Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Zakup wraz z dostawą mięsa i wyrobów mięsnych
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
L.p. Wyszczególnienie towaru Jedn. miary Ilość
1. Baleron ( zawartość mięsa wieprzowego min 80% ). Zawartość w 100g min: białko 14g, węglowodany 0,6g, tłuszcz 10g kg 30
2. Boczek świeży b/k. Zawartość w 100g min: białko 10,1g, węglowodany 0g, tłuszcz 53g kg 50
3. Boczek wędzony b/k . Zawartość w 100g min : białko 13,6 węglowodany 0,2 g, tłuszcz 22,5g kg 240
4. Frankfuterki wędzone w naturalnym jelicie . Zawartość mięsa wieprzowego min 85% - mięso średnio rozdrobnione, bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min :białko 10,8g, węglowodany 0,3g, tłuszcz 17,3g kg 120
5. Kaszanka-krupniok . Zawartość w 100g min: białko 18,7g, węglowodany 28,2g, tłuszcze 16,7g kg 130
6. Kiełbasa biała parzona. Zawartość mięsa wieprzowego min 75% - mięso średnio rozdrobnione, bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min: białko 12g, węglowodany 1,4g, tłuszcz 19,5g kg 210
7. Kiełbasa kminkowa . Zawartość mięsa wieprzowego min 80% - mięso grubo mielone, bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego . Zawartość w 100g min : białko 25,1g, węglowodany 0g, tłuszcz 24,3g kg 180
8. Kiełbasa krakowska sucha . Zawartość mięsa wieprzowego min 95% - mięso grubo mielone, bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min: białko 23g, węglowodany 0g, tłuszcz 9g kg 80
9. Kiełbasa śląska (zawartość mięsa wieprzowego min 80% - mięso grubo mielone, nieodkostnione mechanicznie MOM. Zawartość w 100g min: białko 13,3g, węglowodany 2,2g, tłuszcz 19,2g kg 520
10. Kiełbasa śląska drobiowa (zawartość mięsa drobiowego min 80% - mięso grubo mielone, bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min: białko 17,3g, węglowodany 0g, tłuszcz 14,4g kg 480
11. Kiełbasa tostowa . Zawartość mięsa wieprzowego min 70% - mięso średnio mielone, bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min: białko 19,6g, węglowodany 0g, tłuszcz 18,9g kg 160
12. Kiełbasa wieprzowa szynkowa . Zawartość mięsa wieprzowego min 85% - mięso średnio rozdrobnione, bez udziału mięsa mechanicznie rozdrobnionego. Zawartość w 100g min : białko 10,2g, węglowodany 0g, tłuszcz 29,3g kg 160
13. Kiełbasa żywiecka . Zawartość mięsa wieprzowego min 95% - mięso grubo mielone, bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min: białko 17,9g, węglowodany 0g, tłuszcz 10g kg 180
14. Kości wędzone kg 60
15. Metka łososiowa . Zawartość mięsa wieprzowego min 50% , min 10% mięsa wołowego i 40% tłuszczu wieprzowego - bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min: białko 10g, węglowodany 5g, tłuszcz 45,5g kg 90
16. Mielonka drobiowa . Zawartość mięsa drobiowego min 80% - mięso średnio rozdrobnione, bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min: białko 12,2g, węglowodany 3,3g, tłuszcz 20,5g kg 400
17. Parówki śląskie-cienkie w folii Zawartość mięsa wieprzowego min 75% - bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min: białko 11g, węglowodany 1,1, tłuszcze 28,9g kg 220
18. Parówkowa . Zawartość mięsa wieprzowego min 75% - bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min: białko 10,2g, węglowodany 0g, tłuszcze 29,3g kg 470
19. Pasztet drobiowy w naturalnym jelicie - zawartość składników drobiowych min 51%. Zawartość w 100g min: białko 10,8g, węglowodany 3,8g, tłuszcz 21,6g kg 70
20. Pasztet wieprzowy w naturalnym jelicie- zawartość składników wieprzowych min 51%. Zawartość w 100g min :białko 11,3g, węglowodany 3,9g, tłuszcz 32,1g kg 45
