Przetarg nieoograniczony na dostawę artykułów żywnościowych na potrzeby Przedszkola nr 9 w Zakopanem przy ul. Sabały 10

Data publikacji 2020-12-03
Data zakończenia 2020-12-15 00:00:00
Instytucja Przedszkole Nr 9
Miejscowość Zakopane
Województwo małopolskie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 760978-N-2020
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 150000008
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki Przedszkola nr 9 w Zakopanem mieszczącego się przy ul. Sabały 10.
Zakres zamówienia obejmuje 6 zadań:

ZADANIE 1: Dostawa pieczywa.
l.p. Nazwa jm ilość
1. Bułka hotelowa szt. 1200
2. Chleb krojony zwykły 0,60 kg szt. 300
3. Chleb pszenno żytni 0,60 kg szt. 200
4. Chleb graham 0,60 kg szt. 400
5. Chleb wieloziarnisty 0,60 kg szt. 300
6. Chleb razowy -beton 0,60 kg szt. 300
7. Ciasto jogurtowe 0,60kg szt. 100
8. Bułka grahamka szt. 700
9. Drożdżówka z masą budyniową szt. 800
10. Weka wrocławska 0,60 kg szt. 500
11. Ciasto drożdżowe foremka 0,60 kg szt. 150
12. Strucla z owocami 20 kg kg 50
13. Rogal maślany szt. 1000
14. Drożdżówka z kruszonką 80 g szt. 600
15. Babka piaskowa szt. 60
16. Pączki z nadzieniem szt. 250
17. Ciasteczka kruche kg 40

Zadanie 2: Dostawa artykułów ogólnospożywczych.
l.p. Nazwa jm ilość
1. Pieprz ziołowy 20g Prymat szt. 80
2. Cukier trzcinowy 0,50 kg szt. 200
3. Herbata z melisy (torebki 25x2g) Biofix szt. 120
4. Cukier waniliowy 32g szt. 200
5. Dżem słoik 280g typu Łowicz 100% owoców szt. 120
6. Groszek konserwowy 400g Pudliszki szt. 100
7. Herbata Saga 100 szt.(torebki) szt. 8
8. Herbata granulowana 100g Saga szt. 120
9. Herbata owocowa malinowa (torebki 25x2g) Biofix szt. 120
10. Herbata Lipton (torebki) 100szt. szt. 4
11. Ketchup 490g Pudliszki łagodny szt. 80
12. Chrzan Krakus 290g szt. 50
13. Kukurydza Pudliszki 400g szt. 100
14. Szczaw konserwowy 300g szt. 80
15. Herbata miętowa (torebki 25x2g)Biofix szt. 60
16. Musztarda łagodna 175 g szt. 15
17. Ciastka wieloziarniste Belvita 300g szt. 100
18. Miód wielokwiatowy 450 g Bartnik szt. 300
19. Fasolka szparagowa konserwowa (słoik 0,5l) szt. 120
20. Przecier ogórkowy 350 g szt. 120
21. Koncentrat pomidorowy 30% 850 g szt. 40
22. Ananas puszka 580 ml szt. 40
23. Sól sodowo-potasowa 1,5kg szt. 70
24. Ziele angielskie 15g Prymat szt. 20
25. Kurkuma 20g Prymat szt. 10
26. Liść laurowy 8g Prymat szt. 20
27. Kminek mielony 20g Prymat szt. 20
28. Proszek do pieczenia 30g szt. 60
29. Tymianek 10g Prymat szt. 10
30. Kwasek cytrynowy 20g Prymat szt. 30
31. Ryż parboiled kg 50
32. Kasza jaglana 1kg kg 50
33. Ryż Halina 1kg kg 60
34. Kasza manna 1kg kg 50
35. Bułka tarta 500g wrocławska kg 120
