| GuidZP400 |
dab29bf8-a15a-40a0-b7a5-b77432867ed4
|
| Biuletyn |
763045-N-2020
|
| Zamawiajacy nazwa |
Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krasnymstawie
|
| Regon |
26813980000000
|
| Zamawiajacy adres ulica |
ul. Piłsudskiego
|
| Zamawiajacy adres numer domu |
9
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Krasnystaw
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
22-300
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
lubelskie
|
| Zamawiajacy telefon |
82 5762324, 5762281, 5766900,
|
| Zamawiajacy fax |
82 576 23 24
|
| Zamawiajacy email |
poczta@mopskrasnystaw.pl, zamowienia@mopskrasnystaw.pl
|
| Adres strony url |
http://www.mopskrasnystaw.pl
|
| Adres strony internetowej narzedzia |
http://www.mopskrasnystaw.pl
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Nazwa projektu programu |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Rodzaj zamawiajacego |
9
|
| Dostep dokumentow zamowienia |
http://www.mopskrasnystaw.pl
|
| Zamieszczona bedzie specyfikacja |
http://www.mopskrasnystaw.pl
|
| Dostep do dokumentow ograniczony |
http://www.mopskrasnystaw.pl
|
| Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
| Wymagane przeslanie ofert inny |
Ofertę w wersji papierowej, w nieprzejrzystym, zamkniętym opakowaniu należy złożyć w siedzibie Zamawiającego
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie
|
| Numer referencyjny |
OPS.I.2201.2.2020
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Czy podzielone na czesci |
1
|
| Okreslenie przedmiotu |
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie, zestawionych w 8 zadaniach (częściach) przedstawionych poniżej:
Zadanie Nr 1 – Gotowe produkty mączne - CPV 15851000-8;
Zadanie Nr 2 – Pieczywo, świeże wyroby piekarskie - CPV 15810000-9;
Zadanie Nr 3 – Mięso i wędliny - CPV 15131100-6;
Zadanie Nr 4 – Nabiał - CPV 15500000-3;
Zadanie Nr 5 – Mrożonki, ryby mrożone - CPV 15331170-9, CPV 15221000-3;
Zadanie Nr 6 –Owoce i warzywa - CPV 15300000-1;
Zadanie Nr 7 – Artykuły spożywcze w opakowaniach zbiorczych- garmażeryjnych - CPV 15800000-6;
Zadanie Nr 8 – Artykuły spożywcze drobne - CPV 15800000-6.
15530000-2 Dowóz w/w artykułów musi się odbywać transportem Wykonawcy, zgodnie z wymogami sanitarno-epidemiologicznymi i zasadami systemu HACCP.
|
| Cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
| Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 |
1
|
| Data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
| Data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
| Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 ustawy Pzp.
|
| Inne dokumenty niewymienione |
1. Formularz oferty - Załącznik Nr 1 do SIWZ. 2. Oświadczenie dotyczące spełnienia warunków udziału w postępowaniu–Załącznik Nr 2do SIWZ. 3. Oświadczenie dotyczące przesłanek wykluczenia z postępowania– Załącznik Nr 3 do SIWZ. 4. Oświadczenie dotyczące zobowiązanie podmiotu do oddania do dyspozycji wykonawcy niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia – Załącznik Nr 4 do SIWZ. 5. Informacja o grupie kapitałowej Załącznik Nr 5 do SIWZ. 6. Oświadczenie Wykonawcy, że dostarczane produkty spełniają normy co do jakości jakie wynikają z obowiązujących przepisów polskiego prawa dla produktów żywnościowych oraz, że posiada decyzję właściwego organu inspekcji sanitarnej dotyczącą aktualnej zgody na przewóz (transport) żywności, mięsa i wędlin i certyfikat HACCP lub potwierdzenie wdrażania systemu HACCP wystawione przez organy uprawnione do urzędowej kontroli żywności – Załącznik Nr 6 do SIWZ. 7. Formularz cenowy – Załącznik Nr 7 do SIWZ. 8. Wzór Umowy - Załącznik Nr 8 do SIWZ.
