Przedmiotem zamówienia są
sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy, wędlin, kiełbas, podrobów, mięsa i smalcu do Zakładu Karnego w Medyce
wg zestawienia: CZĘŚĆ I - wędliny, kiełbasy:
1. Kiełbasa zwyczajna wieprzowa w łącznej ilości 2300 kg,
2. Kiełbasa biała w łącznej ilości 650 kg,
3. Mortadela w łącznej ilości 2200 kg,
4. Lencz w łącznej ilości 1400 kg,
5. Pieczeń w łącznej ilości 1300 kg,
6. Parówki drobiowe cienkie w łącznej ilości 700 kg,
7. Serdelki wieprzowe w łącznej ilości 1000 kg,
8. Kiełbasa kanapkowa w łącznej ilości 2000 kg,
9. Kiełbasa szynkowa w łącznej ilości 170 kg,
10. Baleron w łącznej ilości 150 kg,
11. Szynka śniadaniowa w łącznej ilości 180 kg,
12. Kiełbasa krakowska drobiowa w łącznej ilości 120 kg,
13. Szynka drobiowa z warzywami w łącznej ilości 100 kg,
14. Polędwica drobiowa w łącznej ilości 200 kg,
15. Podgardle wędzone w łącznej ilości 350 kg,
16. Boczek wędzony, surowy bez kości w łącznej ilości 150 kg.
CZĘŚĆ II - mięso, podroby i smalec:
1. Mięso gulaszowe wieprzowe w łącznej ilości 1600 kg,
2. Mięso gulaszowe wołowe w łącznej ilości 50 kg,
3. Mięso gulaszowe - baranina w łącznej ilości 20 kg,
4. Karkówka wieprzowa bez kości w łącznej ilości 150 kg,
5. Żeberka wieprzowe, świeże w łącznej ilości 100 kg,
6. Flaki wołowe w łącznej ilości 100 kg,
7. Kaszanka w łącznej ilości 650 kg,
8. Salceson wieprzowy, biały w łącznej ilości 550 kg,
9. Pasztetowa wieprzowa w łącznej ilości 400 kg,
10. Smalec w łącznej ilości 200 kg.
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia przedstawiony jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik Nr 1 do SIWZ.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej
załącznik nr 5 do SIWZ
OpisPrzedmiotem zamówienia są
sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy, wędlin i kiełbas do Zakładu Karnego w Medyce
wg zestawienia: 1. Kiełbasa zwyczajna wieprzowa w łącznej ilości 2300 kg,
2. Kiełbasa biała w łącznej ilości 650 kg,
3. Mortadela w łącznej ilości 2200 kg,
4. Lencz w łącznej ilości 1400 kg,
5. Pieczeń w łącznej ilości 1300 kg,
6. Parówki drobiowe cienkie w łącznej ilości 700 kg,
7. Serdelki wieprzowe w łącznej ilości 1000 kg,
8. Kiełbasa kanapkowa w łącznej ilości 2000 kg,
9. Kiełbasa szynkowa w łącznej ilości 170 kg,
10. Baleron w łącznej ilości 150 kg,
11. Szynka śniadaniowa w łącznej ilości 180 kg,
12. Kiełbasa krakowska drobiowa w łącznej ilości 120 kg,
13. Szynka drobiowa z warzywami w łącznej ilości 100 kg,
14. Polędwica drobiowa w łącznej ilości 200 kg,
15. Podgardle wędzone w łącznej ilości 350 kg,
16. Boczek wędzony, surowy bez kości w łącznej ilości 150 kg.
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia przedstawiony jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik Nr 1 do SIWZ.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej
załącznik nr 5 do SIWZPrzedmiotem zamówienia są
sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy, mięsa, podrobów i smalecu do Zakładu Karnego w Medyce
wg zestawienia: 1. Mięso gulaszowe wieprzowe w łącznej ilości 1600 kg,
2. Mięso gulaszowe wołowe w łącznej ilości 50 kg,
3. Mięso gulaszowe - baranina w łącznej ilości 20 kg,
4. Karkówka wieprzowa bez kości w łącznej ilości 150 kg,
5. Żeberka wieprzowe, świeże w łącznej ilości 100 kg,
6. Flaki wołowe w łącznej ilości 100 kg,
7. Kaszanka w łącznej ilości 650 kg,
8. Salceson wieprzowy, biały w łącznej ilości 550 kg,
9. Pasztetowa wieprzowa w łącznej ilości 400 kg,
10. Smalec w łącznej ilości 200 kg.
Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia przedstawiony jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik Nr 1 do SIWZ.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej
załącznik nr 5 do SIWZ |