Dostarczanie artykułów żywnościowych do Internatu Zespołu Szkół w Raciążu

Data publikacji 2020-12-04
Data zakończenia 2020-12-18 00:00:00
Instytucja Zespół Szkół w Raciążu
Miejscowość Raciąż
Województwo mazowieckie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 761990-N-2020
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 150000008
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostarczanie artykułów żywnościowych do Internatu Zespołu Szkół w Raciążu. Zamówienie podzielone jest na 11 części. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia jest dostępny na stronie internetowej zs-raciaz.bip.gov.pl

Dodatkowe informacje

GuidZP400 66c5aa53-b024-41fb-aeaf-e8fb7a6c9ee1
Biuletyn 761990-N-2020
Zamawiajacy nazwa Zespół Szkół w Raciążu
Regon 20110600000000
Zamawiajacy adres ulica ul. Kilińskiego
Zamawiajacy adres numer domu 64
Zamawiajacy miejscowosc Raciąż
Zamawiajacy kod pocztowy 09-140
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo mazowieckie
Zamawiajacy telefon 0-23 6791031
Zamawiajacy fax 0-23 6791031
Zamawiajacy email zs_raciaz@op.pl
Adres strony url zsraciaz.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 9
Zamieszczona bedzie specyfikacja zs-raciaz.bip.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny kurier, poczta polska, osobiście
Nazwa nadana zamowieniu Dostarczanie artykułów żywnościowych do Internatu Zespołu Szkół w Raciążu
Numer referencyjny ZS.S.026.2.2020
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy 11
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia jest dostarczanie artykułów żywnościowych do Internatu Zespołu Szkół w Raciążu. Zamówienie podzielone jest na 11 części. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia jest dostępny na stronie internetowej zs-raciaz.bip.gov.pl
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Waluta calosc PLN
Okres w miesiacach 12
Data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Okreslenie warunkow Wykonawca jest zobowiązany dostarczyć dokumenty potwierdzające wykonywanie określonej w zamówieniu działalności.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Oferent nie może być w upadłości, a sytuacja ekonomiczna musi pozwalać na wykonanie zamówienia.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia.
Czy zdolnosc techniczna wymaga wykonawcow 1
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Zastosowanie procedury pzp 1
IV 4 4 data 2020-12-18T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 10:30
IV 4 5 okres 30

