Dostawa artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Medyce

Data publikacji 2020-12-03
Data zakończenia 2020-12-11 00:00:00
Instytucja Zakład Karny
Miejscowość Medyka
Województwo podkarpackie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 761840-N-2020
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 150000008
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia:
Część I – ryby
1. Tusza z miruna mrożona – 200 kg
2. Burgery rybne mrożone – 600 kg
Część II – konserwy
1. Szprot w pomidorach – 600 kg
2. Paprykarz z ryżem – 900 kg
3. Sałatka rybna – 900 kg
4. Mielonka drobiowa – 900 kg
5. Pasztet drobiowy – 900 kg
6. Pasztet drobiowy mały – 30 kg
Część III – mrożonki
1. Wątroba drobiowa mrożona – 120 kg
2. Kurczak mrożony – 1200 kg
3. Filet drobiowy mrożony – 400 kg
4. Serca drobiowe mrożone – 120 kg
5. Skrzydełka z kurczaka mrożone – 300 kg
6. Udziec drobiowy z kością mrożony (kalibrowany) – 300 kg
7. Udko z kurczaka mrożone – 1200 kg
Część IV – gotowe dania mrożone
1. Pierogi ruskie – 1 300 kg
2. Pierogi z kapustą i grzybami – 500 kg
3. Uszka z kapustą i grzybami – 20 kg
4. Pyzy ziemniaczane – 200 kg
Część V – warzywa mrożone
1. Mieszanka warzywna mrożona – 2 600 kg
Część VI – cukry i dodatki
1. Cukier biały – 370 kg,
2. Kawa zbożowa – 200 kg,
3. Ocet 10% - 50 litrów,
4. Sól - 700 kg,
5. Musztarda - 60 kg,
6. Koncentrat pomidorowy 30% - 400 kg,
7. Chrzan tarty – 40 kg,
8. Herbata – 50 kg,
9. Miód – 30 kg,
10. Woda mineralna - 50 litrów,
11. Kukurydza konserwowa – 200 kg,
12. Groszek konserwowy – 200 kg,
13. Kotlety sojowe – 300 kg,
14. Majonez – 50 kg,
15. Dżem – 1400 kg,
16. Marmolada – 1400 kg,
Część VII – tłuszcze roślinne
1. Margaryna śniadaniowa – 3 200 kg
2. Olej roślinny – 700 litrów
Część VIII – zupy, sosy, przyprawy
1. Rosół wołowy – 90 kg
2. Majeranek – 5 kg
3. Liść laurowy – 5 kg
4. Ziele angielskie – 5 kg
5. Papryka łagodna – 10 kg
6. Pieprz – 10 kg
7. Przyprawa do zup – 370 litrów
8. Przyprawa uniwersalna – 100 kg
9. Sos boloński – 60 kg
10. Sos grzybowy – 50 kg
11. Sos pieczeniowy – 50 kg
12. Sos neapolitański – 50 kg
13. Sos myśliwski – 50 kg
14. Zupa ogonowa – 50 kg
15. Zupa cebulowa – 50 kg
16. Zupa szparagowa – 60 kg
17. Zupa pieczarkowa – 50 kg
18. Zupa kalafiorowa – 50 kg
19. Zupa brokułowa – 50 kg
20. Barszcz biały – 50 kg
Część IX – makarony, kasze, ryż, mąka, płatki owsiane
1. Płatki owsiane – 300 kg
2. Mąka pszenna – 700 kg
3. Kasza gryczana – 600 kg
4. Kasza jęczmienna – 1200 kg
5. Kasza manna – 300 kg
6. Makaron – 2000 kg
7. Ryż – 2000 kg
OPIS dla części od I do IX zamówienia:
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest zobowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego.
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem.
Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 12 miesięcy.
Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ.
Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 e059d4a9-3b60-4539-9492-68ed8a40455d
Biuletyn 761840-N-2020
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny
Regon 32037700000000
Zamawiajacy adres ulica N/N
Zamawiajacy miejscowosc Medyka
Zamawiajacy kod pocztowy 37-732
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo podkarpackie
Zamawiajacy telefon 0-16 671 57 44
Zamawiajacy fax 0-16 671 53 80
Zamawiajacy email dkw_medy@s2.gov.pl
Adres strony url www.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Państwowa jednostka budżetowa
