DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁOWKI SZKOLNEJ PRZY ZESPOLE SZKÓŁ NR 3 W TOMASZOWIE LUBELSKIM, ul. Hallera 5

Data publikacji 2014-07-29
Data zakończenia 2014-08-07 11:00:00
Instytucja Zespół Szkół nr 3 im. Macieja Rataja
Miejscowość Tomaszów Lubelski
Województwo lubelskie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne,
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Owoce, warzywa i podobne produkty,
  • Warzywa przetworzone,
  • Produkty mleczarskie,
  • Mąka zbożowa lub roślinna i podobne produkty,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Produkty z ciasta makaronowego,
  • Produkty mączne,
  • Elektryczna aparatura do wyłączania lub ochrony obwodów elektrycznych,
  • Części lamp i sprzętu oświetleniowego,
  • Aparatura transmisyjna do radiotelefonii, radiotelegrafii, transmisji radiowej i telewizyjnej

Szczegóły

Numer ogłoszenia 253638 / 2014
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 150000008, 156125006, 155000003, 151000009, 158000006, 152000000, 151120006, 153311008, 31210005, 153000001, 31425003, 158510008, 158500001, 32121001, 32200009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy internacie Zespołu Szkół nr 3 w Tomaszowie Lubelskim przy ul. Hallera 5.
Przedmiot zamówienia został podzielony na 14 CZĘŚCI od nr I do XIV .

Wspólny słownik kodów CPV: 15000000-8
CZĘŚĆ I PIECZYWO Kod CPV 15612500-6
CZĘŚĆ II MLEKO I JEGO PRZETWORY Kod CPV 15500000-3
CZĘŚĆ III MIĘSO wieprzowe i wyroby wędliniarskie Kod CPV 15100000-9,15131120-2
CZĘŚĆ IV RÓŻNE PRODUKTY SPOZYWCZE Kod CPV 15800000-6
CZĘŚĆ V RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANEKod CPV 15200000-0
CZĘŚĆ VI DRÓB Kod CPV 15112000- 6
CZĘŚĆ VII MROŻONKI Kod CPV 15331100-8
CZĘŚĆ VIII OWOCE ŚWIEŻE kod CPV 03121000-5
CZĘŚĆ IX WARZYWA Kod CPV 15300000-1
CZĘŚĆ X JAJA KURZE Kod CPV 03142500-3
CZĘŚĆ XI PRODUKTY MĄCZNE GOTOWE Kod CPV 15851000-8
CZĘŚĆ XII MAKARONY Kod CPV 15850000-1
CZĘŚC XIII ZIEMNIAKI Kod CPV 03212100-1
CZĘŚĆ XIV WARZYWA SEZONOWE świeże Kod CPV 0322000-9

Szczegółowy opis każdej części zawierają Arkusze kalkulacyjne oferty jako, załączniki nr 1.1 do 1.14 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia stanowiący integralną ich część.