Powiązane

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Mięso
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis mięso czyste, konsystencja jędrna, elastyczna, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa, bez oznak zepsucia. Barwa mięsa od jasnoczerwonej do ciemnoczerwonej w zależności od rodzaju mięsa. Nie dopuszcza się wylewów krwawych; Filet drobiowy 300 Karkówka 200 Kości schabowe surowe 100 Korpus ze skrzydełkami 250 Łopatka wieprzowa b/k 500 Mięso mielone wieprzowe 100 Mięso gulaszowe z indyka 40 Mięso wołowe b/k 150 Mięso wołowe z kością 60 Polędwiczki wieprzowe 50 Skrzydełka z kurczaka 150 Schab wieprzowy b/k 250 Szynka wieprzowa b/k 200 Szynka wieprzowa ekstra 100 Schab wieprzowy z kością 60 Udo z kurczaka ćwiartka 300 Żeberka 200
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Produkty mięsne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis wymagana klasa I, świeże, powierzchnia sucha, osłonka ściśle przylegająca bez pęknięć i wycieku farszu, Wędlina w osłonkach naturalnych lub sztucznych. Bez oznak pleśni, zapach charakterystyczny dla danego produktu. Odpowiednio przechowywane i transportowane. Data przydatności do spożycia widoczna na opakowaniach. Baleron ( zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 10 Biała kiełbasa ( zawartość mięsa w produkcie powyżej 75%) 50 Franfuterki ( zawartość mięsa w produkcie powyżej 75% ) 40 Kabanosy ( zawartość mięsa w produkcie powyżej 75% ) 40 Kiełbasa cienka śląska (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50 Kiełbasa gruba ( zawartość mięsa w produkcie powyżej 75% ) 20 Kiełbasa krakowska (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 30 Kiełbasa krakowska podsuszana ( zawartość mięsa w produkcie powyżej 75%) 50 Kiełbasa podwawelska (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 80 Kiełbasa szynkowa (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 30 Kiełbasa toruńska (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 30 Kiełbasa żywiecka(zawartość mięsa w produkcie powyżej 75%) 30 Łopatka wędzona (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 10 Ogonówka wieprz. (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 10 Parówki z szynki (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50 Pasztet wieprzowy ( produkt pieczony z mięsa wieprzowego około 50 % mięsa ) 10 Parówki drobiowe (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50 Pieczeń nadzieniowa (zawartość mięsa w produkcie około 50 %) 50 Polędwica drobiowa (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50 Polędwica sopocka (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50 Polędwica drobiowa z warzywami(zawartość mięsa w produkcieokoło 50 %) 30 Schab dębowy (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50 Schab gotowany (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50 Schab wędzony (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 20 Szynka gotowana (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50 Szynka wędzona ( zawartość mięsa w produkcie powyżej 75% ) 50
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Jaja
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Jaja świeże z nie uszkodzoną skorupką, białko jajka przezroczyste i klarowne. Jaja kurze klasa 1-2, wielkość A . Na opakowaniu widoczny terminem przydatności do spożycia. Jaja świeże klasa jakościowa –A ,chów kur 1- wolny wybieg , wielkość -XL. 2000 Jaja świeże, klasa jakościowa –A,Chów kur 2 – ściółkowy Wielkość -L 3000
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Pieczywo
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis pieczywo świeże, wyroby piekarskie i ciastkarskie) - świeże, ze skórką ściśle związaną z miękiszem. Smak i zapach powinien być charakterystyczny dla danego rodzaju pieczywa. Powierzchnia skórki nie powinna posiadać uszkodzeń mechanicznych. Bułka tarta 500g szt. 400 Bułki do hamburgerów szt. 500 Bułki do hot-dogów szt. 500 Bułki zwykłe pszenne 90 g szt. 4 000 Bułki graham 90 g szt. 2 000 Bułka maślana 80g szt. 500 Bułki drożdżowe z nadzieniem 80g, różne rodzaje szt. 500 Bułka żytnia 90g szt. 2 000 Bułki kajzerki szt. 1 000 Ciasto drożdżowe kg 20 Ciasta różne rodzaje kg 50 Chleb graham 400g szt. 300 Chleb orkiszowy 400g szt. 300 Chleb żytni 300g (mąka żytnia, kwas żytni, sól, woda) szt. 400 Chleb pszenny krojony 500g szt. 2500 Chleb razowy krojony 500g szt. 500 Chleb pełnoziarnisty 500g szt. 500 Rogal 90g szt. 1 000
