Przedmiotem zamówienia jest dostawa art. spożywczych do Oddziału Zewnętrznego Zakładu Karnego Nr 1 mieszczącego się w: Sierakowie Śląskim, ul. Cegielniana 13, 42 793 Ciasna, Przysiółek Przywary. z podziałem na 9 części tj.
część 1 warzywa przetworzone ,część 2 tłuszczcze ,
część 3 cukier biały,
część 4 dżemy,
część 5 produkty mączne,
część 6 produkty strączkowe,
część 7 konserwy,
część 8 zupy i sosy,
część 9 przyprawy.
2.Szczegółowy zakres zamówienia został określony w załączniku nr 2 do SIWZ pn.:Formularz cenowy odpowiednio do części.
Opis1.1. kukurydza konserwowa, opakowanie puszka 0,400kg, w ilości 156kg -1.2. leczo pieczarkowe, opakowanie max. do 4,00kg, w ilości 1 800kg -1.3. ogórek konserwowy, opakowanie max. do 2,00kg, w ilości 1 560kg, - dostawy sukcesywne po około 130kg.
1.4. papryka konserwowa krojona w dużych kawałkach, opakowanie max do 2,00kg w ilości 1 200kg - dostawy sukcesywne po około 100kg, 1.5. sałatka szwedzka, opakowanie max. do 3,00kg w ilości 2 160kg - dostawy sukcesywne po około 180kg 1.6. koncentrat pomidorowy opakowanie max. do 1,00kg w ilości 2 760kg. - dostawy sukcesywne po około 230kg 1.7. ogórek kiszony opakowanie beczki do 120,00kg w ilości 5 760kg. - dostawy sukcesywne po około 480kg 1.8. kapusta kiszona opakowanie beczki do 120,00kg w ilości 7 440kg - dostawy sukcesywne po około 600kg.
1.9. groszek konserwowy opakowanie max. 0,600kg w ilości 960kg - dostawy sukcesywne po około 80kg
1.10. fasolka konserwowa szparagowa opakowanie max. 0,600kg w ilości 624kg. - dostawy sukcesywne po około 52kg1.11 Koper susz w ilości 42kg- dostawy sukcesywne po około 3,5kg.,1.12. granulat sojowy w ilości 480kg - dostawy sukcesywne po około 40kg.1.13. kostka sojowa w ilości 480kg - dostawy sukcesywne po około 40kg.1.14.. krajanka sojowa w ilości 480kg - dostawy sukcesywne po około 40kg.1.1. tłuszcz roślinny nie zawierający tłuszczu zwierzęcego, opakowanie kostka 0,200kg lub 0,250kg. przeznaczony do smarowania pieczywa, w ilości 7 800kg, dostawy sukcesywne po około 650kg.1.2. olej uniwersalny pochodzenia roślinnego opakowanie max. do 3l. w ilości 900l., dostawy sukcesywne po około 75l.,cukier biały kryształ, opakowanie worki 25kg lub 1kg. w ilości 8 400kg, szacunkowe, dostawy sukcesywne po około 700kg.1.1. dżem wieloowocowy nie zawierający owoców pestkowych, opakowanie wiaderka (niezwrotne) do 15kg. w ilości 1 920kg - dostawy sukcesywne po około 160kg1.2. marmolada wieloowocowa, opakowania wiadra (niezwrotne) do 15kg. w ilości 1 920kg. - dostawy sukcesywne po około 160kg., 1.3. powidła śliwkowe w ilości 1 920kg, opakowania wiadra(niezwrotne) do 15kg., dostawy sukcesywne po około 160kg.1.1. biszkopty w ilości 180kg - dostawy sukcesywne po około 15kg., .
1.2. sucharki bez cukru w ilości 180kg, dostawy sukcesywne po około 15kg.,1.3. ryż długoziarnisty, opakowanie 1 kg lub worki 25kg w ilości 3 000kg - dostawy sukcesywne po około 250kg., 1.4. makaron nie gotowany: nitki, krajanka, łazankowy, świderki opakowania worki max. do 10kg. w ilości 4 500kg.- dostawy sukcesywne po około 375kg., termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.5. mąka pszenna typ 500, opakowanie worki 25kg lub 1kg. w ilości 2 880kg - dostawy sukcesywne po około 240kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.6. mąka ziemniaczana, opakowanie worki 25kg lub 1kg. w ilości 360kg - dostawy sukcesywne po około 30kg. 1.7. kasza jęczmienna, opakowanie 1kg lub worki 25kg. w ilości 2 100kg - dostawy sukcesywne po około 175kg.1.8. kasza manna, opakowanie 1kg lub worki 25kg. w ilości 400kg - dostawy sukcesywne po około 30kg.1.1. groch łuskany, połówki, zdrowy, czysty, bez zanieczyszczeń i szkodników, opakowanie worki od 1kg do 50kg. w ilości 2 400kg, dostawy sukcesywne po około 200kg.
