowaniu ceny ofertowej towaru, na podstawie pisemnego wniosku Wykonawcy pod warunkiem uzyskania zgody Zamawiającego,
c) w przypadku działania siły wyższej (np. klęski żywiołowe, strajki generalne lub lokalne) mogą ulec zmianie terminy sukcesywnych dostaw objętych niniejsza umową.
d) nastąpi ustawowa zmiana wysokości podatku od towarów i usług VAT, lub w przypadku zmian cen korzystnych dla Zamawiającego.
e) W przypadku zawieszenia realizacji działań Zamawiającego polegających na przygotowywaniu posiłków dla podopiecznych DPS lub objęcia kwarantanną lub izolacją Domu Pomocy Społecznej „Zacisze” spowodowanych skutkami epidemii dopuszcza się zmianę minimalnej ilości jaką zamawiający jest zobowiązany wykupić od Wykonawcy w każdym pakiecie.
|
IV 4 4 data |
2020-12-03T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
09:00
|
IV 4 4 jezyki |
oferta powinna być sporządzona w języku polskim
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa mięsa wołowego i wieprzowego
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15110000-2
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Boczek wędzony parzony 70 kg
Flaki wołowe – krojone 150 kg
Golonka wieprzowa 80 kg
Nogi wieprzowe 80 kg
Łopatka wieprzowa b/k 200 kg
Wołowe z kością – szponder 100 kg
Gulaszowe wołowe ekstra 100 kg
Goleń wołowa b/k 70 kg
Karczek wieprzowy b/k 150 kg
Żeberka wieprzowe mięsne paski 100 kg
Słonina 15 kg
Ozory wieprzowe 60 kg
Schab wieprzowy b/k 100 kg
Wołowina b/k zrazowa 30 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa drobiu
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15112000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Kurczaki 700 kg
Filet z kurczaka 450 kg
Podudzie-pałka z kurczaka 500 kg
Filet z indyka 100 kg
Skrzydła z kurczaka 260 kg
Żołądki z kurczaka 50 kg
Żołądki z indyka 30 kg
Wątroba drobiowa 100 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa wędlin
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15131130-5
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Kiełbasa podwawelska 65% mięsa 150 kg
Parówkowa 50% mięsa 250 kg
Parówka cienka 50% mięsa 100 kg
Serdelki drobiowe 50% mięsa 80 kg
Mortadela delikatesowa 120 kg
Kiełbasa szynkowa 65% mięsa 200 kg
Szynka wp.gotowana 80% mięsa 150 kg
Filet maślany 60 kg
Szynka orzech 80% mięsa 80 kg
Polędwica sopocka drobiowa 50 kg
Szynka śląska 80% mięsa 100 kg
Polędwica sopocka 150 kg
Kaszanka 160 kg
Szynkowa z kurczaka 65% mięsa 80 kg
Szynka konserwowa 100 kg
Salceson z indyka 40 kg
Kiełbasa biała parzona 80 kg
Pasztetowa firmowa 80 kg
Mielonka wieprzowa 100 kg
Salceson włoski 40 kg
Krakowska parzona 100 kg
Żywiecka pieczona 150 kg
Pieczeń drobiowa 60 kg
Schab hetmański 50 kg
Polędwica z kurczaka 50 kg
Szynka krucha z fileta 100 kg
Kurczak w galarecie 60 kg
Szynka biała 80% mięsa 50 kg
Pasztet pieczony 30 kg
Pasztet domowy 30 kg
Kiełbasa śląska 65% mięsa 200 kg
Wędlina kminkowa 65% mięsa 100 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa mrożonek
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15331100-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Brukselka gat.I 40 kg
Brokuły gat.I 200 kg
Barszcz ukraiński gat.I 25 kg
Fasola szparagowa zielona gat.I 100 kg
Fasola szparagowa żółta gat.I 100 kg
Marchew kostka gat.I 25 kg
Mieszanka 7- skł. gat.I 100 kg
Szpinak 2.0kg gat.I 60 kg
Kalafior gat.I 100 kg
Włoszczyzna paski gat.I 250 kg
Bukiet kwiatowy warzyw gat.I 125 kg
Mieszanka kompotowa gat.I 500 kg
Wiśnia drylowana gat.I 25 kg
Truskawka mrożona gat.I 80 kg
Śliwka drylowana gat.I 50 kg
Placki ziemniaczane 20szt. 1.0kg 150 szt.