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Pozostałe owoce i warzywa
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis zboże, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy) - warzywa i owoce I klasy, świeże, odpowiednio przechowywane, bez oznak: pleśni, zgnicia, zwiędnięcia, sfermentowania i bez oznak uszkodzeń mechanicznych. Warzywa i owoce bez obecności szkodników. Ananas kg 10 Arbuz kg 50 Banany kg 300 Brokuły świeże szt. 100 Brzoskwinie kg 100 Buraki ćwikłowe kg 50 Cebula biała kg 200 Cebula cukrowa kg 100 Cebula czerwona kg 50 Cebula czosnkowa kg 50 Ciecierzyca kg 50 Cukinia szt. 50 Cytryny kg 50 Czosnek polski główki kg 100 Czosnek polski kg 5 Gruszki kg 250 Grzyby suszone szt. 0,5 Imbir korzeń kg 2 Jabłka szkolne (średnica 6 cm ) odmiany: Decosta, Champion, Alba, Ligol, Idaret, Ambas, Gloster, Jester i inne kg 1000 Kalafior świeży kg 50 Kapusta biała kg 350 Kapusta czerwona kg 50 Kapusta kiszona kg 150 Kapusta pekińska szt. 50 Kapusta włoska kg 100 Kiwi kg 50 Koperek świeży pęczki 100 g szt. 100 Mandarynki szt. 300 Marchew kg 350 Mix sałat 300g szt. 20 Natka pietruszki pęczki – l00 g kg 100 Nektarynki kg 50 Ogórek świeży długi szt. 350 Ogórki gruntowe kg 150 Ogórki kiszone kg 100 Papryka konserwowa 450 g kg 50 Papryka świeża 4 kolory kg 100 Pieczarki kg 200 Pietruszka korzeń. kg 100 Pomarańcze szt. 250 Pomidory różne gatunki kg 300 Pomidory koktajlowe szt. 10 Por szt. 100 Przecier ogórkowy szt. 10 Rukola w opakowaniach po100 g szt. 20 Rzodkiewki pęczki 200g kg 100 Sałata lodowa – 450g kg 100 Sałata masłowa szt. 100 Seler szt. 100 Soczewica kg 50 Sok 3l z jabłek 100% bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany NFC- nie zagęszczonego soku owocowego kg 80 Susz buraczany 100g kg 60 Szczypiorek pęczki 100g kg 50 Śliwki kg 50 Truskawki świeże kg 50 Winogrona kg 20
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Przetworzone owoce i warzywa
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Surówki świeże, wykonane z produktów najlepszej jakości, odpowiednio pakowane, bez pleśni. Na opakowaniach musi być dobrze widoczna data przydatności do spożycia. Opakowania szczelne, czyste. Surówki świeże z warzyw, owoców itp. - kg 1000
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa Produkty mleczarskie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis produkty mleczarskie świeże, bez oznak zepsucia, zapleśnienia, z przeterminowaną datą przydatności do spożyci odpowiednio przechowywane. Opakowania nie mogą być uszkodzone i muszą mieć widoczną datę przydatności do spożycia. 1 Jogurt naturalny 150g szt. 50 2 Jogurt naturalny 400g szt. 50 3 Jogurt naturalny z ziarnami zbóż 150 g wartość odżywcza w 100g produktu : wartość energetyczna 410kJ/97kcal, białko 4,1g, węglowodany 13,4g, tłuszcz 2,9g szt. 100 4 Jogurt typu greckiego z owocami 150g ( zawartość cukru 13,5g na 100 g gotowego produktu ) szt. 500 5 Jogurt typu greckiego naturalny 180g szt. 200 6 Jogurt z owocami i ziarnami zbóż 140g ( zawartość cukru 13,5g na 100g gotowego produktu) szt. 1500 7 Jogurt kremowy o smaku biszkoptów 120g (zawartość cukru 13,5g na 100g gotowego produktu) szt. 500 8 Jogurt ze szczepem bakterii bifidus, owocami, 120g (zawartość cukru 13,5g na 100g gotowego produktu) szt. 100 9 Kefir 200g szt. 50 10 Masło ekstra śmietankowe kostka zaw.tł.min.82-90% 200g 1600 11 Masło klarowane bez dodatków i konserwantów o zawartości tłuszczu mleka krowiego 98 %. Opak.500 g szt. 5 12 Masło roślinne kubek 250g szt. 100 13 Mleko spożywcze w kartonie 3,2 % 1l mleko pasteryzowane w wysokiej temperaturze, wartość odżywcza w 100ml, wartość energetyczna 249kJ/60 kcal, białko3,0g, węglowodany4,7g, tłuszcz 3,2g litr 1000 14 Ser biały twaróg półtłusty 3% tłuszczu kg 30 15 Ser sałatkowy feta 270g szt. 100 16 Ser twardy żółty gouda, emmentaller, morski i inne kg 150 17 Ser mascarpone 250g szt. 20 18 Serek wiejski lekki granulowany 150g szt. 100 19 Serek homogenizowany waniliowy 150g szt. 500 20 Serek homogenizowany owocowy 150g szt. 200 21 Ser zegary 200g szt. 50 22 Śmietana 18 % kartonik, świeża bez dodatków i konserwantów, wartość energetyczna 771 kJ/187 kcal, litr 150 23 Śmietana 30% kartonik, świeża bez dodatków i konserwantów, wartość energetyczna1204 kJ/292 kcal, litr 250
  