Opis

1 Chleb zwykły krojony waga nie mniej jak 500g szt. 9000
2 Chleb razowy mieszany waga nie mniej jak 500g szt. 200
3 Bułka zwykła waga nie mniej jak 50 g Szt. 16 000
4 Bułka tarta kg 150
5 Drożdżówka 100 g szt. 2500
6 Krokiet/ pasztecik / waga nie mniej jak 120 g szt. 2300
7 Pączek waga nie mniej jak 60 g szt. 500
8 Makowiec 500 g szt. 201 Mleko spożywcze zaw.2% tł. w opak. 1 l.litr 4000
2 Śmietana zaw. 18 % tł. litr 400
3 Śmietana Kubek op.450 ml zaw.18% tł. szt. 140
3 Masło ex .zawartość tł. 82,5% op. 0.200 g kg 150
4 Twaróg półtłusty Kg. 450
5 Ser topiony 100 g Szt. 2500
6 Ser żółty półtłusty kg 250
7 Jogurt kubek op. nie mniej 125 ml. szt 3400
8 Serek naturalny op. nie mniej jak 150 g szt 10001 Mięso mielone wieprzowo-wołowe kg. 550
2 Mięso wieprzowe gulaszowe II kl.kg. 600
4 Karkówka wieprzowa b/k kg 250
5 Karkówka z kością kg 50
6 Schab wieprzowy z kością kg. 550
7 Schab wieprzowy b/k kg 200
7 Wątroba wieprzowa kg. 70
8. 8 Żeberka wieprzowe (Paski) kg. 250
9. 9 Smalec wieprzowy kg 5
10. 10 Boczek wędzony parzony kg. 90
11. 11 Baleron kg. 20
12. 12 Kiełbasa krakowska kg. 420
13. 13 Mielonka wieprzowa Smaczek kg. 350
14. 14 Kiełbasa zwyczajna kg. 50
15. 15 Kiełbasa łopatkowa kg. 20
16. 16 Kiełbasa wiejska kg. 350
17. 17 Kiełbasa szynkowa z kminkiem kg 420
18. 18 Pieczeń rzymska Kg 100
19. 1 Polędwica sopocka Kg 320
20. Ogonówka kg 420
21. 21 Paróweczki szynkowe wieprzowe kg 250
22. 22 Szynka parzona kg 300
23. 23 Kiełbasa golonkowa kg 50
24. 24 Flaki krojone odgotowane kg 901. Cukier biały kryształ- paczkowany op.1kg 1000 Kg
2. Cukier puder op. 500 g 5 Szt.
3. Chrzan tarty w słoiku op. Nie mniej jak 160 g 70 Szt
4. Kakao ciemne holenderskie sypkie op. Nie mniej jak 100 60 Szt
5. Dżem wiśniowy op. nie mniej jak 280g 300 Szt
6. Dżem truskawkowy , op. nie mniej jak 280 g 500 Szt
7. Dżem śliwkowy - nie mniej jak 280g 500 Szt
8. Marmolada owocowa op. 500 g 50 Szt
9. Fasolka konserwowa czerwona op.nie mniejsze jak 400g40 szt
10. Fasolka konserwowa biała op. 400 g 30 Szt
11. Groszek konserwowy op. nie mniej jak 400 g 120 Szt
12. Gałka muszkatołowa mielona 20 g 10 Szt
13. Herbata granulowana 100 g 70 Szt
14. Herbata ekspresowa op. zaw. 100 saszetek 60 Op
15. Kawa inka op. nie mniejsze jak 150 g 75 Szt
16. Keczup pikantny op. 1000 g 40 Szt
17. Keczup PIKANTNY op. nie mniej jak 500 g 260 Szt
18. Koncentrat pomidorowy 30 % op. Nie mniej jak 200g 270 Szt
19. Kukurydza konserwowa słodka op. nie mniejsze jak 400 g 120Szt
20. Kwasek cytrynowy op. Nie mniej jak 20g 70Szt
21. Majonez dekoracyjny nie mniej jak 700 g Firmy Winiary
lub inny równoważny 120 Szt
22. Musztarda delikatesowa op. nie mniej 180g 160 Szt
23. Majeranek torebka op. 20g 90 Szt
24. Miód naturalny wielokwiatowy op. słoik 1300 kg 20 Szt
25. Ocet spirytusowy 10 % op. 05 l. 10 Szt
26. Przyprawa do zup w płynie op. - 1 l Firmy Winiar lub inny równoważny 130 Szt
27. Pieprz naturalny czarny mielony Op. nie mniej jak 20g300 Szt
28. Pieprz ziołowy torebka op. 20 g 40 Szt