Pierogi z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg
Kluski śląskie,pyzy ziemniaczane typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg
Uszka z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 60 kg
Porzeczka czarna gat.I 500 kg
Aronia gat.I 30 kg
Malina cała gat.I 20 kg
Pierogi ruskie typu Alex-Pol lub równoważne 50 kg
Pyzy ziemniaczane z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg
Pierogi z serem typu Alex-Pol lub równoważne 50 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa nabiału, dżemów, oleju, tłuszczy zwierzęcych i roślinnych oraz konserw
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-5
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Dżem truskawkowy 250g-300g 350 szt.
Dżem czarna porzeczka 250g-300g 350 szt.
Dżem wiśniowy 250g-300g 200 szt.
Dżem morelowy 250g-300g 200 szt.
Dżem ananasowy 250g-300g 150 szt.
Powidła śliwkowe ok.310g 50 szt.
Jogurt naturalny 150g-175g 1500 szt.
Jogurt naturalny 300g-400g 250 szt.
Jogurt owocowy 150g 2000 szt.
Kefir 200g-250g 2300 szt.
Masło extra 82% tł. 200g. 5700 szt.
Mleko 2% 0,9 l - folia 11000 szt.
Mleko 2% 1,0 - karton 200 szt.
Mleko zagęszczone niesł. 500g 4%tł. 160 szt.
Margaryna mleczna 250g 1000 szt.
Olej 1,0 l rzepakowy 130 szt.
Olej 0,5 l rzepakowy 30 szt.
Pasztet drobiowy 50g 2000 szt.
Ser żółty twardy salami kl.I 120 kg
Ser żółty pełnotłusty typ holendersko-szwajcarski kl.I 10 kg
Ser topiony typu złoty ementaler lub równoważny 100g 4000 szt.
Ser homogenizowany naturalny 150g 1600 szt.
Ser twarogowy kanapkowy 150g 400 szt.
Śmietana 18% 200g 1000 szt.
Twaróg półtłusty 500 kg
Ser homog.owocowy 140g -150g 3500 szt.
Twaróg ziarnisty – lekki 150g 720 szt.
Ser domowy smażony chudy 120 kg
Śmietana spray 250g 50 szt.
Kaszka mleczna 150g 700 szt.
Deser budyniowy 125g 300 szt.
Deser serniczkowy 150g 400 szt.
Ser pleśniowy camembert 120g 100 szt.
Masło roślinne kubek 500g 50 szt.
Ser żółty pełnotłusty typ holenderski kl.I 80 kg
Ser śmietankowy do smarowania - różne smaki 135g 300 szt.
Ser topiony typu złoty ementaler lub równoważny 17,5g (różne smaki) 1600 szt.
Ser naturalny typu Bieluch lub równoważny 250g 1000 szt.
Dżem 25g 800 szt.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa pieczywa
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15811000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Bułka tarta 60 kg
Bułka pszenna 50 g 15800 szt.
Baton 400 g 7 szt.
Chleb mieszany 1.10 kg 6100 szt.
Chałki 350 g 2200 szt.
Chleb razowy z mąki żytniej 800 g 650 szt.
Ciasto jogurtowe z owocami 60 kg
Ciasto serowo-wiśniowe 60 kg
Piernik z marmoladą i kremem 60 kg
Drożdżówki 80-100 g (ser,budyń,marmolada) 1200 szt.
Sernik 60 kg
Szarlotka na cieście kruchym 60 kg
Ciasto makowo-budyniowe 15 kg
Pączki 80g 200 szt.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa różnych artykułów spożywczych
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Budyń bez cukru i sztucznych barwników 40g 1000 szt.
Bazylia 20g 50 szt.
Zioła prowansalskie 20g 50 szt.
