GuidZP400 |
b939d87e-afa1-4dde-b4c0-ae1e3b766473
|
Biuletyn |
763769-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Gmina i Miasto Szadek
|
Regon |
73093446000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Warszawska
|
Zamawiajacy adres numer domu |
3
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Szadek
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
98-240
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
łódzkie
|
Zamawiajacy telefon |
438 215 004
|
Zamawiajacy fax |
438 215 773
|
Zamawiajacy email |
urzad@ugimszadek.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
2
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
www.szadek.biuletyn.net
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.szadek.biuletyn.net
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
W formie pisemnej (papierowej)
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
ul. Warszawska 3, 98-240 Szadek
|
Czy komunikacja elektroniczna wymaga |
1
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 30 000 Euro, nieprzekraczającej 214 000 Euro na dostawę artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola w Szadku.
|
Numer referencyjny |
RG.271.25.2020
|
Rodzaj zamowienia |
2
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych
w roku 2021 dla Publicznego Przedszkola w Szadku.
2. Przedmiot zamówienia został podzielony na 10 części (każdy pakiet stanowi jedną część):
Pakiet 1- Artykuły ogólnospożywcze
Pakiet 2- Warzywa i owoce (myte i oczyszczone)
Pakiet 3- Jaja
Pakiet 4- Pieczywo (świeże)
Pakiet 5- Nabiał
Pakiet 6- Mięso i wędliny
Pakiet 7- Drób i przetwory drobiowe
Pakiet 8- Ryby
Pakiet 9- Garmażeria (niemrożone)
Pakiet 10- Mrożonki
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia szczegółowego warunku w tym zakresie.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia szczegółowego warunku w tym zakresie.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia szczegółowego warunku w tym zakresie.
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
IV 4 4 data |
2020-12-16T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
14:30
|
IV 4 4 jezyki |
język polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Artykuły ogólnospożywcze
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Cukier biały kryształ 1 kg kg 640
Mąka pszenna typu 480 1 kg kg 400
Mąka ziemniaczana 1 kg kg 20
Ryż biały długi 1 kg kg 360
Ryż brązowy ( torebki 100g ) 400g szt 100
Kasza manna zwykła 1 kg kg 40
Kasza jęczmienna gruba 1 kg kg 140
Kasza gryczana biała niepalona 1 kg kg 100
Sól morska o obniżonej zawartości sodu - sól potasowa KCL 30% 1 kg szt 240
Przyprawa do kurczaka łagodna bez glutaminianu sodu 20 g szt 80
Pieprz czarny mielony 20 g szt 200
Papryka słodka mielona 20 g szt 60
Majeranek suszony 20 g szt 120
Liść laurowy suszony 20 g szt 160
Ziele angielskie suszone 20 g szt 120
Lubczyk suszony w proszku 20 g szt 100
Przyprawa do zup i mięs w proszku bez konserwantów 400 g szt 120
Imbir w proszku 20 g szt 20
Sos sałatkowy w proszku ziołowo- koperkowy 20 g szt 80
Gałka muszkatołowa w proszku 20 g szt 80
Czosnek w proszku 20 g szt 100
Sos grzybowy w proszku (100% naturalnych składników) 35 g szt 60
Groszek konserwowy w puszce 400 g Szt 40
Kukurydza konserwowa w puszce 400 g Szt 60
Sos do spaghetti w słoiku 500 g szt 400
Pomidory krojone w puszce 400 g szt 80
Koncentrat pomidorowy 30% (100% naturalnych składników) 190 g szt 320
