Biuletyn |
1
|
Nazwa |
Jednostka Wojskowa 2063
|
Ulica |
ul. Banacha 2
|
Nr domu |
2
|
Miejscowość |
Warszawa
|
Kod Pocztowy |
00-909
|
Województwo |
mazowieckie
|
Tel |
22 6824215, 6824375, 6824121
|
Fax |
22 6824108
|
Internet |
www.zamowienia.ozdgw.wp.mil.pl
|
Regon |
01021033300014
|
E-mail |
zamowienia.ozdgw@wp.mil.pl
|
Obowiązkowa |
Tak
|
Dotyczy |
1
|
Rodzaj zamówienia |
Inny: Jednostka Wojskowa
|
Rodzaj zam inny |
Jednostka Wojskowa
|
Rodz zam |
D
|
Czy częsci |
Tak
|
Liczba częsci |
2
|
Czy dopusza się złożenie oferty wariantowej |
Nie
|
Czy dialog |
Nie
|
Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających |
Nie
|
Czas |
D
|
Data zakończenia |
31/12/2014
|
Zaliczka |
Nie
|
Uprawnienie |
aktualnej decyzji administracyjnej państwowego powiatowego Inspektoratu Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu
w przypadku produktów pochodzenia nie zwierzęcego lub produktów pochodzenia zwierzęcego wprowadzanych do obrotu przez zakład nieobjęty urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej art. 62 ustawy z dn. 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010 r. Nr 136 poz. 914 z późn. zm. lub aktualnej decyzji administracyjnej powiatowego lekarza weterynarii o zatwierdzeniu zakładu, o której mowa w art. 20 ustawy z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006 r., nr 17, poz. 127 z późn. zm.
protokołu kontroli właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie bezpieczeństwa żywności o prawidłowości stosowania zasad systemu HACCP lub potwierdzenie posiadania wdrożonego systemu HACCP, natomiast w przypadku produkcji pierwotnej dokument potwierdzający wytwarzanie zgodnie z zasadami GMP Dobrej Praktyki Produkcyjnej, na postawie art. 73 ust. 1 pkt 1c Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, Dz. U. Nr 2006 Nr 171 poz. 1225 z późn. zm..
|
Wiedza |
na potwierdzenie wiedzy i doświadczenia Zamawiający wymaga załączenia wykazu co najmniej 2 dostaw o wartości nie mniejszej niż : dla I części zamówienia: 200 000,00 oraz dla II części zamówienia: 50 000,00 PLN brutto każda, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych głównych dostaw w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów na rzecz których usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;
|
Potencjał |
wykaz posiadanych specjalistycznych środków transportu dopuszczonych do transportu artykułów środków spożywczych na podstawie właściwej decyzji Inspektoratu Sanitarnego z załączeniem kserokopii tej decyzji potwierdzonej za zgodność z oryginałem na formularzu określonym w zał. nr 7 do SIWZ;
|
Zdolne |
wykaz osób kierowców, kierującymi pojazdami wymienionymi wyżej zał.10 do SIWZ.
|
Sytuacja |
na potwierdzenie sytuacji ekonomicznej i finansowej Zamawiający wymaga załączenia: opłaconej polisy, wraz z dowodem jej opłacenia a w przypadku jej braku innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności na kwotę nie mniejszą niż dla I części zamówienia: 200 000,00 zł brutto i dla II części zamówienia: 50 000,00 zł brutto.
|
Oswiadczenie potwierdzenia 1 |
Tak
|
Oswiadczenie potwierdzenia 4 |
Tak
|
Oswiadczenie potwierdzenia 6 |
Tak
|
Oswiadczenie potwierdzenia 9 |
Tak
|
Oswiadczenie potwierdzenia 13 |
Tak
|
Oswiadczenie potwierdzenia 16 |
Tak
|
Oswiadczenia wykluczenia 1 |
Tak
|
Oswiadczenia wykluczenia 2 |
Tak
|
Oswiadczenia wykluczenia 3 |
Tak
|
Oswiadczenia wykluczenia 4 |
Tak
|
Oswiadczenia wykluczenia 5 |
Tak
|
Oswiadczenia wykluczenia 6 |
Tak
|
Oswiadczenia wykluczenia 7 |
Tak
|
Oswiadczenia wykluczenia 8 |
Tak
|
Dok grup kap 1 |
Tak
|
Dokument podmiotów |
Tak
|
Dok podm zag 2 |
Tak
|
Dok podm zag 3 |
Tak
|
Dok podm zag 4 |
Tak
|
Dok podm zag 5 |
Tak
|
Inne dokumenty |
oświadczenia Wykonawcy o gotowości zwiększania ilości
i częstotliwości dostaw na podstawie odrębnych umów, stosownie do załącznika nr 9 do SIWZ;
do każdej części realizowanego zamówienia dostawca dostarczy Handlowy Dokument Identyfikacji (HDI) zawierający wpis o naświetlaniu jaj promieniowaniem UV i oświadczenie o przydatności towaru do spożycia oraz dokument z aktualnej kontroli mikrobiologicznej wykonanej przez właściwe służby weterynaryjne (dotyczy jaj kurzych).
dokumenty potwierdzające przeprowadzone zabiegi mycia, dezynfekcji i dezynsekcji środków transportu oraz aktualnej książeczki zdrowia Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej kierującego pojazdem o braku przeciwwskazań do wykonywania pracy zgodnie z zasadami GMP/GHP).
oświadczenie wykonawcy, zał.11 i 11a do SIWZ.
|
Niepełnosprawne |
Nie
|
Kod trybu zamówienia |
PN
|
Kod kryterium |
A
|
Adres strony internetowej siwz |
www.zamowienia.jw2063.wp.mil.pl
|
Adres uzyskania siwz |
Jednostka Wojskowa 2063, ul. Banacha 2, 00-909 Warszawa, lub faksem na nr 22 6824 108, z prośbą o SIWZ.
|
Data składania wniosków |
21/11/2013
|
Godzina składania wniosków |
08:45
|
Miejsce |
JEDNOSTKA WOJSKOWA 2063, UL.BANACHA 2, 00-909 WARSZAWA, POKÓJ 225 (KANCELARIA)..
|
Termin |
Obowiązuje termin
|
Termin związania ofertą |
30
|
Czy unieważnienie |
Nie
|