Zalacznik czesc nr 8
Zalacznik nazwa Mrożone warzywa, owoce, potrawy, ryby
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis owoce, warzywa i podobne produkty - mrożone warzywa, owoce, potrawy i ryby muszą być świeże, odpowiednio przechowywane i transportowane do siedziby Zamawiającego, tj. w odpowiednich chłodniach. Bez oznak odmrożenia, uszkodzenia opakowania. 1. Barszcz ukraiński kg 30 2. Brokuły mrożone kg 100 3. Bukiet warzyw ( kalafior, brokuł, marchew plastry ) kg 150 4. Buraczki ćwikłowe wiórki kg 100 5. Fasolka szparagowa zielona mrożona kg 200 6. Filet z dorsza B/S, mrożony SHP max 10% kg 200 7. Filet z limandy żółtopł.B/S mrożony SHP max 10% kg 50 8. Filet z mintaja (amerykański), B/S mrożony SHP max 10 % kg 100 9. Filet z miruny, B/S mrożony SHP max 10 % kg 100 10. Filet z morszczuka B/S, mrożony SHP max 10% kg 100 11. Filet z okonia nilowego, B/S, SHP max 10% kg 200 12. Frytki proste „ AVIKO” kg 50 13. Filety śledziowe w zalewie octowej kg 75 14. Kalafior mrożony kg 100 15. Knedle ze śliwką kg 100 16. Makrela wędzona kg 50 17. Marchewka mrożona krojona w kostkę kg 150 18. Marchew junior kg 50 19. Mieszanka europejska (2 rodzaje marchewek, brokuł i groszek cukrowy ) kg 30 20. Mieszanka owocowa i kompotowa mrożona kg 200 21. Mieszanka meksykańska kg 50 22. Mix ryżowy kg 50 23. Pyzy z mięsem mrożone kg 100 24. Truskawki mrożone całe owoce kg 200 25. Warzywa na patelnię z pieczarką kg 50 26. Warzywa na patelnię z ziemniakami kg 50 27. Warzywa na patelnię 9-skł kg 50 28. Warzywa na leczo kg 100 29. Wiśnia kg 100 30. Włoszczyzna paski kg 50 31. Zupa grzybowa 450 g szt. 100 32. Zupa jarzynowa 7 - składnikowa kg 100 33. Zupa kalafiorowa 450 g szt. 100 34. Zupa królewska 450 g szt. 100 35. Zupa prezydencka 450 g szt. 100 36. Zupa pieczarkowa 450 g szt. 100 37. Zupa wiosenna 450 g szt. 100
  