36. Kasza jęczmienna wiejska 1 kg kg 80
37. Kasza pęczak 1 kg kg 50
38. Kasza gryczana prażona kg 40
39. Mąka ziemniaczana 1kg kg 10
40. Mąka krupczatka kg 10
41. Kisiel Winiary 77g żurawina , morela szt. 400
42. Pieprz czarny mielony 20g Prymat szt. 60
43. Kawa Inka 150g szt. 100
44. Kakao ciemne 150g szt. 100
45. Szprotki w oleju (puszka) 170g szt. 40
46. Biszkopty 120 g podłużne szt. 300
47. Bulion grzybowy Knorr 60 g szt. 20
48. Groszek ptysiowy kg 30
49. Sardynki w oleju 170 g szt. 40
50. Płatki kukurydziane 1 kg Nestle szt. 60
51. Cynamon 0,15g Prymat szt. 30
52. Tuńczyk w oleju 1750 g szt. 12
53. Makrela w pomidorach 170 g szt. 300
54. Olej kujawski 1 l szt. 250
55. Oliwa z oliwek 1l szt. 24
56. Pomidor puszka 2550 g szt. 60
57. Imbir mielony 15 g Prymat szt. 10
58. Sok marchwiowo-jabłkowy 1l Vitaminka szt. 240
59. Żurawina suszona 100g szt. 200
60. Sok Kubuś 300 ml szt. 500
61. Wafelki ryżowe Sonko szt. 50
62. Wafelki kukurydziane Sonko szt. 100
63. Woda mineralna Muszynianka niegaz. 1,5 l szt. 1500
64. Bazylia 10 g Prymat szt. 20
65. Oregano 10 g Prymat szt. 10
66. Papryka czerwona słodka mielona 20g szt. 80
67. Majeranek 10 g Prymat szt. 20
68. Koncentrat buraczany Krakus 350ml szt. 40
69. Makaron muszelki Lubella 0,50 kg szt. 60
70. Makaron literki Czaniecki 0,50 kg szt. 60
71. Makaron świderki Lubella 0,50 szt. 100
72. Makaron łazanka Lubella 0,50 szt. 80
73. Makaron spaghetti Lubella 0,50 kg szt. 100
74. Makaron kokardki Lubella 0,50 kg szt. 80
75. Makaron zacierka Czaniecki 0,50 kg szt. 60
76. Makaron nitka Czaniecki 0,25 kg szt. 100
77. Makaron krajanka Lubella o,50 kg szt. 50
78. Galaretka owocowa Winiary szt. 350
79. Jaja kurze I klasa szt. 4000
80. Herbatniki szkolne szt. 200
81. Kasza kukurydziana kg 50
82. Płatki owsiane górskie kg 50
83. Mąka poznańska typ 500 PZZ Kraków kg 300
84. Zioła prowansalskie 10g Prymat szt. 15
85. Sok pomarańczowy 0,2 l 100% (10g cukru w 100ml) Tymbark szt. 1000
86. Sok jabłkowy 1 l (10g cukru w 100ml) Tymbark szt. 240
87. Sok czarna porzeczka 1 l (10g cukru w 100ml) Tymbark szt. 200
88. Sok pomarańczowy 1 l (10g cukru w 100ml) Tymbark szt. 240
89. Sok multiwitamina 1 l (10g cukru w 100ml) Tymbark szt. 60
90. Rodzynki 100 g szt. 60
91. Morela suszona 100 g szt. 200
92. Śliwka suszona 100 g szt. 100
93. Estragon 10 g Prymat szt. 10
94. Curry 20 g Prymat szt. 10
95. Kolendra 15g Prymat szt. 10
96. Majeranek 20 g szt. 20
97. Powidło śliwkowe Łowicz 200g szt. 60
98. Sól morska szt. 40
99. Vegeta natur 0,5 kg szt. 20
100. Lubczyk 10 g szt. 100
101. Cukier kryształ 1kg szt. 100



Zadanie 3: Dostawa mięsa i podrobów, wyrobów wędliniarskich, drobiu, wyrobów drobiarskich.