|
| Zmiana umowy |
1
|
| Zmiana umowy tekst |
Aneks do umowy dotyczący powtórzenia zamówienia dostaw dotychczasowemu wykonawcy usług, zamówienie będzie stanowiło nie więcej niż 20% wartości zamówienia podstawowego; zamówienia polegającego na powtórzeniu podobnych usług, jeżeli takie zamówienie było przewidziane w ogłoszeniu o zamówieniu dla zamówienia podstawowego i jest zgodne z jego przedmiotem oraz całkowita wartość tego zamówienia została uwzględniona przy obliczaniu jego wartości
|
| IV 4 4 data |
2020-12-16T00:00:00+01:00
|
| IV 4 4 godzina |
09:00
|
| IV 4 5 okres |
30
|
| Zalacznik czesc nr |
1
|
| Zalacznik nazwa |
Zadanie Nr 1 – Gotowe produkty mączne
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15851220-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1. 15851220-6 pierogi ruskie świeże (nie mrożone) kg 600
2. 15851220-6 pierogi z kaszą gryczaną świeże (nie mrożone) kg 350
3. 15851220-6 pierogi z soczewicą świeże (nie mrożone) kg 250
4. 15851220-6 pierogi z kapustą i grzybami świeże (nie mrożone) kg 120
5. 15313000-5 kopytka świeże (nie mrożone) kg 350
6. 15313000-5 kluski śląskie świeże (nie mrożone) kg 270
7. 15851220-6 uszka z kapustą i grzybami (nie mrożone) kg 8
8. 15851220-6 naleśniki z serem (nie mrożone) kg 200
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
2
|
| Zalacznik nazwa |
Zadanie Nr 2 – Pieczywo, świeże wyroby piekarskie
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15811100-7
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1. 15811100-7 chleb zwykły krojony – 900g szt 4300
2. 15811100-7 chleb razowy krojony – 600g szt 700
3. 15812100-4 paczek z dżemem w pudrze szt 600
4. 15612500-6 drożdżówka z serem – 100g szt 300
5. 15811400-0 bułka – 100g szt 500
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
3
|
| Zalacznik nazwa |
Zadanie Nr 3 – Mięso i wędliny
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15131400-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1. 15131400-9 żeberka paski mięsne świeże (nie mrożone) kg 90
2. 15131400-9 łopatka b/k świeża (nie mrożona) kg 380
3. 15131400-9 kości schabowo- karkowe świeże (nie mrożone) kg 1500
4. 15131130-5 kiełbasa krakowska kg 18
5. 15131130-5 kiełbasa zwyczajna (mięso wieprzowe min. 65%) kg 150
6. 15113000-3 karczek wieprzowy b/k świeży (nie mrożony) kg 400
7. 15113000-3 schab b/k świeży (nie mrożony) kg 600
8. 15113000-3 słonina b/s kg 70
9. 15113000-3 boczek surowy kg 20
10. 15131400-9 boczek wędzony kg 60
11. 15131134-3 kaszanka kg 60
12. 15131120-2 tuszonka kg 15
13. 15131400-9 mięso mielone wieprzowe świeże (bez dodatków ) kg 700
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
4
|
| Zalacznik nazwa |
Zadanie Nr 4 – Nabiał
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15512200-2
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1. 15512200-2 śmietana 18% – 360ml, 400ml, 500 ml l 1200
2. 15530000-2 masło extra – 200g kg 90
3. 15511400-7 mleko butelka lub folia 2% – 1l l 50