21. Polędwica drobiowa - zawartość mięsa drobiowego min 75%. Zawartość w 100g min: białko 15,2g, węglow. 1,3g, tłuszcz 1,3g kg 200
22. Polędwica sopocka - zawartość mięsa wieprzowego min 80%. Zawartość w 100g min: białko 18,2g, węglowodany 0,5g, tłuszcz 2,7g kg 140
23. Salceson ozorkowy. Zawartość podrobów wieprzowych min 51%, grubo mielone, bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min: białko 14g, węglowodany 1g, tłuszcze 37g kg 45
24. Salceson z indyka - zawartość mięsa z indyka min. 55% mięso grubo mielone, bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min: białko 11,3g, węglowodany 0,5g, tłuszcz 28,8g kg 70
25. Szynka cygańska (zawartość mięsa wieprzowego min 80% ). Zawartość w 100g min: białko16,7g, węglowodany 0g, tłuszcz 19,8g kg 140
26. Szynka dębicka (zawartość mięsa wieprzowego min 82% ). Zawartość w 100g min: białko17,5g, węglowodany 0g, tłuszcz 5,4g kg 130
27. Szynka prasowana (zawartość mięsa wieprzowego min 82% ). Zawartość w 100g min: białko16,7g, węglowodany 0g, tłuszcz 19,8g kg 130
28. Szynka tradycyjna wędzona (zawartość mięsa wieprzowego min 85%). Zawartość w 100g min : białko16,7g, węglowodany 0g, tłuszcz 19,8g kg 140
29. Wieprzowa łopatka b/k kg 480
30. Wieprzowa słonina kg 100
31. Wieprzowa szynka b/k kg 100
32. Wieprzowa wątroba kg 7
33. Wieprzowe golonka kg 160
34. Wieprzowe gulaszowe kg 590
35. Wieprzowe żeberka mięsne pocięte w pasy szerokości 10cm kg 90
36. Wieprzowy karczek b/k kg 340
37. Wieprzowy schab b/k kg 290
38. Wołowe rosołowe kg 60
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Zakup wraz z dostawą drobiu
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
L.p. Wyszczególnienie towaru Jedn. miary Ilość
1. Ćwiartki tylne z kurczaka kg 1450
2. Filet z indyka kg 250
3. Filet z kurczaka kg 600
4. Kurczak świeży kg 680
5. Porcje rosołowe z kurczaka kg 500
6. Noga z kurczaka bez kości ze skórą kg 50
7. Skrzydła z indyka kg 700
8. Wątroba z indyka kg 180
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Zakup wraz z dostawą różnych produktów spożywczych
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
L.p. Wyszczególnienie towaru Jedn. miary Ilość
1. Ananas w puszce plastry w syropie 850ml, skład : ananas , woda, cukier skład w 100g: białko0,42, weglowodany15,70, cukier 14,45, błonnik 0,8g szt 1
2. Aromat do ciasta migdałowy 10ml szt 5
3. Biszkopty 120g . Skład: mąka pszenna, jaja, cukier inwertowany, skrobia ziemniaczana, emulgatory. Zawartość w 100g produktu min: białko 10,9g, węglowodany 71,1g, tłuszcz 4,6g szt 600
4. Biszkopty z owocową galaretką oblane czekoladą 147g . Skład: min. galaretki 53%w tym koncentrat owocowy 1,5 % co najmniej 15% czekolada. Zawartość w 100g produktu min: białko 3,9g, węglowodany 71g, tłuszcz 7,3g szt 150
5. Brzoskwinia w puszcze 850ml- połówki brzoskwiń w lekkim syropie Skład: brzoskwinia , woda , cukier . Zawartość w 100g: białko 0,3g, węglowodany 16,9g, tłuszcz 0,1g szt 181
6. Budyń b/c 40g różne smaki . Skład: mąka ziemniaczana, mąka pszenna. Zawartość w 40g produktu min :białko 1,36g, weglowodany3,8g, tłuszcz 0,8g szt 500
7. Budyń z cukrem 60g różne smaki . Skład: skrobia ziemniaczana I kukurydziana, cukier, aromat, barwnik ( kurkumina, karoten)
Zawartość w 100g produktu min: białko 1,8g, węglowodany 8,46g, tłuszcze 1,08g szt 900
8. Chrzan pasteryzowany na bazie kwasku cytrynowego - słoik 175g szt 150
9. Ciastka maślane bez dodatku cukru 125g . Skład: mąka pszenna, tłuszcz roślinny utwardzony, skrobia ziemniaczana, substancje słodzące, masło (min.5 %) żółtko, jajko w proszku, sól, substancje spulchniające, aromat, barwniki szt 750