l.p. Nazwa jm Ilość
1. Kiełbas szynkowa z indyka kg 10
2. Kiełbasa szynkowa drobiowa cienka kg 10
3. Szynka drobiowa królewska kg 10
4. Pasztet pieczony z indyka kg 30
5. Polędwica drobiowa kg 15
6. Polędwica sopocka kg 15
7. Szynka konserwowa typu Krakus kg 25
8. Szynka gotowana tradycyjna kg 20
9. Kiełbasa krakowska sucha kg 20
10. Szynka wiejska z wieprza kg 20
11. Parówka dla najmłodszych 80% mięsa kg 90
12. Schab b/k kg 110
13. Szynka b/k surowa kg 150
14. Wątroba drobiowa kg 60
15. Łopatka b/k kg 80
16. Karkówka b/k kg 60
17. Antrykot wołowy/rostbef kg 160
18. Polędwiczki schabowe kg 80
19. Pieczeń wołowa - ligawa kg 50
20. Wołowina - gulasz kg 30
21. Cielęcina - pieczeń kg 50
22. Cielęcina - gulasz kg 30
23. Filet z kurczaka b/k kg 170
24. Kurczak świeży kg 70
25. Udka z kurczaka kg 50
26. Filet z indyka kg 130
27. Korpusy rosołowe kg 50
28. Kiełbasa krakowska parzona kg 25
29. Pasztecik drobiowy 180 g (słoiczki) Szt. 90
30. Szynka sądecka tradycyjna kg 10

Zadanie 4: Dostawa produktów mleczarskich:

l.p. Nazwa jm ilość
1. Ser żółty gouda kg 20
2. Mleko butelkowe 3,2 % 1 l szt. 2800
3. Masło 82% 0,20 kg szt. 1300
4. Twaróg tłusty klinek 230g kg 1000
5. Ser żółty salami kg 100
6. Ser żółty edamski kg 40
7. Śmietana 18 % 400 g szt 400
8. Jogurt naturalny 150g szt 800
9. Kefir wiaderko 5 l szt 15
10. Jogurt naturalny 350g szt 200
11. Serek homogenizowany 150g (10g cukru w 100g/ml) szt 1900
12. Jogurt owocowy 150g (10g cukru w 100g/ml) szt. 1800
13. Mleko 2,5 % luz l 3000
14. Kefir 350g szt 100
15. Masło klarowane 250g szt 120
16. Śmietana 18% słodka 0,5l szt 140
17. Maślanka 1l szt. 50
18. Ser topiony kremowy 100g szt. 60
19. Jogurt naturalny wiaderko 1l szt. 150
20. Serek mascarpone 250g szt. 30
21. Ser szkolny klasyczny 150g Szt. 50
22. Ser gryficki kg 10

Zadanie 5: Dostawa owoców i warzyw.
l.p. Nazwa jm ilość
netto Cena jedn. brutto Wartość netto Stawka VAT
1. Banany kg 850
2. Buraki ćwikłowe kg 400
3. Cebula kg 150
4. Cytryny kg 40
5. Fasola Jaś kg 30
6. Groch łuszczony połówki kg 25
7. Gruszki kg 250
8. Jabłka deserowe kg 800
9. Kapusta włoska szt. 140
10. Kalafior świeży szt. 50
11. Kapusta biała kg 100
12. Kapusta czerwona kg 100
13. Kapusta kwaszona kg 100
14. Kapusta pekińska szt. 120
15. Marchew kg 500
16. Ogórek kiszony kg 90
17. Ogórek świeży sezonowy letni kg 50
18. Ogórek zielony sezonowy zimowy kg 100
19. Pieczarki kg 30
20. Pietruszka kg 250
21. Pomidor sezonowy letni kg 80
22. Pomidor sezonowy zimowy kg 100
23. Sałata zielona sezonowa letnia szt. 100
24. Sałata zielona sezonowa zimowa szt. 100
25. Seler kg 230
26. Śliwki węgierki kg 50
27. Ziemniaki kg 6000
28. Pietruszka natka szt. 150
29. Por szt. 300
30. Koperek sezonowy letni szt. 100
31. Koperek sezonowy zimowy szt. 100
32. Czosnek szt. 200
33. Arbuz kg 100
34. Truskawki kg 100
35. Maliny kg 100
36. Mandarynka kg 100
37. Kiwi szt. 1000
38 Pomarańcza kg 200
39. Brokuł świeży szt. 40
40. Rzodkiewka szt. 100
41. Szczypior sezonowy zimowy szt. 80
42. Szczypior sezonowy letni szt. 80
43. Rabarbar kg 30
45. Nektarynki kg 40
46. Śliwki deserowe kg 80
47. Kalarepka szt. 80
48. Papryka czerwona kg 100
49. Dynia kg 100
50. Soczewica czerwona kg 50
51. Bataty kg 20
52. Ciecierzyca kg 30
53. Awokado szt. 30
54. Sałata strzępiasta szt. 10
55. Winogrono bezpestkowe kg 50

Zadanie 6: Dostawa mrożonek.
