1. przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych z grupy CPV 15110000-2 (mięso), CPV 15131100-6 (produkty mięsno-wędliniarskie) i CPV 15131000-5 (konserwy) w asortymencie i w ilościach jak niżej:
część pierwsza: mięso (CPV 15110000-2)
L.p.
Nazwa produktu
Przewidywana ilość w kg
1
PÓŁTUSZA WIEPRZOWA BEZ GŁOWY I NÓG KLASA U- NIE MROŻONA
3800,00
2
ŁOPATKA WIEPRZOWA 3D (BEZ NOGI I GOLONKI) - NIE MROŻONA
2100,00
3
SCHAB B/K- NIE MROŻONY
3150,00
4
PACHWINA
2800,00
5
KARKÓWKA B/K- NIE MROŻONA
2120,00
6
MIĘSO WIEPRZOWE GULASZOWE II KL- NIE MROŻONE
19400,00
7
MIĘSO MIELONE WIEPRZOWO-WOŁOWE- NIE MROŻONE
32000,00
8
WĄTROBA WIEPRZOWA- NIE MROŻONA
11000,00
9
SERCA WIEPRZOWE - NIE MROŻONE
6800,00
10
OZORY WIEPRZOWE - NIE MROŻONE
1900,00
11
SŁONINA BEZ SKÓRY- NIE MROŻONE
1700,00
12
ĆWIERĆTUSZA TYLNA WOŁOWA- NIE MROŻONA
1500,00
13
SZPONDER- NIE MROŻONY
1100,00
14
MIĘSO WOŁOWE GULASZOWE KL II- NIE MROŻONE
14100,00
15
MIĘSO WOŁOWE Z ŁOPATKI KL. I- NIE MROŻONE
332,00
16
MIĘSO WOŁOWE MIELONE- NIE MROŻONE
6600,00
część druga: produkty mięsno-wędliniarskie (CPV 15131100-6)
L.p.
Nazwa produktu
Przewidywana ilość w kg
1
PARÓWKI CIENKIE
12730,00
2
SERDELKI
5460,00
3
KIEŁBASA PARÓWKOWA
11010,00
4
MORTADELA
15780,00
5
SZYNKA TYROLSKA
2330,00
6
KIEŁBASA ŚLĄSKA
10860,00
7
KIEŁBASA ZWYCZAJNA
30280,00
8
KIEŁBASA TORUŃSKA
14680,00
9
KIEŁBASA PODWAWELSKA
10630,00
10
KIEŁBASA BIAŁA PARZONA
7910,00
11
KIEŁBASA LITEWSKA
8620,00
12
LUNCH MEAT
8130,00
13
KIEŁBASA WIEJSKA
2330,00
14
KIEŁBASA KRAKOWSKA
6940,00
15
KIEŁBASA GOLONKOWA
6040,00
16
KIEŁBASA ŻYWIECKA
6640,00
17
KIEŁBASA ŁOPATKOWA
440,00
18
PASZTET WOŁOWO-WIEPRZOWY
6860,00
19
PASZTETOWA
8800,00
20
KASZANKA
15450,00
21
SALCESON WŁOSKI
9750,00
22
SALCESON CZARNY
6500,00
23
BOCZEK WĘDZONY B/Ż
3890,00
24
PODGARDLE WĘDZONE
1100,00
25
SZYNKA WIEPRZOWA GOTOWANA
2360,00
26
SMALEC POPULARNY
2000,00
27
PIECZEŃ RZYMSKA
5810,00
28
PIECZEŃ MYŚLIWSKA
9680,00
29
ROLADA MIELONA
7310,00
część trzecia: konserwy (CPV 15131000-5)
L.p.
Nazwa produktu
Przewidywana ilość w kg
1
PASZTET MAZOWIECKI 280-330g
10000,00
2
KONSERWA TURYSTYCZNA 300-330g
9750,00
3
PRZYSMAK ŚNIADANIOWY 300-330g
6450,00
2. Faktyczne zamówienie (co do ilości i asortymentu), z uwagi na zmienną ilość osób żywionych, wynikać będzie ze składanego telefonicznie przez Zamawiającego indywidualnego zapotrzebowania. Jednorazowe zapotrzebowanie zgłaszane Wykonawcy nie musi obejmować wszystkich pozycji występujących w formularzu oferty. Podane w formularzu oferty wielkości zapotrzebowania na wyroby w ciągu trwania umowy mają charakter jedynie szacunkowy. Służyć one będą wyłącznie do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na przedmioty zamówienia w takim okresie. Oznacza to, iż wielkości te nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia wyrobów, w wyniku czego nie mogą stanowić podstaw do zgłaszania roszczeń z tytułu niezrealizowanych dostaw albo podstawy do odmowy realizacji dostaw. Zamawiający zobowiązuje się, że łączna wartość zamówionych produktów w okresie obowiązywania umowy nie będzie mniejsza niż 70% wartości określonej w ofercie wykonawcy.
3. Dostawy będą realizowane partiami do magazynu Zamawiających indywidualnych transportem Wykonawcy. Dokładną wielkość i terminy dostaw każdorazowo określać będą Zamawiający indywidualni wymienieni w załączniku nr 8. Dostawy winny być realizowane w dni robocze w godzinach określonych w załączniku nr 8 (sobota nie jest dniem roboczym). Dostawa wyrobów dokonywana będzie przystosowanym do tego środkiem transportu WYKONAWCY i w taki sposób, aby nie została naruszona jakość zdrowotna zamówionych wyrobów na jego koszt, loco magazyn Zamawiającego.