10. Cukier wanilinowy 32g szt 215
11. Czekolada bez cukru 100g . Skład: substancje słodzące, mleko w proszku pełne, tłuszcz i miazga kakaowa, emulgatory, aromaty, masa kakaowa min.36% szt 483
12. Czekolada pełnomleczna twarda 100g . Skład: cukier, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny, serwatka, masa kakaowa w czekoladzie min. 25% szt 903
13. Deser dla dzieci 125g, bez dodatku cukru, bezglutenowy, z witaminą C. Zawartość w 100g produktu min: białko 0,40g, węglowodany 15,2g, tłuszcze 0,2g szt 600
14. Dżem b/c - słodzony fruktozą (minimum 45g owoców /100g dżemu) słoiki 240g- różne smaki zawartość w 100g produktu min : białko 0,3g, węglowodany 30g, tłuszcz 0,2g szt 900
15. Dżem niskosłodzony różne smaki 280g (co najmniej na 40g owoców/100g dżemu, 35g cukru/100g produktu). Zawartość w 100g produktu min: białko 0,1g, węglowodany 35,2g, tłuszcz 0,10g szt 550
16. Fasolka czerwona konserwowa 380g – 400g szt 1
17. Fasolka szparagowa konserwowa 900ml szt 24
18. Galaretka owocowa w proszku 90g różne smaki szt 800
19. Groszek konserwowy 400g szt 251
20. Herbata czarna ekspresowa. (skład: mieszanka czarnych herbat), okrągłe torebki 1,5g 100szt w opakowaniu op 600
21. Herbata owocowa ekspresowa o smaku malinowym, torebki 2g 20szt
w opakowaniu (skład: owoc malinowy min.0,5%, kwiat hibiskusa, jabłko, owoc dzikiej róży, aromaty owocu bzu czarnego) op 80
22. Jabłka prażone słoik 900g . Skład: min jabłko 70%, brzoskwinia min 15%, cukier, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca, kwas cytrynowy, kwas askorbinowy, aromat szt 45
23. Kakao ciemne 150g . Skład : kakao odtłuszczone 100% szt 51
24. Kawa naturalna op. 400-500g - 100% ziaren kawy arabiki kg 110
25. Kawa rozpuszczalna naturalna słoik 100g ( 100% kawy naturalnej arabiki) szt 12
26. Kawa zbożowa 250g . Skład: żyto, jęczmień, cykoria, burak cukrowy - prażony szt 100
27. Kawa zbożowa rozpuszczalna 150g . Skład: zboża min.72% (jęczmień, żyto, cykoria, burak cukrowy prażony) szt 100
28. Ketchup łagodny 480g. Skład: pomidory (198g na 100g ketchupu) , cukier, ocet, sól, skrobia modyfikowana, aromat naturalny, bez konserwantów szt 110
29. Kisiel b/c 40g szt 400
30. Kisiel z cukrem 77g szt 800
31. Kompot agrestowy 0,9l szt 20
32. Koncentrat barszczu z buraków ćwikłowych 330ml(Skład: woda, zagęszczony sok z buraków ćwikłowych min 14%, cukier, sól, ocet spirytusowy, kwas cytrynowy, regulator kwasowości, przeciwutleniacz kwas askorbinowy, przyprawy aromatyczne) szt 160
33. Koncentrat pomidorowy 900g (min 30% z świeżych pomidorów, bez dodatków) szt 240
34. Konfitura z moreli 240g
Skład: morele 40gowoców na 100g owoców, fruktoza, substancja zagęszczająca guma guar, kwas cytrynowy szt 1
35. Konfitura z wisni 240g
Skład:wiśnie 40gowoców na 100g owoców, fruktoza, substancja zagęszczająca guma guar, kwas cytrynowy szt 1
36. Kruchy wafelek z kremem kakaowym 50g - oblany czekoladą min.49,7% (min.30,7% czekolada, zawartość masy kakaowej min 43%) szt 1000
37. Kukurydza konserwowa 390- 400g bez GMO szt 27
38. Kwasek cytrynowy 50g szt 120
39. Majonez – słoik 310ml . Skład : olej roślinny min 80%, woda, musztarda, gorczyca cukier, sól, jajko kurze 4,3%, stabilizatory guma guar, guma ksantenowa szt 3
40. Majonez – słoik 835ml . Skład : olej roślinny min 80%, woda, musztarda, gorczyca cukier, sól, jajko kurze 4,3%, stabilizatory guma guar, guma ksantenowa szt 134
41. Mak- luz kg 8