l.p. Nazwa jm ilość
1. Filet miruna bez skóry kg 120
2. Filet z dorsza bez glazury kg 140
3. Brukselka kg 30
4. Kalafior kg 120
5. Mieszanka warzywna 7 składnikowa kg 100
6. Brokuł kg 120
7. Fasolka szparagowa żółta/zielona kg 80
8. Marchewka mini kg 80
9. Maliny kg 100
10. Truskawki kg 120
11. Mieszanka kompotowa kg 160
12. Porzeczka czarna kg 50
13. Marchewka kostka kg 20
14. Szpinak rozdrobniony kg 30
15. Jagody czarne kg 30
16. Aronia kg 40
17. Śliwki kg 60
18. Wiśnia kg 30

Dodatkowe informacje

GuidZP400 d5d82dfe-8e67-4b2e-be16-ba97baa2b457
Biuletyn 760978-N-2020
Zamawiajacy nazwa Przedszkole Nr 9
Regon 12131638200000
Zamawiajacy adres ulica ul. Sabały
Zamawiajacy adres numer domu 10
Zamawiajacy miejscowosc Zakopane
Zamawiajacy kod pocztowy 34-500
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo małopolskie
Zamawiajacy telefon 18 20 13 225
Zamawiajacy fax 18 20 13 225
Zamawiajacy email p9zak@wp.pl
Adres strony url www.p9zak.szkolnastrona.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 9
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia https://p9zak.szkolnastrona.pl/
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja https://p9zak.szkolnastrona.pl/
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny oferty należy kładać w formie pisemnej za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012r. Prawo pocztowe, osobiście lub za pośrednictwem posłańca
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres ul. Sabały 10, 34-500 Zakopane
Nazwa nadana zamowieniu Przetarg nieoograniczony na dostawę artykułów żywnościowych na potrzeby Przedszkola nr 9 w Zakopanem przy ul. Sabały 10
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy 6
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki Przedszkola nr 9 w Zakopanem mieszczącego się przy ul. Sabały 10. Zakres zamówienia obejmuje 6 zadań: ZADANIE 1: Dostawa pieczywa. l.p. Nazwa jm ilość 1. Bułka hotelowa szt. 1200 2. Chleb krojony zwykły 0,60 kg szt. 300 3. Chleb pszenno żytni 0,60 kg szt. 200 4. Chleb graham 0,60 kg szt. 400 5. Chleb wieloziarnisty 0,60 kg szt. 300 6. Chleb razowy -beton 0,60 kg szt. 300 7. Ciasto jogurtowe 0,60kg szt. 100 8. Bułka grahamka szt. 700 9. Drożdżówka z masą budyniową szt. 800 10. Weka wrocławska 0,60 kg szt. 500 11. Ciasto drożdżowe foremka 0,60 kg szt. 150 12. Strucla z owocami 20 kg kg 50 13. Rogal maślany szt. 1000 14. Drożdżówka z kruszonką 80 g szt. 600 15. Babka piaskowa szt. 60 16. Pączki z nadzieniem szt. 250 17. Ciasteczka kruche kg 40 Zadanie 2: Dostawa artykułów ogólnospożywczych. l.p. Nazwa jm ilość 1. Pieprz ziołowy 20g Prymat szt. 80 2. Cukier trzcinowy 0,50 kg szt. 200 3. Herbata z melisy (torebki 25x2g) Biofix szt. 120 4. Cukier waniliowy 32g szt. 200 5. Dżem słoik 280g typu Łowicz 100% owoców szt. 120 6. Groszek konserwowy 400g Pudliszki szt. 100 7. Herbata Saga 100 szt.