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Zamawiający przewiduje sposób porozumiewania się pisemnie – drogą pocztową, przez posłańca i e-mail-em. Dokumenty składające się na ofertę mogą być przekazywane wyłącznie w zamkniętych opakowaniach – w tym przypadku nie ma możliwości przesłania Zamawiającemu dokumentów e-mail-em.
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zakład Karny, 37 – 732 Medyka 404B.
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Medyce
Numer referencyjny D/Kw.2232.14.2020
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia: Część I – ryby 1. Tusza z miruna mrożona – 200 kg 2. Burgery rybne mrożone – 600 kg Część II – konserwy 1. Szprot w pomidorach – 600 kg 2. Paprykarz z ryżem – 900 kg 3. Sałatka rybna – 900 kg 4. Mielonka drobiowa – 900 kg 5. Pasztet drobiowy – 900 kg 6. Pasztet drobiowy mały – 30 kg Część III – mrożonki 1. Wątroba drobiowa mrożona – 120 kg 2. Kurczak mrożony – 1200 kg 3. Filet drobiowy mrożony – 400 kg 4. Serca drobiowe mrożone – 120 kg 5. Skrzydełka z kurczaka mrożone – 300 kg 6. Udziec drobiowy z kością mrożony (kalibrowany) – 300 kg 7. Udko z kurczaka mrożone – 1200 kg Część IV – gotowe dania mrożone 1. Pierogi ruskie – 1 300 kg 2. Pierogi z kapustą i grzybami – 500 kg 3. Uszka z kapustą i grzybami – 20 kg 4. Pyzy ziemniaczane – 200 kg Część V – warzywa mrożone 1. Mieszanka warzywna mrożona – 2 600 kg Część VI – cukry i dodatki 1. Cukier biały – 370 kg, 2. Kawa zbożowa – 200 kg, 3. Ocet 10% - 50 litrów, 4. Sól - 700 kg, 5. Musztarda - 60 kg, 6. Koncentrat pomidorowy 30% - 400 kg, 7. Chrzan tarty – 40 kg, 8. Herbata – 50 kg, 9. Miód – 30 kg, 10. Woda mineralna - 50 litrów, 11. Kukurydza konserwowa – 200 kg, 12. Groszek konserwowy – 200 kg, 13. Kotlety sojowe – 300 kg, 14. Majonez – 50 kg, 15. Dżem – 1400 kg, 16. Marmolada – 1400 kg, Część VII – tłuszcze roślinne 1. Margaryna śniadaniowa – 3 200 kg 2. Olej roślinny – 700 litrów Część VIII – zupy, sosy, przyprawy 1. Rosół wołowy – 90 kg 2. Majeranek – 5 kg 3. Liść laurowy – 5 kg 4. Ziele angielskie – 5 kg 5. Papryka łagodna – 10 kg 6. Pieprz – 10 kg 7. Przyprawa do zup – 370 litrów 8. Przyprawa uniwersalna – 100 kg 9. Sos boloński – 60 kg 10. Sos grzybowy – 50 kg 11. Sos pieczeniowy – 50 kg 12. Sos neapolitański – 50 kg 13. Sos myśliwski – 50 kg 14. Zupa ogonowa – 50 kg 15. Zupa cebulowa – 50 kg 16. Zupa szparagowa – 60 kg 17. Zupa pieczarkowa – 50 kg 18. Zupa kalafiorowa – 50 kg 19. Zupa brokułowa – 50 kg 20. Barszcz biały – 50 kg Część IX – makarony, kasze, ryż, mąka, płatki owsiane 1. Płatki owsiane – 300 kg 2. Mąka pszenna – 700 kg 3. Kasza gryczana – 600 kg 4. Kasza jęczmienna – 1200 kg 5. Kasza manna – 300 kg 6. Makaron – 2000 kg 7. Ryż – 2000 kg OPIS dla części od I do IX zamówienia: Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest zobowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem. Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 12 miesięcy. Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ. Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Inne dokumenty niewymienione Wykonawca, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej Zamawiającego informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia (wzór dokumentu stanowi załącznik nr 4 do SIWZ).
Zastosowanie procedury pzp 1
IV 4 4 data 2020-12-11T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 4 jezyki Ofertę należy sporządzić w formie pisemnej, w języku polskim. Dokumenty sporządzone w języku obcym należy złożyć wraz z tłumaczeniem na język polski.
IV 4 5 okres 30