Tymianek 20g 50 szt.
Herbatniki 100g 150 szt.
Cynamon 15g 150 szt.
Cukier 1600 kg
Cukier puder 12 kg
Ciastka w czekoladzie 42 kg
Ciastka kruche 20 kg
Krakersy 30 kg
Cukier waniliowy 16g 150 szt.
Czekolada mleczna 100g 30% kakao 100 szt.
Czekolada gorzka 100g 60% kakao 300 szt.
Ciastka b / c 70-125g 900 szt.
Przyprawa do piernika 20g 20 szt.
Soda oczyszczona 30 szt.
Gałka muszkatołowa 10g 10 szt.
Galaretka owocowa 75g 350 szt.
Herbata expresowa 100szt. typu Lipton lub równoważna 60 szt.
Herbata liściasta typu yunan 100g 1000 szt.
Imbir 20g 15 szt.
Kminek mielony 20 g 100 szt.
Kasza jęczmienna średnia 100 kg
Kasza gryczana 80 kg
Kasza manna 150 kg
Kawa zbożowa rozpuszczalna typu Inka 150g 450 szt.
Kleik ryżowy 160 g 80 szt.
Kisiel 40 g 400 szt.
Kawa rozpuszczalna typu nescafe classic lub równoważna 200 g 50 szt.
Liść laurowy 10 g 60 szt.
Makaron nitki-tradycyjny 150 kg
Makaron gwiazdka 80 kg
Makaron świderki,łazanka kolanka,muszelka 100% durum 250 kg
Mąka pszenna 300 kg
Musztarda 210 g 500 szt.
Majeranek 10 g 100 szt.
Majonez typu Winiary lub równoważny 400ml 50 szt.
Mąka ziemniaczana 150 kg
Przyprawa w płynie typu ,,Magii" 1,0 l 60 szt.
Miód 25 g 3000 szt.
Miód sztuczny 380g 10 szt.
Napój kakaowy 300g 200 szt.
Kakao naturalne typu Wawel lub równoważne 100 g 60 szt.
Ocet spirytusowy 500 ml 30 szt.
Pieprz ziołowy 20g 50 szt.
Pieprz mielony czarny 20 g 250 szt.
Płatki kukurydziane 250g 200 szt.
Płatki owsiane 500g 250 szt.
Pierniki w czekoladzie 30% kakao 50 kg
Proszek do pieczenia 30g 160 szt.
Papryka mielona słodka 20g 130 szt.
Ryż biały długoziarnisty 220 kg
Sól 220 kg
Suchary b/c 285 g 80 szt.
Przyprawa do potraw 200g 65 szt.
Wafle w czekoladzie 42 kg
Wafle z nadzieniem 42 kg
Wafle ryżowe 100 g 80 szt.
Wafle kakaowe typu prince-polo lub równoważne 40g 600 szt.
Ziele angielskie 15g 100 szt.
Curry 20 szt.
Herbata ekspresowa Earl Grey 100szt.typu Lipton lub równoważna 5 szt.
Listki waflowe b/c 38g 150 szt.
Krakersy mix. drobne 90g 1000 szt.
Żelatyna 50 g 160 szt.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa ryb
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15200000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Makrela wędzona 100 kg
Miruna b/s SHP 100 kg
Dorsz atlantycki (czarniak) SHP 70 kg
Filet śledziowy ala matjas 80 kg
Filet śledziowy opiekany 120 kg
Paluszki rybne - złote - 300 g 20 szt
Filet śledziowy w pomidorach 170 g 500 szt
Filet z makreli w pomidorach 170 g 500 szt
Tuńczyk w kawałkach w oleju 170g 200 szt.
Tuńczyk w sosie własnym 170g 200 szt.
Filet śledziowy w oleju - 170 g 200 szt
Filet z makreli w oleju - 170 g 200 szt
Paprykarz szczeciński 135g 400 szt.
Karp patroszony b/głowy 30 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa jaj
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Jajka dezynfekowane promieniami UV rozm. L (63g-73g) 18000 szt
|
| |