(torebki) szt. 8 8. Herbata granulowana 100g Saga szt. 120 9. Herbata owocowa malinowa (torebki 25x2g) Biofix szt. 120 10. Herbata Lipton (torebki) 100szt. szt. 4 11. Ketchup 490g Pudliszki łagodny szt. 80 12. Chrzan Krakus 290g szt. 50 13. Kukurydza Pudliszki 400g szt. 100 14. Szczaw konserwowy 300g szt. 80 15. Herbata miętowa (torebki 25x2g)Biofix szt. 60 16. Musztarda łagodna 175 g szt. 15 17. Ciastka wieloziarniste Belvita 300g szt. 100 18. Miód wielokwiatowy 450 g Bartnik szt. 300 19. Fasolka szparagowa konserwowa (słoik 0,5l) szt. 120 20. Przecier ogórkowy 350 g szt. 120 21. Koncentrat pomidorowy 30% 850 g szt. 40 22. Ananas puszka 580 ml szt. 40 23. Sól sodowo-potasowa 1,5kg szt. 70 24. Ziele angielskie 15g Prymat szt. 20 25. Kurkuma 20g Prymat szt. 10 26. Liść laurowy 8g Prymat szt. 20 27. Kminek mielony 20g Prymat szt. 20 28. Proszek do pieczenia 30g szt. 60 29. Tymianek 10g Prymat szt. 10 30. Kwasek cytrynowy 20g Prymat szt. 30 31. Ryż parboiled kg 50 32. Kasza jaglana 1kg kg 50 33. Ryż Halina 1kg kg 60 34. Kasza manna 1kg kg 50 35. Bułka tarta 500g wrocławska kg 120 36. Kasza jęczmienna wiejska 1 kg kg 80 37. Kasza pęczak 1 kg kg 50 38. Kasza gryczana prażona kg 40 39. Mąka ziemniaczana 1kg kg 10 40. Mąka krupczatka kg 10 41. Kisiel Winiary 77g żurawina , morela szt. 400 42. Pieprz czarny mielony 20g Prymat szt. 60 43. Kawa Inka 150g szt. 100 44. Kakao ciemne 150g szt. 100 45. Szprotki w oleju (puszka) 170g szt. 40 46. Biszkopty 120 g podłużne szt. 300 47. Bulion grzybowy Knorr 60 g szt. 20 48. Groszek ptysiowy kg 30 49. Sardynki w oleju 170 g szt. 40 50. Płatki kukurydziane 1 kg Nestle szt. 60 51. Cynamon 0,15g Prymat szt. 30 52. Tuńczyk w oleju 1750 g szt. 12 53. Makrela w pomidorach 170 g szt. 300 54. Olej kujawski 1 l szt. 250 55. Oliwa z oliwek 1l szt. 24 56. Pomidor puszka 2550 g szt. 60 57. Imbir mielony 15 g Prymat szt. 10 58. Sok marchwiowo-jabłkowy 1l Vitaminka szt. 240 59. Żurawina suszona 100g szt. 200 60. Sok Kubuś 300 ml szt. 500 61. Wafelki ryżowe Sonko szt. 50 62. Wafelki kukurydziane Sonko szt. 100 63. Woda mineralna Muszynianka niegaz. 1,5 l szt. 1500 64. Bazylia 10 g Prymat szt. 20 65. Oregano 10 g Prymat szt. 10 66. Papryka czerwona słodka mielona 20g szt. 80 67. Majeranek 10 g Prymat szt. 20 68. Koncentrat buraczany Krakus 350ml szt. 40 69. Makaron muszelki Lubella 0,50 kg szt. 60 70. Makaron literki Czaniecki 0,50 kg szt. 60 71. Makaron świderki Lubella 0,50 szt. 100 72. Makaron łazanka Lubella 0,50 szt. 80 73. Makaron spaghetti Lubella 0,50 kg szt. 100 74. Makaron