Ketchup łagodny bez konserwantów (100% naturalnych składników) 410 g szt 30
Syrop malinowy z zagęszczonego soku, bezglutenowy 430 ml szt 40
Kompot z czarnej porzeczki ( słoik) 900 ml szt 920
Bułka tarta pszenna jasna 500 g szt 200
Makaron świderki 1 kg szt 400
Makaron świderki kolorowy 500 g szt 200
Makaron rosołowy nitka 5 jajeczny 250 g szt 200
Makaron do spaghetti 400 g szt 300
Makaron spaghetti pełnoziarnisty 400 g szt 200
Koncentrat buraczkowy min.59 % 330 ml szt 100
Olej rzepakowy rafinowany o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50% i wielonienasyconych poniżej 40% 1 litr szt 240
Żur w płynie 500 ml szt 200
Ocet jabłkowy 5% 300ml szt 40
Musztarda popularna 190 g szt 20
Chrzan tarty bez dodatków ( słoik ) 290 g szt 40
Majonez (100% naturalne składniki) 400 g szt 100
Kisiel z sokiem owocowym bez sztucznych barwników ( różne smaki) na 3/4 litra wody 58 g szt 800
Budyń bez sztucznych barwników ( różne smaki) na ¾ litra wody 65 g szt 600
Herbata czarna w saszetkach 100 szt. szt 40
Herbata miętowa w saszetkach 20 szt szt 40
Dżem 100% z kawałkami owoców (różne smaki)- słodzony zagęszczonym sokiem jabłkowym. 220 g szt 160
Drożdże piekarskie świeże 100 g szt 60
Herbatniki zwykłe 350 g szt 160
Wafle ryżowe naturalne 130 g szt 120
Płatki zbożowe na mleko czekoladowe, miodowe, cynamonowe, kukurydziane (z zawartością fosforu 142mg w 100g produktu) 500 g szt 600
Płatki owsiane górskie 500 g szt 50
Musli 500 g szt 60
Żurawina suszona 300 g szt 40
Kawa zbożowa rozpuszczalna 150 g szt 60
Kawa zbożowa naturalna 500 g szt 20
Kakao naturalne tradycyjne 250 g szt 60
Kakao bez gotowania (100% naturalne składniki ) 500 g szt 60
Miód duży ( pszczeli wielokwiatowy naturalny) 1000 g szt 40
Pieczywo tostowe 500 g szt 100
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Warzywa i owoce (myte i oczyszczone)
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Ziemniaki jadalne, nie pastewne, kg kg 8000
2 Ziemniaki młode kg kg 1000
3 Marchew kg kg 1400
4 Pietruszka kg kg 360
5 Seler kg kg 360
6 Por kg kg 200
7 Włoszczyzna młoda w pęczkach szt szt 120
8 Cebula biała kg kg 120
9 Kapusta biała kg kg 140
10 Kapusta młoda szt szt 100
11 Kapusta czerwona kg kg 80
12 Kapusta pekińska kg kg 160
13 Kapusta kiszona kg kg 200
14 Kapusta kiszona młoda kg kg 20
15 Groch łupany kg kg 60
16 Fasola średni Jaś kg kg 40
17 Fasolka szparagowa żółta/zielona kg kg 60
18 Burak ćwikłowy kg kg 440
19 Botwinka w pęczkach szt szt 40
20 Ogórek kiszony kg kg 320
21 Ogórek małosolny kg kg 40
22 Ogórek zielony kg kg 200
23 Pomidor kg kg 200
24 Pomidorki koktajlowe kg kg 30
25 Papryka świeża kg kg 40
26 Sałata główka szt szt. 140
27 Sałata lodowa szt szt 60
28 Kalafior główka szt szt 80
29 Brokuł szt szt 60
30 Jabłko kg kg 1200
31 Cytryna kg kg 60
32 Pieczarki kg kg 60
33 Szczypior ( pęczek) pęczek szt. 300
34 Natka pietruszki ( pęczek) pęczek szt. 400
35 Koperek (pęczek) pęczek szt. 200
36 Rzodkiewka (pęczek) pęczek szt. 240
37 Truskawki świeże kg kg 100
38 Banan kg kg 600
39 Mandarynka kg kg 240
40 Śliwka kg kg 100
41 Gruszka kg kg 160
42 Winogrono kg kg 80
43 Pomarańcze kg kg 400
44 Czereśnie lub wiśnie kg kg 40
45 Kiwi kg kg 20
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Jaja
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Jaja świeże duże kl. L chowu ściółkowego 65-70 g szt 7000