42. Mieszanka cukierków czekoladowych - różne smaki. Skład: czekolada (miazga czekoladowa min18,50%, cukier, tłuszcz roślinny, emulgator sojowy kg 50
43. Migdały płatki - luz kg 6
44. Miód wielokwiatowy naturalny pochodzący z krajów członkowskich UE – słoik 1kg szt 51
45. Morele suszone- luz kg 7
46. Musztarda stołowa 210g . Skład : gorczyca, ocet, woda, sól, cukier, kwasek cytrynowy, przyprawy naturalne, kurkuma szt 440
47. Ocet spirytusowy min. 10% 0,5l szt 132
48. Ogórki konserwowe 870g. skład: ogórek, ocet spirytusowy 10%, cukier, gorczyca, sól, przyprawy naturalne szt 81
49. Olej rzepakowy rafinowany z pierwszego tłoczenia filtrowany na zimno 1l szt. 636
50. Olej rzepakowy rafinowany z pierwszego tłoczenia filtrowany na zimno 0,5l szt 60
51. Orzechy włoskie łuskane -luz kg 6
52. Owoce suszone (jabłka ) - luz kg 10
53. Papryka konserwowa 900g . skład: papryka czerwona, cukier, ocet spirytusowy 10%, sól, gorczyca szt 76
54. Pasztet drobiowy 50g. Skład: mięso z kurcząt min 38,4% tłuszcz roślinny, wątroba z kurcząt, sól, mleko w proszku, białko sojowe, kasza manna, przyprawy, bez konserwantów i glutaminianu sodu szt 460
55. Pasztet drobiowy 90g. Skład: surowce drobiowe co najmniej 34%,woda, tłuszcz wieprzowy 13%, mąka pszenna, białko sojowe, sól, przyprawy, regulator kwasowości, emulgatory szt 1400
56. Pieczarki marynowane 900ml . skład: pieczarka, ocet spirytusowy, sól, szt 32
57. Pierniczki nadziewane w czekoladzie 150g (nadzienie co najmniej 29%, czekolada min.17%) szt 150
58. Podgrzybek suszony 40g, kraj pochodzenia Polska szt 30
59. Powidła śliwkowe węgierkowe 300g (min160g owoców /100g wyrobu , cukier 54g/100g) szt 551
60. Proszek do pieczenia 36g szt 176
61. Przyprawa w płynie 1kg , opakowanie szklane. Skład: woda, sól, wyciąg z lubczyku, substancje wzmacniające smak i zapach, glutaminian monosodowywy, kwas cytrynowy, aromaty. szt 150
62. Rodzynki sułtańskie -luz kg 10
63. Siemię lniane mielone 500g szt. 180
64. Śliwka suszona kalifornijska - luz kg 20
65. Śliwkowy kompot 900g szt 30
66. Słodzik niskokaloryczny w pudrze nie zawierający sacharyny, na bazie aspartanu, substancja słodzona maltodekstryna - słoiki 150g . Zawartość w 100g produktu min: białko 2%, węglowodany 98%, tłuszcz 0% szt 20
67. Soda oczyszczona 80g szt 1
68. Sok owocowo- warzywny przecierowy 300-330ml . Skład: przecier warzywny i soki min 55%,woda cukier, kwasek cytrynowy, wzbogacony witaminą C szt 1100
69. Sok wieloowocowy 1L, o obniżonej wartości energetycznej light wyprodukowany z zagęszczonego soku owocowego pasteryzowanego min 40%, bez środków konserwujących, bez dodatku cukru . Zawartość w 100ml soku min: białko 0,40g, węglowodany 10g, tłuszcz 0,3g szt 40
70. Sos do pieczeni ciemny 30g . Skład: co najmniej 2,7% warzywa suszone, skrobia ziemniaczana i modyfikowana, mąka pszenna, aromaty, tłuszcze roślin utwardzonych, przyprawy, koncentrat pomidorowy suszony, mąka ryżowa szt 80
71. Sos do spagetti 40g (min.40% suszonych pomidorów, co najmniej 9% koncentratu pomidorowego) szt 100
72. Sos sałatkowy 0,9g różne smaki szt 600
73. Suchary b/c 285g . Skład: mąka pszenna, tłuszcz roślinny utwardzony, serwatka w proszku, emulgator – lecytyna sojowa, mąka sojowa, przeciw utleniacz kwas askorbinowy. Zawartość w 100g produktu min: białko 1,3g, węglowodany7,5g, tłuszcze 0,7g szt 600
74. Syrop wysoko słodzony 430ml. Skład: syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, woda, zagęszczony sok malinowy min 0,32%, koncentraty: czarna porzeczka, marchew, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik karmel, aromat) . Zawartość w 100ml syropu min: białko 0,1g, węglowodany 84g, tłuszcz 0,1g szt 100