kokardki Lubella 0,50 kg szt. 80 75. Makaron zacierka Czaniecki 0,50 kg szt. 60 76. Makaron nitka Czaniecki 0,25 kg szt. 100 77. Makaron krajanka Lubella o,50 kg szt. 50 78. Galaretka owocowa Winiary szt. 350 79. Jaja kurze I klasa szt. 4000 80. Herbatniki szkolne szt. 200 81. Kasza kukurydziana kg 50 82. Płatki owsiane górskie kg 50 83. Mąka poznańska typ 500 PZZ Kraków kg 300 84. Zioła prowansalskie 10g Prymat szt. 15 85. Sok pomarańczowy 0,2 l 100% (10g cukru w 100ml) Tymbark szt. 1000 86. Sok jabłkowy 1 l (10g cukru w 100ml) Tymbark szt. 240 87. Sok czarna porzeczka 1 l (10g cukru w 100ml) Tymbark szt. 200 88. Sok pomarańczowy 1 l (10g cukru w 100ml) Tymbark szt. 240 89. Sok multiwitamina 1 l (10g cukru w 100ml) Tymbark szt. 60 90. Rodzynki 100 g szt. 60 91. Morela suszona 100 g szt. 200 92. Śliwka suszona 100 g szt. 100 93. Estragon 10 g Prymat szt. 10 94. Curry 20 g Prymat szt. 10 95. Kolendra 15g Prymat szt. 10 96. Majeranek 20 g szt. 20 97. Powidło śliwkowe Łowicz 200g szt. 60 98. Sól morska szt. 40 99. Vegeta natur 0,5 kg szt. 20 100. Lubczyk 10 g szt. 100 101. Cukier kryształ 1kg szt. 100 Zadanie 3: Dostawa mięsa i podrobów, wyrobów wędliniarskich, drobiu, wyrobów drobiarskich. l.p. Nazwa jm Ilość 1. Kiełbas szynkowa z indyka kg 10 2. Kiełbasa szynkowa drobiowa cienka kg 10 3. Szynka drobiowa królewska kg 10 4. Pasztet pieczony z indyka kg 30 5. Polędwica drobiowa kg 15 6. Polędwica sopocka kg 15 7. Szynka konserwowa typu Krakus kg 25 8. Szynka gotowana tradycyjna kg 20 9. Kiełbasa krakowska sucha kg 20 10. Szynka wiejska z wieprza kg 20 11. Parówka dla najmłodszych 80% mięsa kg 90 12. Schab b/k kg 110 13. Szynka b/k surowa kg 150 14. Wątroba drobiowa kg 60 15. Łopatka b/k kg 80 16. Karkówka b/k kg 60 17. Antrykot wołowy/rostbef kg 160 18. Polędwiczki schabowe kg 80 19. Pieczeń wołowa - ligawa kg 50 20. Wołowina - gulasz kg 30 21. Cielęcina - pieczeń kg 50 22. Cielęcina - gulasz kg 30 23. Filet z kurczaka b/k kg 170 24. Kurczak świeży kg 70 25. Udka z kurczaka kg 50 26. Filet z indyka kg 130 27. Korpusy rosołowe kg 50 28. Kiełbasa krakowska parzona kg 25 29. Pasztecik drobiowy 180 g (słoiczki) Szt. 90 30. Szynka sądecka tradycyjna kg 10 Zadanie 4: Dostawa produktów mleczarskich: l.p. Nazwa jm ilość 1. Ser żółty gouda kg 20 2. Mleko butelkowe 3,2 % 1 l szt. 2800 3. Masło 82% 0,20 kg szt. 1300 4. Twaróg tłusty klinek 230g kg 1000 5. Ser żółty salami kg 100 6. Ser żółty edamski kg 40 7. Śmietana 18 % 400 g szt 400 8. Jogurt naturalny 150g szt 800 9. Kefir wiaderko 5 l szt 15 10. Jogurt naturalny 350g szt 200 11. Serek homogenizowany 150g (10g cukru w 100g/ml) szt 1900 12. Jogurt owocowy 150g (10g cukru w 100g/ml) szt. 1800 13. Mleko 2,5 % luz