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Pieczywo (świeże)
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Chleb pszenno-żytni krojony 700 g szt 1200
2 Chleb żytni krojony 700 g szt 600
3 Chleb razowy krojony 700 g szt 300
4 Placek drożdżowy 500 g szt 100
5 Bułka duża pszenna 100 g szt 600
6 Bułka kajzerka pszenna 50 g szt 600
7 Bułka razowa 50 g szt 400
8 Bułka drożdżowa z owocem lub serem 100 g szt 720
9 Chałka drożdżowe pieczywo pszenne 400 g szt 400
10 Angielka krojona 400 g szt 160
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Nabiał
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Masło zawartość tłuszczu 82% 250 g szt 920
2 Mleko 2% UHT 1 litr szt 6400
3 Mleko 3,2% UHT 1 litr szt 800
4 Maślanka naturalna 1 litr szt 80
5 Kefir 500 ml szt 80
6 Śmietana 12% 400 ml szt 400
7 Jogurty naturalny 400 g szt 240
8 Jogurt owocowy ( różne smaki) zawierający kawałki owoców 0% tłuszczu i cukru 125 g szt 640
9 Twaróg półtłusty kl I 250 g szt 1500
10 Twarożek kanapkowo- sernikowy nie wymagający mielenia 200 g szt 320
11 Ser żółty tłusty kl I (Gouda) 1 kg kg 80
12 Serek ziarnisty 200 g szt 240
13 Ser feta półtłusty 200 g szt 20
14 Margaryna do pieczenia 250 g szt 40
15 Smalec 250 g szt 40
16 Serek waniliowy(0% tłuszczu i cukru) 125 g szt 560
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Mięso i wędliny
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Kości wędzone kg kg 20
2 Schab b/k kg kg 100
3 Wątroba wieprzowa kg kg 80
4 Łopatka b/k ( mielona) kg kg 450
5 Szynka surowa wieprzowa b/k kg kg 200
6 Biodrówka b/k kg kg 160
7 Wołowina b/k kg kg 80
8 Antrykot wołowy kg kg 60
9 Kiełbasa Szynkowa kl I 80% mięsa wieprzowego (krojona w plastry ) kg kg 30
10 Kiełbasa głogowska cienka kg kg 100
11 Szynka wędzona chuda ( krojona w plastry ) kg kg 30
12 Polędwica chuda ( krojona w plastry ) kg kg 20
13 Schab pieczony ( krojony w plastry ) kg kg 20
14 Łopatka pieczona ( krojona w plastry ) kg kg 20
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Drób i przetwory drobiowe
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Porcja rosołowa ze skrzydełkami kg kg 800
2 Filet z indyka kg kg 100
3 Udko kg kg 100
4 Kurczak kg kg 160
5 Filet z kurczaka kg kg 140
6 Wątróbka drobiowa kg kg 40
7 Polędwica z indyka kg kg 40
8 Parówki cienkie drobiowe min.60% kg kg 60
9 Pasztet drobiowy bez dodatków 131 g szt 200
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Ryby
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Filet z miruny bez skóry 1 kg kg 100
2 Paluszki rybne (100% z fileta) 1 kg kg 140
3 Makrela w oleju (puszka) 170 g szt 100
4 Makrela w pomidorach ( puszka) 170 g szt 120
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
Garmażeria (niemrożone)
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Kopytka świeże nie mrożone kg kg 80
2 Kluski śląskie świeże nie mrożone kg kg 80
3 Pierogi z serem świeże nie mrożone kg kg 200
4 Pampuchy świeże nie mrożone 50 g szt 1600
|
| |
Zalacznik czesc nr |
10
|
Zalacznik nazwa |
Mrożonki
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Mieszanka 7 składnikowa lub 9 składnikowa na zupę bez ziemniaków 2,5 kg szt 40
2 Warzywa na patelnię bez ziemniaków 2,5 kg szt 20
3 Marchewka mini mrożona 2,5 kg szt 30
4 Kalafior 2,5 kg szt 40
5 Brokuły 2,5 kg szt 30
6 Truskawki 2,5 kg szt 140
7 Zielony groszek mrożony 2,5 kg szt 20
8 Fasolka szparagowa żółta/zielona 2,5 kg szt 60
|
| |