75. Wafle - różne smaki 80g . Skład: mąka pszenna, tłuszcz roślinny utwardzony, cukier, serwatka w proszku, mleko w proszku, skrobia, olej roślinny, sól, aromat smakowy, emulgatory, substancje spulchniające szt 950
76. Wafle bez dodatku cukru słodzone fruktozą 110g. Skład: mąka pszenna, tłuszcz roślinny utwardzony, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku substancje słodzące maltitol, chrupki kukurydziane, skrobia ziemniaczana, lecytyna sojowa, sól, aromaty. Zawartość w 100g produktu min: białko 9,7g, węglowodany 48g, tłuszcze 28g szt 600
77. Wiórki kokosowe 200gskład : rozdrobniony miąższ orzechów kokosowych, substancja konserwujaca dwutlenek siarki, wartość odżywczaw 100g; białko 6,83g, tłuszcz 64,53g, weglowodany 6,83g szt 1
78. Zaprawa cytrynowa 1L . Skład: sok cytrynowy min. 40% z soku zagęszczonego kwasku cytrynowego, aromat naturalny, woda szt. 80
79. Żelatyna 50g szt 80
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Zakup wraz z dostawą artykułów sypkich
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
L.p. Wyszczególnienie towaru Jedn. miary Ilość
1. Cukier 1000g kg 2205
2. Cukier puder 400g szt. 14
3. Kasza gryczana 1000g kg 70
4. Kasza Kus-kus 250-500g kg 130
5. Kasza manna 1000g kg 550
6. Kasza mazurska 1000g kg 200
7. Kaszka ryżowa 230g
Skład: mleko modyfikowane48%, (odminarelizowana serwtka w proszku)
odtłuszczone mleko w proszku, oleje roslinne palmowy, rzepakowy, kokosowy, słonecznikowy, lecytyna sojowa, mąka ryżowa 40%, cukier, owoce 3,8%, witaminy i sł. mineralne C, E, tiamina, B1, B6, biotyna, wapń, żelazo, jod, moltadekstryna, aromat naturalny szt 420
8. Mąka na żurek 1000g kg 12
9. Mąka pszenna typ 500 wrocławska 1000g kg 670
10. Mąka ziemniaczana 1000g kg 81
11. Makaron - muszla 500g . Skład: mąka durum (semolina), woda . Zawartość w 100g makaronu min: białko 10,2g, węglowodany 72,8g, tłuszcz 1,3g kg 200
12. Makaron - świdry 500g . Skład: mąka durum (semolina), woda źródlana, witamina A . Zawartość w 100g makaronu min: białko 10,2g, węglowodany 72,8g, tłuszcz 1,3g kg 201
13. Makaron 500g - łazanki . Skład: mąka durum (semolina), woda źródlana, witamina A. Zawartość w 100g makaronu min: białko 10,2g, węglowodany 72,8g, tłuszcz 1,3g kg 72
14. Makaron -nitka 500g. Skład: mąka durum (semolina),woda. Zawartość w 100g makaronu min: białko 10,2g, węglowodany 72,8g, tłuszcz 1,3g kg 185
15. Płatki kukurydziane 500g. Skład : min grys kukurydziany 87%, cukier, ekstrakt słodowy, sól kg 90
16. Płatki owsiane 500g kg 90
17. Płatki owsiane gorskie 500g kg 0,5
18. Płatki ryżowe błyskawiczne 200-500g . Zawartość w 100g produktu min: białko 6,7g, węglowodany 76,5g, tłuszcz 0,7g kg 250
19. Ryż 1000g kg 360
20. Sól jodowana 1000g kg 371
21. Zacierka makaronowa 250g . Skład: mąka pszenna makaronowa, 2 jajka/1kg mąki, woda. Kurkuma. Zawartość w 100g produktu min : białko 11,7g, węglowodany 81,1g, tłuszcz 1,4g szt. 600
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Zakup wraz z dostawą produktów mleczarskich
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Lp Wyszczególnienie towaru Jedn. miary Ilość
1. Deser mleczny z czekoladą i orzechami 100g. Skład: min 49% mleko, śmietanka, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, zagęstniki, karogen, mączka chleba świętojańskiego, odtłuszczone kakao min 0,8%, orzechy laskowe min 0,5%, czekolada w proszku min 0,5%, cytrynian wapnia, aromat. szt. 200