4. 15542200-1 twaróg kostka półtłusty – 250g kg 60
5. 15512200-2 ser żółty twardy 40% kg 50
6. 15551320-4 jogurt owocowy 150 g szt. 450
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
5
|
| Zalacznik nazwa |
Zadanie Nr 5 – Mrożonki, ryby mrożone
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15112000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1. 15112000-6 ćwiartka kurczaka mrożona kg 500
2. 15112000-6 filet z kurczaka mrożony kg 350
3. 15229000-9 filet z dorsza mrożony kg 400
4. 15131640-3 flaki wołowe suche mrożone 1kg kg 350
5. 15331170-9 brokuł mrożony – 2,5kg kg 160
6. 15331170-9 fasola szparagowa mrożona – 2,5kg kg 300
7. 15112000-6 kurczak mrożony kg 150
8. 15331170-9 kalafior mrożony – 2,5kg kg 220
9. 15331170-9 marchew kostka mrożona – 2,5kg kg 10
10. 15331170-9 marchew z groszkiem mrożona – 2,5kg kg 190
11. 15332100-5 mieszanka kompotowa mrożona – 2,5kg kg 250
12. 15310000-4 placki ziemniaczane mrożone – 1,5kg kg 450
13. 15241200-1 płat śledziowy po wiejsku – 2,5kg wiadro kg 100
14. 15313000-5 truskawka mrożona – 2,5kg kg 220
15. 15313000-5 pyzy z mięsem mrożone kg 480
16. 15241200-1 filet śledziowy solony bez skóry kg 40
17. 15331170-9 włoszczyzna w słupkach kg 200
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
6
|
| Zalacznik nazwa |
Zadanie Nr 6 – Owoce i warzywa
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03222111-4
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1. 03222111-4 banan kg 80
2. 03221111-7 burak czerwony kg 450
3. 03221113-1 cebula kg 300
4. 03221100-7 czosnek główka szt. 10
5. 03221213-2 fasola „Jaś” kg 130
6. 03222321-9 jabłko kg 150
7. 03221410-3 kapusta biała kg 600
8. 03221410-3 kapusta młoda szt. 180
9. 03221410-3 kapusta czerwona kg 100
10. 03221410-3 kapusta pekińska kg 140
11. 15331142-4 kapusta kiszona kg 650
12. 03221000-6 koper zielony pęczek szt. 150
13. 03221000-6 natka pietruszki pęczek szt. 200
14. 03221270-9 ogórek zielony kg 180
15. 03110000-5 ogórek kiszony kg 180
16. 03221230-7 papryka świeża kg 70
17 03221240-0 pomidor kg 200
18. 03221100-7 por kg 270
19. 03222220-1 pomarańcza kg 50
20. 03221000-6 botwina pęczek szt. 140
21. 03221000-6 rzodkiewka pęczek szt. 180
22. 03221310-2 sałata zielona szt. 140
23. 03221000-6 szczypiorek pęczek szt. 180
24. 03221260-6 pieczarka kg 350
25. 03221000-6 seler kg 200
26. 03221112-4 marchew kg 650
27. 03212100-1 ziemniaki kg 8000
28. 03212100-1 ziemniaki młode kg 2000
29. 03222240-7 mandarynka kg 20
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
7
|
| Zalacznik nazwa |
Zadanie Nr 7 – Artykuły spożywcze w opakowaniach zbiorczych - garmażeryjnych
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15871200-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1. 15870000-7 czosnek granulowany – 1kg szt. 2
2. 15871200-6 przyprawa do mięs – 1kg (Prymat lub równoważna) szt. 3
3. 15871200-6 przyprawa do kurczaka – 1kg (Prymat lub równoważna) szt. 3
