Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 9 w Żywcu ul. Poniatowskiego 12.

Data publikacji 2015-04-14
Data zakończenia 2015-04-22 09:30:00
Instytucja Przedszkole nr 9 im. Andrzeja Komonieckiego
Miejscowość Żywiec
Województwo śląskie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne,
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Owoce, warzywa i podobne produkty,
  • Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne,
  • Produkty mleczarskie,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Napoje, tytoń i produkty podobne,
  • Części lamp i sprzętu oświetleniowego

Szczegóły

Numer ogłoszenia 83934 / 2015
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 150000008, 151000009, 152000000, 153000001, 154000002, 155000003, 158000006, 159000007
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Część 1
03221220-4 Groch
15332261-1 Masło orzechowe
15332290-3 Dżemy
15863200-7 Herbata czarna
15860000-4 Kawa, herbata i podobne produkty
15241400-3 Tuńczyk puszkowany
15241500-4 Makrela
15321700-1 Mieszanki soków nieskoncentrowanych
15321800-2 Soki skoncentrowane
15897200-4 Produkty puszkowane
15897300-5 Paczki żywnościowe
15892200-9 Ekstrakty warzywne
15871230-5 Ketchup
15871273-8 Majonez
15872100-2 Pieprz
15872400-5 Sól
15872300-4 Zioła
15872200-3 Przyprawy korzenne
15891500-5 Buliony
15893100-5 Mieszanki spożywcze
15891500-5 Buliony
15831200-4 Cukier biały
15831600-8 Miód
15850000-1 Produkty z ciasta makaronowego
15612100-2 Mąka pszenna
15871270-7 Mieszanki przypraw
15613311-1 Płatki kukurydziane
15614100-6 Ryż długoziarnisty
15623000-1 Skrobie
15420000-8 Rafinowane oleje i tłuszcze
15131310-1 Pasztety
15841300-8 Niesłodzony proszek kakaowy
15841400-9 Słodzony proszek kakaowy
15842000-2 Czekolada i wyroby cukiernicze
15981000-8 Wody mineralne
15331425-2 Przecier pomidorowy
15331428-3 Sos pomidorowy
03211900-2 Produkty z ziaren
15331136-9 Papryki przetworzone
15890000-3 Kwasek cytrynowy
15331130-7 Fasola, groch, papryki, pomidory i pozostałe warzywa

Część 2
03212100-1 Ziemniaki
03221111-7 Burak ćwikłowy
03221112-4 Marchew
03221113-1 Cebula
03221210-1 Fasola
03221240-0 Pomidory
03221270-9 Ogórki
03221310-2 Sałata
03221420-6 Kalafior
03221430-9 Brokuły
03222111-4 Banany
03222210-8 Cytryny
03222240-7 Mandarynki
03222313-0 Truskawki
03222314-7 Maliny
03222321-9 Jabłko
03222322-6 Gruszki
03222332-9 Brzoskwinie
03222334-3 Śliwki
03221000-6 Warzywa
03222110-7 Owoce tropikalne
032221410-3 Kapusta
15331142-4 Kapusta przetworzona

Część 3
15113000-3 Wieprzowina
15111200-1 Cielęcina
15112120-3 Indyki
15112130-6 Kurczęta
15131130-5 Wędliny
15131135-0 Wędliny drobiowe
15114000-0 Podroby

Część 4
15221000-3 Ryby mrożone
15331170-9 Warzywa mrożone
15896000-5 Produkty głęboko mrożone

Część 5
03142500-3 Jaja
15511100-4 Mleko pasteryzowane
15512200-2 Śmietana tłusta
15530000-2 Masło
15542100-0 Ser twarogowy
15544000-3 Ser twardy
15545000-0 Pasty serowe do smarowania
15551320-4 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych
15881000-7 Przetwory spożywcze homogenizowane