2. Deser z bitą śmietaną zawartość tłuszczu min. 6% - 175g . Skład: mleko pasteryzowane, śmietana pasteryzowana min.27%, emulgator, kakao niskosłodzone, zagęstniki, syrop glukozowy szt. 650
3. Drożdże 100g szt 1
4. Jogurt naturalny b/c 175g , 2% tłuszczu . Zawartość w 100g produktu min: białko 4g, węglowodany 5,3g, tłuszcz 0,05g szt. 950
5. Jogurt owocowy 150g . Skład : min 2% sok owocowy, mleko, śmietana, żelatyna, żywe kultury bakterii. Zawartość w 100g produktu min: białko 3,5g, węglowodany 14,6g tłuszcz 2,5g szt. 1600
6. Kefir 400ml o zawartości tłuszczu 2%. Zawartość w 100g min: białko 3,9g, węglowodany 5,0g, tłuszcz 0,05g szt. 480
7. Kluski na parze bez nadzienia opakowanie 9szt- 400g. Skład: mąka pszenna 90%, drożdże op. 308
8. Kluski na parze z nadzieniem opakowanie 6szt- 370g. Skład: mąka pszenna 90%, drożdże, nadzienie: jagodowe, malinowe, czekoladowe op. 198
9. Maślanka naturalna karton 1 litr o zawartości tłuszczu 1,5%. Zawartość w 100ml min: białko 3,4g, węglowodany 4,5g, tłuszcz 1,5g szt. 700
10. Masło zawartość tłuszczu min 82%, masa netto 200g Zawartość w 100g produktu min: białko 0,2g, węglowodany 0,4g, tłuszcz 76g szt. 12407
11. Mleko folia 2% 0,9l . Zawartość w 100ml min: białko 3,4, węglowodany 4,9g, tłuszcz 2g szt. 15703
12. Ser domowy z kminkiem płaty 2kg . skład: twaróg kwasowy, woda, laktoaza, białko mleka, regulator kwasowości, sól, kminek 0,3% zawartość w 100g: białko 19g, weglowodany 4g,tłuszcz 1g kg 156
13. Ser śmietankowy Capresi w plastrach (8szt) 150g różne smaki, Skład: ser śmietankowy, żelatyna wieprzowa, karegen, mączka chleba świętojańskiego, guma guar,sól, regulator kwasowosci, kwas cytrynowy op. 650
14. Ser topiony kremowy, krążki 180g – różne smaki. Skład: min zawartość tłuszczu 29%, woda, masło, ser, odtłuszczone mleko w proszku, sole emulgujące, regulator kwasowości . Zawartość w 100g sera min : białko 11g, węglowodany 8g, tłuszcze 11g op.
1480
15. Ser topiony w plastrach 130g ( 8szt|) . Skład: ser min 22%, mleko 30%, masło, mleko odtłuszczone, sól, mieszanka przypraw Zawartość w 100g min: białko 14g, węglowodany 6g, tłuszcz 27g szt. 1450
16. Ser żółty zawartość tłuszczu 45%. Skład : mleko krowie, podpuszczka, sól, kultury bakterii mlekowych . Zawartość w 100g min: białko 23g, węglowodany 0g, tłuszcz 30g kg 460
17. Serek homogenizowany b/c 150g . Skład: mleko pełne pasteryzowane, czyste kultury mleczarskie, zawartość tłuszczu min. 4,0%. Zawartość w 100g min : białko 8,6g, węglowodany 4g, tłuszcz 8,5g szt. 1950
18. Serek homogenizowany owocowy 140g. Skład: twaróg odtłuszczony, owoce min 3,7%, mleko odtłuszczone, tłuszcz 3,5%, cukier, śmietanka, bez konserwantów) . Zawartość w 100g min: białko 5,2g, węglowdany16,7g, tłuszcz 3,7g szt. 3300
19. Śmietana 18% 250ml szt 1
20. Śmietana kremowa 30% kartonik 500ml, wysoko pasteryzowana szt. 800
21. Śmietanka do kawy jednorazowa UHT 10% tłuszczu. (opakowanie = 10szt., 1szt =10g) op. 30
22. Twaróg półtłusty zawierający znak weterynaryjny . Zawartość w 100g min: białko 16g, węglowodany 3,7g, tłuszcz 4g kg 752
23. Twarożek ziarnisty 150g . Skład: ser twarogowy, woda, Zawartość w 100g: białko 16,5g, węglowodany 3,6 g, tłuszcz 4,5g szt. 1900
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Zakup wraz z dostawą jaj
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
L.p. Wyszczególnienie towaru Jedn. miary Ilość
1. Jaja Kl. L , Symbol X – 3( klatkowy) szt. 26067
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Zakup wraz z dostawą warzyw i owoców
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
L.p. Wyszczególnienie towaru Jedn. miary Ilość