l 3000 14. Kefir 350g szt 100 15. Masło klarowane 250g szt 120 16. Śmietana 18% słodka 0,5l szt 140 17. Maślanka 1l szt. 50 18. Ser topiony kremowy 100g szt. 60 19. Jogurt naturalny wiaderko 1l szt. 150 20. Serek mascarpone 250g szt. 30 21. Ser szkolny klasyczny 150g Szt. 50 22. Ser gryficki kg 10 Zadanie 5: Dostawa owoców i warzyw. l.p. Nazwa jm ilość netto Cena jedn. brutto Wartość netto Stawka VAT 1. Banany kg 850 2. Buraki ćwikłowe kg 400 3. Cebula kg 150 4. Cytryny kg 40 5. Fasola Jaś kg 30 6. Groch łuszczony połówki kg 25 7. Gruszki kg 250 8. Jabłka deserowe kg 800 9. Kapusta włoska szt. 140 10. Kalafior świeży szt. 50 11. Kapusta biała kg 100 12. Kapusta czerwona kg 100 13. Kapusta kwaszona kg 100 14. Kapusta pekińska szt. 120 15. Marchew kg 500 16. Ogórek kiszony kg 90 17. Ogórek świeży sezonowy letni kg 50 18. Ogórek zielony sezonowy zimowy kg 100 19. Pieczarki kg 30 20. Pietruszka kg 250 21. Pomidor sezonowy letni kg 80 22. Pomidor sezonowy zimowy kg 100 23. Sałata zielona sezonowa letnia szt. 100 24. Sałata zielona sezonowa zimowa szt. 100 25. Seler kg 230 26. Śliwki węgierki kg 50 27. Ziemniaki kg 6000 28. Pietruszka natka szt. 150 29. Por szt. 300 30. Koperek sezonowy letni szt. 100 31. Koperek sezonowy zimowy szt. 100 32. Czosnek szt. 200 33. Arbuz kg 100 34. Truskawki kg 100 35. Maliny kg 100 36. Mandarynka kg 100 37. Kiwi szt. 1000 38 Pomarańcza kg 200 39. Brokuł świeży szt. 40 40. Rzodkiewka szt. 100 41. Szczypior sezonowy zimowy szt. 80 42. Szczypior sezonowy letni szt. 80 43. Rabarbar kg 30 45. Nektarynki kg 40 46. Śliwki deserowe kg 80 47. Kalarepka szt. 80 48. Papryka czerwona kg 100 49. Dynia kg 100 50. Soczewica czerwona kg 50 51. Bataty kg 20 52. Ciecierzyca kg 30 53. Awokado szt. 30 54. Sałata strzępiasta szt. 10 55. Winogrono bezpestkowe kg 50 Zadanie 6: Dostawa mrożonek. l.p. Nazwa jm ilość 1. Filet miruna bez skóry kg 120 2. Filet z dorsza bez glazury kg 140 3. Brukselka kg 30 4. Kalafior kg 120 5. Mieszanka warzywna 7 składnikowa kg 100 6. Brokuł kg 120 7. Fasolka szparagowa żółta/zielona kg 80 8. Marchewka mini kg 80 9. Maliny kg 100 10. Truskawki kg 120 11. Mieszanka kompotowa kg 160 12. Porzeczka czarna kg 50 13. Marchewka kostka kg 20 14. Szpinak rozdrobniony kg 30 15. Jagody czarne kg 30 16. Aronia kg 40 17. Śliwki kg 60 18. Wiśnia kg 30
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okres w miesiacach 12
Data rozpoczecia 2021-01-04T00:00:00+01:00
Data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Okreslenie warunkow • Posiadanie uprawnień do wykonywania określonej działalności Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub nie spełnia, w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty .
