Część nr 1 – zupy, sosy
1.1. rosół jarzynowy w proszku o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, w ilości 1 080kg, dostawy sukcesywne po około 90kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.2. delikat do smażenia ryb o zawartości soli nie większej niż 50g w 100g suchego produktu w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.3. delikat do smażenia potraw mięsnych o zawartości soli nie większej niż 30g w 100g suchego produktu w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.4. fix do gulaszu o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 72kg, dostawy sukcesywne po około 6kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.5. sos biały o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 120kg, dostawy sukcesywne po około 10kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.6. sos pieczarkowy o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.7. sos pieczeniowy o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.8. sos meksykański o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.9. sos do sałatek o zawartości soli nie większej niż 1,50g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.10. sos boloński o zawartości soli nie większej niż 1,60g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 204kg, dostawy sukcesywne po około 17kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.11. zupa cebulowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.12. zupa brokułowa o zawartości soli nie większej niż 2,40g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.13. zupa kalafiorowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.14. zupa szparagowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.15. zupa żurek o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 240kg, dostawy sukcesywne po około 20kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.16. zupa barszcz biały o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu soli, w ilości 240kg, dostawy sukcesywne po około 20kg.termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.17. zupa borowikowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości danego asortymentu z zastrzeżeniem, że wartość umowy nie zostanie przekroczona.
Część nr 2 – przyprawy
2.1. kawa zbożowa w ilości 960kg., dostawy sukcesywne po około 80kg.,opakowanie od 1kg do 10kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.2. herbata granulowana w ilości 420kg., dostawy sukcesywne po około 35kg., opakowanie od 1kg do 10kg., Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.3. budyń waniliowy bez cukru w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. opakowanie 0,04kg, do 1kg Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.4. kisiel owocowy bez cukru w ilości 204kg, dostawy sukcesywne po około 17kg, opakowanie 0,04kg do 1 kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.5. galaretka owocowa bez cukru w ilości 144kg, dostawy sukcesywne po około 12kg, opakowanie 0,04kg do 1 kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.6. kwasek cytrynowy w ilości 60kg., dostawy sukcesywne po około 5kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.7. musztarda w ilości 600kg, dostawy sukcesywne po około 50kg.,opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.8. majonez w ilości 360kg, dostawy sukcesywne po około 30kg., opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.9. keczup łagodny w ilości 600kg, dostawy sukcesywne po około 50kg. Opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.10. ocet w ilości 180l, dostawy sukcesywne po około 15l., opakowanie 0,5l. lub 1l. termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.11. czosnek suszony mielony w ilości 48kg, dostawy sukcesywne po około 4kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.12. przyprawa do zup w płynie w ilości 1 080l, dostawy sukcesywne po około 90l, opakowanie od 0,900l do 1l. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.13.przyprawa uniwersalna o zawartości soli nie większej niż 70g w 100g suchego produktu w ilości 360kg, dostawy sukcesywne po około 30kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.14. liść laurowy w ilości 42kg, dostawy sukcesywne po około 3,5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.15. majeranek susz w ilości 36kg, dostawy sukcesywne po około 3kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.16. papryka sucha w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.17. pieprz czarny mielony w ilości 78kg, dostawy sukcesywne po około 6,5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.18. sól spożywcza jodowana w ilości 2 400kg, dostawy sukcesywne po około 200kg, opakowanie do 25kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.19. ziele angielskie w ilości 48kg, dostawy sukcesywne po około 4kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.20. żelatyna spożywcza w ilości 2kg dostawy po około 1kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.21. zioła prowansalskie w ilości 12kg dostawy sukcesywne po około 1kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości danego asortymentu z zastrzeżeniem, że wartość umowy nie zostanie przekroczona.
|
GuidZP400 |
debe7bda-a59d-46ff-b371-1a5127d0d315
|
Biuletyn |
761413-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Zakład Karny w Sierakowie Śląskim
|
Regon |
24344379350000
|
Zamawiajacy adres ulica |
Ul. Cegielniana
|
Zamawiajacy adres numer domu |
13
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Sieraków Ślaski
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
42-793
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
śląskie
|
Zamawiajacy telefon |
343538505
|
Zamawiajacy fax |
343538505
|
Zamawiajacy email |
barbara.klim@sw.gov.pl
|
Adres strony url |
www.sw.gov.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
jednostka organizacyjna więziennictwa - zakład karny
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
www.sw.gov.pl
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.sw.gov.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
pocztą tradycyjną
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zakład Karny w Sierakowie Śląskim, ul. Cegielniana 13, 42-793 Ciasna
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Sukcesywna dostawa zup, sosów, przypraw do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.