1. Arbuz kg 360
2. Banan kg 600
3. Botwina szt. 50
4. Brokuł szt. 240
5. Burak kg 600
6. Cebula kg 421,5
7. Cebulka zielona pęczek 50g szt. 500
8. Ciecierzyca kg 20
9. Cukinia 300-400g kg 20
10. Cytryna kg 220,5
11. Czosnek szt. 211
12. Dynia kg 30
13. Fasola „Jaś” kg 75
14. Fasola czerwona kg 30
15. Fasolka szparagowa kg 50
16. Groch łuskany kg 35
17. Jabłka klasa I średnica 6-7 cm kg 1202
18. Kalafior szt. 250
19. Kalarepa szt. 50
20. Kapusta biała kg 450
21. Kapusta biała młoda kg 250
22. Kapusta czerwona kg 400
23. Kapusta czerwona młoda kg 100
24. Kapusta kiszona kg 550
25. Kapusta pekińska kg 350
26. Kapusta włoska kg 30
27. Koper zielony szt. 1000
28. Mandarynka kg 200
29. Marchew kg 1381
30. Morela kg 25
31. Nektaryna 1szt - 150g kg 80
32. Ogórek kiszony kg 400
33. Ogórek małosolny kg 42
34. Ogórek zielony kg 530,5
35. Papryka czerwona kg 70,5
36. Pieczarki kg 222
37. Pietruszka korzeń kg 350,5
38. Pietruszka zielona pęczek 50g szt. 750
39. Pomarańcza szt – 250g kg 200
40. Pomidor kg 1420
41. Por zielony( sztuki) szt. 601
42. Rzodkiewka pęczek 180g szt. 160
43. Sałata lodowa szt. 105
44. Sałata zielona szt. 105
45. Seler kg 430, 5
46. Śliwka węgierka kg 40
47. Soczewica zielona kg 20
48. Szczypiorek pęczek 50g szt. 350
49. Truskawka kg 120
50. Ziemniak kg 7904
51. Ziemniak młody kg 3300
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Zakup wraz z dostawą ryb i przetworów rybnych
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Lp. Wyszczególnienie towaru Jednostka miary Ilość zamówienia
1. Dorsz czarniak filet bez skóry SHP 8-16 zawartość glazury do 5% kg 170
2. Śledź w galarecie 170- 200g szt. 750
3. Filet z makreli w sosie pomidorowym 170g szt. 1050
4. Filet z makreli w oleju 170g szt. 1050
5. Karp świeży filet płaty kg 50
6. Makrela wędzona 300-500 kg 135
7. Miruna filet bez skóry 200-400SHP kg 170
8. Morszczuk filet SHP 0-5% glazury kg 56
9. Płaty śledziowe mrożone 4-6 kg 150
10. Śledzie solone Matias 4-6 kg 160
11. Tilapia filet zawartość glazury od 20-25% kg 70
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
Zakup wraz z dostawą produktów mrożonych
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
L.p. Wyszczególnienie towaru Jedn. miary Ilość
1. Barszcz ukraiński 2,5kg ( burak, pomidor, kapusta biała, fasolka szparagowa ziemniak, marchew, cebula, seler ) kg 100
2. Brokuł 2,5kg kg 180
3. Bukiet warzyw 2,5 kg (marchew, brokuł, kalafior) kg 450
4. Fasolka szparagowa 2,5kg kg 170
5. Kluski śląskie 2,5 kg kg 240
6. Leczo 2,5kg ( pomidor, cukinia, paprika czerwona, zielona, cebula) kg 30
7. Marchewka mrożona 2,5kg kg 380
8. Mieszanka 2składnikowa 2,5kg ( marchew, groszek) kg 380
9. Mieszanka 7 składnikowa 2,5kg ( marchew, fasolka szparagowa, por, kalafior, brukselka, kalarepa, seler ) kg 450
10. Mieszanka kompotowa 2,5kg ( śliwka, wiśnia, aronia, porzeczka czerwona, czarna, brzoskwinia ) kg 2700
11. Podgrzybek 2,5kg kg 20
12. Szpinak 2,5kg kg 180
13. Truskawka mrożona 2,5kg kg 250
14. Warzywa na patelnię 2,5kg (brokuł, kalafior,ziemniaki plastryfasolka szparagowa, marchew, por, kukurydza, paprika czerwona kostka) kg 60
15. Włoszczyzna 2,5kg ( marchew, seler, pietruszka, por ) kg 50
16. Zupa kalafiorowa 2,50kg (kalafior, marchew, pietruszka, seler, por) kg 60
|
| |
Zalacznik czesc nr |
10
|
Zalacznik nazwa |
Zakup wraz z dostawą pieczywa
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Lp. Wyszczególnienie towaru Jednostka miary Ilość zamówienia
1. Bułka kanapkowa krojona 350g Skład : mąka typ 650, drożdże, sól szt. 180