Powiązane

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa ryby
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia: Część I – ryby 1. Tusza z miruna mrożona – 200 kg 2. Burgery rybne mrożone – 600 kg Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest zobowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem. Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 12 miesięcy. Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ. Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa konserwy
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia: Część II – konserwy 1. Szprot w pomidorach – 600 kg 2. Paprykarz z ryżem – 900 kg 3. Sałatka rybna – 900 kg 4. Mielonka drobiowa – 900 kg 5. Pasztet drobiowy – 900 kg 6. Pasztet drobiowy mały – 30 kg Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest zobowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem. Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 12 miesięcy. Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ. Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa mrożonki
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia: Część III – mrożonki 1. Wątroba drobiowa mrożona – 120 kg 2. Kurczak mrożony – 1200 kg 3. Filet drobiowy mrożony – 400 kg 4. Serca drobiowe mrożone – 120 kg 5. Skrzydełka z kurczaka mrożone – 300 kg 6. Udziec drobiowy z kością mrożony (kalibrowany) – 300 kg 7. Udko z kurczaka mrożone – 1200 kg Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest zobowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem. Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 12 miesięcy. Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ. Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa gotowe dania mrożone
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia: Część IV – gotowe dania mrożone 1. Pierogi ruskie – 1 300 kg 2. Pierogi z kapustą i grzybami – 500 kg 3. Uszka z kapustą i grzybami – 20 kg 4. Pyzy ziemniaczane – 200 kg Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest zobowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem. Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 12 miesięcy. Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ. Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa warzywa mrożone
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia: Część V – warzywa mrożone 1. Mieszanka warzywna mrożona – 2 600 kg Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest zobowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem. Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 12 miesięcy. Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ. Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa cukry i dodatki
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia: Część VI – cukry i dodatki 1. Cukier biały – 370 kg, 2. Kawa zbożowa – 200 kg, 3. Ocet 10% - 50 litrów, 4. Sól - 700 kg, 5. Musztarda - 60 kg, 6. Koncentrat pomidorowy 30% - 400 kg, 7. Chrzan tarty – 40 kg, 8. Herbata – 50 kg, 9. Miód – 30 kg, 10. Woda mineralna - 50 litrów, 11. Kukurydza konserwowa – 200 kg, 12. Groszek konserwowy – 200 kg, 13. Kotlety sojowe – 300 kg, 14. Majonez – 50 kg, 15. Dżem – 1400 kg, 16. Marmolada – 1400 kg, Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest zobowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem. Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 12 miesięcy. Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ. Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa tłuszcze roślinne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia: Część VII – tłuszcze roślinne 1. Margaryna śniadaniowa – 3 200 kg 2. Olej roślinny – 700 litrów Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest zobowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem. Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 12 miesięcy. Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ. Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 8
Zalacznik nazwa zupy, sosy, przyprawy
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia: Część VIII – zupy, sosy, przyprawy 1. Rosół wołowy – 90 kg 2. Majeranek – 5 kg 3. Liść laurowy – 5 kg 4. Ziele angielskie – 5 kg 5. Papryka łagodna – 10 kg 6. Pieprz – 10 kg 7. Przyprawa do zup – 370 litrów 8. Przyprawa uniwersalna – 100 kg 9. Sos boloński – 60 kg 10. Sos grzybowy – 50 kg 11. Sos pieczeniowy – 50 kg 12. Sos neapolitański – 50 kg 13. Sos myśliwski – 50 kg 14. Zupa ogonowa – 50 kg 15. Zupa cebulowa – 50 kg 16. Zupa szparagowa – 60 kg 17. Zupa pieczarkowa – 50 kg 18. Zupa kalafiorowa – 50 kg 19. Zupa brokułowa – 50 kg 20. Barszcz biały – 50 kg Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest zobowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem. Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 12 miesięcy. Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ. Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 9
Zalacznik nazwa makarony, kasze, ryż, mąka, płatki owsiane
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia: Część IX – makarony, kasze, ryż, mąka, płatki owsiane 1. Płatki owsiane – 300 kg 2. Mąka pszenna – 700 kg 3. Kasza gryczana – 600 kg 4. Kasza jęczmienna – 1200 kg 5. Kasza manna – 300 kg 6. Makaron – 2000 kg 7. Ryż – 2000 kg Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest zobowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem. Podane wielkości produktów spożywczych mają charakter szacunkowy. Służyć one będą do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na w/w produkty w perspektywie 12 miesięcy. Minimalna gwarantowana ilość zamówienia wynosić będzie 30% zamówienia szacunkowego podanego powyżej w rozdziale III Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ. Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
  

Criterion

Kryteria Termin realizacji reklamacji
Znaczenie 20,00
  
Kryteria Cena brutto oferty
Znaczenie 60,00
  
Kryteria Termin płatności
Znaczenie 20,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)