Zalacznik czesc nr 9
Zalacznik nazwa Przetworzone produkty spożywcze
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis świeże, odpowiednio przechowywane. Opakowania nienaruszone, widoczne na opakowaniach daty przydatności do spożycia. 1. Kluski śląskie świeże kg 100 2. Kluski ziemniaczane kg 100 3. Kopytka świeże kg 50 4. Krokiety różne rodzaje kg 50 5. Naleśniki z serem świeże kg 100 6. Pierogi z kapustą i grzybami świeże kg 50 7. Pierogi z serem świeże kg 200 8. Pierogi leniwe kg 100 9. Uszka z kapustą i grzybami kg 10
  
Zalacznik czesc nr 10
Zalacznik nazwa Różne artykuły żywnościowe
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis produkty powinny odpowiednio opakowane, torebki odpowiednio oznakowane, czyste, bez oznak zawilgocenia. Artykuły zbożowo – mączne całe, szczelnie zapakowane, bez obecności szkodników zbożowo-mącznych. Barwa i konsystencja odpowiednia dla danego produktu. Zapach przyjemny, swoisty i charakterystyczny dla danego artykułu. Makarony odpowiednio opakowane, oznakowane, bez oznak zawilgocenia. Konsystencja jednolita, kremowa lub jasnożółta, bez zanieczyszczeń, całe elementy, prawidłowy kształt. Kasze, ryże i produkty zbożowe odpowiednio opakowane, bez oznak szkodników, prawidłowy kształt i barwa ziaren. Po ugotowaniu smak i zapach oraz konsystencja charakterystyczne dla danego produktu. Cukier biały kryształ, bez oznak zawilgocenia, odpowiednio opakowany. Sól, kakao bez oznak zawilgocenia, odpowiednio opakowane, bez obecności szkodników, bez zlepów i grudek, smak właściwy. 1. Ananas plastry w syropie 565g szt. 20 2. Budyń 64g bez cukru na ¾ l mleka szt. 30 3. Brzoskwinie konserwowe 850g szt. 150 4. Cebula prażona 100g szt. 20 5. Chrupki kukurydziane 60g szt. 50 6. Chrzan tarty 180 g skład; korzeń chrzanu ( 60% ) cukier, ocet spirytusowy, woda, sól, kwasek cytrynowy, regulator kwasowości, olej rzepakowy, szt. 30 7. Cukier biały z buraków cukrowych polski 1kg kg 300 8. Cukier puder 0,5 kg szt. 20 9. Cukier wanilinowy 16g szt. 100 10. Cukierki czekoladowe kg 20 11. Czekolada 100g szt. 300 12. Dżem niskosłodzony różne smaki 280g. Sporządzony z 40g owoców na 100g produktu szt. 200 13. Fasola biała sucha kg 50 14. Fasola biała duża Jaś sucha kg 25 15. Fasola czerwona konserwowa z otwarciem 400g szt. 25 16. Galaretki różne smaki 75 g szt. 600 17. Groch łuskany połówki kg 100 18. Groszek konserwowy puszka z otwarciem, 400g o zawartości masy netto 240 g szt. 100 19. Herbata expresowa w saszetkach (100szt.) dobra jakość szt. 50 20. Herbata wieloowocowa 80 g szt. 50 21. Herbatniki zwykłe 50g szt. 300 22. Kakao 80 g szt. 50 23. Kasza gryczana w torebkach 4x100 g szt. 150 24. Kasz jaglana kg 20 25. Kasza jęczmienna pęczak kg 100 26. Kasza jęczmienna średnia kg 50 27. Kawa Inka 150g szt. 10 28. Ketchup 500g, (łagodny/pikantny)skład: 163g pomidorów na 100g produktu szt. 100 29. Kisiel bez cukru na ¾ l wody 60g ( różne smaki) szt. 200 30. Koncentrat pomidorowy 30-35 % opak. 190 g, bez sztucznych barwników i konserwantów, pasteryzowany, wartość odżywcza w 100g produktu; wartość energetyczna 435kJ/104kcal, białko 5,6g, węglowodany 16,7 g, tłuszcz 1,5g szt. 200 31. Kotlety sojowe 100g szt. 20 32. Krem czekoladowy do smarowania pieczywa z orzechami laskowymi i kakao 350g(olej, cukier palmowy, orzechy laskowe (13%), mleko odtłuszczone w proszku (8,7%), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu(7,4%), emulgator: lecytyna(soja), wanilina szt. 50 33. Kukurydza w puszce z otwarciem 400g szt. 50 34. Kwasek cytrynowy 