29. Papryka w proszku słodka mielona Op.nie mniej jak 20G 180Szt
30. Pietruszka susz- natka op nie mniej jak 20g 180 Szt
31. Koper susz nać op. nie mniej jak 20 g 100 Szt
32. Przyprawa do potraw typu Vegeta lub inny równoważny op.200 g 160 Szt
33. Ryż biały op. 1 kg 150Kg
34. Rosołki drobiowe 60 g Firmy Winiar lub inny równoważny 300 szt
35. Sól kuchenna spożywcza 160 Kg
36. Ziele angielskie torebka 15g 10 Szt
37. Liść laurowy torebka 15 g 20 Szt
38. Mąka ziemniaczana op. 1000 g 20 Kg
39. Mąka pszenna luksusowa typ 550 350 Kg
40. Olej jadalny rzepakowy op. 1 litr 380 Szt
41. Olej jadalny rzepakowy op. Nie mniej jak 3 l. 20 szt
42. Margaryna śniadaniowa z zaw. Olejów roślinnych op. 500 g 1100 Szt
43. Kasza jęczmienna wiejska op.1000g 70Kg
44. Kasza gryczana op. 1000 g 130 Kg
45. Płatki kukurydziane zwykłe op. Nie mniej jak 425 g 100 Szt.
46. Ogórek konserwowy poj. 0.9 l 300 Szt
47. Papryka konserwowa poj. 0,9 l 260 Szt
48. Serek top. Krążki op. 140 g 1000 op
49. Serek top. plastry op. 150g 1100 op
50. Konserwa turystyczna nie mniej jak op. 135g 1200 Szt
51. Pasztet drobiowy nie mniej jak op.135g 1500 Szt
52. Delikat do mięs Knor lub równoważny op. 700 g 15 Szt
53. Delikat do ryb op. 700g 3 Szt
54. Delikat do drobiu op. 700 g 16 Szt
55. Sos ogrodowy sałatkowy op.900 g 13 Szt
56. Baton Snikers lub inny równoważny op. nie mniejsze jak 50 g 300 Szt
57. Ciastka delicje op. nie mniej jak 140 g 200 Op
58. Ciastka pierniczki lukrowane op luz 30 Kg
59. Cukierki czekoladowe Wedell luz lub inny równoważny 30 Kg
60. Czekolada Wedel op. 100 g lub równoważny 500 Szt1 Filet z ryby mrożony morszczuk SHP Kg 160
2 Filet śledziowy b/skóry w zalewie octowo-olejowej kg 80
3 Makrela wędzona Kg 100
4 Konserwa rybna śledz w pomidorach op. nie mniej jak 170 gSzt. 250
5 Konserwa rybna szprot w pomidorach op. nie mniej jak 170 gSzt. 200
6 Paprykarz szczeciński op. 300 g Szt. 3501 Filet drobiowy świeży Kg 360
2 Porcje rosołowe Kg 130
3 Mięso świeże drobiowo - gulaszowe świeże Kg 250
4 Udka z kurczaka świeża Kg 7001 Mieszanka mrożona wielowarzywna 7 składnikowa Op.2,5 kgOp60
2 Kalafior mrożony Op.2.50 kg Op.30
3 Szpinak mrożony - liść op.2.50 kg op 30Jabłka gat. I kg 16001 Burak ćwikła kg. 350
2 Cebula biała kg. 320
3 marchew kg. 600
4 seler (korzeń ) kg. 30
5 por kg. 40
6 Pietruszka korzeń kg. 15
7 Kapusta czerwona kg. 65
8 Kapusta biała kg. 700
9 Kapusta włoska kg. 70
10 Kapusta pekińska kg. 300
11 Kapusta kiszona kg. 250
12 Ogórek kwaszony kg. 200
13 Fasola biała kg. 80
14 Groch łupany kg. 20
15 Czosnek kg. 25
16 Pieczarka kg. 80
17 Szczypior Peczk. 220Jaja kurze świeże kl. I Szt. 80001 Pierogi ruskie domowe Kg. 600
2 Pierogi z kapustą i pieczarkami kg. 90
3 Pyzy ziemniaczane świeże kg 100
4 Kopytka świeże Kg 2001 Makaron świderki op. Nie mniej jak 1000 g szt 240
2 Makaron gniazda wstążki op. Nie mniej jak 500g Szt . 130
3 Makaron spaghetti op. 400 g Szt. 400
5 Makaron łazanki Lubella lub równoważny op. Nie mniej jak 400g