2. Bułka maślana 70g Skład: mąka typ 650, tłuszcz min 8%, cukier min 10%, jajka szt. 1400
3. Bułka pszenna 90g Skład: mąka pszenna typ 650, sól, drożdże szt. 12500
4. Bułka tarta 500g kg 300
5. Chałka 200g Skład : mąka typ 650, tłuszcz min 8%, cukier min 10%, jajka szt. 650
6. Chleb graham 500g
Skład :mąka pszenna Graham typ 1850 min 30%,
mąka pszenna typ 750,woda, drożdże, cukier,sól, kwas naturalny
( mąka żytnia, woda), kwas askorbinowy ( środek do przetwarzania mąki) szt. 2200
7. Chleb krojony 1000g Skład : mąka pszenna typ 750, żytnia 720, sól, drożdże, woda szt. 7350
8. Groszek ptysiowy drobny – średnica ok 0,5cm
Skład : mąka, woda, jajka kg 20
9. Piernik do moczki 700g szt. 20
10. Rogal 70g Skład: mąka typ 650, tłuszcz min 8%, cukier min 10%, jajka szt. 1100
|
| |
Zalacznik czesc nr |
11
|
Zalacznik nazwa |
Zakup wraz z dostawą wyrobów cukierniczych
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Lp. Wyszczególnienie towaru Jednostka miary Ilość zamówienia
1. Babka świąteczna ucierana ok. 300g
Skład: mąka, cukier, tłuszcz, jajka, proszek do pieczenia szt. 150
2. Ciasto jogurtowe z owocami skład mąka, cukier , tłuszcz, maślanka, proszek do pieczenia, owoce (różne) kg 90
3. Ciasto piernikowe z marmoladą Skład : mąka pszenna, cukier, tłuszcz, jajka, marmolada, przyprawa korzenna kg 50
4. Ciasto w- z Skład : ciasto biszkoptowe, bita śmietana min 30%, stabilizator, polewa czekoladowa kg 70
5. Kołacz z owocami Skład : ciasto drożdżowe, owoce ( różne) kg 60
6. Kołacz z serem Skład: ciasto drożdżowe, ser, bakalie (rodzynki, skórka pomarańczowa) kg 30
7. Kołaczyki drożdżowe 100g ( różne smaki) szt. 1600
8. Kruche ciasto z pianka malinową i bezą Skład : mąka pszenna, jaja, cukier galartka, maliny kg 90
9. Mazurek wielkanocny Skład : ciasto biszkoptowe, krem o smaku orzechowym, marcepan kg 35
10. Pączek z lukrem Skład : mąka pszenna typ 500g, żółtka, cukier, drożdże, sól, nadzienie o smaku różanym szt. 130
11. Sernik wiedeński Skład: ser, bakalie, jajka, cukier, tłuszcz kg 120
12. Szarlotka Skład: ciasto kruche, mąka typ 550, jabłka, cynamon, cukier, tłuszcz, proszek do pieczenia kg 50
|
| |
Zalacznik czesc nr |
12
|
Zalacznik nazwa |
Zakup wraz z dostawą ziół i przypraw
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Lp. Wyszczególnienie towaru Jednostka miary Ilość zamówienia
1. Bazylia 50g szt 70
2. Cynamon 15g szt 53
3. Czosnek mielony 20g szt 10
4. Gorczyca 25g szt 8
5. Goździki 10 g szt. 4
6. Kminek mielony 20g szt 20
7. Liść laurowy 7g szt 30
8. Lubczk 30g szt 50
9. Majeranek 10g szt 220
220
10. Papryka mielona słodka 20g szt 182
11. Papryka wędzona słodka mielona 50g szt 35
12. Pieprz mielony czarny szt 452
13. Przyprawa do bigosu 20g Skład: czosnek, kminek, kolendra, liść laurowy, majeranek, owoc jałowca. szt 15
14. Przyprawa do flaków 20g . Skład: warzywa suszone: marchew, pasternak, czosnek, przyprawy: papryka słodka, ostra, imbir, gałka muszkatołowa, pieprz, liść laurowy ziele angielskie. szt 6
15. Przyprawa do kurczaka 20g . Skład: czosnek, chili, papryka słodka, majeranek, liści laurowy, seler, tymianek, pietruszka liść, sól, cebula, mąka szt 90
16. Przyprawa do piernika 20g. Skład: cynamon 44%, imbir 11%, goździki, cukier, gałka muszkatołowa, kolendra , kardamon 4%, pieprz czarny, ziele angielskie szt 7
17. Przyprawa warzywna 1kg . Skład: warzywa suszone min. 32%, cukier, kurkuma, koper, pieprz czarny, lubczyk. szt 50
18. Ziele angielskie 15g szt. 30
19. Zioła prowansalskie 10g. Skład: oregano, cząber rozmaryn, bazylia, majeranek, tymianek. szt.
20
|
| |