Część 6
15811100-7 Chleb
15812200-5 Ciasta
15811400-0 Bułeczki

Opis

03221220-4 Groch
15332261-1 Masło orzechowe
15332290-3 Dżemy
15863200-7 Herbata czarna
15860000-4 Kawa, herbata i podobne produkty
15241400-3 Tuńczyk puszkowany
15241500-4 Makrela
15321700-1 Mieszanki soków nieskoncentrowanych
15321800-2 Soki skoncentrowane
15897200-4 Produkty puszkowane
15897300-5 Paczki żywnościowe
15892200-9 Ekstrakty warzywne
15871230-5 Ketchup
15871273-8 Majonez
15872100-2 Pieprz
15872400-5 Sól
15872300-4 Zioła
15872200-3 Przyprawy korzenne
15891500-5 Buliony
15893100-5 Mieszanki spożywcze
15891500-5 Buliony
15831200-4 Cukier biały
15831600-8 Miód
15850000-1 Produkty z ciasta makaronowego
15612100-2 Mąka pszenna
15871270-7 Mieszanki przypraw
15613311-1 Płatki kukurydziane
15614100-6 Ryż długoziarnisty
15623000-1 Skrobie
15420000-8 Rafinowane oleje i tłuszcze
15131310-1 Pasztety
15841300-8 Niesłodzony proszek kakaowy
15841400-9 Słodzony proszek kakaowy
15842000-2 Czekolada i wyroby cukiernicze
15981000-8 Wody mineralne
15331425-2 Przecier pomidorowy
15331428-3 Sos pomidorowy
03211900-2 Produkty z ziaren
15331136-9 Papryki przetworzone
15890000-3 Kwasek cytrynowy
15331130-7 Fasola, groch, papryki, pomidory i pozostałe warzywa03212100-1 Ziemniaki
03221111-7 Burak ćwikłowy
03221112-4 Marchew
03221113-1 Cebula
03221210-1 Fasola
03221240-0 Pomidory
03221270-9 Ogórki
03221310-2 Sałata
03221420-6 Kalafior
03221430-9 Brokuły
03222111-4 Banany
03222210-8 Cytryny
03222240-7 Mandarynki
03222313-0 Truskawki
03222314-7 Maliny
03222321-9 Jabłko
03222322-6 Gruszki
03222332-9 Brzoskwinie
03222334-3 Śliwki
03221000-6 Warzywa
03222110-7 Owoce tropikalne
032221410-3 Kapusta
15331142-4 Kapusta przetworzona15113000-3 Wieprzowina
15111200-1 Cielęcina
15112120-3 Indyki
15112130-6 Kurczęta
15131130-5 Wędliny
15131135-0 Wędliny drobiowe
15114000-0 Podroby15221000-3 Ryby mrożone
15331170-9 Warzywa mrożone
15896000-5 Produkty głęboko mrożone03142500-3 Jaja
15511100-4 Mleko pasteryzowane
15512200-2 Śmietana tłusta
15530000-2 Masło
15542100-0 Ser twarogowy
15544000-3 Ser twardy
15545000-0 Pasty serowe do smarowania
15551320-4 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych
15881000-7 Przetwory spożywcze homogenizowane15811100-7 Chleb
15812200-5 Ciasta
15811400-0 Bułeczki

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Przedszkole nr 9 im. Andrzeja Komonieckiego
Ulica ul. Poniatowskiego 12
Nr domu 12
Miejscowość Żywiec
Kod Pocztowy 34-300
Województwo śląskie
Tel 33 861 43 38
Fax 33 861 43 38
Internet www.przedszkolenr9.edupage.org
Regon 07100803500000
E-mail przedszkolenr9@poczta.fm
Obowiązkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zamówienia Inny: Przedszkole
Rodzaj zam inny Przedszkole
Rodz zam D
Czy częsci Tak
Liczba częsci 6
Czy dopusza się złożenie oferty wariantowej Nie
Czy dialog Nie
Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających Nie
Czas Obowiązuje termin
Czas w miesiącach 14
Wadium Nie przewiduje się wnoszenia wadium.
Zaliczka Nie
Uprawnienie 1) Posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, a w szczególności wynikające z ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171, poz. 225 ze zm.), w zakresie spełniania koniecznych wymagań higieniczno - sanitarnych w procesie produkcji i obrocie żywnością; Sposób dokonywania oceny spełnienia warunku: na podstawie oświadczenia wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o którym mowa w części VI pkt II ppkt 1 SIWZ.
Wiedza 2) Posiadania wiedzy i doświadczenia. Sposób dokonywania oceny spełnienia warunku: na podstawie oświadczenia wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o którym mowa w części VI pkt II ppkt 1 SIWZ.
Potencjał 3) Dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. Sposób dokonywania oceny spełnienia warunku: na podstawie oświadczenia wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o którym mowa w części VI pkt II ppkt 1 SIWZ.
Zdolne nie dotyczy
Sytuacja Sposób dokonywania oceny spełnienia warunku: na podstawie oświadczenia wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o którym mowa w części VI pkt II ppkt 1 SIWZ. Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia (art. 26 ust. 2b ustawy Pzp).
Oswiadczenie potwierdzenia 1 Tak
Oswiadczenie potwierdzenia 10 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Inne dokumenty Opis sposobu dokonywania oceny spełnienia warunku: nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych. Sposób dokonywania oceny spełnienia warunku: na podstawie oświadczenia wykonawcy i dokumentu, o których mowa w części VI pkt III ppkt 1 - 2 nin. SIWZ. W przypadku Wykonawców działających wspólnie (spółka cywilna, konsorcjum) dotyczy każdego Wykonawcy z osobna. Ocena spełnienia powyższych warunków udziału w niniejszym postępowaniu będzie polegać na sprawdzeniu kompletności i poprawności złożonych dokumentów i oświadczeń według zasady spełnia / nie spełnia.
Niepełnosprawne Nie
Kod trybu zamówienia PN
Kod kryterium A
Adres strony internetowej siwz www.przedszkolenr9.edupage.org
Adres uzyskania siwz www.przedszkolenr9.edupage.org
Data składania wniosków 22/04/2015
Godzina składania wniosków 09:30
Miejsce Przedszkole nr 9 im. Andrzeja Komonieckiego w Żywcu 34-300 Żywiec ul. Poniatowskiego 12 tel./fax. 33 861 43 38
Termin Obowiązuje termin
Termin związania ofertą 30
Czy unieważnienie Nie
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)