|
Numer referencyjny |
DKW.2232.27.2020.BK
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Część nr 1 – zupy, sosy
1.1. rosół jarzynowy w proszku o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, w ilości 1 080kg, dostawy sukcesywne po około 90kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.2. delikat do smażenia ryb o zawartości soli nie większej niż 50g w 100g suchego produktu w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.3. delikat do smażenia potraw mięsnych o zawartości soli nie większej niż 30g w 100g suchego produktu w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.4. fix do gulaszu o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 72kg, dostawy sukcesywne po około 6kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.5. sos biały o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 120kg, dostawy sukcesywne po około 10kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.6. sos pieczarkowy o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.7. sos pieczeniowy o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.8. sos meksykański o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.9. sos do sałatek o zawartości soli nie większej niż 1,50g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.10. sos boloński o zawartości soli nie większej niż 1,60g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 204kg, dostawy sukcesywne po około 17kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.11. zupa cebulowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.12. zupa brokułowa o zawartości soli nie większej niż 2,40g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.13. zupa kalafiorowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.14. zupa szparagowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.15. zupa żurek o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 240kg, dostawy sukcesywne po około 20kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.16. zupa barszcz biały o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu soli, w ilości 240kg, dostawy sukcesywne po około 20kg.termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.17. zupa borowikowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości danego asortymentu z zastrzeżeniem, że wartość umowy nie zostanie przekroczona.
Część nr 2 – przyprawy
2.1. kawa zbożowa w ilości 960kg., dostawy sukcesywne po około 80kg.,opakowanie od 1kg do 10kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.2. herbata granulowana w ilości 420kg., dostawy sukcesywne po około 35kg., opakowanie od 1kg do 10kg., Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.3. budyń waniliowy bez cukru w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. opakowanie 0,04kg, do 1kg Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.4. kisiel owocowy bez cukru w ilości 204kg, dostawy sukcesywne po około 17kg, opakowanie 0,04kg do 1 kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.5. galaretka owocowa bez cukru w ilości 144kg, dostawy sukcesywne po około 12kg, opakowanie 0,04kg do 1 kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.6. kwasek cytrynowy w ilości 60kg., dostawy sukcesywne po około 5kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.7. musztarda w ilości 600kg, dostawy sukcesywne po około 50kg.,opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.8. majonez w ilości 360kg, dostawy sukcesywne po około 30kg., opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.9. keczup łagodny w ilości 600kg, dostawy sukcesywne po około 50kg. Opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.10. ocet w ilości 180l, dostawy sukcesywne po około 15l., opakowanie 0,5l. lub 1l. termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.11. czosnek suszony mielony w ilości 48kg, dostawy sukcesywne po około 4kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.12. przyprawa do zup w płynie w ilości 1 080l, dostawy sukcesywne po około 90l, opakowanie od 0,900l do 1l. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.13.przyprawa uniwersalna o zawartości soli nie większej niż 70g w 100g suchego produktu w ilości 360kg, dostawy sukcesywne po około 30kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.14. liść laurowy w ilości 42kg, dostawy sukcesywne po około 3,5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.15. majeranek susz w ilości 36kg, dostawy sukcesywne po około 3kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.16. papryka sucha w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.17. pieprz czarny mielony w ilości 78kg, dostawy sukcesywne po około 6,5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.18. sól spożywcza jodowana w ilości 2 400kg, dostawy sukcesywne po około 200kg, opakowanie do 25kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.19. ziele angielskie w ilości 48kg, dostawy sukcesywne po około 4kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.20. żelatyna spożywcza w ilości 2kg dostawy po około 1kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.21. zioła prowansalskie w ilości 12kg dostawy sukcesywne po około 1kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości danego asortymentu z zastrzeżeniem, że wartość umowy nie zostanie przekroczona.
|
Cpv glowny przedmiot |
15891000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okres w miesiacach |
12
|
Data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający zastrzega sobie możliwość wezwania wykonawcy, którego złożona oferta została wybrana jako oferta najkorzystniejsza do dostarczenia przed podpisaniem umowy lub w trakcie jej trwania do wglądu niżej wymienione dokumenty (które dotyczą danego wykonawcy): dokumentu wystawionego dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy Wykonawca nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) lub certyfikatu wystawionego przez upoważnioną jednostkę certyfikującą stwierdzający, że w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCP; zgodnie z ustawą z dnia 25.08.2016r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn.zm) – warunek dotyczący kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia wymagań w wyżej wymienionym zakresie.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia wymagań w wyżej wymienionym zakresie.