4. 15871270-7 fix do gulaszu – 1kg szt. 3
5. 15332240-8 galaretka – 1kg szt. 200
6. 15870000-7 koper suszony – 0,2kg szt. 2
7. 15331427-6 koncentrat pomidorowy 30% – 0,9kg szt. 230
8. 15851100-9 makaron świderek 100% durum – 2kg szt. 140
9. 15851100-9 makaron kolanko 100% durum – 2kg szt. 20
10. 15851100-9 makaron rurki 100% durum szt. 20
11. 15851100-9 makaron kokardka 100% durum – 2kg szt. 20
12. 15851100-9 makaron nitka 100% durum – 2kg szt. 80
13. 15851100-9 makaron muszelka 100% durum – 2kg szt. 20
14. 15870000-7 natka pietruszki – 1kg szt. 5
15. 15870000-7 przyprawa do zup w płynie – 1l (Winiary, Maggi lub równoważna) szt. 45
16. 15610000-7 ryż długoziarnisty – 1kg szt. 200
17. 15891000-0 rosół z kury pasta – 1kg szt. 30
18. 15871260-4 sos grzybowy – 1kg szt. 1
19. 15871260-4 sos boloński – 1kg szt. 5
20. 15891400-4 zupa pieczarkowa – 1kg szt. 2
21. 15891400-4 zupa ogonowa – 1kg szt. 10
22. 15871270-7 przyprawa do ryb – 1kg szt. 1
23. 15891000-0 rosół wołowy pasta – 1kg szt. 3
24. 15891500-5 bulion grzybowy pasta – 1kg szt. 1
25. 15870000-7 papryka słodka mielona – 1kg szt. 1
26. 15830000-5 cukier wanilinowy – 32g szt. 25
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
8
|
| Zalacznik nazwa |
Zadanie Nr 8 – Artykuły spożywcze drobne
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1. 15412100-0 smalec – 200g kostka szt. 520
2. 15811000-6 bułka tarta – 0,5kg szt. 420
3. 15831200-4 cukier kryształ kg 420
4. 15872200-3 chrzan – 300g szt. 30
5. 03212213-6 groch łupany – 0,5kg szt. 120
6. 03142500-3 jajko ( L) szt. 4300
7. 15861200-3 kawa inka szt. 15
8. 03211900-2 kasza jęczmienna – 1kg kg 120
9. 03211900-2 kasza gryczana – 1kg kg 150
10. 15331470-2 kukurydza konserwowa – 400ml. szt. 140
11. 15870000-7 kwasek cytrynowy – 20g szt. 180
12. 15870000-7 liść laurowy – 6g szt. 140
13. 15871273-8 majonez – 600ml (Winiary lub równoważny) szt. 50
14. 15870000-7 przyprawa do flaków – 20g (Prymat lub równoważna) szt. 50
15. 03221270-9 ogórek konserwowy – 0,9l szt. 250
16. 15612100-2 mąka pszenna typ 500 – 1kg kg 380
17. 15612300-4 mąka ziemniaczana – 0,5kg szt. 12
18. 15871250-1 musztarda – 200g szt. 40
19. 15411200-4 olej – 1l szt. 300
20. 15872100-2 pieprz czarny mielony 15g szt. 300
21. 15872100-2 pieprz ziołowy – 30g szt. 60
22. 15872400-5 sól kuchenna – 1kg kg 350
23. 15872300-4 majeranek – 16g szt. 70
24. 15321700-1 sok-syrop – 500ml szt. 380
25. 15871270-1 przyprawa warzywna do potraw – 200g (Vegeta, Kucharek lub równoważna) szt. 600
26. 15870000-7 ziele angielskie – 15g szt. 120
27. 15863200-7 herbata granulowana – 100g szt. 15
28. 15893000-4 susz owocowy – 100g szt. 40
28. 15332200-6 kisiel owocowy – 40g szt. 1200
30. 15331462-3 groszek konserwowy – 400 ml puszka szt. 30
31. 15331135-2 grzyby suszone – 20g szt. 40
32. 15331462-3 ketchup – 1l szt. 10
33. 15871100-5 ocet – 1l szt. 15
34. 15331462-3 szczaw w słoiku – 0.9l szt. 60
35. 15871260-4 sos sałatkowo-koperkowy – 8g (Knorr lub równoważny) szt. 125
|
| | |