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow • Potencjał finansowo- ekonomiczny Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub nie spełnia, w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty .
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow • Dysponowanie odpowiednim potencjałem technicznym Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub nie spełnia, w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty .
Czy zdolnosc techniczna wymaga wykonawcow 1
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 2 1
Art 24 ust 5 pkt 4 1
Art 24 ust 5 pkt 5 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen A. Na potwierdzenie nie podlegania wykluczeniu z powodu niespełniania warunków, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy. 1. aktualny odpis z właściwego rejestru jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art.24 ust.1 pkt. 2 ustawy, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenia w zakresie art.24 ust.1 pkt.2 ustawy załącznik nr 1 do niniejszej SIWZ. 2. podpisane oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia Wykonawcy z postępowania na podstawie art. 24 ust.1 ustawy – stanowiące załącznik nr 1 do niniejszej SIWZ
Zakresie warunkow udzialu B. Na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu. 1. podpisane oświadczenie o spełnianiu warunków, stanowiący załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ 2. wypełniony druk oferty stanowiący załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ (wykonawca może założyć ofertę na własnym formularzu, lecz jego treść i układ muszą być zgodne z formularzem załączonym do SIWZ.
Inne dokumenty niewymienione Inne dokumenty: Wykonawca jest zobowiązany dołączyć do oferty wypełniony formularz cenowy proponowanych artykułów zgodnie ze wzorem formularza stanowiącego załącznik nr 7(abcdef) do niniejszej SIWZ. Zamawiający wymaga wypełnienia każdej pozycji formularza.
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej 1
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej zasadniczej 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Zamawiający przewiduje możliwość wprowadzenia zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy w zakresie: Cena jednostkowa danego produktu może ulec zmianie w przypadku ustawowej zmiany stawki podatku od towarów i usług VAT , przy czym zmianie ulegnie wyłącznie cena jednostkowa brutto, ceny jednostkowe netto pozostaną bez zmian. Zamawiający przewiduje możliwość podwyższenia cen jednostkowych poszczególnych produktów raz na kwartał o wskaźnik wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych za dany kwartał publikowany w Monitorze Polskim (tzw. klauzula waloryzacyjna). O zmianę cen winien wystąpić pisemnie Wykonawca, dokumentując Zamawiającemu zaistnienie powyższego faktu. Ceny zostaną podwyższone z pierwszym dniem miesiąca następującego po miesiącu, w którym złożono pismo o zmianę cen; Zmiana cen w wyniku gwałtownego wzrostu cen rynkowych (tj. powyżej 5%) może następować w okresach jednomiesięcznych. Przewiduje się, w sezonie na dane owoce i warzywa, możliwość z wystąpieniem do wykonawcy o obniżenie cen jednostkowych w stosunku do podanych w ofercie. Zmiana cen z w/w powodów nie wymaga wypowiedzenia warunków umowy a jedynie aneksu do umowy. iu o art.144 ust.1 ustawy zamawiający informuje, że przewiduje możliwość zmiany umowy.
IV 4 4 data 2020-12-15T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 4 jezyki język polski
IV 4 5 okres 30 dni
IV 4 17 1

Criterion

Kryteria 2. termin dostawy
Znaczenie 40,00
  
Kryteria 1. Najniższa cena
Znaczenie 60,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)