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
oświadczenie - załącznik nr 1 do SIWZ
|
Zakresie warunkow udzialu |
zaświadczenia właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzającego, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert, lub innego dokumentu potwierdzającego, że Wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem podatkowym w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu. Dokument musi być składany w oryginale lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem;
|
Inne dokumenty niewymienione |
1) pełnomocnictwo do reprezentowania wykonawcy w niniejszym zamówieniu, jeżeli wymieniona osoba/osoby nie zostały wskazane do reprezentacji we właściwym rejestrze lub ewidencji działalności gospodarczej,
2) pełnomocnictwo – w przypadku podmiotów występujących wspólnie (spółka cywilna, konsorcjum).
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Umowa może być zmieniona w stosunku do treści złożonej oferty w przypadkach wymienionych poniżej (zgodnie z art. 144 ust. 1 ustawy Pzp):
a) zmiana osób reprezentujących strony w przypadkach zmian organizacyjnych,
b) zmiana przepisów powszechnie obowiązujących, która wymusza zmianę treści umowy,
c) zmiany wynikające z okoliczności, których nie można było przewidzieć w dniu zawarcia umowy, a są one korzystne dla Zamawiającego.
|
IV 4 4 data |
2020-12-11T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
zupy, sosy
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15891000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1.1. rosół jarzynowy w proszku o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, w ilości 1 080kg, dostawy sukcesywne po około 90kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.2. delikat do smażenia ryb o zawartości soli nie większej niż 50g w 100g suchego produktu w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.3. delikat do smażenia potraw mięsnych o zawartości soli nie większej niż 30g w 100g suchego produktu w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.4. fix do gulaszu o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 72kg, dostawy sukcesywne po około 6kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.5. sos biały o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 120kg, dostawy sukcesywne po około 10kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.6. sos pieczarkowy o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.7. sos pieczeniowy o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.8. sos meksykański o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.9. sos do sałatek o zawartości soli nie większej niż 1,50g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.10. sos boloński o zawartości soli nie większej niż 1,60g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 204kg, dostawy sukcesywne po około 17kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.11. zupa cebulowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.12. zupa brokułowa o zawartości soli nie większej niż 2,40g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.13. zupa kalafiorowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.14. zupa szparagowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.15. zupa żurek o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 240kg, dostawy sukcesywne po około 20kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.16. zupa barszcz biały o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu soli, w ilości 240kg, dostawy sukcesywne po około 20kg.termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.17. zupa borowikowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
przyprawy
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15871200-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
2.1. kawa zbożowa w ilości 960kg., dostawy sukcesywne po około 80kg.,opakowanie od 1kg do 10kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.2. herbata granulowana w ilości 420kg., dostawy sukcesywne po około 35kg., opakowanie od 1kg do 10kg., Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.3. budyń waniliowy bez cukru w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. opakowanie 0,04kg, do 1kg Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.4. kisiel owocowy bez cukru w ilości 204kg, dostawy sukcesywne po około 17kg, opakowanie 0,04kg do 1 kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.5. galaretka owocowa bez cukru w ilości 144kg, dostawy sukcesywne po około 12kg, opakowanie 0,04kg do 1 kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.6. kwasek cytrynowy w ilości 60kg., dostawy sukcesywne po około 5kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.7. musztarda w ilości 600kg, dostawy sukcesywne po około 50kg.,opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.8. majonez w ilości 360kg, dostawy sukcesywne po około 30kg., opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.9. keczup łagodny w ilości 600kg, dostawy sukcesywne po około 50kg. Opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.10. ocet w ilości 180l, dostawy sukcesywne po około 15l., opakowanie 0,5l. lub 1l. termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.11. czosnek suszony mielony w ilości 48kg, dostawy sukcesywne po około 4kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.12. przyprawa do zup w płynie w ilości 1 080l, dostawy sukcesywne po około 90l, opakowanie od 0,900l do 1l. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.13.przyprawa uniwersalna o zawartości soli nie większej niż 70g w 100g suchego produktu w ilości 360kg, dostawy sukcesywne po około 30kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.14. liść laurowy w ilości 42kg, dostawy sukcesywne po około 3,5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.15. majeranek susz w ilości 36kg, dostawy sukcesywne po około 3kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.16. papryka sucha w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.17. pieprz czarny mielony w ilości 78kg, dostawy sukcesywne po około 6,5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.18. sól spożywcza jodowana w ilości 2 400kg, dostawy sukcesywne po około 200kg, opakowanie do 25kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.19. ziele angielskie w ilości 48kg, dostawy sukcesywne po około 4kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.20. żelatyna spożywcza w ilości 2kg dostawy po około 1kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.21. zioła prowansalskie w ilości 12kg dostawy sukcesywne po około 1kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
|
| |