20g szt. 15 35. Liść laurowy 0,6 g szt. 200 36. Majeranek 8g szt. 100 37. Majonez w słoikach o pojemności opakowania 320 ml z masą netto 260 g skład: olej rzepakowy 65%,woda, musztarda, żółtka jaj 6%, szt. 100 38. Makaron bez ulepszaczy z mąki z pszenicy rożne rodzaje ( np. świderki, nitki, muszelki, rurki) 400 g szt. 1000 39. Makaron spaghetti 400 g szt. 100 40. Makaron zacierka kg 50 41. Mąka pszenna typ. 480-500 kg 100 42. Mąka ziemniaczana kg 20 43. Miód naturalny bez dodatków kg 10 44. Musztarda sarepska w opak. szklanych bez konserwantów na produktach krajowych 180 g szt. 100 45. Ocet spirytusowy 10% op. 0,5 l szt. 20 46. Ogórki konserwowe 0,9 l szt. 100 47. Olej jadalny rzepakowy rafinowany z pierwszego tłoczenia filtrowany na zimno o zawartości kwasów jedno-nasyconych powyżej 50% i zawartości kwasów wielo-nasyconych powyżej 40% opakowania 1 l szt. 400 48. Oliwki czarne 900 g szt. 15 49. Oliwki zielone 900 g szt. 15 50. Papryka konserwowa słodka w słoikach 840g szt. 20 51. Papryka mielona ostra 15g szt. 50 52. Papryka mielona słodka 15g szt. 100 53. Pasztecik drobiowy 50g szt. 410 54. Pasztecik sojowy 115g szt. 20 55. Pieczywo chrupkie różne rodzaje 100 g szt. 20 56. Pieprz czarny mielony 20 g szt. 400 57. Pieprz ziarnisty 15g szt. 200 58. Pieprz cytrynowy 20g szt. 50 59. Płatki śniadaniowe 500 g (różne rodzaje) o zawartości mniejszej niż 10g soli, 10 g cukru w 100 g produktu. szt. 300 60. Proszek do pieczenia 30g szt. 50 61. Przyprawa bazylia- liść suszony krojony 10 g szt. 100 62. Przyprawa curry 20 g szt. 100 63. Przyprawa estragon 10 g szt. 100 64. Przyprawa gałka muszkatołowa mielona 10 g szt. 10 65. Przyprawa do grosa 30g ( bez dodatku glutaminianu monosydowego) szt. 50 66. Przyprawa kminek 10 g szt. 100 67. Przyprawa kurkuma 10g szt. 100 68. Przyprawa oregano 10 g szt. 100 69. Przyprawa rozmaryn 10g szt. 20 70. Przyprawa tymianek 10g szt. 50 71. Przyprawa ziele angielskie 15 g szt. 100 72. Rodzynki sułtańskie 200 g szt. 50 73. Ryba w oleju (śledź) puszka 170g z otwieraczem szt. 50 74. Ryba w pomidorach (śledź) puszka 170 g z otwieraczem szt. 250 75. Ryż biały długo-ziarnisty kg 10 76. Ryż biały długo-ziarnisty w torebkach 4x 100 g (400g) op. 150 77. Ryż brązowy w torebkach 4 x 100 g (400 g) op. 50 78. Sałatka szwedzka 2 500 g szt. 50 79. Słonecznik łuskany 250 g szt. 50 80. Sezam biały ziarno kg 5 81. Soki owocowo-warzywne, warzywne naturalne, bez dodatku cukru, konserwantów, przeciwutleniaczy, pasteryzowane, opak. 330 g szt. 500 82. Sos sałatkowy 9g szt. 100 83. Sos spaghetti 800g szt. 50 84. Sos słodko- kwaśny 360 g szt. 50 85. Sól miałka kg 100 86. Sól jodowo- potasowa 300 g szt. 50 87. Szczaw konserwowy krojony solony pasteryzowany w słoikach 270 g szt. 100 88. Śliwka suszona kalifornijska 200g szt. 50 89 Tuńczyk w sosie własnym kawałki 170g szt. 150 90 Wafle ryżowe różne rodzaje 130 g szt. 20 91 Woda mineralna niegazowana 0,5 l szt. 500 92 Woda mineralna niegazowana 1,5l szt. 150 93 Woda mineralna niegazowana 5l szt. 50 94 Zioła prowansalskie 10 g szt. 100 95 Żurek na naturalnym zakwasie 300 g szt. 100
  
Zalacznik czesc nr 11
Zalacznik nazwa Ziemniaki
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis świeże, odpowiednio przechowywane, bez oznak: pleśni, zgnicia, zwiędnięcia, sfermentowania i bez oznak uszkodzeń mechanicznych, bez obecności szkodników. 1. Ziemniaki Irga biała 6000 2. Ziemniaki młode maj/czerwiec 1000
  

Criterion

Kryteria cena
Znaczenie 100,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)