Szt.
150
6 Makaron nitki op. 250g Szt 60Ziemniaki jadalne późne op. worek nie mniej jak 30 kg
Polska Norma - PN-R-74450:1975 kg 70001 POMIDOR ŚWIEŻY kg 150
2 OGÓREK ŚWIEZY Kg 350
4 SAŁATA Szt 150
6 PAPRYKA ŚWIEŻA kg 50
7 KALAFIOR ŚWIEŻY szt 40
8 Brokuły szt 20
9 Rzodkiewka p. 60

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Zespół Szkół nr 3 im. Macieja Rataja
Ulica ul. Hallera 5
Nr domu 5
Miejscowość Tomaszów Lubelski
Kod Pocztowy 22-600
Województwo lubelskie
Tel 084 6650505
Fax 084 6650505
Regon 00019851600000
E-mail jadwigazerebiec@vp.pl
Obowiązkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zamówienia Inny: JEDNOSTKA SAMORZąDOWA
Rodzaj zam inny JEDNOSTKA SAMORZąDOWA
Rodz zam D
Czy częsci Tak
Liczba częsci 14
Czy dopusza się złożenie oferty wariantowej Nie
Czy dialog Nie
Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających Nie
Czas D
Wadium nie dotyczy
Zaliczka Nie
Uprawnienie Ocena spełnienia warunku na podstawie złożonego oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu wymaganego zapisem rozdz. VI, pkt 1.1 specyfikacji.
Wiedza Ocena spełnienia warunku na podstawie złożonego oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu wymaganego zapisem rozdz. VI, pkt 1.1 specyfikacji.
Potencjał Ocena spełnienia warunku na podstawie złożonego oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu wymaganego zapisem rozdz. VI, pkt 1.1 specyfikacji.
Zdolne Ocena spełnienia warunku na podstawie złożonego oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu wymaganego zapisem rozdz. VI, pkt 1.1 specyfikacji.
Sytuacja ocena spełnienia warunku na podstawie złożonego oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu wymaganego zapisem rozdz. VI, pkt 1.1 specyfikacji.
Oswiadczenie potwierdzenia 10 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dokument podmiotów Tak
Niepełnosprawne Nie
Kod trybu zamówienia PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy Z uwzględnieniem zapisu art. 144 ust. 1 ustawy Zamawiający przewiduje możliwość dokonania istotnych zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy. 2.Zakazana jest zmiana postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy z zastrzeżeniem ust. 3. 3. Dopuszczalne są następujące przypadki i warunki zmiany umowy : 1zmiany obowiązującej stawki VAT na artykuły wymienione w załączniku do umowy, przy czym zmianie ulegnie wyłącznie cena brutto wynikającej ze wzrostu urzędowej stawki podatku VAT cena netto pozostanie bez zmian. Zmiany te następują z mocy prawa i obowiązują od dnia obowiązywania odpowiednich przepisów. 2każdej zmiany, która jest korzystna lub neutralna dla zamawiającego, lub zmiany której nie można było przewidzieć na etapie prowadzonego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, jednak Zamawiający nie dopuszcza zmiany ceny netto na wyższą od oferowanej. 4.Zmiany postanowień niniejszej umowy wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu, 5.Strony dopuszczają możliwość okresowych dostaw artykułów po cenie niższej niż określona w załączniku nr 1 do umowy tzw. promocja. Zmiany te nie wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu do umowy. Warunki tych zmian zostały określone we wzorze umowy - załączniku nr 6 do specyfikacji.
Kod kryterium A
Adres strony internetowej siwz //www.zsnr3.odt.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=575:2014-07-26-07-59-30&catid=21
Adres uzyskania siwz siedziba Zamawiającego ; Zespół Szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim , ul. Hallera 5 , 22-600 Tomaszów Lubelski , sekretariat szkoły pokój nr 40
Data składania wniosków 07/08/2014
Godzina składania wniosków 11:00
Miejsce Siedziba Zamawiającego , w sekretariacie Zespołu Szkół Nr 3 przy ul. Hallera 5 pokój nr 40 /parter/ lub drogą pocztową na adres : Zespół Szkół Nnr 3, ul. Hallera 5, 22-600 Tomaszów Lub.
Termin Obowiązuje termin
Termin związania ofertą 30
Informacje dodatkowe nie dotyczy
Czy unieważnienie Nie
Internet www.zsnr3.odt.pl
Data zakończenia 30/06/2015
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)