1.2. fasola biała, duża, opakowanie worki od 1kg do 50kg. w ilości 3 900kg, dostawy sukcesywne po około 325kg.1.1. konserwa rybna szprot w oleju, opakowanie puszka z otwieraczem 0,300kg lub 0,330kg, w ilości 1 920kg, dostawy sukcesywne po około 160kg.1.2. konserwa rybna szprot w pomidorach, opakowanie puszka z otwieraczem 0,300kg lub 0,330kg, w ilości 1 920kg, dostawy sukcesywne po około 160kg. 1.3. konserwa wieprzowa, opakowanie alupak lub puszka z otwieraczem 0,300kg lub 0,330kg, w ilości 1 920kg, dostawy sukcesywne po około 160kg. 1.4. paprykarz szczeciński, opakowanie puszka z otwieraczem 0,300kg lub 0,330kg w ilości 1 920kg, dostawy sukcesywne po około 160kg, 1.5. pasztet drobiowy z pieczarkami, opakowanie alupak 0,130kg w ilości 1 920kg, dostawy sukcesywne po około 160kg,.
1.6. pasztet mazowiecki, opakowanie puszka z otwieraczem 0,300kg; 0,330kg lub0,360kg w ilości 1 920kg, dostawy sukcesywne po około 160kg
1.7.konserwa rybna sałatka z makreli, opakowanie puszka z otwieraczem 0,300kg lub 0,330kg. w ilości 1 920kg, dostawy sukcesywne po około 160kg1.1. rosół jarzynowy w proszku o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, w ilości 1 260kg, dostawy sukcesywne po około 105kg. 1.2. delikat do smażenia ryb o zawartości soli nie większej niż 50g w 100g suchego produktu w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. 1.3. delikat do smażenia potraw mięsnych o zawartości soli nie większej niż 30g w 100g suchego produktu w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. 1.4.fix do gulaszu o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 180kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. .
1.5.sos biały o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 480kg, dostawy sukcesywne po około 40kg. 1.6.sos myśliwski o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 180kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. .
1.7.sos pieczeniowy o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 180kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. .
1.8.sos do sałatek o zawartości soli nie większej niż 1,50g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. 1.9.sos do spaghetti o zawartości soli nie większej niż 1,60g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 180kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. .
1.10.zupa pieczarkowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg. 1.11 zupa brokułowa o zawartości soli nie większej niż 2,40g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg..
1.12 zupa kalafiorowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.13 zupa ogonowa o zawartości soli nie większej niż 1,10g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg. .
1.14.zupa szparagowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.15 zupa żurek o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 180kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. 1.16.zupa barszcz biały o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu soli, w ilości 180kg, dostawy sukcesywne po około 15kg1.17.zupa borowikowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg.1.1. kawa zbożowa w ilości 1 020kg., dostawy sukcesywne po około 85kg.,opakowanie od 1kg do 10kg. 1.2. herbata granulowana w ilości 360kg., dostawy sukcesywne po około 30kg., opakowanie od 1kg do 10kg.,1.3. budyń waniliowy bez cukru w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. opakowanie 0,04kg. do 1kg
1.4. kisiel owocowy bez cukru w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg, opakowanie 0,04kg do 1 kg. 1.5. galaretka owocowa bez cukru w ilości 120kg, dostawy sukcesywne po około 10kg, opakowanie 0,04kg do 1 kg. 1.6. kwasek cytrynowy w ilości 96kg., dostawy sukcesywne po około 8kg., opakowanie do 1kg.,1.7. musztarda w ilości 360kg, dostawy sukcesywne po około 30kg.,opakowanie od 1kg do 5kg. 1.8. majonez w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg., opakowanie od 1kg do 5kg., 1.9. Keczup łagodny w ilości 360kg, dostawy sukcesywne po około 30kg. opakowanie od 1kg do 5kg., 1.10. ocet w ilości 120l, dostawy sukcesywne po około 10l., opakowanie 0,5l. lub 1l. .
1.11. czosnek suszony mielony w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg., opakowanie do 1kg. 1.12. przyprawa do zup w płynie w ilości 1 260l, dostawy sukcesywne po około 105l., opakowanie od 0,900l. do 1l.1.13.przyprawa uniwersalna o zawartości soli nie większej niż 70g w 100g suchego produktu w ilości 480kg, dostawy sukcesywne po około 40kg. y.
1.14. liść laurowy w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg., opakowanie do 1kg. 1.15. majeranek susz w ilości 30kg, dostawy sukcesywne po około 2,5kg., opakowanie do 1kg..
1.16. papryka sucha ostra w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg., opakowanie do 1kg. 1.17. pieprz czarny mielony w ilości 78kg, dostawy sukcesywne po około 6,5kg., opakowanie do 1kg. 1.18. sól spożywcza jodowana w ilości 2 400kg, dostawy sukcesywne po około 200kg., opakowanie do 25kg. 1.19. ziele angielskie w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg., opakowanie do 1kg.
1.20. Żelatyna spożywcza w ilości 6kg dostawy sukcesywne po około 1kg., opakowanie do 1kg. 1.21. Cynamon w ilości 48kg dostawy sukcesywne po około 4kg., opakowanie do 1kg. |