4. Wykonawca dostarczy dokumentację dotyczącą artykułów spożywczych, w tym pochodzenie, producenta i datę produkcji oraz świadectwo kontroli jakości - HDI (Handlowy Dokument Identyfikacyjny) - wszystkie objęte zamówieniem produkty dostarczane będą w pojemnikach plastikowych (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością), zamkniętych pokrywą. Do każdego pojemnika powinna być dołączona etykieta z opisem jego zawartości. Każdy asortyment produktów powinien być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Oznakowanie opakowania zbiorczego powinno zawierać:
1) nazwę dostawcy-producenta, adres,
2) nazwa produktu,
3) data - termin produkcji i przydatności do spożycia(należy spożyć do - miesiąc, rok),
4) warunki przechowywania,
5) data załadowania do transportu.
Opakowanie wędlin i wędzonek to vacum, map lub inne wpływające na trwałość artykułu i możliwość dłuższego przechowywania.
5. W sytuacji odmiennego nazewnictwa poszczególnych artykułów mięsnych, Zamawiający dopuszcza możliwość zastosowania nazw własnych (firmowych) producenta, ale wyłącznie wtedy, kiedy Wykonawca nie sprzedaje artykułu o wyżej wymienionej nazwie, a oferowany przez niego wyrób jest z nim tożsamy w procesie produkcji, składu, grupy technologicznej oraz odpowiada danej normie.
OpisPrzedmiotem zamówienia jest : mięso (CPV 15110000-2)
L.p.
Nazwa produktu
Przewidywana ilość w kg
1
PÓŁTUSZA WIEPRZOWA BEZ GŁOWY I NÓG KLASA U- NIE MROŻONA
3800,00
2
ŁOPATKA WIEPRZOWA 3D (BEZ NOGI I GOLONKI) - NIE MROŻONA
2100,00
3
SCHAB B/K- NIE MROŻONY
3150,00
4
PACHWINA
2800,00
5
KARKÓWKA B/K- NIE MROŻONA
2120,00
6
MIĘSO WIEPRZOWE GULASZOWE II KL- NIE MROŻONE
19400,00
7
MIĘSO MIELONE WIEPRZOWO-WOŁOWE- NIE MROŻONE
32000,00
8
WĄTROBA WIEPRZOWA- NIE MROŻONA
11000,00
9
SERCA WIEPRZOWE - NIE MROŻONE
6800,00
10
OZORY WIEPRZOWE - NIE MROŻONE
1900,00
11
SŁONINA BEZ SKÓRY- NIE MROŻONE
1700,00
12
ĆWIERĆTUSZA TYLNA WOŁOWA- NIE MROŻONA
1500,00
13
SZPONDER- NIE MROŻONY
1100,00
14
MIĘSO WOŁOWE GULASZOWE KL II- NIE MROŻONE
14100,00
15
MIĘSO WOŁOWE Z ŁOPATKI KL. I- NIE MROŻONE
332,00
16
MIĘSO WOŁOWE MIELONE- NIE MROŻONE
6600,00
Przedmiotem zamówienia są: produkty mięsno-wędliniarskie (CPV 15131100-6)
L.p.
Nazwa produktu
Przewidywana ilość w kg
1
PARÓWKI CIENKIE
12730,00
2
SERDELKI
5460,00
3
KIEŁBASA PARÓWKOWA
11010,00
4
MORTADELA
15780,00
5
SZYNKA TYROLSKA
2330,00
6
KIEŁBASA ŚLĄSKA
10860,00
7
KIEŁBASA ZWYCZAJNA
30280,00
8
KIEŁBASA TORUŃSKA
14680,00
9
KIEŁBASA PODWAWELSKA
10630,00
10
KIEŁBASA BIAŁA PARZONA
7910,00
11
KIEŁBASA LITEWSKA
8620,00
12
LUNCH MEAT
8130,00
13
KIEŁBASA WIEJSKA
2330,00
14
KIEŁBASA KRAKOWSKA
6940,00
15
KIEŁBASA GOLONKOWA
6040,00
16
KIEŁBASA ŻYWIECKA
6640,00
17
KIEŁBASA ŁOPATKOWA
440,00
18
PASZTET WOŁOWO-WIEPRZOWY
6860,00
19
PASZTETOWA
8800,00
20
KASZANKA
15450,00
21
SALCESON WŁOSKI
9750,00
22
SALCESON CZARNY
6500,00
23
BOCZEK WĘDZONY B/Ż
3890,00
24
PODGARDLE WĘDZONE
1100,00
25
SZYNKA WIEPRZOWA GOTOWANA
2360,00
26
SMALEC POPULARNY
2000,00
27
PIECZEŃ RZYMSKA
5810,00
28
PIECZEŃ MYŚLIWSKA
9680,00
29
ROLADA MIELONA
7310,00Przedmiotem zamówienia są dostawy konserw (CPV 15131000-5)
L.p.
Nazwa produktu
Przewidywana ilość w kg
1
PASZTET MAZOWIECKI 280-330g
10000,00
2
KONSERWA TURYSTYCZNA 300-330g
9750,00
3
PRZYSMAK ŚNIADANIOWY 300-330g
6450,00 |